Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια

Καλαμποκια Αρετη ειδα χτες στο Σκλαβενιτη επαιρνε μια κυρια μπροστα μου.Εγψ ειχα παρει πριν κανα μηνα νομιζω απο την λαικη αλλα μαλλον ηταν τα τελευταια κ δεν ηταν καθολου νοστιμα.Κ μενα ο μικρος τα τσακιζει κ δεν ειχαμε καθολου φετος να του βαλω στην καταψυξη...

( αχχχχ αυτος ο καταψυχτης ... ονειρο θα μεινει μαζι με την κουζινομηχανη μιυ φαινεται) ...

Ξεκινησατε νηστεια ε?

Καλαμαρακι κ εσυ ξινο τραχανα κανεις ε? Κ εμενα δεν μου αρεσει ο γλυκος κ αυτος εχουν μαθει κ τα παιδια κ τρωνε . Κ κοκκινο κ ασπρο με γαλατακι μεσα.Ωραια τα γεμιστα κολοκυθακια μμμμμ

Εγω για σημερα μαγειρεψα κουνουπιδι γιαχνι κ για να γινει πιο δελεαρ για τον μικρο κυριως εριξα μεσα κ πατατα κ δυο κολοκυθακια κ καροτο.Του αλλαξα τα φωτα δηλαδη...

Χτες ειχα κ ξαφνικες επισκεψεις οπου ο καφες εγινε κρασακι κ δεν ειχα κ τιποτα αξιολογο να φτιαξω για μεζε , ετσι εψησα λουκανικο χωριατικο στο αντικολλητικο, ειχα κ λιγο συγκλινο κ το εκανα με αυγα ομελετα, εκοψα κ μια πιατελα τυρακια κ αλλαντικα κ αγγουρακι-ντοματαουλα ελιτσες κ περασε η βραδυα ...Στερεψε το μυαλο μου δεν ηξερα τι αλλο να βγαλω ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ ευχαριστώ κορίτσια! Ξεκινήσαμε τη νηστεία από την Παρασκευή και ελπίζουμε να κρατήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Για τον άντρα μου δεν είναι δύσκολο, το κάνει χρόνια τώρα αλλά εγώ τόσο πολύ δεν έχω ξανακάνει.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

χτες έκανα απάκι με πατατούλες σαλάτα μαρούλι και πατζάρια

σήμερα έχω από κατάψυξη χοιρινό αυγολέμονο

και έχω από χτες στο νερό ρεβύθια για να τα κάνω για αύριο

από γλυκό τίποτις αυτή τη βδομάδα

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσακια

Καλαμποκια Αρετη ειδα χτες στο Σκλαβενιτη επαιρνε μια κυρια μπροστα μου.Εγψ ειχα παρει πριν κανα μηνα νομιζω απο την λαικη αλλα μαλλον ηταν τα τελευταια κ δεν ηταν καθολου νοστιμα.Κ μενα ο μικρος τα τσακιζει κ δεν ειχαμε καθολου φετος να του βαλω στην καταψυξη...

( αχχχχ αυτος ο καταψυχτης ... ονειρο θα μεινει μαζι με την κουζινομηχανη μιυ φαινεται) ...

Ξεκινησατε νηστεια ε?

Καλαμαρακι κ εσυ ξινο τραχανα κανεις ε? Κ εμενα δεν μου αρεσει ο γλυκος κ αυτος εχουν μαθει κ τα παιδια κ τρωνε . Κ κοκκινο κ ασπρο με γαλατακι μεσα.Ωραια τα γεμιστα κολοκυθακια μμμμμ

Εγω για σημερα μαγειρεψα κουνουπιδι γιαχνι κ για να γινει πιο δελεαρ για τον μικρο κυριως εριξα μεσα κ πατατα κ δυο κολοκυθακια κ καροτο.Του αλλαξα τα φωτα δηλαδη...

Χτες ειχα κ ξαφνικες επισκεψεις οπου ο καφες εγινε κρασακι κ δεν ειχα κ τιποτα αξιολογο να φτιαξω για μεζε , ετσι εψησα λουκανικο χωριατικο στο αντικολλητικο, ειχα κ λιγο συγκλινο κ το εκανα με αυγα ομελετα, εκοψα κ μια πιατελα τυρακια κ αλλαντικα κ αγγουρακι-ντοματαουλα ελιτσες κ περασε η βραδυα ...Στερεψε το μυαλο μου δεν ηξερα τι αλλο να βγαλω ...

Πλάκα κάνεις βρε Τζένη , μια χαρά κέρασμα τους έβγαλες !! Ζηλεύωωωωω το σύγκλινο μιαμμμμμ

Ναι ξινό τον φτιάχνουμε εμείς αυγά, σιμιγδάλι, αλεύρι γιαούρτι ;)

Προσωπικά δεν βάζω γαλατάκι ποτέ , βάζω λίγη φέτα τριμένη για να χυλώσει ωραία

Νόστιμη φασολάδα σήμερα με όλα τα συναφή....ελιές, ψωμί, τυράκι, τουρσί....ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι!

Πω πω....πολύ φασολάδα έπεσε χτες στο φορουμ χαχαχα Θα κάνω κ εγώ γίγαντες λέω ;)

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

χτες έκανα απάκι με πατατούλες σαλάτα μαρούλι και πατζάρια

σήμερα έχω από κατάψυξη χοιρινό αυγολέμονο

και έχω από χτες στο νερό ρεβύθια για να τα κάνω για αύριο

από γλυκό τίποτις αυτή τη βδομάδα

Τι είναι το απάκι??????

Να σας δείξω κ τι έφτιαξα προχθές κ χτες

Τα γεμιστά κολοκυθάκια με ρύζι μόνο κ μυρωδικά κ το χόμους {περιμένω τον πατέρα μου να έρθει από Ιορδανία κ θα μας φέρει φαλάφελ....κ το έφτιαξα να κάνω σάντουιτς με φαλάφελ την παρασκευή ;)}

photo-2013-11-21-09-20-20-144_zpsfaf8754a.jpg

Λουκάνικα γιουβέτσι για σήμερα

photo-2013-11-21-09-20-53-40_zps5c53cbbf.jpg

Και ινδοκάρυδο σιροπιαστό σαν ραβανί με αφορμή την επέτειο 11 χρόνων μας με τον χαζμπαντ

photo-2013-11-21-09-18-37-238_zpsbc20abda.jpg

Και το κομμάτι του έκπληξη όταν γύρισε από το κολυμβητήριο

photo-2013-11-21-09-21-49-383_zps332d91f4.jpg

Διαφημίσεις

Kalamaraki να τα εκατοστησετε μαζι αγαπημενοι, γεροι κ χαρουμενοι να ειστε παντα! Να χαιρεστ ετην κορουλα σας κ οτι καλυτερο επαγγελματικα κ προσωπικα σας ευχομαι!

Πωωωωω ρε κοπελια τι ινδοκαρυδο ειναι αυτο ???? τοσο σιροπιαστο δεν εχω ξαναδει !!! Θελω συνταγουλα οποτε μπορεσεις κ αν γινετε κ το μεγεθος του ταψιου ...( δεν μας χ--ς κοπελια θα μου πεις τωρα ) μιας κ ειναι ενα απο τα αγαπημενα κ του δικου μου αντρουλη αλλα κ του γιου ( μα σε ολα του εμοιασε αυτο το παιδι).

Κ το γιουβετσακι σου φαινεται σουπερ ομως! Εχει μεινει λιγο χωριατικο λουκανικο απο προχτες κ ισως τους το κανω για αυριο.

Εγω σημερα εφτιαξα μοσχαρι( νεροβουβαλο απο την Λιμνη Κερκυνης για την ακριβεια) λεμονατο με μανιταρια μικρα κονσερβας ολοκληρα κ καροτα με συνοδεια ρυζιου με καλαμποκι.

Εφτιαξα κ ενα ωραιο κεικ με γιαουρτι ,σταγονες σοκολατας γαλακτος κ ξυσμα λεμονιου κ μοσχομυρισε το σπιτι.τελικα το γιαουρτι το κανει πολυυυ αφρατο το κεικ.

Σήμερα το μενού έχει καρμπονάρα με λαζανάκι για ζυμαρικό! Θα φτιάξω και ένα brownies πάλι γιατί δεν τους προλαβαίνω.....

Ευτυχώς σήμερα θα σχολάσω νωρίς, δηλ. 5.00 και θα μαγειρέψω το απόγευμα να είναι φρέσκο το φαγητό!

Πλάκα κάνεις βρε Τζένη , μια χαρά κέρασμα τους έβγαλες !! Ζηλεύωωωωω το σύγκλινο μιαμμμμμ

Ναι ξινό τον φτιάχνουμε εμείς αυγά, σιμιγδάλι, αλεύρι γιαούρτι ;)

Προσωπικά δεν βάζω γαλατάκι ποτέ , βάζω λίγη φέτα τριμένη για να χυλώσει ωραία

Πω πω....πολύ φασολάδα έπεσε χτες στο φορουμ χαχαχα Θα κάνω κ εγώ γίγαντες λέω ;)

Τι είναι το απάκι??????

Να σας δείξω κ τι έφτιαξα προχθές κ χτες

Τα γεμιστά κολοκυθάκια με ρύζι μόνο κ μυρωδικά κ το χόμους {περιμένω τον πατέρα μου να έρθει από Ιορδανία κ θα μας φέρει φαλάφελ....κ το έφτιαξα να κάνω σάντουιτς με φαλάφελ την παρασκευή ;)}

photo-2013-11-21-09-20-20-144_zpsfaf8754a.jpg

Λουκάνικα γιουβέτσι για σήμερα

photo-2013-11-21-09-20-53-40_zps5c53cbbf.jpg

Και ινδοκάρυδο σιροπιαστό σαν ραβανί με αφορμή την επέτειο 11 χρόνων μας με τον χαζμπαντ

photo-2013-11-21-09-18-37-238_zpsbc20abda.jpg

Και το κομμάτι του έκπληξη όταν γύρισε από το κολυμβητήριο

photo-2013-11-21-09-21-49-383_zps332d91f4.jpg

οκ,γράφεις και ως συζυγος πια!!!!!τρελός έρωτας;;;;;):Pμπράβο σας!

το απάκι είναι καπνιστό κρέας χοιρινό!κρητικό!ίσα ίσα λιγο ψήσιμο στο τηγανάκι!

EvgLp2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι κάνετε;τέλος της εβδομάδος!χαρά μεγάλη!:P έπεται σκ βροχερό λένε όμως!σήμερα έχουμε ήλιο εμείς!περάσαμε κανά δυο μέρες με πολλήηηηηηηηηηηη βροχήηηηηηηηηη!:mad: δεν έβλεπα μπροστά μου να οδηγήσω!!!!

σήμερα έχω ρεβύθια από χτες βράδι!μόνο που μου στέγνωσαν βρε κορίτσια!τι να κάνω;να προσθέσω νεράκι στο ζέσταμα;κόκκινα είναι στη γάστρα!

θα κάνω κρουασαν με μερέντα αν βρω χρόνο σήμερα αλλιώς αύριο!βρήκα μια συνταγή για εύκολη ζύμη γιατί οι πιο πολλές θέλουν ώρεςςςςςςςςςςςς!δε ξέρω αν θα βγουν καλά αλλά δεν έχω και την πολυτέλεια του χρόνου!;)

EvgLp2.png

Εννοείς πως έμειναν χωρίς ζουμάκι; Εγώ θα έβαζα νεράκι με λίγο ντοματοπελτέ στο ζέσταμα (να πάρουν μια βράση ακόμα δηλαδή). Δεν το χω κάνει, λέω τι θα έκανα...

Εμείς χθες φάγαμε αρακά απ την αγία κατάψυξη και σήμερα θα φτιάξω ομελέτα για όλους με χωριάτικα αυγουλάκια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Αρακάς με πατάτες και καρότα και ρυζόγαλο. Έχω λυσσάξει με το γλυκό που έφτιαξε το καλαμάρι, το θέλω τώρα!!!!

Θα το προσπαθήσω αύριο το απόγευμα μάλλον.

Καλαμάρι μου εκτύπωσα την συνταγή. Μια ερώτηση.... αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή για κέηκ;

Αρακάς με πατάτες και καρότα και ρυζόγαλο. Έχω λυσσάξει με το γλυκό που έφτιαξε το καλαμάρι, το θέλω τώρα!!!!

Θα το προσπαθήσω αύριο το απόγευμα μάλλον.

Καλαμάρι μου εκτύπωσα την συνταγή. Μια ερώτηση.... αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή για κέηκ;

αν βαλεις φαρινα δεν θα βαλεις εξτρα μπεικεν, αν βαλεις αλευρι για ολες τις χρησιες θα βαλεις μεσα και ενα μπεικεν. ειναι πολυ ωραιο και ευκολο, δεν θελει καν μιξερ.

κοριτσαρες, τι κανετε;

παλι χαθηκα.... δηλαδη δεν εγραψα.

μεσα στην εβδομαδα εκανα κανελονια με σπανακι χωρις μπεσαμελ, με κοκκινη σαλτσουλα απο πανω. εγινα τελεια και εφαγε και το μωρο, εκανα ενα αστρακι για τα παιδια, λαδοκουλουρα με κανελα και πορτοκαλι για πρωινο και για καφε, ειχαμε κοτοπουλο με πατατερς φουρνου. κ;αι χθες βραδυ κατεβασα απο καταψυξη ετοιμα γεμιστα και τα εψησα.... αχ αυτος ο ονειρεμενος καταψυκτης....

εκανα και πιτσα μια μερα για βραδυ και μια ακομη μερα εκαν ακι ποπ κορν.

κοριτσαρες απο γλυκο τιποτις οπως καταλαβαινετε...

καλα τρομερο το γλυκο καλαμαρακι..... και ζηλεψα και συνειδητοποιησα οτι πρεπει να μην αμελουμε γενικα να κανουμε και εκπληξουλες μεταξυ μας οι συζυγοι.....

και θελω και εγω ρυζογαλακι αφροδιτακι.....

κοριτσαρες δεν θυμαμαι τι εκανε η καθεμια για να σχολιασω αναλυτικα... μην με παρεξηγειτε... ολες σας.....

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι κάνετε;τέλος της εβδομάδος!χαρά μεγάλη!:P έπεται σκ βροχερό λένε όμως!σήμερα έχουμε ήλιο εμείς!περάσαμε κανά δυο μέρες με πολλήηηηηηηηηηηη βροχήηηηηηηηηη!:mad: δεν έβλεπα μπροστά μου να οδηγήσω!!!!

σήμερα έχω ρεβύθια από χτες βράδι!μόνο που μου στέγνωσαν βρε κορίτσια!τι να κάνω;να προσθέσω νεράκι στο ζέσταμα;κόκκινα είναι στη γάστρα!

θα κάνω κρουασαν με μερέντα αν βρω χρόνο σήμερα αλλιώς αύριο!βρήκα μια συνταγή για εύκολη ζύμη γιατί οι πιο πολλές θέλουν ώρεςςςςςςςςςςςς!δε ξέρω αν θα βγουν καλά αλλά δεν έχω και την πολυτέλεια του χρόνου!;)

καλη επιτυχια κοριτσαρα, και εγω κατεβασα απο καταψυξη ρεβυθια ετοιμα. ριξε λιγο νερακι και λιγο λαδακι στο ζεσταμα, η λιγο νερο σκετο και ασε το να παρει μια βραση.

καλη επιτυχια κοριτσαρα, και εγω κατεβασα απο καταψυξη ρεβυθια ετοιμα. ριξε λιγο νερακι και λιγο λαδακι στο ζεσταμα, η λιγο νερο σκετο και ασε το να παρει μια βραση.

μόλις ταβαλα φούρνο!σε μισή ώρα θε ξέρουμε!;):P

πραγματικά απορώ πως τα καταφέρνεις όλα!!!μπράβο σου!:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...