Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Πω πω καλούδια,

φασολάδα, ψαράκια, ρυζόγαλο καπ κεικς {δεν μας έβαλες κ το τελικό αποτέλεσμααααα να λιγουρευτούμε λίγο ακόμη!} γιουβαρλάκια που έχω αιώνες να κανω, τυροπιτάκια κεικ μήλου μιαμμμμμ μιαμμμ

Έχω κ εγώ λίγα λουκανικάκια κ θα τα κάνω μέσα σε αυτές τις μέρες λέω.

Και εγώ για φέτος γέμισα το πρόγραμμα μας επίτηδες κάθε μέρα έχουμε κ κάτι να κάνουμε, ήθελα να βγαίνουμε από το σπίτι κ έτσι δεν περισσεύει πολύς χρονος για καθημερινά αλλά μπαίνω κ τα βάζω μαζεμένα χε χε

Λοιπόν την κυριακή έφτιαξα παπουτσάκια, φάγαμε με τον μπαμπά μου κ μας έμεινε για δευτέρα

photo-2013-11-03-15-19-50-537_zps8ec9696a.jpg

Για χτές είχα φτιάξει ρεβυθόσουπα, μου έστειλε η πεθερά ρεβύθια από το χωριό τους κ ήταν πολύ ωραία{την τσάκισε η μικρή στο σχολείο κ ένα μπωλάκι το απόγευμα στο σπίτι κ πολύ το χάρηκα} κ για σήμερα έβγαλα χτες μπιφτεκάκια από την αγία κατάψυξη με λίγα μακαρόνια {το ταπεράκι της μικρής είναι να δούμε πόσο θα φάει}

photo-2013-11-06-08-17-45-629_zpse515bc98.jpg

Για αύριο μάλλον προσανατολίζομαι σε κοτοπουλάκι θα δούμε το πως

Καλά μαγειρέματαααααααααααα :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά λαζάνια με σπανάκι, φέτα και ανθότυρο. Πολύ ωραία έγιναν!

Παπουτσάκια δε ζηλεύω γιατί φάγαμε κι εμείς την Κυριακή. Ζήλεψα όμως ρεβυθόσουπα και φασολάδα σε πήλινο... κατεξοχήν χειμωνιάτικα φαγητά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

πωωωωω τελεια φαινονται τα φασολια Ντεμακι!!!

οχι οτι κ τα υπολοιπα πανε πισω, ολα ενα προς ενα !!!

Καλαμαρακι λιμπιστικα τα ρεβυθακια σου! Εμεις τα τρωμε πολυυυ αλλα τα παιδια δεν ....Οχι οτι κ τα παπουτσακια πανε πισω!!!

Κουρκουμπινι θελω κοτοπουλο με πατατες τωρααααα!! τελειο φαινεται κ τα πιτακια σου επισης κ το κεικ κ ολα!!! Ατιμη διαιτα ξαναλεω..... \

Εγω για σημερα μαγειρεψα μοσχαρι σουπα με καροτο-πατατα κ λιγο κολοκυθακι , πολυ ωραια εγινε .

Αρνικολ μου μπραβοοοο, παντα τετοια ! Αρεσαν στα παιδια?

Διαφημίσεις

πωωωωω τελεια φαινονται τα φασολια Ντεμακι!!!

οχι οτι κ τα υπολοιπα πανε πισω, ολα ενα προς ενα !!!

Καλαμαρακι λιμπιστικα τα ρεβυθακια σου! Εμεις τα τρωμε πολυυυ αλλα τα παιδια δεν ....Οχι οτι κ τα παπουτσακια πανε πισω!!!

Κουρκουμπινι θελω κοτοπουλο με πατατες τωρααααα!! τελειο φαινεται κ τα πιτακια σου επισης κ το κεικ κ ολα!!! Ατιμη διαιτα ξαναλεω..... \

Εγω για σημερα μαγειρεψα μοσχαρι σουπα με καροτο-πατατα κ λιγο κολοκυθακι , πολυ ωραια εγινε .

Αρνικολ μου μπραβοοοο, παντα τετοια ! Αρεσαν στα παιδια?[/QUOTE]

Κοίτα, τα μεγάλα ούτε καν δοκίμασαν. Ο Δημήτρης μου όμως τσάκισε ένα μεγάλο κομμάτι. Περίμενα να το βγάλει το σπανάκι αλλά τπτ. Μια χαρά! Του άντρα μου του άρεσε πολύ. Αρτύθηκε κιόλας, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκε. :lol::cool:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα κάνω κρεατόσουπα με καρότα και πατάτες... χτες έκανα και λίγο ρυζόγαλο να τρώω, γιατί με έχει πιάσει μιά μεγάααααλη λύσσα για γλυκά!

mohl.jpg

Δεν σχολιάζω τα καλούδια σας... προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνονται, για να μη ζηλέψω!:tongue:

Από την Κυριακή, ξαναμαγείρεψα σήμερα το πρωί.......

Την Κυριακή έφτιαξα γιουβαρλάκια και κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο αλλά το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου παστίτσιο!

Σήμερα μαγείρεψα πένες με κιμά για 2 μέρες.....επειδή αύριο θα φάμε το απόγευμα στην αδερφή μου, γιορτάζουν ο γαμπρός και η ανηψιά μου. Για τις μικρές θα μείνει κιμάς και θα βράσω χυλοπίτες αύριο. Εμείς τρώμε μια φορά την ημέρα αργά το απόγευμα...

Καλησπέρα!Έχω χάσει το θέμα το τελευταίο τρίμηνο αφού δεν άντεχα ούτε την σκέψη φαγητού :-(

Τώρα όμως επιτέλους επανήλθα και τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος!Έχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρό με την μικρή μου που έχει γίνει σούπερ δύσκολη στο φαγητό: έχετε να μου προτείνετε ιδέες για απογευματινό και πρωινό;Έχω πια στερέψει!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εύη κι εγώ το είχα πάθει! Δεν μπορούσα ούτε να διαβάζω για φαγητά, μου ερχόταν αναγούλα. Δυστυχώς το ξεπέρασα:lol::lol::lol:

Για απογευματινό: καμιά κρεμούλα βανίλιας; κουάκερ με γάλα, μέλι και κανέλλα; γιαουρτάκι με μέλι; μήπως λέω τα πολύ κλασσικά;

Τώρα για πρωινό, ψωμάκι με μέλι ή μερέντα ή ταχίνι;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα σας! Δεν πολυγράφω γιατί δεν έχω φτιάξει κάτι ιδιαίτερο. Τις προάλλες έφτιαξα ένα ωραίο κριθαρότο με κιμά που είχα μαγειρεμένο στην κατάψυξη. Έγινε εξαιρετικό!

40ca4aff-459b-4047-aeea-ae5026cc0aed_zps4880104c.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπερα μαγειροκοριτσα,

ολο χανομαι... το ξερω αλλα η ερμη ολο 5 η ωρα το πρωι σηκωνομαι να κανω δουλειες. και προσπαθω οσο ειμια σπιτι να καθομαι με τα παιδια...

χθες και προχθες μαγειρεψα αρκετα πραγματα

εκανα γιαπρακια, μπιφτεκια, κριθαρακι και τραχανα για τα παιδια, σαλατες μπροκολο και μαρουλι και καροτο, κρατησα και τριμμενο καροτο την καταψυξη για να κανω καποια στιγμη φονταν καροτου, εκανα φασολακια λαδερα και χοιρινο λεμονατο.

επισης εκανα μια προεργασια για να κανω σοκολατκια δαμασκηνο γεμιστα με καρυδι

σταφιδοψωμα

hd9e.th.jpg

ξερα δαμασκηνα οπυ τα μουλιασα σε νερο με λικερ ροδι και μετα τα γεμισα με καρυδι, οποτε μενει το σοκολατιασμα

7czm.th.jpg

ποπ κορν δικα μας

le3g.th.jpg

και μπιφτεκια

sq2h.th.jpg

απο τα αλλα δεν εβγαλα φωτογραφιες

τζενακι, το κοτοπουλο με τις πατατες τιποτα δεν το εκανα καλε. πλυσιμο, ταψι, μονο λαδι λεμονι αλατι ριγανη και νερο και φουρνο.... αλλα βγηκε πετυχημενο

Καλησπέρα!Έχω χάσει το θέμα το τελευταίο τρίμηνο αφού δεν άντεχα ούτε την σκέψη φαγητού :-(

Τώρα όμως επιτέλους επανήλθα και τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος!Έχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρό με την μικρή μου που έχει γίνει σούπερ δύσκολη στο φαγητό: έχετε να μου προτείνετε ιδέες για απογευματινό και πρωινό;Έχω πια στερέψει!!

αχ εγω ειχα σωθει για ενα διαστημα με την κρεμα με σιμιγδαλι... επισης εκτος απο ολα οσα σου λεει η φιλτατη αρνικολ μπορεις να κανεις και ρυζογαλο, κουλουρακια, σταφιδοψωμα, μπισκοτα, χαλβα σιμιγδαλενιο, χαλβα με ινδοκαρυδο και γαλα, να της δινεις χαλβα ταχινενιο

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα κάνω κρεατόσουπα με καρότα και πατάτες... χτες έκανα και λίγο ρυζόγαλο να τρώω, γιατί με έχει πιάσει μιά μεγάααααλη λύσσα για γλυκά!

mohl.jpg

Δεν σχολιάζω τα καλούδια σας... προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνονται, για να μη ζηλέψω!:tongue:

τα λαχταρισα......

μαγειροκόριτσα!ο σολωμός στη λαδόκολλα με πατατούλες έγινε!το μπισκοτογλυκό επίσης!χαλάρωσα όμως λίγο γιατί έστειλε η μανούλα ενοισχύσεις!μουσακά και γεμιστά!επίσης κοτόπουλα να τα κάνουμε όπως θέλουμε ντόπια δικά μας φέτες ψάρι και ψάρι για σούπα

μεγάλη ανάσα!

σήμερα φάγαμε μουσακά μικροί μεγάλοι

ψαρόσουπα κάνετε ή κακαβιά;και πως;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...