Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλέ για κυνήγι πήγες; αχαχαχαχαχαχαα

Καλημέρες καλημέρες σε όλους!

Εμείς χθες φάγαμε κοτόπουλο πανέ ψημένο στο φούρνο βεβαίως, συνοδεία τηγανιτής πατάτας (με πολλές τύψεις αχαχαχαχαχα).

Για σήμερα έχουμε έξοδο για φαγητό και το απόγευμα ξεκινάμε εορταστικό στολισμό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιμά και λαζανάκι για σήμερα.

Πρέπει οπωσδήποτε να τους φτιάξω και κέηκ αλλά πότε;

Καλαμάρι μόνο εγώ στο σπίτι τρώω ελιές αλλά θα το φτιάξω! Μόνο για πάρτη μου! Φαίνεται νοστιμότατο!

Το μενού για αύριο έχει λαχανόρυζο!

Για πες για το λαχανόρυζο πως είναι κ πως φτιάχνεται? ενδιαφέρον ακούγεται!

Εγώ κάνω μόνο το πρασόρυζο για αυτό

Ντεμακι αν το βαλεις σε πυρεξ να το λαδωσεις καλα πρωτα να μην κολλησει η ζυμη.Εγω συνηθως τα ψωμια τα ψηνω σε αλουμινενια ταψια γιατι κανουν καλυτερο πατο.Οσο προθερμενεται ο φουρνος εχω μεσα κ το ταψι κ οταν σβησει το φωτακι της κουζινας που σημαινει πως εχει προθερμανθει,τοτε βγαζω το ταψι ,βαζω μεσα προσεχτικα να μην καω το ψωμι κ ψηνω.Κανει τελειο πατο κ δεν χρειαζεται ουτε λαδι ουτε αλευρωμα τιποτα. Δοκιμαστε το καμια φορα κ θα με θυμηθειτε!

Ωραιο το λουκανικακι μμμμμ

Ακριβώς αυτό, να πατώσει καλά που λένε χε χε εγώ κάνω αυτό που λες αλλά επίσης το πρώτο μισό του χρόνου την βάζω στη πρώτη θέση από κάτω να ψηθεί καλά κ μετά το υπόλοιπο μισό του χρόνου στην πρώτη θέση από πάνω ;) {τα "καλά" να μην έχεις φούρνο με αέρα γμτη μου χαχα}

Τωρα αυριο βραδυ εχω τραπεζι, πειτε καμια ιδεα για κυριως φαγητο σε κρεατικο ....

Μάλλον δεν σε πρόλαβα εεε??

εμείς θα στολίσουμε σήμερα!:P:p:p ελπίζω να μείνει το δεντρο σώο!χαχααχαχ

Οχι δεν στολίσαμε είμαι άρρωστη από την Πέμπτη κ όλα πήγαν πίσω θα δούμε ίσως αύριο :rolleyes:

Εμείς χθες φάγαμε κοτόπουλο πανέ ψημένο στο φούρνο βεβαίως, συνοδεία τηγανιτής πατάτας (με πολλές τύψεις αχαχαχαχαχα).

Για σήμερα έχουμε έξοδο για φαγητό και το απόγευμα ξεκινάμε εορταστικό στολισμό!

Τυχερούλαααααααααααα!!!

Για χτες τους ξαναέφτιαξα pancakes για πρωινό

Το μεσημέρι αυγουλάκια με πατάτες εκείνοι κ εγώ τραχανά σουπίτσα

Και το βράδυ μας έφτιαξα χειροποίητες χυλοπίτες της μανούλας μου με κεφαλοτύρι

photo-2013-12-01-10-10-58-851_zpsf9a42f51.jpg

Για σήμερα πρόλαβα πρωί πρωί κ έβρασα τη σαλάτα μας

photo-2013-12-01-10-11-33-213_zps138122e8.jpg

Και σε λίγο σιγά σιγά θα αρχίσω ρυζάκι {εμ φάγαμε τις πατάτες χτες } με σνιτσελ χοιρινό

Τα χθεσινά μας pancakes

photo-2013-11-30-08-54-28-519_zps8d87e745.jpg

Και το μεσημεριανό μας μόλις μάζεψα την κουζίνα μου

Σνίτσελ χοιρινό με ρυζάκι αραβικό με κουκουνάρι μέσα κ πατάτες wedge κυδωνάτες με την φλούδα τους θεϊκές!!

photo-2013-12-01-15-06-25-107_zpse3c34ebe.jpg

Εμεινε κ για την μικρή για το σχολείο αύριο μια χαρά

καλημέρα!!!

όχι,καθημερινά πάω κυνήγι και τα σκ ξυπνάω από συνήθεια!:tongue::tongue:

(ακόμη περιμένω πμ):tongue:

σήμερα έχουμε φακές με κριθαράκι!το ελιοτυρόψωμι ανεβλήθη γιατί στολίζαμε!

για αύριο θα κάνω μοσχαράκι λεμονάτο με ρυζάκι!:P

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσακια!

Βρε καλμαρακι πως τις κανεις αυτες τις σαλατες κ ειναι τοσο λαχταριστες?? Θα με παρετε με τις πετρες αν σας πω πως ζηλεψα το μπροκολο! Ειναι τοσο πρασινο σαν ζωντανο φαινεται.Εμενα ολο μου λειωνει!! Κ οι πατατες ονειρεμενες φαινονται!! Μπραβο κοριτσακι γεια στα χερια σου!

Για το ψωμι που λες εγω το ψηνω στην πρωτη θεση μετροντας απο κατω κ εκει το αφηνω ολη την ωρα.Στην αρχη το ψηνω ακριβως 10 λεπτα στου φουλ στο 250 κ μετα χαμηλωσω στο 200 κ εκει το ψηνω γυρω στην μια ωρα αλλα φτιαχνω ομως ενα μεγαλο καρβελι ψωμι κ θελει μια ωρα ψησιμο.Κανει τρομερο πατο ετσι .

Κοτοπουλακι ολες ε? Κ με τις πατατες αλλα κ πανε ειναι εξισου νοστιμα μπραβο κοριτσια!

Ντεμακι με το καλο ο στολισμος ! Να ειστε καλα να στολισετε κ του χρονου!

Κ εγω ακομα κ τα σκ ακοιγω τα ματια μου 7 λες κ ειναι καθημερινη κ ακομα κ να μην ξανακοιμηθω καθομαι στο κρεββατι κ χουχουλιαζω...Ενω τις καθημερινες δεν μπορει να ανοιξει το ματι με τιποτα.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

Βρε καλμαρακι πως τις κανεις αυτες τις σαλατες κ ειναι τοσο λαχταριστες?? Θα με παρετε με τις πετρες αν σας πω πως ζηλεψα το μπροκολο! Ειναι τοσο πρασινο σαν ζωντανο φαινεται.Εμενα ολο μου λειωνει!! Κ οι πατατες ονειρεμενες φαινονται!! Μπραβο κοριτσακι γεια στα χερια σου!

Για το ψωμι που λες εγω το ψηνω στην πρωτη θεση μετροντας απο κατω κ εκει το αφηνω ολη την ωρα.Στην αρχη το ψηνω ακριβως 10 λεπτα στου φουλ στο 250 κ μετα χαμηλωσω στο 200 κ εκει το ψηνω γυρω στην μια ωρα αλλα φτιαχνω ομως ενα μεγαλο καρβελι ψωμι κ θελει μια ωρα ψησιμο.Κανει τρομερο πατο ετσι .

Κοτοπουλακι ολες ε? Κ με τις πατατες αλλα κ πανε ειναι εξισου νοστιμα μπραβο κοριτσια!

Ντεμακι με το καλο ο στολισμος ! Να ειστε καλα να στολισετε κ του χρονου!

Κ εγω ακομα κ τα σκ ακοιγω τα ματια μου 7 λες κ ειναι καθημερινη κ ακομα κ να μην ξανακοιμηθω καθομαι στο κρεββατι κ χουχουλιαζω...Ενω τις καθημερινες δεν μπορει να ανοιξει το ματι με τιποτα.

Χα χα άντε καλέ που ζηλεύεις το μπρόκολο!!

Τίποτα ιδιαίτερο δεν κανω τα χωρίζω σε μεγάλες φουντίτσες τα πλένω κ τα ρίχνω σε νερό που βράζει κ μετράω 3-4 λεπτά το πολυυυυυ μας αρέσουν λίγο "ζωντανά" ομως κ λίγο μαλακά όχι νια νιά πουρέ. Κ με το που τα βγάζω τα ρίχνω κρύο νερό για να κρυώσουν άμεσα κ να κρατήσουν το ζωηρό πράσινο χρώμα αλλιώς συνεχίζουν κ "βράζουν" κ σκουραίνουν ;)

Καλημέρα! Για σήμερα έφτιαξα μανιταρόσουπα νηστίσιμη και όποιος φάει... Για τη μικρή μοσχαράκι με ρύζι κοκκινιστό. Για αύριο σκέφτομαι κανά γαριδοπίλαφο ή έλεγα αν έχω χρόνο να κάνω γεμιστά. Ίδωμεν. Ντέμη περαστικά στη μικρή σου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια

Δεν έγραψα γιατί δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο χτες κ σήμερα λαχανοντολμάδες μανούλας μου

Προχθές κεφτεδάκια Μαριάνθης στο φούρνο κ ότι περίσσεψε κατάψυξη για spaghetti meatballs αργότερα

photo-2013-12-05-09-15-33-319_zps1be617a3.jpg

Και με τα κεφτεδάκια έκανα σαντουιτσάκια προχθές για βραδινό

photo-2013-12-05-09-14-32-340_zps0476ec48.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Για σήμερα έφτιαξα μανιταρόσουπα νηστίσιμη και όποιος φάει... Για τη μικρή μοσχαράκι με ρύζι κοκκινιστό. Για αύριο σκέφτομαι κανά γαριδοπίλαφο ή έλεγα αν έχω χρόνο να κάνω γεμιστά. Ίδωμεν. Ντέμη περαστικά στη μικρή σου.

μμμμμμ ωραίο το γαριδοπίλαφο!!

Λαχανόρυζο

Κόβω το λάχανο με το μαχαίρι, σε μεγάλα κομμάτια σαν γαρίδα περίπου,όχι ψιλό ψιλό όπως στην σαλάτα.

Λογικά όπως το πρασόρυζο και το σπανακόρυζο θα γίνεται, τουλάχιστον όπως το κάνω εγώ.

Λοιπόν...

Τσιγαρίζω ξερό κρεμμύδι ελάχιστα, προσθέτω το λάχανο για 1-2 λεπτά να μαραθεί, προσθέτω καρότα (κομμένα ροδέλες, τριμμένα ή ζυλιέν), ντοματούλα τριμμένη και μαιντανό. Του πάει και το σελινάκι, αν έχω βάζω. Βράζω για μισή ώρα περίπου ή '5 λεπτά στην χύτρα. Μετά προσθέτω βραστό νερό ανάλογα με το ρύζι που θα βάλω. Συνήθως βάζω 2 φλυτζανάκια του ελληνικού καφέ και διπλάσιο νερό επειδή έχει ήδη υγρά από την ντομάτα. Αν δεις ότι χρειάζεται λίγο νεράκι ακόμη προσθέτεις.

Στο τέλος στύβω και μισό λεμόνι, νομίζω του πάει.

Αν το δοκιμάσεις πες μου, εμείς τρελλαινόμαστε πάντως.

Όπως σχεδόν κάθε Πέμπτη, σήμερα το πρωί μαγείρεψα κιμά με χυλοπίτες. Το ζυμαρικό αλλάζω για ποικιλία, αυτό το φαγητό μπορούμε να το τρώμε κάθε μέρα όλοι στο σπίτι για άπειρες μέρες.

Αύριο γιορτάζει ο αδερφός μου, θα φάμε στην μαμά μου το βράδυ. Άρα το μεσημέρι θα τελειώσουμε όλα τα περισσεύματα......σούπερ!

Καλημέρα κορίτσια

Δεν έγραψα γιατί δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο χτες κ σήμερα λαχανοντολμάδες μανούλας μου

Προχθές κεφτεδάκια Μαριάνθης στο φούρνο κ ότι περίσσεψε κατάψυξη για spaghetti meatballs αργότερα

photo-2013-12-05-09-15-33-319_zps1be617a3.jpg

Και με τα κεφτεδάκια έκανα σαντουιτσάκια προχθές για βραδινό

photo-2013-12-05-09-14-32-340_zps0476ec48.jpg

Έχω λυσσάξει με τις φώτο σου! Τα κεφτεδάκια τα αγαπώ τρελλά!!!!

Τελικά έφτιαξα γεμιστά για εμάς και κουνελάκι με πατατούλες για την μπέμπα μου. Τη μανιταρόσουπα μόνο εγώ την τίμησα, οι άλλοι ούτε καν δοκίμασαν... τα νεύρα μου! μα τί προκατάληψη είναι αυτή βρε παιδιά;! μην ακούσουν για μανιτάρι...

Το λαχανόρυζο το ξέρω, είναι όντως πολύ ωραίο, αλλά μια φορά μόνο έχει τύχει να το φτιάξω. Ευκαιρία είναι να το ξανακάνω από βδομάδα.τι άλλο να φάμε πια...; πρόβλημα κι αυτό κάθε μέρα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...