Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Για σήμερα δεν είχα μαγείρεμα, καθώς έχουν περισσέψει μπιφτέκια με κριθαράκι από προχθές και μακαρόνια με κιμά από την πεθερά μου. Μόνο για τη μικρή μου έφτιαξα αρακά. Για αύριο σκέφτομαι να φτιάξω ένα χορτοφαγικό κάρυ. Καλό φαίνεται από τη συνταγή, για τα μικρά μου δεν ξέρω αν θα το τιμήσουν. ίδωμεν...

Ντέμη, ωραίος φαίνεται ο σολωμός με πατατούλες. Μέχρι στιγμής τον έχω φάει μόνο με ρύζι και ταλιατέλες (όχι όλα μαζί). Με πατάτες όχι, αλλά πες μου πώς το κάνεις; σε λαδόκολλα; τι μυρωδικά βάζεις; Σκέφτομαι να νηστέψω τώρα τη Σαρακοστή και ψάχνομαι από συνταγές για να έχω ποικιλία. Ευτυχώς που επιτρέπεται το ψάρι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Για σήμερα δεν είχα μαγείρεμα, καθώς έχουν περισσέψει μπιφτέκια με κριθαράκι από προχθές και μακαρόνια με κιμά από την πεθερά μου. Μόνο για τη μικρή μου έφτιαξα αρακά. Για αύριο σκέφτομαι να φτιάξω ένα χορτοφαγικό κάρυ. Καλό φαίνεται από τη συνταγή, για τα μικρά μου δεν ξέρω αν θα το τιμήσουν. ίδωμεν...

Ντέμη, ωραίος φαίνεται ο σολωμός με πατατούλες. Μέχρι στιγμής τον έχω φάει μόνο με ρύζι και ταλιατέλες (όχι όλα μαζί). Με πατάτες όχι, αλλά πες μου πώς το κάνεις; σε λαδόκολλα; τι μυρωδικά βάζεις; Σκέφτομαι να νηστέψω τώρα τη Σαρακοστή και ψάχνομαι από συνταγές για να έχω ποικιλία. Ευτυχώς που επιτρέπεται το ψάρι.

σολωμός με λαδάκι λεμονάκι αλάτι και ρίγανη και από πάνω πατατούλες

κλείνεις τις λαδόκολλες σε πουγκάκια

μία ωρίτσα πάνω κάτω αντίσταση και είσαι έτοιμη!λουκούμι!

σήμερα μουσακά και γεμιστά μανούλας!;)

EvgLp2.png

σολωμός με λαδάκι λεμονάκι αλάτι και ρίγανη και από πάνω πατατούλες

κλείνεις τις λαδόκολλες σε πουγκάκια

μία ωρίτσα πάνω κάτω αντίσταση και είσαι έτοιμη!λουκούμι!

σήμερα μουσακά και γεμιστά μανούλας!;)

Α πολύ απλό, ευχαριστώ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια

Τρέχω κ δεν φτάνω

σας βάζω τι κάναμε το σ.κ κ το απόγευμα θα σας βάλω κ τα υπόλοιπα

Χτες είχαμε κοτόσουπα με κόκκορα από το χωρίο από την μανούλα μου, προχθές φασολάκια κ σήμερα φασολάδα πηλίου κ έκανα κ παντζαροσαλάτα με καρύδια ;)

Σαλάτα με μαρούλια διάφορα ντομάτα καρύδια ρόδι αγγουράκι κ βινεγκρετ με μέλι μπαλσάμικο κ λαδάκι , παϊδάκια κοτόπουλου στη ψησταριά με ρυζάκι

photo-2013-11-10-19-22-00-417_zps8ed92f05.jpg

Και με τα δυο τρια κομμάτια που περίσσεψαν έφτιαξα σαντουιτσάκια για το βραδινό μας η μικρή ξετρελάθηκε χε χε

photo-2013-11-11-10-59-17-800_zpse99e68d7.jpg

Διαφημίσεις

Μόλις έβρασα μπρόκολο, κολοκύθια και καρότα και αύριο πουρνό πουρνό θα ψήσω μπιφτέκια στο γκριλ! ΄Ολοι το τρώνε αυτό το φαγητό στο σπίτι....

Μόλις κοιμηθούν οι μικρές (ακόμη τους διαβάζει παραμύθι ο μπαμπάς μας) θα φτιάξω brownies πανεύκολο και νόστιμο για αυριανό κολατσιό!

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν πολυέγραφα τελευταία... τι να γράψω? όλο σούπες και βραστά, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον! από χτες ξεκίνησα όμως και πιο στερεά φαγητά.... οπότε έκανα το κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο... αυτή τη φορά, αντί για χυμό λεμονιού, έκοψα φλούδες λεμονιού μέσα... ήταν πολύ καλό! το συνιστώ!

Έκανα και ένα κέικ πορτοκαλιού με γλάσο σοκολάτας

uzhs.jpg

Σήμερα τι κάνουμε? δεν έχω καμία ιδέα! help!!

Τα κουταβάκια μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.... μας κοιτάνε και γαβγίζουν... χτες τα τάισα για πρώτη φορά και ενθουσιάστηκαν με το φαί... να ανακουφιστεί και αυτή η έρμη η μάνα, που την ρουφάνε 8 στοματάκια! να δώ πώς θα τα αποχωριστώ σε λίγο καιρό!:-(

Καλημέρα! Να΄ναι η μέρα των ζυμαρικών σήμερα; Κι εγώ ζυμαρικά με λαχανικά στο φούρνο έχω. Να πω και μια αποτυχία μου; Χθες αποπειράθηκα να φτιάξω σταφιδόψωμο και μου βγήκε κάτι σα χαλβάς, χάλιαααα... Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου, η συνταγή ήταν ασαφής:rolleyes::tongue:.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια! Εγώ αυτή την εβδομάδα είχα μαγείρεμα καθημερινά. Βρήκα το κόλπο να τρώει η μικρή μου τα φαγητά που δεν επιθυμεί (ότι ΔΕΝ είναι ζυμαρικό δηλαδή...) και αυτή την εβδομάδα τα κατάφερα! Φασολάδα, σπανακόρυζο με ψαράκι και πατάτες, αρακά κατά σειρά εμφάνισης!

Της έφτιαξα πίνακα επιβράβευσης και για το φαγητό κερδίζει έξτρα πόντους :wink:

Σήμερα θα κάνω γιουβαρλάκια. Τα ζητάει κι ο καιρός.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Παιδιά, δεν ήταν καλά τελικά τα ζυμαρικά με την κρέμα λαχανικών. Φανταστείτε τη σούπα λαχανικών που αλέθουμε για τα μωρά, ε με ζυμαρικά...χμ...ούτε στο μεγάλο μου γιό άρεσε και δικαίως.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

προκομενα μαγειροκοριτσα καλησπερα σας....

μην με παρεξηγειτε που δεν γραφω συνεχεια... σας διαβαζω.... και σας θαυμαζω και ξερογλειφομαι επισης....

εμενα με πιανουν προκοπες αλλα οχι οπως παλιοτερα. μαγειρευω μαζεμενα βεβαια.... ξερετε.

μεσα στην εβδομαδα εκανα φακες, εκανα μακαρονακια κοφτα, εκανα σαλατες, μπροκολο και παντζαρι. επισης εκανα τα σοκολατακια με το δαμασκηνο και βγηκαν τελεια. και εινια και για τις γιορτες ο,τι πρεπει. αλλα εκεινη την ημερα ετρεχα πολυ και τελικα αγορασα ετοιματζιδικα κερασματα για το σχολειο. τεσπα. προχθες το βραδυ πηραμε απο εξω σουβλακια.

χθες εκανα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες, εκανα πιτσα για βραδινο, και σημερα εριξα ετοιμα πλασμενα γιουβαρλακια απο καταψυξη στην κατσαρολα. επλυνα και τα μαρουλια. αχ, μενουν ακομα παντζαρια και μπροκολο. χωρια τα φρουτα.

βρε κοριτσια εχω 2 κοκκινα λαχανα. αμα δεν χαλασαν, τι να τα κανω; πειτε καμια ιδεα.

Αν τα κάνεις λαχανόρυζο θα σου βγει το ρύζι κάτι σαν ροζ/λιλά, γευστικά θα είναι ωραίο όμως.

Κάτι άλλο που έχω δοκιμάσει είναι λάχανο τουρσί από ρώσικη συνταγή ή κόκκινο λάχανο τουρσί (με ξύδι και ζάχαρη νομίζω) δανέζικη συνταγή. Έχω δοκιμάσει και τα 2 σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ήταν σούπερ. Στο ΙΚΕΑ έχει νομίζω βάζα με κόκκινο λάχανο τουρσί, είναι ιδιαίτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...