Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

σήμερα κοτοπουλάκι ντόπιο χωριάτικο βραστό με μακαρόνια για το μικιό τηγανητό με πατατούλες για μας!;)

χτες βράδι κάναμε πίτσα,και σήμερα θα κάνουμε κανα δυο ακομη!το υπόλοιπο ζυμάρι κατάψυξη!;)

ravT,πώς τα κατάφερες με το μικιό;αναμένω πμ!:tongue:

κουρκουμπίνι,με δυο παιδιά και κάνεις όλα αυτά;μπράβο σου!

και σε σένα ARNICOL!;)

Νίνα,που είσαι εσύ;πώς πάει;

καλαμαρακι,όλο έξω μου είστε;:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ντεμακι σηκωνομαι κατι αγριες ωρες 5 η ωρα το πρωι να κανω δουλειες και να διαβασω. και αμα κοιμηθουν ελαφρως. και τι να πρωτοκανω στον 2ωρο μαξιμουμ υπνο τους που θελω και εγω να ξεκουραστω....

ασε που χρωσταω και κερασματα στη γειτονισσα γιατι μας εφερε δωρα για τον μικρο που γιορταζε.

σκεφτομαι το απογευμα να κανουμε παρεα κουλουρακια, να παιξουν και αυτα λιγο με το ζυμαρι.

και εσυ βρε καθε μερα 2 φαγητα κανεις. εισαι εκει που ησουν; εχεις το δρομολογιο η αλλαξες σχολειο;

δύο φαγητά κάνω όταν θέλουμε να φάμε κάτι που δε θέλω να δώσω στο μικιό όπως τηγανητά με κρέμες γάλακτος κλπ

στο ίδιο σχολείο είμαι ναι!εννοείται έχω δρόμο!6,30 φεύγουμε το πρωι!τι να κάνω!τα Γιάννενα ούτε με κυάλια!ποτέ!:tongue::P:p:p:p

EvgLp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εδώ είμαι και εγώ:P Χτες έκανα πίτσα και τυροπιτάκια, ταρτάκια θα τα έλεγα καλύτερα.

ck5m.jpg

n3si.jpg

Σήμερα έψησε ο καλός μου μπιφτέκια στην σχάρα και εγώ τηγάνισα πατάτες για τον ίδιο και βραστά καρότα για μένα... το βραδάκι (τώρα δηλαδή:)) χτυπήσαμε τσιπς, ντορίτος και φρυγανιές με τυρί με ποτάκι...βλέποντας τη φόρμουλα...και απολαμβάνοντας τη φωτιά...

Διαφημίσεις

Τελικά όλο στις βόλτες το έχω ρίξει

Τις προηγούμενης εβδομάδας

Ψωμακι σαλατα μαρούλι παντζαροσαλατα Σπανακορυζο

photo-2013-11-14-13-20-25-929_zpsa7d7f8e6.jpg

Του Σαββάτου μακαρόνια με την σάλτσα μου κ της Κυριακής κοτόπουλο παϊδάκια με πατάτες σαν τηγανητές κ λαχανο καρότο

photo-2013-11-17-22-32-45-876_zpsff29c1dd.jpg

Και πήρα αυτά τα κουτιά απο λιντλ για δωράκια τα δύο κ ένα για εμάς

photo-2013-11-17-22-33-45-484_zps65303054.jpg

Για σήμερα έβρασα το πρωί κότα κ σούπα τραχανά :wink:

Καλά μαγειρεματα σε όλες τις χρυσοχερες

Ωραία τα καλούδια σας δε λέω, αλλά πιο πολύ ξετρελάθηκα με τα κουτάκια! Δεν θα τα έκανα δώρο...χαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ωραία τα καλούδια σας δε λέω, αλλά πιο πολύ ξετρελάθηκα με τα κουτάκια! Δεν θα τα έκανα δώρο...χαχαχα

χε χε κ εγώ πήγα να πάρω ξύδι κ τσουπ μπροστά μου! Τεράστια είναι τελικά κ αξίζουν τα έξι ευρώ τους κ αρχικά τα πήγαινα κ τα τρια για δώρο αλλά...:rolleyes: θα κρατήσω το μεγάλο για μενα χο χο

Νίνα κόλαση η πίτσα σου κ τα μικρά σου κ το κείκ σου σλουρπππ

Κουρκουμπίνι χτύπησες χορδή με τα δαμάσκηνα πολύ μου αρέσουν

Ραβτάκι για δώκε οδηγίες πως το φτιάχνουμε αυτό το κριθαρότο με τον κιμά?

Ουφ έχω κενό κ είπα να γράψω λίγο :tongue:

Καλημέρα!

Εχθές φάγαμε κιμά με χυλοπίτες, έμεινε κιμάς σούπερ...για άλλη μέρα, μάλλον για αύριο. Θα τους βράσω σπαγγέτι το πρωί.

Το απόγευμα εχθές έψησα μπιφτέκια για σήμερα και έβρασα μπρόκολο και καρότα. Σήμερα το πρωί έβρασα πιλαφάκι να είναι πιο φρέσκο για όσους φάνε το μεσημέρι.

Εγώ στην δουλειά θα φάω το γιαουρτάκι μου λόγω αντιβίωσης και ένα ταπεινό τοστάκι....

Nina Tom με ξελίγωσες με την πίτσα, για να μην μιλήσω για φώτος καλαμαρίδιου...

Υ.Γ. Πανέμορφα τα κουτιά!

Διαφημίσεις

Φιλαράκι μου το κριθαρότο δεν είναι τίποτα. Τεχνική ρυζότου αλλά με κριθαράκι :-P

Τσιγάρισμα κρεμμύδια, προσθέτω κριθαράκι και τσιγαρίζω μαζί για 2-3 λεπτά. Σβήνω με λευκό κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ. Χαμηλώνω τη φωτιά στο μισό και ανακατεύω. Όποτε πίνει τα υγρά του, φροντίζω να ρίχνω μια κουτάλα απ τον ζωμό κοτόπουλο που κρατώ δίπλα μου πάντα ζεστό κατά τη διάρκεια της παρασκευής. Επαναλαμβάνω μέχρι να ναι σχεδόν έτοιμο. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω τριμμένο καρότο και ψιλοκομμένη ντομάτα (ή κονκασέ πλέον). Στην περίπτωση που θέλω να προσθέσω κιμά μαγειρεμένο, τον προσθέτω αυτή ακριβώς τη στιγμή ώστε να ανακατευτεί καλά και να πάρουν μαζί την τελευταία βράση.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα!!

Ραβακι κ εγω κριθαρακι με κιμα εκανα χτες αλλα εντελως στην τυχη καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις.Δεν ηξερ απως το φτιαχνουμε οπως το ρυζοτο ....τρομαρα μου.Εγω εφτιαξα τον μιμα οπως για τα μακαρονια κ στο τελος προσθεσα νερακι ζεστο κ το κριθαρακι κ τα εβρασα μαζι σαν γιουβετσακι ας πουμε.ΚΑλο εγινε .. Την επομενη φορα θα ακολουθησω την τεχνικη σου ομως! Ευχαριστουμε.

Πολλα καλουδια κοριτσακια μπραβο χρυσοχερες μου! Βρε καλμαρακι αυτες τις σαλατες σου παντα τις λιμπιζομαι.ΑΚομα κ το μαρουλι το κανεις κ φαιενται λαχταριστο!!!

καλα για την πιτσ ατης Νινας τι να πω ..... τα σαλια μου μαζευω ...μπραβο κοριτσακι

Εγω τρεχω πολυ κ δεν εχω φτιαξει κατι ιδιεταιρο.Το κριθαρακι με κιμα για χτες κ για σημερα αρακα με πατατες κ καροτα.. Για αυριο δεν ξερω τι να φτιαξω..ουφφφ

Φιλαράκι μου το κριθαρότο δεν είναι τίποτα. Τεχνική ρυζότου αλλά με κριθαράκι :-P

Τσιγάρισμα κρεμμύδια, προσθέτω κριθαράκι και τσιγαρίζω μαζί για 2-3 λεπτά. Σβήνω με λευκό κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ. Χαμηλώνω τη φωτιά στο μισό και ανακατεύω. Όποτε πίνει τα υγρά του, φροντίζω να ρίχνω μια κουτάλα απ τον ζωμό κοτόπουλο που κρατώ δίπλα μου πάντα ζεστό κατά τη διάρκεια της παρασκευής. Επαναλαμβάνω μέχρι να ναι σχεδόν έτοιμο. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω τριμμένο καρότο και ψιλοκομμένη ντομάτα (ή κονκασέ πλέον). Στην περίπτωση που θέλω να προσθέσω κιμά μαγειρεμένο, τον προσθέτω αυτή ακριβώς τη στιγμή ώστε να ανακατευτεί καλά και να πάρουν μαζί την τελευταία βράση.

Πολύ ωραία εύκολο κ γρήγορο, θα το κάνω σίγουρα να δω τι θα πει κ η μικρή κυρία θενκ γιουυυυυυυυυυυυ :D

καλημερα!!

Ραβακι κ εγω κριθαρακι με κιμα εκανα χτες αλλα εντελως στην τυχη καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις.Δεν ηξερ απως το φτιαχνουμε οπως το ρυζοτο ....τρομαρα μου.Εγω εφτιαξα τον μιμα οπως για τα μακαρονια κ στο τελος προσθεσα νερακι ζεστο κ το κριθαρακι κ τα εβρασα μαζι σαν γιουβετσακι ας πουμε.ΚΑλο εγινε .. Την επομενη φορα θα ακολουθησω την τεχνικη σου ομως! Ευχαριστουμε.

Πολλα καλουδια κοριτσακια μπραβο χρυσοχερες μου! Βρε καλμαρακι αυτες τις σαλατες σου παντα τις λιμπιζομαι.ΑΚομα κ το μαρουλι το κανεις κ φαιενται λαχταριστο!!!

καλα για την πιτσ ατης Νινας τι να πω ..... τα σαλια μου μαζευω ...μπραβο κοριτσακι

Εγω τρεχω πολυ κ δεν εχω φτιαξει κατι ιδιεταιρο.Το κριθαρακι με κιμα για χτες κ για σημερα αρακα με πατατες κ καροτα.. Για αυριο δεν ξερω τι να φτιαξω..ουφφφ

Είναι που προσπαθώ να της κάνω λαχταριστές βρε για να με πείσω πως είναι νόστιμες κ να μη παραγγείλω πιτόγυρο χαχαχα

Τα χτεσινά που έφτιαξα για σήμερα

Έφτιαξα μακαρόνια ογκρατέν με το περίσσιο κοτόπουλο , έβρασα κ καλαμπόκι για το σχολείο της μικρής κ ο χτεσινός μας κόκκινος τραχανάς

photo-2013-11-19-12-59-32-339_zps5943e392.jpg

Για αύριο έφτιαξα ήδη γεμιστά κολοκύθια με ρύζι κ μυρωδικά κ χόμους αλοιφή

Καλημέρα! Σήμερα έχω άδεια και, εκτός από το συγύρισμα που θα κάνω, λέω να μαγειρέψω ζυμαρικά κοχυλάκια με κιμά για όλα τα παιδιά και με σαλτσούλα για μας που νηστεύουμε. Θα κρατήσω και για αύριο φυσικά. Αν μείνει, γιατί νιώθω ότι πεινάω συνεχώς...:-( Σήμερα έχει γενέθλια και ο αντρούλης μου αλλά δεν ήθελε τούρτα κι έτσι έφτιαξα ένα νηστίσιμο κέικ.

Καλαμαράκι, το καλαμπόκι από πού το αγοράζεις; από σμ; από μανάβικο; Ωραία λύση θα ήταν τώρα τη νηστεία;)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια

Αρνικολ είναι εκτός εποχής οπότε από σούπερ το παίρνω που κ που της αρέσει πολύ κ της το βάζω με μανταρίνια πχ όταν τρώει καλό πρωινό σπίτι για ποιο ελαφρύ δεκατιανο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...