Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια κ χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζανε! νατους χαιρεστε!!

Νινακι μου καλη αναρρωση.Ωραιες ειναι κ οι σουπες κ η εποχη μια χαρα τις τραβαει. Λιγες μερουλες ειναι θ απερασουν.Ξεκουρασου κ ολα καλα θα πανε!!

Πωπω τι καλουδια φτιαξατε παλι! Εγω δεν εχω κανει τιποτα μιας κ λειπαμε μεχρι χτες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια.

ggeny ευχαριστώ για τις ευχές σου:P... υπομονή κάνω... μπορώ και αλλιώς?.. ευτυχώς μου αρέσουν οι σούπες... αν και αρχίζω να αναρωτιέμαι τί άλλες σούπες μπορώ να κάνω, εκτός από τις κλασικές κοτόσουπα, κρεατόσουπα και ψαρόσουπα... υπάρχουν άλλες άραγε? :o

Nina εύχομαι όλα να ναι καλά από εδώ και πέρα! Μπορείς να φτιάξεις γιουβαρλάκια σούπα (πολλοί τα τρώνε με σάλτσα, εμείς με ζουμί), ντοματόσουπα, σούπα με λαχανικά και κριθαράκι (τύπου μινεστρόνε). Έλα, λίγες μέρες είναι θα περάσουν!

Εμείς δυο μέρες τώρα τρώμε εκτός σπιτιού επομένως δε μαγείρεψα. Για απόψε θα φτιάξω τορτελίνια στο φούρνο και αύριο λουκάνικα με πατάτες κοκκινιστά στην κατσαρόλα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

να μαι παλι! καλημερα!

εχτες εφτιαξα αυγα στραπατσαδα με φετουλα και πατατες τηγανητες, ζυμωσα ψωμακια και με το ενα τεταρτο απο το ζυμαρι μου εφτιαξα πιτουλες για σουβλακια:

2013-10-29160412_zps56b85206.jpg?t=1383123028

2013-10-29160435_zps1c4bbc17.jpg?t=1383123088

2013-10-29160526_zps6de1f9e9.jpg?t=1383036735

για σημερα ψαρακια! ματς!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Σήμερα φάγαμε φασόλια γίγαντες στον φούρνο. Έφτιαξα επίτηδες μεγάλο ταψί για να φάμε και την Παρασκευή.

Μόλις ετοίμασα μία σάλτσα καρμπονάρα με μπέηκον και αύριο φτιάχνω και τα ζυμαρικά για να είναι πιο φρέσκα.

Επειδή εχθές θέλαμε απεγνωσμένα γλυκό και εγώ δεν..... στον γυρισμό από την δουλειά πετάχτηκα στο ''Κοσμικόν'' για γαλακτομπούρεκο.....2 κομμάτια έχουν μείνει ακόμη, κερνάω!

μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

σήμερα φάγαμε φακές με κριθαράκι!θεική συνταγη!να τη δοκιμάσετε!;):D

για αύριο θα βγάλω καμιά μπριζόλα!

Ε πες και τη συνταγή ντε! Σαν το φακόρυζο είναι;

Χθές φάγαμε κουνουπίδι γιαχνί και σήμερα μπούτια κοτόπουλου με πατάτες στο φούρνο. Επίσης έχω βάλει και ζυμάρι να φουσκώσει για να ψήσω ψωμάκι μέχρι το βράδυ. Είναι μόνο με προζύμι και αργεί...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Kαλημέρα κορίτσια

Τι ωραία καλούδια, πίτσες σαλάτες ογκρατέν μπισκότα δίχρωμα!!! Πολύ όμορφα όλα , γειας τα χέρια σας

Να σας δείξω τι έφτιαξα αυτές τις μέρες

Μπριζόλες λεμονάτες

photo-2013-10-20-19-46-52-501_zps0b224e1c.jpg

Κεφτεδάκια στο φούρνο με τη τέλεια άψογη σε αναλογίες συνταγή για μπιφτέκια της Palladin κ μπασμάτι

photo-2013-10-27-13-58-56-806_zps5075adb1.jpg από τα οποία μου περίσσεψαν αρκετά κ τα έβαλα κατάψυξη

Κεικ κακάο

photo-2013-10-27-19-58-41-597_zps0777acab.jpg

Ψωμί ολικής αλέσεως

έχω καταλήξει πια στον συνδυασμό αλεύρι ολικής 2/3 κ 1/3 κίτρινο αλεύρι μου αρέσει πολύ έτσι.

photo-2013-10-28-14-04-53-771_zps9a35d857.jpg

Ρολό κοτόπουλο με πατάτες στη μπύρα κ μουστάρδα

photo-2013-10-28-14-04-14-779_zps7c05fe57.jpg

Τα κεφτεδάκια που περίσσεψαν τα έβγαλα κ έφτιαξα "το φαγητό της Λαίδης κ του Αλήτη" χε χε το τσάκισε

photo-2013-10-30-07-55-33-410_zpsbd89f1fd.jpg

Χτες έφτιαξα κ κριτσίνια με ούζο κ καρότο που είχα καιρό να κάνω

photo-2013-10-31-08-20-09-830_zpsa3325146.jpg

Και για σήμερα έφτιαξα φακές Λευκαδίτικες

photo-2013-10-31-08-20-59-180_zps86a881df.jpg

καλησπερα μαγηροκορητσα :) και καλαμαρακι :) εχω καιρο να γραψω....αλλα τωρα εμαθα να ανεβαζω φωτο ποιος με πιανει :tongue: αυτο ειναι της παρασκευης πενες και πιτσα το βραδυ που ερθαν φηλοι....θα επανελθω αυριο με νεες φωτο :wink:

Να ανεβάσεις όοοοοοοοοσες θες γλύκα μου!:D

μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

σήμερα φάγαμε φακές με κριθαράκι!θεική συνταγη!να τη δοκιμάσετε!;):D

για αύριο θα βγάλω καμιά μπριζόλα!

Για δώκε συνταγή ;)

Γειά σας κορίτσια.

ggeny ευχαριστώ για τις ευχές σου:P... υπομονή κάνω... μπορώ και αλλιώς?.. ευτυχώς μου αρέσουν οι σούπες... αν και αρχίζω να αναρωτιέμαι τί άλλες σούπες μπορώ να κάνω, εκτός από τις κλασικές κοτόσουπα, κρεατόσουπα και ψαρόσουπα... υπάρχουν άλλες άραγε? :o

Περαστικά σου κ σιδερένια εύχομαι όλα καλά στο εξής :D

Με τις σούπες τρώμε συχνά ξινό τραχανά που φτιάχνει η γιαγιά μου ή η μαμά μου, τανωμένο σορβά πάλι σούπα ποντιακή, κρεατόσουπα, ψαρόσουπα αλλά κάνουμε συχνά αυτή την μανιταρόσουπα, βγαίνει θεική κ πεντανόστιμη κ γρήγορη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

Η μητέρα μου μας κάνει αυτή την χορτοφαγική μαγειρίτσα συχνά επίσης

http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mageiritsa-ton-xortofagon.html

Και αυτές οι δυο ακούγονται ωραίες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/soupa-minestrone.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/soupa-kritharaki-me-laxanika.html

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Με ξελιγώσατε... κακούργες:tongue: τί φώτο είναι αυτές!

kalamaraki από την μιά με ξελιγώνεις και από την άλλη πάρε συνταγές για σουπίτσες!:tongue: να είσαι καλά! ευχαριστώ για τις ιδέες!

Εγώ χτες έκανα στον σύζυξ μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και εγώ κλασσικά σουπίτσα... ευτυχώς ο γιατρός μου είπε χτες να τρώω κάτι παραπάνω σιγά σιγά, όπως μακαρόνια, πουρέ, και άλλα τέτοια... ευτυχώς!

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

η συνταγή είναι αυτή και αξίζει:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/fakes-me-kritharaki.html

εμείς θα τις ξαναφάμε την Παρασκευή,το μικιό σήμερα!

και για μας έβγαλα τελικά για να μη μαγειρεύω μπάμιες με κοτόπουλο από την κατάψυξη!τις μπριζολίτσες θα τις κάνω το Σάββατο!

έχω και χόρτα για βράσιμο αλλά και κάποια για αυγολέμονο!έχετε καμιά καλή συνταγή;

EvgLp2.png

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

η συνταγή είναι αυτή και αξίζει:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/fakes-me-kritharaki.html

εμείς θα τις ξαναφάμε την Παρασκευή,το μικιό σήμερα!

και για μας έβγαλα τελικά για να μη μαγειρεύω μπάμιες με κοτόπουλο από την κατάψυξη!τις μπριζολίτσες θα τις κάνω το Σάββατο!

έχω και χόρτα για βράσιμο αλλά και κάποια για αυγολέμονο!έχετε καμιά καλή συνταγή;

Σε ευχαριστώ πολύ Ντεμάκι σματσσσσσσσσ:D

Χόρτα κάνε σαλάτα τα μισά κ τα άλλα κάντα http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoirino-aygolemono-me-agria-xorta-tou-bounou.html κλασική συνταγή γίνεται κ με μοσχαράκι ;)

ή μανιτάρια φρικασέ http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitaria-frikase-tis-theias-marikas.html επίσης πολύ καλή συνταγή η μητέρα μου μας τα κάνει έτσι.

ή κ αρνάκι http://www.sintagespareas.gr/sintages/arnaki-frikase-aygolemono.html

πωπω Καλαμαρακι μας ξελιγωσες πρωι πρωι!!! Τι καλουδια ειναι αυτα!!! Ολα ενα κ ενα!!!

Αν δεν σου κανει κοπο ξαναδωσε συνταγες γι ακριτσινια κ μπιφτεκακια.

Το ρολο σου το ζηλεψα αααααααχχχχχ ας οψετε η ρημαδα η διαιτα .. τρελαινομαι για ρολο κοτοπουλο με πατατες δεν πορεις να φανταστεις ...

Εγω σημερα εκανα ενα απλο κ ταπεινο τουρλου με λαχανικα στην κατσαρολα (μπριαμ κατσαρολας ειναι γι αοσες δεν το ξερουν) κ χτες κοκορα με μακαρονια κοφτα .Ο γιος μου εχει εδω κ μια βδομαδα που ειδε ενα παιδακι που ετρωγε στο νηπιο χαμπουρκερ κ μου ζηταει καθε βραδυ.Λεω γυρνοντας σπιτι να παρω κιμα να φτιαξω μπιφτεκακια να του φτιαξω το βραδυ να του φυγει ο καημος.Ας ελπισουμε οτι θα βρω κ ψωμακια στρογγυλα ... Τι αλλο βαζουν μεσα βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μου.Να μην λεω κ ψεματα ειχα δοκιμασει μια φορα στο Λυκειο καπου κ δεν μου αρεσε κ ουτε θυμαμαι τι ειχε μεσα ουτε ξαναδοκιμασα... Θελει ψησιμο κ μετα με το ψωμακι φανταζομαι ε? Λεω να του κανω κ λιγες πατατες σαν τηγανιτες στον αερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...