Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Μόλις έβγαλα από τον φούρνο αυτήν την εύκολη μπουγάτσα που έβαλε κάποια, δεν θυμάμαι ποια...:rolleyes:

Πράγματι εύκολη και πολύ νόστιμη!!

Σε λίγο θα πάω για καφεδάκι. Εχει ωραίο καιρό και λέω να τον εκμεταλευτώ. Από μαγείρεμα, θα δούμε..

Μάλλον θα φάμε στην μάνα μου.

Αλλιώς όταν γυρίσω θα .....αυτοσχεδιάσω....:tongue:

demmiiii, αλήθεια είναι εύκολη.

Απλώς το γαρνίρισμα με το κορνέ θέλει λίγη προσοχή, τίποτα άλλο!

Αν ήσουν εδώ θα ερχόμουνα να σε βοηθήσω...:-P

σας επαναφέρω σε τάξη κυρία μου Ρκτ

αν έχει επιζήσει η μπουγάτσα να μας δώκετε κ μια φώτο ;):tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο πα εγώ μπράβο!

Αυτό με το αλεύρι επίσης σου ειπα κ θα το πω κ εδώ προς γνώση μετά τα ολέθρια λάθη που έχω κάνει κ έβαλα μυαλό σε συνταγές.

Όταν ήταν οι συνταγές με κούπες , οκ χρησιμοποιούσα μια κούπα για όλα...αμμμμ δε εχει μεγάλη διαφορά πως ρίχνεις το αλεύρι , αν έχει αερα μέσα του άν ειναι συμπυκνωμένο κ κάθε μα κάθε φορά πέρνεις διαφορετική ποσότητα. Για αυτό σταμάτησα να δουλεύω με κουπες κ να μετατρέπω τα πάντα σε γραμμάρια. Εδώ έχει ένα πολύ καλό πίνακα μετατροπών της κούπας ανάλογα το υλικό

http://www.sintagespareas.gr/metatropes

Πολύ καλύτερη μετρήσιμη εκδοχή τα γραμμάρια κ μπορείς να ελέγχεις τα πάντα

Να κ ένα σχετικό βίντεάκι που τα εξηγεί όλα

Βάρος εναντίον Όγκου

ΓΙατί τα λες αλλατίνη όμως?? Μπερδέυτηκα χαχα

Μπράβο! Στο εξής μετατροπή σε γραμμάρια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :)

Πες μου οτι δεν ξέρεις τα πλέον κλασσικά μπισκότα κανέλας Goody Αλλατίνη...Αποκλείεται να μην τα ξέρεις!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

σας επαναφέρω σε τάξη κυρία μου Ρκτ

αν έχει επιζήσει η μπουγάτσα να μας δώκετε κ μια φώτο ;):tongue::tongue:

Κάτι έμεινε...

Οι επιθυμίες σας διαταγές μας.....:tongue:

dsc0363eh.jpg

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μπράβο! Στο εξής μετατροπή σε γραμμάρια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :)

Πες μου οτι δεν ξέρεις τα πλέον κλασσικά μπισκότα κανέλας Goody Αλλατίνη...Αποκλείεται να μην τα ξέρεις!

Θα δεις που μαγικά όλες οι συνταγές σου θα καλυτερεύσουν χε χε έτσι ένιωθα εγώ :D

Κάτι έμεινε...

Οι επιθυμίες σας διαταγές μας.....:tongue:

dsc0363eh.jpg

μιαμ μιαμμμμμμμμ

Εγώ μαγειρεύω τώρα το κοκκινιστό μοσχαράκι μας για να ξεκινήσω γενική.......μπρρρρρρρρρρρ

Θα δεις που μαγικά όλες οι συνταγές σου θα καλυτερεύσουν χε χε έτσι ένιωθα εγώ :D

μιαμ μιαμμμμμμμμ

Εγώ μαγειρεύω τώρα το κοκκινιστό μοσχαράκι μας για να ξεκινήσω γενική.......μπρρρρρρρρρρρ

To ελπίζω. Εμείς λαχανοντολμάδες σήμερα. Και μάλιστα της γκόλφως http://www.sintagespareas.gr/sintages/laxanontolmades-paradosiakoi.html με κάποιες πολύ μικρές αλλαγές.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

To ελπίζω. Εμείς λαχανοντολμάδες σήμερα. Και μάλιστα της γκόλφως http://www.sintagespareas.gr/sintages/laxanontolmades-paradosiakoi.html με κάποιες πολύ μικρές αλλαγές.

Πω πω νόστιμοιιιι από τα χέρια της γιαγιάκας μου :D:D

Δεν έχω φτιάξει ποτέ όμως !!:rolleyes:

Να μας πεις συμβουλές μετά ;)

Εννοείς εκείνα τα κλασσικά κανέλας? Που έχει στο σούπερ??,.....

Ε δεν τα αγοράζαμε ποτέ γιατί δεν μου άρεσε μικρή η κανέλα κ παίρναμε τα σοκολατένια γεμιστά παπαδοπούλου , θυμαμαι που τα σέρβιραν κ με καφέ σωστά?

Τώρα τί να λέει η δικιά μου μικρή και ταπεινή και πάνω από όλα νηστίσιμη κρεμμυδο-μανιταρόπιτα;;; :rolleyes::rolleyes:

PB110092.jpg

Αμάν!!!!!!!!!! :shock::shock: Μου πέταξες τα μάτια έξω βρε Βικ!!!!!!!!!!

ΤΗν θέλω τρελά!!!!! Συνδιάζει τα 2 λατρεμένα μου συστατικά!!!!!!!!

Εύγε στα χεράκια σου!

777885dugw57gt25.gif

Αμάν!!!!!!!!!! :shock::shock: Μου πέταξες τα μάτια έξω βρε Βικ!!!!!!!!!!

ΤΗν θέλω τρελά!!!!! Συνδιάζει τα 2 λατρεμένα μου συστατικά!!!!!!!!

Εύγε στα χεράκια σου!

πωπω κι γω τα λατρευω...δώσε μας συνταγή καλέ Turwethiel!!! Αναλυτικά όταν θα έχεις χρόνο γιατί είμαι πρωτάρα στις πίτες (εννοείται δεν θα ανοίξω φύλλο).

Ελπίζω μόνο να μην χρειάζεται κατσαρόλα για τη γέμιση, χρειάζεται? Δεν μου έφτιαξαν ακόμα την κουζίνα...

-7.5 κιλά :D

Κοριτσάρες έφτιαξα μια εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας αλλά δεν έμεινε και τίποτα να σας βάλω φώτο, 3 κομμάτι σε όλο το ταψί χαχαχαχαχα

σας βάζω όμως την εύκολη συνταγούλα που βρήκα εδώ

http://eri-captaincook.blogspot.gr/2011/07/blog-post_05.html

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, πως είστε? Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μικρό και μπαμπάς μπαινοβγαίνουν σπίτι, όλο βόλτες ήταν,κι έτσι έκανα δουλειές.

Σήμερα έτυχε και δε χρειάστηκα στη δουλειά μου, έτσι ψώνισα τα υλικά και κάνω αυτό http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mistiki-sintagi-tiropitas-tis-theias.html

Θα λιποθυμήσω από τη μυρωδιά μέχρι να γίνει! :shock::D

Νομίζω ότι μου έκανε καλό που χάλασαν τα μάτια της κουζίνας, επιτέλους δοκιμάζω να κάνω πιτοειδή, βλέπε κουρκουτόψωμο και τώρα την τυρόπιτα χωρίς φύλλο.

Πάντα τα φοβόμουν, δεν ξέρω γιατί.

Μου έφερε ο άντρας μου ένα μίνι μίξερ απο αυτά που πουλάνε στα σουπερμαρκετ, μου φαίνεται μια σταλιά, δεν ξέρω τί θα πρωτοχωρέσει ο κάδος του.

Ισως και να μη το χρησιμοποιήσω.

Ηθελα όμως ένα μίξερ, ελλείψη χρημάτων να αγοράσω καλό είναι κι αυτό.

Θα δοκιμάσω και το πρώτο μου κεικ σύντομα :P

Συνταγούλες για κεικ εύκολες και για μικρό κάδο? :confused:χαχαχαχα φαντάζεστε να πάω να βάλω τα υλικά και να μη χωράει? :tongue:

Με έχει πιάσει μανία να μαγειρέψω νέα πράγματα και ειδικά είδη που θα τρώει και το παιδί με ευχαρίστηση, ώστε να μη τρώει τα ετοιματζίδικα.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...