Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

πωπω Καλαμαρακι μας ξελιγωσες πρωι πρωι!!! Τι καλουδια ειναι αυτα!!! Ολα ενα κ ενα!!!

Αν δεν σου κανει κοπο ξαναδωσε συνταγες γι ακριτσινια κ μπιφτεκακια.

Το ρολο σου το ζηλεψα αααααααχχχχχ ας οψετε η ρημαδα η διαιτα .. τρελαινομαι για ρολο κοτοπουλο με πατατες δεν πορεις να φανταστεις ...

Εγω σημερα εκανα ενα απλο κ ταπεινο τουρλου με λαχανικα στην κατσαρολα (μπριαμ κατσαρολας ειναι γι αοσες δεν το ξερουν) κ χτες κοκορα με μακαρονια κοφτα .Ο γιος μου εχει εδω κ μια βδομαδα που ειδε ενα παιδακι που ετρωγε στο νηπιο χαμπουρκερ κ μου ζηταει καθε βραδυ.Λεω γυρνοντας σπιτι να παρω κιμα να φτιαξω μπιφτεκακια να του φτιαξω το βραδυ να του φυγει ο καημος.Ας ελπισουμε οτι θα βρω κ ψωμακια στρογγυλα ... Τι αλλο βαζουν μεσα βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μου.Να μην λεω κ ψεματα ειχα δοκιμασει μια φορα στο Λυκειο καπου κ δεν μου αρεσε κ ουτε θυμαμαι τι ειχε μεσα ουτε ξαναδοκιμασα... Θελει ψησιμο κ μετα με το ψωμακι φανταζομαι ε? Λεω να του κανω κ λιγες πατατες σαν τηγανιτες στον αερα.

Ντοματούλα, μαρούλι,τυράκι και αν σας αρέσει λίγο κέτσαπ ή μαγιονέζα. Εγώ στο δικό μου βάζω και αγγουράκια πίκλες!!!

Με τις φώτο από Καλαμάρι, έχω ξελιγωθεί!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντέμη, αν δε βάλουμε κύβο λαχανικών πειράζει; αλλοιώνεται κατά πολύ το αποτέλεσμα;

χμμμ νομίζω ναι,της δίνει γεύση!μπορείς να κάνεις φυσικό ζωμό και όχι κύβο!;)

EvgLp2.png

Καλησπέρες!

Ο γιος μου εχει εδω κ μια βδομαδα που ειδε ενα παιδακι που ετρωγε στο νηπιο χαμπουρκερ κ μου ζηταει καθε βραδυ.Λεω γυρνοντας σπιτι να παρω κιμα να φτιαξω μπιφτεκακια να του φτιαξω το βραδυ να του φυγει ο καημος.Ας ελπισουμε οτι θα βρω κ ψωμακια στρογγυλα ... Τι αλλο βαζουν μεσα βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μου.Να μην λεω κ ψεματα ειχα δοκιμασει μια φορα στο Λυκειο καπου κ δεν μου αρεσε κ ουτε θυμαμαι τι ειχε μεσα ουτε ξαναδοκιμασα... Θελει ψησιμο κ μετα με το ψωμακι φανταζομαι ε? Λεω να του κανω κ λιγες πατατες σαν τηγανιτες στον αερα.

Εγώ χάμπουργκερ, επειδή επίσης δεν τρώω ποτέ έξω, το είδα να το φτιάχνει ο Jamie Oliver και το έκανα.... ήταν άψογο! στον κυμά καταρχήν δεν έβαλα ψωμί, ούτε αυγό... μόνο αλάτι, πιπέρι και τα έψησα στο αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά πολύ καλά... τα ψωμάκια τα έβαλα στο φούρνο για 10 λεπτάκια σκέτα... μετά τα γέμισα με το μπιφτέκι, κρεμμύδι, τυρί για τόστ, κέτσαπ και είχα συνοδεία πατάτες τηγανιτές. και τα αγγουράκια πίκλες είναι ωραία, που λέει η Αφροδίτη.. του πάνε!

Καλησπέρες!

Εγώ χάμπουργκερ, επειδή επίσης δεν τρώω ποτέ έξω, το είδα να το φτιάχνει ο Jamie Oliver και το έκανα.... ήταν άψογο! στον κυμά καταρχήν δεν έβαλα ψωμί, ούτε αυγό... μόνο αλάτι, πιπέρι και τα έψησα στο αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά πολύ καλά... τα ψωμάκια τα έβαλα στο φούρνο για 10 λεπτάκια σκέτα... μετά τα γέμισα με το μπιφτέκι, κρεμμύδι, τυρί για τόστ, κέτσαπ και είχα συνοδεία πατάτες τηγανιτές. και τα αγγουράκια πίκλες είναι ωραία, που λέει η Αφροδίτη.. του πάνε!

Το ξέχασα το κρεμμυδάκι! Σε ροδελίτσες ξερό κρεμμύδι του πάει πολύ!

πωπω Καλαμαρακι μας ξελιγωσες πρωι πρωι!!! Τι καλουδια ειναι αυτα!!! Ολα ενα κ ενα!!!

Αν δεν σου κανει κοπο ξαναδωσε συνταγες γι ακριτσινια κ μπιφτεκακια.

Το ρολο σου το ζηλεψα αααααααχχχχχ ας οψετε η ρημαδα η διαιτα .. τρελαινομαι για ρολο κοτοπουλο με πατατες δεν πορεις να φανταστεις ...

Εγω σημερα εκανα ενα απλο κ ταπεινο τουρλου με λαχανικα στην κατσαρολα (μπριαμ κατσαρολας ειναι γι αοσες δεν το ξερουν) κ χτες κοκορα με μακαρονια κοφτα .Ο γιος μου εχει εδω κ μια βδομαδα που ειδε ενα παιδακι που ετρωγε στο νηπιο χαμπουρκερ κ μου ζηταει καθε βραδυ.Λεω γυρνοντας σπιτι να παρω κιμα να φτιαξω μπιφτεκακια να του φτιαξω το βραδυ να του φυγει ο καημος.Ας ελπισουμε οτι θα βρω κ ψωμακια στρογγυλα ... Τι αλλο βαζουν μεσα βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μου.Να μην λεω κ ψεματα ειχα δοκιμασει μια φορα στο Λυκειο καπου κ δεν μου αρεσε κ ουτε θυμαμαι τι ειχε μεσα ουτε ξαναδοκιμασα... Θελει ψησιμο κ μετα με το ψωμακι φανταζομαι ε? Λεω να του κανω κ λιγες πατατες σαν τηγανιτες στον αερα.

Καλημέρα

Σου βάζω γρήγορα τις συνταγές

Μπιφτέκια Palladin

{Tα μπαχαρικά κατά βούληση, εγώ πχ δεν βάζω ένα κουταλάκι βάζω μισό, ή καμιά φορά βάζω διαφορετικά αλλά ο δυόσμος τους ταιριάζει πάρα πολύ@! Το μυστικό είναι το κρίθινο κουλούρι κ το νερό}

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτριους ντάκους (κριθαρένιο παξιμάδι) μουσκεμένους να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανη

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι

και λίγο νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς.

Kαι τα κριτσίνια Ούζου κ καρότου είναι αυτά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulouria-me-ouzo-kai-karoto.html

Με τις φώτο από Καλαμάρι, έχω ξελιγωθεί!!!!!

άντε καλέ απλά ήταν μαζεμένες χε χε

Ξέχασα να σας δείξω κ την μαρμελάδα μήλο που έφτιαξα, είχα αρκετά μηλαράκια από το χωριό μας κ δεν ήθελα να τα πετάξω κ τσουπ μαρμελάδα έγινε πολύ καλή, έβαλα κ ελάχιστη κανέλα μέσα

photo-2013-11-01-09-02-30-802_zpse0a93201.jpg

Και χτες έβρασα τα αμπελοφάσουλα που μου έστειλε ο παππούς , είναι μακριά πολύ κ λεπτά να τα κάνω σαλάτα σήμερα με σκορδάκι λαδάκι που τους ταιριάζει πολύ!

photo-2013-11-01-09-03-16-505_zpsded7b075.jpg

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

τελικα ζυμωσα μπιφτεκια με φρυγανια λιγη ισα να σφιξουν κ τα αφησα λιγη ωρα στο ψυγειο.Μετα τα εψησα στο γκριλ εκανα κ πατατες τηγανιτες κ τα ψωμακια τα εψηνα λιγο στην τοστιερα μαζι με το τυρακι.Μετρα τα ανοιξα εβαλα μεσα το μπιφτεκι,μια φετα ντοματα,μαρουλι κ λιγη κετσαπ.τα τσακισανε μπαμπας κ γιος!

Για σημερα μαγειρεψα φακες κ σαλατα μπροκολο-καροτο.

Ευχαριστω πολυ χρυσοχερα μου να εισαι καλα!!!

Ετσι τα κανω κ εγω τα μπιφτεκια μονο που βαζω μπαγιατικο ψωμι .Θα δοκιμασω ομως κ με το παξιμαδι οπωεσδηποτε με εβαλες σε πειρασμο! .Ακουω τοσο καλα λογια απο σας !!

Το μπιφτεκι για να ειναι αφρατο το θελει το ψωμακι/παξιμαδι του νομιζω αλλιως χωρις καθολου ψωμι γινονται πετρα.

Εγω βαζω κ λιγο ξυδι μεσα σπαει τις ινες του κιμα κ γινονται αφρατα τα μπιφτεκια.Βαζω κ στα κεφτεδακια κ παντα δυοσμο.

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλό μήνα να έχουμε:tongue:

kalamarak έτσι τα κάνει τα αμπελοφάσουλα η μανούλα... εγώ δεν τους βάζω σκόρδο... μην πεθάνουμε και κανένα άνθρωπο γύρω μας:P... αν και μου αρέσει πολύ.

Σήμερα έκανα κοτόπουλο με ζουμερό κριθαράκι, σαν σούπα... το ευχαριστηθήκαμε και θα το φάμε και αύριο.

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

σήμερα είχαμε μπριζόλες με πατάτες!πολύ νόστιμες!έμειναν άλλες 5 αλλά θα τις κάνω σχάρα τη Δευτέρα!

αύριο θα φάμε στη γιαγιά οπότε δε μαγειρεύω!

έχω γάλα που λήγει και υλικά για μπισικοτογλυκό αλλά λέω πάλι;έλεος!!!

αύριο έχει εκδηλώσεις για παιδιά στο ικεα οποτε λέμε να πάμε να παίξει και το μικιό!όσες με δείτε να μου μιλήσετε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βρήκα μια ωραία συνταγή για ζύμη κουρού και λέω να κάνω ναχουμε για τη δουλειά τυροπιτάκια

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ!

Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμουν αλλά έχω καλύτερη πρόταση!

ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ! Ήταν πετυχημένο!

πήγαμε ήτανε πολύ καλά!γέλασα πολύ με τους κλόουν!πήραμε και ένα μπαλόνι σκυλάκι!όσο για σένα αναμένω πμ για υπενθύμιση!μη ξεχνιόμαστε!:tongue:;)

μαγειροκόριτσα!μπριζολίτσες αύριο!άλλαξα γνώμη και θα τις κάνω λεμονάτες συνοδεία πουρέ!

EvgLp2.png

μαγειροκοριτσα σας παρακολουθω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω εντατικα.

καλα εισατε ολες πολυ χρυσοχερες.

ντεμακι οι μπριζολιτσες με τον πουρε τελειες.

καλα η χυτρα εινια φοβερη αγορα. ευτυχως που σας ακουσα και την πηρα και επεισης κανω εκει τις μπριζολες πλςον και γινονται λιωμα.

εγω εκανα μια φακη μεσα στην εβδομαδα. χθες πηγαμε κοζανη για εναν γαμο και μου εδωσε η μανα μου πολλα φαγητα.

χθες το πρωι εκανα λουκανοπιτακια και τυροπιτακια για το σχολειο και για πρωινο. και για τις βολτες για τα παιδια. και σημερα εκανα ενα μηλοπιτοκεικ και το μειγμα που περισσεψε το εκανα με λιγη μερεντα και το εκαν σοκολατενιο κεικ. και εκανα και εναν τραχανα για τα παιδια.

σας βαζω ψαρακια στο φουρνο με λαδακι-λεμονι-ριγανη-σκορδο

πατατοσαλατα αυτοσχεδια πατατα-κρεμμυδι-ντοματα-λαδι-ριγανη

και διπλα μαγιονεζα φυσικα :rolleyes:

2013-10-31151319_zps3d2a9a32.jpg?t=1383554616

φασολαδιτσα με φετουλα

2013-11-03165307_zps5834fbaf.jpg?t=1383554219

και ρυζογαλο μιαμ μιαμ :tongue:

2013-11-03103632_zps1175e1c9.jpg?t=1383554546

(το ενα ειναι σε ταπερακι και το εβαλα στο σχολειο για κολατσιο του μικρου ;) )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

μαγειροκοριτσα τι κανετε;

χαθηκαμε γενικα....

καλε τι ωραιες φωτογραφιες....... και τα ψαρακια και τα κεικ ποπς και ολα......

χρωστω και εγω φωτογραφιες

κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο

h6tp.th.jpg

τυροπιτακια και λουκανικοπιτακια

ib6s.th.jpg

το μηλοπιτοκεικ μας

efap.th.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...