Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εναι και εγω μανούλα με δυο παιδάκια ενα κοριτσάκι 7 ετών και έναν μικρούλα ενός έτους.....είδα τα κρούασαν και τα λιγουρευτηκα....θα μας δώσει συνταγουλα? μπράβο τέλεια!!! Εμείς σημερα έχουμε μπριζολιτσες με πατάτες γ εμάς και μοσχάρι γ τον μικρο....καλη σας όρεξη!!!!

μόλις ταβαλα φούρνο!σε μισή ώρα θε ξέρουμε!;):P

πραγματικά απορώ πως τα καταφέρνεις όλα!!!μπράβο σου!:P

καλε μερικα τα ειχα ετοιμα καταψυξη για ψυσιμο. το σπανακι το εκανα σε 5 λεπτα στη χυτρα. αλιμονο μου πρεπει σημερα και αυριο να στρωθω να κανω τις σαλατες και να μαγειρεψω.

z1tf.jpg

ουαου

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εναι και εγω μανούλα με δυο παιδάκια ενα κοριτσάκι 7 ετών και έναν μικρούλα ενός έτους.....είδα τα κρούασαν και τα λιγουρευτηκα....θα μας δώσει συνταγουλα? μπράβο τέλεια!!! Εμείς σημερα έχουμε μπριζολιτσες με πατάτες γ εμάς και μοσχάρι γ τον μικρο....καλη σας όρεξη!!!!

γεια σου κοριτσι, καλως ηρθες... μμμ μοσχομυριστες οι μπριζολιτσες

Διαφημίσεις

http://mariplateau.blogspot.gr/2011/06/blog-post_11.html

EvgLp2.png

κοριτσαρες, τι κανετε;

παλι χαθηκα.... δηλαδη δεν εγραψα.

καλα τρομερο το γλυκο καλαμαρακι..... και ζηλεψα και συνειδητοποιησα οτι πρεπει να μην αμελουμε γενικα να κανουμε και εκπληξουλες μεταξυ μας οι συζυγοι.....

κοριτσαρες δεν θυμαμαι τι εκανε η καθεμια για να σχολιασω αναλυτικα... μην με παρεξηγειτε... ολες σας.....

Σε παρεξηγούμε :P:tongue:

Δεν έχεις άδικο για τις εκπλήξεις ;)

Και ακριβώς επειδή είχα πολύυυυυυυυυυυυ καιρό να του κάνω μια έκανα το γλυκό του.

z1tf.jpg

Γειας τα χέρια σου Ντεμάκι!

Καλώς την :D

εγω χθες εκανα ροξακια και το ινδοκαρυδο

x3da.th.jpg

και χρωσταω και φωτογραφιες

πιτσα

zw39.th.jpg

και λαδοκουλουρα

m3yx.th.jpg

Ωωωωω μπράβο πολύ ωραία φαίνονται!!

Καλημέρα κ από μένα

Δεν έφτιαξα κάτι από την Παρασκευή είχαμε περισσεύματα από το ογκρατέν, το γιουβέτσι κ λίγες φακές στην άγια κατάψυξη κ έτσι την βγάλαμε χτες κ προχθές.

Ήρθε κ ο πατερούλης μου από ταξίδι κ μας έφερε φαλάφελ, είχα φτιάξει κ εγώ χόμους κ μας έφτιαξα σάντουιτς για το βραδινό μας η μικρή το τσάκισε

Πήρα χτες από την λαική μια καταπληκτική σαρδέλα κ θα την ετοιμάσω στο ταψί να την ψήσει ο χαζμπαντ, κ για σήμερα μας έχει τραπέζι η μαμά μου οπότε την γλύτωσα χε χε

photo-2013-11-23-20-49-32-244_zps62439d42.jpg

Διαφημίσεις

αν βαλεις φαρινα δεν θα βαλεις εξτρα μπεικεν, αν βαλεις αλευρι για ολες τις χρησιες θα βαλεις μεσα και ενα μπεικεν. ειναι πολυ ωραιο και ευκολο, δεν θελει καν μιξερ.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα κ από μένα

Δεν έφτιαξα κάτι από την Παρασκευή είχαμε περισσεύματα από το ογκρατέν, το γιουβέτσι κ λίγες φακές στην άγια κατάψυξη κ έτσι την βγάλαμε χτες κ προχθές.

Ήρθε κ ο πατερούλης μου από ταξίδι κ μας έφερε φαλάφελ, είχα φτιάξει κ εγώ χόμους κ μας έφτιαξα σάντουιτς για το βραδινό μας η μικρή το τσάκισε

Πήρα χτες από την λαική μια καταπληκτική σαρδέλα κ θα την ετοιμάσω στο ταψί να την ψήσει ο χαζμπαντ, κ για σήμερα μας έχει τραπέζι η μαμά μου οπότε την γλύτωσα χε χε

photo-2013-11-23-20-49-32-244_zps62439d42.jpg

Λατρεύω φαλάφελ,χούμους και όλα τα συναφή!

Σήμερα θα μαγειρέψω πένες ογκρατέν με τυριά και μπέηκον. Επειδή θα καίει όμως ο φούρνος σκέφτομαι να ψήσω και ένα ταψί γεμιστά για να μην μαγειρεύω αύριο.Βρήκα εχθές στην λαική ωραίες ντομάτες, μάλλον για τελευταία φορά φέτος...

Καλή Κυριακή σε όλες μας!

καλημερα καλαμαρι και μαγειροκοριτσα:)

και το ερωτημα φυσηκα ειναι ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ?

ο γιος λεει να κανω φασολια αλλα αυτος δεν θα τα φαει να του κανω χοτ-ντοκ:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...