Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Κουρκουμπίνι κ Νίνα πολύ ωραία τα καλούδια σας

Εγώ δεν κάνω τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες, μαγειρεύω μηχανικά για την μικρή κυρίως

Καλά μαγειρέματα , εδώ τριγύρω θα είμαι.

Εχθές μαγείρεψα νόστιμο κιμά και σήμερα το πρωί έβρασα πένες.

Το απόγευμα θα φτιάξω μπράουνις, έχω σούπερ συνταγή που θα δοκιμάσω από τα χεράκια μου πρώτη φορά.Ελπίζω να μου πετύχει κι εμένα όπως της κοπέλας που μου την έδωσε!

Καλημέρα κορίτσια,

Κουρκουμπίνι κ Νίνα πολύ ωραία τα καλούδια σας

Εγώ δεν κάνω τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες, μαγειρεύω μηχανικά για την μικρή κυρίως

Καλά μαγειρέματα , εδώ τριγύρω θα είμαι.

Κάτι έχεις εσύ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Κάτι έχεις εσύ...

θα συμφωνησω απολυτα

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα φάγαμε χοιρινές μπουκίτσες με λαχανικά!

αύριο έχω γιορτούλα,θα κάνουμε γλυκάκι και καμιά πίτσα

ντεμακι χρονια σου πολλα, πολυχρονη, γερη και δυνατη και να χαιρεσαι την οικογενιεα σου κα τη μικρη σου τη μπουμπου...

Εχθές μαγείρεψα νόστιμο κιμά και σήμερα το πρωί έβρασα πένες.

Το απόγευμα θα φτιάξω μπράουνις, έχω σούπερ συνταγή που θα δοκιμάσω από τα χεράκια μου πρώτη φορά.Ελπίζω να μου πετύχει κι εμένα όπως της κοπέλας που μου την έδωσε!

μπραβο βρε χρυσοχερα... το πετυχες τελικα το γλυκο;

εγω χθες εκανα τελικα παστα φλωρα και πηγα στο σχολειο και πολυ τους αρεσε.

ο συζυγος τελικα στη δουλεια του αυριο δεν θα παει κανενα κερασμα γιατι εινα ψιλο-χοντροτραυματιας και δεν μπορει βαρος καθολου.

σημερα ψωνισα και καθισα εκανα γιουβαρλακια (εβαλα και ενα ταπερ πλασμενα στην καταψυξη ετοιμα για κατσαρολα), εκανα μοσχαρακι λεμονατο στη χυτρα ακι εχω και τηγανια χοιρινη να κανω αυριο. επισης εκανα και γεμιστα και εβαλα και ενα πυρεξ επισης ετοιμα για ψησιμο στην καταψυξη.

η καταψυξη παλι τιγκαρισε.

ψωνισα πολλα απο λαικη και δεν τα τακτοποιησα ολα ακομη. εχω να βρασω και παντζαρια και να πλυνω αγγουρια ντοματες και φρουτα.

εκανα και ακομη λιγο λικερ ροδι.

επισης αγορασα και λιγα ροδια ακομη και λεω να κανω σιροπι ροδιου.

και μεσα σε ολα αυτα εχω να κανω και μ ποτε, νυχια μαλλια και σιλκεπιλ γιατι κυριακη εχουμε ενα γαμο στα τρικαλα....

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες και καλά μαγειρέματα για σήμερα! Φιλιά σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά ntemiiiiii, ότι επιθυμείς...να σε χαίρονται!!:tongue:

Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες, που σίγουρα είναι πολλοί!

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ λυπάμαι για το σκυλάκι σας:( ήταν μεγάλο,ε? από ότι καταλαβαίνω τα αγαπάτε τα σκυλιά... επειδή δεν θα ήθελα να δώσω σε κάποιον που τα θέλει για λίγο καιρό και μετά να βρεθούν στον δρόμο:?

kourkoumpini ευχαριστώ για το ενδιαφέρον:tongue: όλα καλά πήγαν με την επέμβαση...για ένα πράγμα μπήκα και στο χειρουργείο βγήκαν και άλλα.... αλλά ευτυχώς τα κατάφερε μία χαρά ο γιατρός.

Από φαγητό, σήμερα έκανε ο σύζυξ κοτόσουπα, καθώς εγώ δεν πρέπει να κάνω τίποτα, λόγω του χειρουργείου... τα κατάφερε μία χαρά, με τις οδηγίες μου ο καλός μου:tongue: αύριο θα κάνει ψαρόσουπα... για 10 μέρες θα πρέπει να τρώω συνέχεια σούπες και φιδέ! οπότε καταλαβαίνετε το τί σούπα έχω να φάω ακόμα!

Διαφημίσεις

μαγειροκοτριτσα

και παλι χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες και να χαιρομαστε τα ζουζουνακι που γιοτρταζουν

σημερα εκανα τηγανια στη χυτρα, εκανα και το παντζαρι σαλατα. εκανα και σιροπι ροδιο.

να σας δειξω και μερικα απο αυτα που εκανα.

γεμιστα

ajwe.th.jpg

γιουβαρλακια

39fj.th.jpg

μου ειχε περισσεψει λιγη ζυμη απο παστα φλωρα κα την εκανα μπισκοτακια

3dwv.th.jpg

σιροπι ροδιου

2kyd.th.jpg

κα λικερ ροδι

2kp8.th.jpg

καλημερα κοριτσια! χαθηκα απο το θεμα, ζητω συγγνωμη και επανερχομαι με καποιες φωτογραφιες που τραβηξα

πενες με κοτοπουλο κοκκινιστο και τριμμενη φετουλα

2013-10-11233952_zpsefe20ac0.jpg?t=1382953245

ριζοτο

2013-10-17150649_zpsdeaf913e.jpg?t=1382953320

εδω ηθελα να σας βγαλω τα μακαρονια με κιμα αλλα ξεχαστηκα και δεν προλαβα, ιδου τα αποτελεσματα :tongue::tongue:

2013-10-17150742_zps22ae7684.jpg?t=1382867383

και χτες φτιαξαμε κουλουρακια διχρωμα (δεν ειναι καλη η αναλυση γιατι το κιν μου δεν εχει φλας :rolleyes: )

2013-10-27185924_zps4d6e570e.jpg

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

khj0.jpgfry4.jpg

καλησπερα μαγηροκορητσα :) και καλαμαρακι :) εχω καιρο να γραψω....αλλα τωρα εμαθα να ανεβαζω φωτο ποιος με πιανει :tongue: αυτο ειναι της παρασκευης πενες και πιτσα το βραδυ που ερθαν φηλοι....θα επανελθω αυριο με νεες φωτο :wink:

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

βρε τι καλούδια;;;μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!

από πότε έχω να γράψω;

Παρασκευή τι φάγαμε;χαχααχ Σάββατο που είχα τη γιορτή θυμάμαι ότι έκανα ένα μπισκοτογλυκό και πίτσες

χτες μαγείρεψα μισό κοτόπουλο γάστρας με πατάτες και μισό με μπάμιες χύτρας

σήμερα θα φάμε το κοτόπουλο με τις πατάτες

για αύριο λέω να κάνω φακές με κριθαράκι!φοβάμαι όμως,επειδή θα τις κάνω από σήμερα για να τις φαμε αύριο,μην πιει όλο το ζουμί το κριθαράκι!τι να κάνω;

χτες φάγαμε στη γιαγιά τσιπούρες στα κάρβουνα!σούπερ!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...