Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Kalamaraki να τα εκατοστησετε μαζι αγαπημενοι, γεροι κ χαρουμενοι να ειστε παντα! Να χαιρεστ ετην κορουλα σας κ οτι καλυτερο επαγγελματικα κ προσωπικα σας ευχομαι!

Πωωωωω ρε κοπελια τι ινδοκαρυδο ειναι αυτο ???? τοσο σιροπιαστο δεν εχω ξαναδει !!! Θελω συνταγουλα οποτε μπορεσεις κ αν γινετε κ το μεγεθος του ταψιου ...( δεν μας χ--ς κοπελια θα μου πεις τωρα ) μιας κ ειναι ενα απο τα αγαπημενα κ του δικου μου αντρουλη αλλα κ του γιου ( μα σε ολα του εμοιασε αυτο το παιδι).

Κ το γιουβετσακι σου φαινεται σουπερ ομως! Εχει μεινει λιγο χωριατικο λουκανικο απο προχτες κ ισως τους το κανω για αυριο.

Εγω σημερα εφτιαξα μοσχαρι( νεροβουβαλο απο την Λιμνη Κερκυνης για την ακριβεια) λεμονατο με μανιταρια μικρα κονσερβας ολοκληρα κ καροτα με συνοδεια ρυζιου με καλαμποκι.

Εφτιαξα κ ενα ωραιο κεικ με γιαουρτι ,σταγονες σοκολατας γαλακτος κ ξυσμα λεμονιου κ μοσχομυρισε το σπιτι.τελικα το γιαουρτι το κανει πολυυυ αφρατο το κεικ.

Τζενάκι μου ξέφυγε το μύνημα σου γμτ

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές

το ταψάκι μου είναι 26εκ

Και το λεμονάτο σου πεθύμησα μιαμμμμ

Σήμερα το μενού έχει καρμπονάρα με λαζανάκι για ζυμαρικό! Θα φτιάξω και ένα brownies πάλι γιατί δεν τους προλαβαίνω.....

Ευτυχώς σήμερα θα σχολάσω νωρίς, δηλ. 5.00 και θα μαγειρέψω το απόγευμα να είναι φρέσκο το φαγητό!

Τι έχετε πάθειιιιι?? Ζηλεύωωω θέλω κ εγώ καρμπονάρα κλαψψψ

καλημερα καλαμαρι και μαγειροκοριτσα:)

και το ερωτημα φυσηκα ειναι ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ?

ο γιος λεει να κανω φασολια αλλα αυτος δεν θα τα φαει να του κανω χοτ-ντοκ:rolleyes:

αχχχ δεν έχει άδικο κ το παιδί συγκρίνεις τα φασόλια με το χοτ ντογκ? χε χε

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα φάγαμε σούπα με διάφορα λαχανικά και τραχανά!

για αύριο,αν μείνει,θα φάμε το ίδιο!;)

Για δώσε οδηγίες για ναυτιλομένους με τον τραχανά λαχανικά

Οι χθεσινές μας σαρδέλες στο φούρνο, προχθές φάγαμε ντολμαδάκια μαμάς μας έκανε το τραπέζι, πήρα κ για το σπίτι τα φάγαμε σήμερα κ χθες έκανα σαλάτα για να τσιμπήσουμε βράδυ

Μαρούλι, κριθάρινο κουλούρι, αυγά, κουκουνάρια ψημένα, φετούλα λάδι αλάτι ξυδάκι

photo-2013-11-26-17-31-58-504_zps2822d072.jpg

Τώρα ετοιμάζομαι να μαγειρέψω παστιτσάδα με μια ωραία σπάλα που πήρα προχθές ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Χτες είχα διάθεση κ έκανα αρκετά πράγματα

Έβρασα μπρόκολο κ καλαμπόκια, έφτιαξα ελαιοτυρόψωμο , το φαγητό μας παστιτσάδα για σήμερα κ σήμερα το πρωί pancakes.

Το ελαιοτυρόψωμο πανεύκολο γρήγορο κ νοστιμότατο, άρεσε κ στη μικρή κ της έδωσα για το σχολείο

συνταγή εδώ--> http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliotiropsomo.html?c=174314#174314 {έβαλα κ λίγο μπεικιν για να γίνει ποιο αφράτο}

photo-2013-11-27-09-17-12-276_zps469437e3.jpg

Τα pancakes που έφτιαξα για πρωινό τα τσακίσαμε με μέλι κ μερέντα

photo-2013-11-27-09-18-14-360_zps4c47cdd4.jpg

Και έφτιαξα παστιτσάδα για σήμερα , φώτο αργότερα

καλημερα!!

Πωπω καλαμαρακι μπουκια κ συγχωριο ολα οσα εκανες! Αλλα για αλλη μια φορα η σαλάτα σου με εχει εντυπωσιασει !!!!

Κ εγω χτες βρηκα ευκαιρια κ εκανα σουπα γιουβαρλακια ( εβαλα κ λιγο σελινο-καροτο μεσα κ μια πατατουλα) κ επισης μελιτζανες στο φουρνο με σαλτσα ντοματας κ φετα.Οποτε σημερα μαγειρεμα γιοκ.Για πρωινο εχω κεικ πορτοκαλι που ειχα κανει προχτες κ ειμαστε μια χαρα ολοι!

Οι μελιτζανες ειναι απο την καταψυξη κοριτσια, δεν ξερω αν θυμαστε που σας ρωταγα αν μπαινουν ψημενες κ οχι ροδισμενες στο τηγανι στην καταψυξη.Βγηκαν ωραιοτατες λες κ τις ειχες ψησεις εκεινη την ωρα,καθιερωνεται!

Την Κυριακη εχω γεννεθλια κ ελεγα να κανω μια τουρτιτσα,πειτε καμια ιδεα !!

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Χτες είχα διάθεση κ έκανα αρκετά πράγματα

Έβρασα μπρόκολο κ καλαμπόκια, έφτιαξα ελαιοτυρόψωμο , το φαγητό μας παστιτσάδα για σήμερα κ σήμερα το πρωί pancakes.

Το ελαιοτυρόψωμο πανεύκολο γρήγορο κ νοστιμότατο, άρεσε κ στη μικρή κ της έδωσα για το σχολείο

συνταγή εδώ--> http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliotiropsomo.html?c=174314#174314 {έβαλα κ λίγο μπεικιν για να γίνει ποιο αφράτο}

photo-2013-11-27-09-17-12-276_zps469437e3.jpg

Τα pancakes που έφτιαξα για πρωινό τα τσακίσαμε με μέλι κ μερέντα

photo-2013-11-27-09-18-14-360_zps4c47cdd4.jpg

Και έφτιαξα παστιτσάδα για σήμερα , φώτο αργότερα

αγαπω παν κεικ το σκ θα κανω:-)

Διαφημίσεις

πάει η σουπίτσα μας,αύριο λουκάνικα με πατάτες στη λαδόκολλα!για τους μεγάλους εννοείται!;) το μικιό θα φάει την τελευταία μερίδα σουπίτσα!;)

καλαμαράκι,σε οβάλ πυρέξ θα χωρέσει το ελιοτυρόψωμο;πολύ εύκολο φαίνεται!και νόστιμο!

όσο για τη σουπίτσα,τπτ δύσκολο!βράζεις τα λαχανικά σου,ό,τι έχεις,και όταν είναι έτοιμα προσθέτεις τραχανά με το μάτι και είναι έτοιμη!!

τα πανκεικς τα κάνεις σε ειδικό τηγανάκι;γιατί φαίνονται μικρά και αρκετά ψωμένια αλλά καλά ψημένα!!εγώ κάνω τις κρέπες στο τηγάνι μέτριο!

ggeny,δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό μου αλλά θα σου πρότεινα ως βάση μπισκότο κι όχι παντεσπάνι!αν βρω συγκεκριμένη θα σου πω!χρόνια σου πολλά!

EvgLp2.png

Βάλτε ρε παιδιά καμιά νηστίσιμη συνταγή, ενθουσιάστηκα αρχικά με το ελιοτυρόψωμο και σκέφτηκα να το κάνω μόνο με ελιές αλλά έχει γάλα και αβγά η ζύμη, απ'ότι είδα και έμεινα με τη χαρά:-(. Χθες είχα φτιάξει κουνουπιδάκι γιαχνί και για σήμερα φακές από προχθές. Είχα επισκέψεις χθες και δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, μόνο μοσχαράκι με πεπονάκι για τη μικρή. Θα μου στείλει και η πεθερά μου ψάρια τηγανητά, προσφυγάκια. Είναι σαν τα μπακαλιαράκια, τα ξέρετε; Πολύ νόστιμα. Απόψε λέω να ξεκινήσω και το παντεσπάνι για τη νηστίσιμη τούρτα του Μιχάλη μου που έχει γενέθλια το Σάββατο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα!!

Πωπω καλαμαρακι μπουκια κ συγχωριο ολα οσα εκανες! Αλλα για αλλη μια φορα η σαλάτα σου με εχει εντυπωσιασει !!!!

Κ εγω χτες βρηκα ευκαιρια κ εκανα σουπα γιουβαρλακια ( εβαλα κ λιγο σελινο-καροτο μεσα κ μια πατατουλα) κ επισης μελιτζανες στο φουρνο με σαλτσα ντοματας κ φετα.Οποτε σημερα μαγειρεμα γιοκ.Για πρωινο εχω κεικ πορτοκαλι που ειχα κανει προχτες κ ειμαστε μια χαρα ολοι!

Οι μελιτζανες ειναι απο την καταψυξη κοριτσια, δεν ξερω αν θυμαστε που σας ρωταγα αν μπαινουν ψημενες κ οχι ροδισμενες στο τηγανι στην καταψυξη.Βγηκαν ωραιοτατες λες κ τις ειχες ψησεις εκεινη την ωρα,καθιερωνεται!

Την Κυριακη εχω γεννεθλια κ ελεγα να κανω μια τουρτιτσα,πειτε καμια ιδεα !!

Πω πω κ γιουβαρλάκια καιρό έχω να κάνω, ωραίο το μελιτζανοσαλτσάτο!

Τούρτα τη θες? Κανονική ή γλυκό ταψιού πχ εκμεκ μιλφείγ?

Έχω ωραιότατη συνταγή για μιλφείγ του Κωνσταντινίδη {ξακουστό ζαχαροπλαστείο με προφιτερολ κ μιλφειγ μόνο στη θεσσαλονίκη} βγαίνει ονειρική!

xhas.jpg

xvjg.jpg

το σημερινο μα γευμα ριζοτο λαχανηκων με μπιφτεκι λαχανηκων

και κοτοσουπα

και σδαλατα ροκα μαρουλι ντοματινια παρμεζανα και μπασαμικο κρεμα:cool:

Πολύ ωραία μπράβο! ζήλεψα την σαλάτα :-D

πάει η σουπίτσα μας,αύριο λουκάνικα με πατάτες στη λαδόκολλα!για τους μεγάλους εννοείται!;) το μικιό θα φάει την τελευταία μερίδα σουπίτσα!;)

καλαμαράκι,σε οβάλ πυρέξ θα χωρέσει το ελιοτυρόψωμο;πολύ εύκολο φαίνεται!και νόστιμο!

όσο για τη σουπίτσα,τπτ δύσκολο!βράζεις τα λαχανικά σου,ό,τι έχεις,και όταν είναι έτοιμα προσθέτεις τραχανά με το μάτι και είναι έτοιμη!!

τα πανκεικς τα κάνεις σε ειδικό τηγανάκι;γιατί φαίνονται μικρά και αρκετά ψωμένια αλλά καλά ψημένα!!εγώ κάνω τις κρέπες στο τηγάνι μέτριο!

ggeny,δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό μου αλλά θα σου πρότεινα ως βάση μπισκότο κι όχι παντεσπάνι!αν βρω συγκεκριμένη θα σου πω!χρόνια σου πολλά!

Ναι ρε συ γιατί να μη χωρέσει, μια χαρά θα είναι!

Έχω ένα μικρό τηγανάκι των 15εκ κ εκεί κάνω κρέπες μικρές πανκεικς κάνα δυο αυγά

Βάλτε ρε παιδιά καμιά νηστίσιμη συνταγή, ενθουσιάστηκα αρχικά με το ελιοτυρόψωμο και σκέφτηκα να το κάνω μόνο με ελιές αλλά έχει γάλα και αβγά η ζύμη, απ'ότι είδα και έμεινα με τη χαρά:-(. Χθες είχα φτιάξει κουνουπιδάκι γιαχνί και για σήμερα φακές από προχθές. Είχα επισκέψεις χθες και δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, μόνο μοσχαράκι με πεπονάκι για τη μικρή. Θα μου στείλει και η πεθερά μου ψάρια τηγανητά, προσφυγάκια. Είναι σαν τα μπακαλιαράκια, τα ξέρετε; Πολύ νόστιμα. Απόψε λέω να ξεκινήσω και το παντεσπάνι για τη νηστίσιμη τούρτα του Μιχάλη μου που έχει γενέθλια το Σάββατο.

Τι να σε κάνω βρε άρνι δεν νηστεύουμε , ωραίο το κουνουπίδι γιαχνί μας το έκανε η μαμά μου συχνά.

Το χθεσινό μας παστιτσάδα έγινε θεικό το θερίσαμε κ το σημερινό ρυζάκι της μικρής για το σχολείο

photo-2013-11-28-10-07-16-03_zps35670814.jpg

Και μόλις τελείωσα με την σημερινή μας μανιταρόσουπα

photo-2013-11-28-10-08-50-916_zps170bbf48.jpg

αυτά για σήμερα κ τέλος ξανά το βράδυ μαγείρεμα γμτ κ δεν ξέρω τι να κανω για αύριο....μάλλον φακές

Κιμά και λαζανάκι για σήμερα.

Πρέπει οπωσδήποτε να τους φτιάξω και κέηκ αλλά πότε;

Καλαμάρι μόνο εγώ στο σπίτι τρώω ελιές αλλά θα το φτιάξω! Μόνο για πάρτη μου! Φαίνεται νοστιμότατο!

Το μενού για αύριο έχει λαχανόρυζο!

πωπωπω τι νοστιμιες ειναι παλι αυτες ... κανω κ διαιτα η ερμη .... πωωωωω

αυτο το χτενι φαινεται ονειρικο γεια στα χερια σου καλαμαρακι !!!

Για την τουρτα που λετε κοριτσια βαριεμαι να κανω σιροπια κλπ ελεγα κατι πιο απλο.Σκεφτομουν κ εγω το μιλφειγ η τσιζκεικ που ειναι ευκολα ,γρηγορα κ πεντανοστιμα .... χμμμμμ

Αρετη μποριες να κανεις ελιοψωμο με ζυμη ψωμιου που απλα θα βαλεις περισσοτερο λαδακι κ να προσθεσεις ελιες κ ριγανη αν θες.Αν θυμαμαι καλα σε περιοδους νηστειας το βλεπω συχνα σε φουρνους.

Εγω σημερα δεν μαγειρεψα μιας κ εχουν μεινει απο χτες ενα σωρο φαγητα.Σημερα θα κανω μονο των παιδιων μην φανε παλι αυριο γιουβαρλακια 3η μερα γιατι τις μελιτζανες δεν τις τρωνε ...

Διαβασα καλα?Καλαμαρακι λιμπιστηκες σαλάτα ? ωωωωω κ εμενα μου εκανε κλικ ειναι η αληθεια!! Γεια στα χερια σου κοριτσι! Κ το ρυζοτο σου ομως με τα μπιφτεκακια δεν παει πισω.

Ντεμακι αν το βαλεις σε πυρεξ να το λαδωσεις καλα πρωτα να μην κολλησει η ζυμη.Εγω συνηθως τα ψωμια τα ψηνω σε αλουμινενια ταψια γιατι κανουν καλυτερο πατο.Οσο προθερμενεται ο φουρνος εχω μεσα κ το ταψι κ οταν σβησει το φωτακι της κουζινας που σημαινει πως εχει προθερμανθει,τοτε βγαζω το ταψι ,βαζω μεσα προσεχτικα να μην καω το ψωμι κ ψηνω.Κανει τελειο πατο κ δεν χρειαζεται ουτε λαδι ουτε αλευρωμα τιποτα. Δοκιμαστε το καμια φορα κ θα με θυμηθειτε!

Ωραιο το λουκανικακι μμμμμ

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο βρε Τζενάκι, ζυμάρι για το ψωμί, γιατί όχι; Θενξ!

Αν φτιάξεις τελικά μιλφέιγ, να φτιάξεις αυτό του Κωνσταντινίδη που είπε το καλαμαράκι, είναι η καλύτερη συνταγή κατά τη γνώμη μου και έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια!

Ντεμακι βαλε λιγο λαδακι ισα να απλωθει σε ολο το πυρεξ μην βαλεις πολυ κ ξεχυλισει πανω απο το ελιοψωμο μετα! ( ελπιζω να σε προλαβα ε?)

Αρετη μου αυτο το μιλφειγ το κανω χρονια.Το ειχα δε σε μια εκπομη στην ΝΕΤ που την παρουσιαζε η Ρικα Βαγιαννη, φαντσου ποσα χονια τωρα ε, φοιτητρια ημουν ακομη κ οσοι εχουν φαει λενε τα καλυτερα.Το εχω κανει κ με σφολιατα που ψηνω εγω αλλα κ με ετοιμα σφολιατινια κ ειναι εξισου καλο κ γρηγορο.Μονο που δεν βαζω τοση πολυ σαντιγυ πανω.

Σημερα εφτιαξα για τα παιδια κοτοπουλο με λαχανικα κ λιγο πεπονακι μεσα με σαλτουλα κοκκινη κ για μας μπιφτεκακια στην σχαρα.Εγω θα τα φαω με σαλατ αμαρουλι-πιπεριες χρωματιστες κ ο συζυγος με λιγες μελιτζανες που μειναν απο προχτες ..

Τωρα αυριο βραδυ εχω τραπεζι, πειτε καμια ιδεα για κυριως φαγητο σε κρεατικο ....

που είστε καλέ;

ξύπνησα χαράματα!η δύναμη της συνήθειας!:mad:

χτες έκανα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!σήμερα θα φάμε γιαπράκια στη γιαγιά

κάναμε κρέπες χτες το απογευμα γλυκές και αλμυρές

το ελιοτυρόψωμο θα το κάνω σήμερα αν προλάβω και θα σας βάλω φωτο

αληθεια,στολίσατε εσείς;

εμείς θα στολίσουμε σήμερα!:P:p:p ελπίζω να μείνει το δεντρο σώο!χαχααχαχ

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...