Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ντεμιιιι, από την ggeny την πήρα και είναι όντως πανεύκολη:

1 φαριναπ

1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου

1 γιαουρτι

1 κσ ξυδι (για να γινουν τραγανα)

αλατι, πιπέρι

Ζυμώνεις όλα τα υλικά μαζί και αφήνεις τη ζύμη να ξεκουραστεί. Μετα την ανοιγεις με τον πλάστη και με ένα ποτήρι κόβεις σε κομμάτια κυκλικά ή απλώς μακρόστενα με μαχαίρι. Βάζεις τη γέμιση, τα αλείφεις με αυγό και τα ψήνεις. Τόσο απλό! Στα τυροπιτάκια έβαλα λίγη φέτα και γκούντα και έγιναν πολύ νόστιμα.

Κουρκουμπίνι λιγούρεψα ψωμάκια με μήλο και κανέλα!

θα τα κάνω άμεσα!όντως πολύ εύκολα!

σήμερα θα φάμε αυγουλάκια ομελέτα!το μικιό μοσχάρι με ρύζι από χτες!

καλημέρα σε όλες!καλή εβδομάδα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μαγειροκοριτσα!

Οντως ειναι πανευκολη η ζυμη αυτη κ νοστιμη.Εγω κανω πολλες φορες διπλη δοση κ τα γεμιζω μισα με ανθοτυρο-φετα-λιγο γαλα η γιαουρτι κ τα υπολοιπα με λουκανικακια κ τα βαζω στην καταψυξη κ εχω ετοιμα ανα πασα στιγμη.Στην αρχη νομιζεις πως κολλαει λιγο η ζυμη στα χερια αλλα μην ριξετε παραπανω αλευρι στρωνει μετα οσο καθεται.

Κουρκουμπινι για στα χερια σου τοσα πραγματα που εφτιαξες! Λικερ ροδι ε? πρεπει να ειναι πολυ ωραιο!! κ εγω θα κανω κερασμα για τον γιο μου που γιορταζει να στειλω στο νηπιαγωγειο κ λεω να τα στειλω την Παρασκευη να τα φανε μετα την γιορτουλα που θα κανουν.Εχω παρει ατομικα πλαστικα μπολακια απο τζαμπο κ θα κανω μια συνταγη που ειχε δωσει εδω καποια κοπελα περσυ , νομιζω η ραβ, κ αρεσει πολυ στον γιο μου.Ειναι τραιφλ, βαση κεικ σοκοταλα ραντισμενο με σιροπι απο κομποστα βυσσινο. αλειφεις με λιγη μαρμελαδα ( εγω βαζω σπιτικη φραουλα) , απο πανω βυσσινακια, κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα κ απο πανω σαντιγυ με τριμμενη κουβερτουρα.Οταν το κανω κανονικα σπιτι το κανω οπως ειχε γραψει αρχικα η κοπελα κεικ σε φετες , μαρμελαδα, παλει κεικ, απο πανω ριχνω το σιροπι απο την κομποστα κ συνεχιζω με κρεμα -σαντιγυ κ κουβερτουρα.Εδω στα ατομιακ δηλαδη λεω να παραλειψω την δευτερη στρωση κεικ μην τους ειναι πολυ.Για την δουλεια την Τριτη τωρα δεν ξερω αν θα προλαβω να φτιαξω κατι γιατι θα λειπουμε κ τριημερο.

Μπορεις να κανεις αλμυρα τυροπιτακια-λουκανικοπιτακια μιας κ θα εχεουν πολλα γλυκα φανταζομαι.Εμεις εδω εχουμε πολλους Δημητρηδες κ γινεται χαμος.Αλλιως κ ενα κεικ μπορεις να κανεις, τσζ κεικ, μπισκοτακια,κουλουρακια,τρουφακια,κουραμπιεδες,ατομικα κεικακια.. ποσα κομματια θες να κανεις για να ξερουμε μην γραφουμε κ ανεφικτα πραγματα?

Ντεμακι πως γιναν τα παιδακια γαλοπουλας? χρυσοχερα κ εσυ!

Εγω το ΣΚ εφτιαξα καλαμαρακια τηγανιτα με πατατες βραστες, εβρασα μπροκολο-καροτο, εκανα ενα παστιτσιο να εχουμεκ σημερα κ εφτιαξα κ τσουρεκια που τα επλασα ατομικα να παιρνει ο μικρος στο σχολειο.Εκανα λιγα γιατι μπαγιατευουν κιολας.

Κουρκουμπινακι ωραια τα ρολλα με μηλο κ κανελλα? τα εχω δει απο καιρο στις συνταγες παρεας κ ολο το σκεφτομαι κ δεν τα εχω κανει.Εχω κανει με κανελλα ζαχαρη που ειναι απιστευτα αλλα με το μηλο πιστευω θα ιεναι ακομα καλυτερα.Εχω δει κ αλλη μια συνταγη που εχουν κ κρεμα μεσα κ μηλα κ αυτα νομιζω θα ειναι ωραια.

Καλημερα μαγειροκοριτσα!

Οντως ειναι πανευκολη η ζυμη αυτη κ νοστιμη.Εγω κανω πολλες φορες διπλη δοση κ τα γεμιζω μισα με ανθοτυρο-φετα-λιγο γαλα η γιαουρτι κ τα υπολοιπα με λουκανικακια κ τα βαζω στην καταψυξη κ εχω ετοιμα ανα πασα στιγμη.Στην αρχη νομιζεις πως κολλαει λιγο η ζυμη στα χερια αλλα μην ριξετε παραπανω αλευρι στρωνει μετα οσο καθεται.

Κουρκουμπινι για στα χερια σου τοσα πραγματα που εφτιαξες! Λικερ ροδι ε? πρεπει να ειναι πολυ ωραιο!! κ εγω θα κανω κερασμα για τον γιο μου που γιορταζει να στειλω στο νηπιαγωγειο κ λεω να τα στειλω την Παρασκευη να τα φανε μετα την γιορτουλα που θα κανουν.Εχω παρει ατομικα πλαστικα μπολακια απο τζαμπο κ θα κανω μια συνταγη που ειχε δωσει εδω καποια κοπελα περσυ , νομιζω η ραβ, κ αρεσει πολυ στον γιο μου.Ειναι τραιφλ, βαση κεικ σοκοταλα ραντισμενο με σιροπι απο κομποστα βυσσινο. αλειφεις με λιγη μαρμελαδα ( εγω βαζω σπιτικη φραουλα) , απο πανω βυσσινακια, κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα κ απο πανω σαντιγυ με τριμμενη κουβερτουρα.Οταν το κανω κανονικα σπιτι το κανω οπως ειχε γραψει αρχικα η κοπελα κεικ σε φετες , μαρμελαδα, παλει κεικ, απο πανω ριχνω το σιροπι απο την κομποστα κ συνεχιζω με κρεμα -σαντιγυ κ κουβερτουρα.Εδω στα ατομιακ δηλαδη λεω να παραλειψω την δευτερη στρωση κεικ μην τους ειναι πολυ.Για την δουλεια την Τριτη τωρα δεν ξερω αν θα προλαβω να φτιαξω κατι γιατι θα λειπουμε κ τριημερο.

Μπορεις να κανεις αλμυρα τυροπιτακια-λουκανικοπιτακια μιας κ θα εχεουν πολλα γλυκα φανταζομαι.Εμεις εδω εχουμε πολλους Δημητρηδες κ γινεται χαμος.Αλλιως κ ενα κεικ μπορεις να κανεις, τσζ κεικ, μπισκοτακια,κουλουρακια,τρουφακια,κουραμπιεδες,ατομικα κεικακια.. ποσα κομματια θες να κανεις για να ξερουμε μην γραφουμε κ ανεφικτα πραγματα?

Ντεμακι πως γιναν τα παιδακια γαλοπουλας? χρυσοχερα κ εσυ!

Εγω το ΣΚ εφτιαξα καλαμαρακια τηγανιτα με πατατες βραστες, εβρασα μπροκολο-καροτο, εκανα ενα παστιτσιο να εχουμεκ σημερα κ εφτιαξα κ τσουρεκια που τα επλασα ατομικα να παιρνει ο μικρος στο σχολειο.Εκανα λιγα γιατι μπαγιατευουν κιολας.

Κουρκουμπινακι ωραια τα ρολλα με μηλο κ κανελλα? τα εχω δει απο καιρο στις συνταγες παρεας κ ολο το σκεφτομαι κ δεν τα εχω κανει.Εχω κανει με κανελλα ζαχαρη που ειναι απιστευτα αλλα με το μηλο πιστευω θα ιεναι ακομα καλυτερα.Εχω δει κ αλλη μια συνταγη που εχουν κ κρεμα μεσα κ μηλα κ αυτα νομιζω θα ειναι ωραια.

πολύ νόστιμα τα παΪδάκια!!!!να τα δοκιμάσετε!;)

όσο για τα λουκανικοτυροπιτάκια,πολύ ωραία η ιδέα σου!γιατι να κερνάμε πάντα γλυκό;;) θα τα δοκιμάσω αν είναι κεράσω κι εγώ από αυτά!ένεκα του ονοματος!και θαχω και χρόνο Δευτέρα πουναι αργία να τα κάνω να κεράσω Τρίτη!;) αλλά και το τραιφλ δεν πάει πίσω!:tongue::P

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Τί κάνετε? δεν έχω προλάβει αυτές τις μέρες να σας διαβάσω ιδιαίτερα... ελπίζω να είσαστε όλες καλά καθώς και τα παιδάκια σας!

Σήμερα θα κάνω χάντρες...πρώτη φορά τις κάνω. Αύριο θα κάνω παστίτσιο να έχουμε γιατί την Πέμπτη θα κάνω μία επέμβαση και θέλω να έχουμε φαί όταν γυρίσω... το Σάββατο γέννησε και η σκυλίτσα μου και έκανε 7!! είναι τρισχαριτωμένα!! έχω ξετρελαθεί... και η καημένη όλη την ώρα είναι πάνω τους...δεν τα αφήνει καθόλου... τι φοβερή που είναι η φύση!

φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κορίτσια.

Τί κάνετε? δεν έχω προλάβει αυτές τις μέρες να σας διαβάσω ιδιαίτερα... ελπίζω να είσαστε όλες καλά καθώς και τα παιδάκια σας!

Σήμερα θα κάνω χάντρες...πρώτη φορά τις κάνω. Αύριο θα κάνω παστίτσιο να έχουμε γιατί την Πέμπτη θα κάνω μία επέμβαση και θέλω να έχουμε φαί όταν γυρίσω... το Σάββατο γέννησε και η σκυλίτσα μου και έκανε 7!! είναι τρισχαριτωμένα!! έχω ξετρελαθεί... και η καημένη όλη την ώρα είναι πάνω τους...δεν τα αφήνει καθόλου... τι φοβερή που είναι η φύση!

φιλιά σε όλες.

όλα να πάνε καλά Νινάκι!!!απ'ότι καταλαβαίνω δεν είναι κάτι σοβαρό αφού θα επιστρέψεις άμεσα σπίτι σου!ωραίο το παστίτσιο!

εγώ σήμερα έχω φασολάκια βραστά με πατάτες!το μικιό μπάμιες με κοτόπουλο!

αύριο θα κάνω φιλέτα ψαριού παριναρισμένα και για μας τίποτις γρήγορο!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

νινακι περαστικα, ολα να πανε καλα. συγχαρητηρια και για τη σκυλιτσα σου, να τα χαιρεστε. φανταζομαι οτι δεν θα τα κρατησετε ολα, αφου μεγαλωσουν λιγο.

τζενη ευχαριστω για τις ιδεες....

ειμαστε πολλα ατομα, εμεις στο σχολειο ειμαστε 15 ατομα νομιζω και ο συζυγος καμια 20αρια επισης. θελω πολλα κομματια και να μην χρειαζεται πιατα πιρουνακια κτλ.

σκεφτηκα οτι μια καλη λυση εινια να κανω κουλουρακια πορτοκαλιου και για τους δυο μας. και εγω να κανω και μπαουντακια για το σχολειο. αρμυρο δεν θα παω τελικα εγω γιατι θα εχουμε γιορτη.

ο συζυγος θα παει κουλουρακια, τυροπιτακια-λουκανικοπιτακια και αμα καταφερω θα κανω και φλωρεντινες που τις πετυχα την αλλη φορα.

σημερα αχαραγα, εκανα μελιτζανοσαλατα. εψησα χθες τις μελιτζανες αι σημερα τις πολτοποιησα με τα σχετικα.

ο συζυγος εβγαλς ψαρια ετοιμα απο καταψυξη και τα εψησε και εγιναν πολυ ωραια.

το απογευμα μαγειρεψα παλι. εκανα κουσκουσακι για τα παιδια, καλαμαρακια για ολους και κοτοπουλο φιλετο στη χυτρα λεμονατο ριγανατο.

για αυριο εχουμε λοιπον, ενα ψαρι, κουσκουσακι, φιλετο κοτοπουλο και καλαμαρακια. σημερα ηταν τελεια, αυριο δεν ξερω πως θα εινια.

καλα λες,

στο μεγαλο ταψι του φουρνου. η παστα φλωρα που εχω και πολλες μαρμελαδες....

Ακόμα καλύτερα και τα δύο, προκειμένου να καλύψεις όλα τα γούστα:wink:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

που είσαι καλαμαράκι;απουσίες θα σου βάζω!:tongue::D:D:D:D

κι εγώ σκέφτομαι τι να κεράσω;αν πάρω μικρά ατομικά μπολάκια πλαστικά και τα γεμίσω με κρέμα καραμελέ;καλό;και γρήγορο!;):D ε;

χτες βράδι έψησα μελιτζάνες και πατάτες ροδέλες στη λαδόκολλα,έκανα και μια σάλτσα!ή θα τα περιχύσω το μεσημέρι τα λαχανικά με τη σάλτσα και τριμμένο τυρί ή θα τα πεταξω στρωσεις λαχανικά σάλτσα στο πυρέξ με κρέμα γάλακτος από πάνω!ανάλογα με την όρεξη που θαχω το μεσημέρι!:D

αυτά τα νέα μας!

εσείς πώς είστε;

EvgLp2.png

καλημερα καλημερα!!

Ντεμι πολυ ωραια λυση η κρεμα! Επισης αν θες μπορεις να τριψεις λιγο μπισκοτο σοκολατενιο απο κατω η νταιτζεστιβ κ να βαλεις οτι κρεμα θες πανω κ λιγη μαρμελαδα μετα η παλι τριμμενο μπικτοτο κ ετοιμη!

Κουρκουμπινι πολυ ωραια φαγητα!! πωπω κ εγω για το σχολειο ειναι 26 παιδακια κ η δασκαλα κ αν κανω κ για το γραφειο ειμαστε αλλοι 20 .... Θα γυρισουμε Δευτερα κατα της 5 το απογευμα να δω ποτε θα προλαβω ....

πειτε καμια ιδεα βρε κοριτσια για το γραφειο οπως λεει το κουρκουμοινακι να τρωγεται με το χερι....

Το μπραουνις πως φτιαχνετε? δεν εχω κανει ποτε....

Σημερα μαγειρεψα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο κ λιγα γιουβαρλακια επειδη εμεινε λιγη γεμιση κ την λυοηθηκα να την πεταξω ...

Γεια σας κορίτσια!

Πω πω πολλοί γιορτάζουν μεθαύριο! ελπίζω να μην ξεχάσω καμιά σας!

kourkoumpini ευχαριστώ για τα περαστικά.. ελπίζω να πάνε όλα καλά. όσο για τα σκυλάκια, φυσικά και δεν θα τα κρατήσουμε... πού να φροντίζεις τόσα σκυλιά! και ειδικά τώρα πια με τόση στενότητα! όποιος θέλει, χαρίζω... είναι διασταύρωση γερμανικός ποιμενικός με λαμπραντόρ... στους 2 με 3 μήνες, μπορούν να φύγουν.

Το παστίτσιο είναι σχεδόν έτοιμο για σήμερα... θα βράσω και μπρόκολο.

Γεια σας κορίτσια!

Πω πω πολλοί γιορτάζουν μεθαύριο! ελπίζω να μην ξεχάσω καμιά σας!

kourkoumpini ευχαριστώ για τα περαστικά.. ελπίζω να πάνε όλα καλά. όσο για τα σκυλάκια, φυσικά και δεν θα τα κρατήσουμε... πού να φροντίζεις τόσα σκυλιά! και ειδικά τώρα πια με τόση στενότητα! όποιος θέλει, χαρίζω... είναι διασταύρωση γερμανικός ποιμενικός με λαμπραντόρ... στους 2 με 3 μήνες, μπορούν να φύγουν.

Το παστίτσιο είναι σχεδόν έτοιμο για σήμερα... θα βράσω και μπρόκολο.

Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου που έχει κτήμα και σκυλιά και θα σου πω, οκ; Ο γεράκος σκύλος μας πέθανε την Κυριακή το απόγευμα και θα ήθελα ένα καλό σκυλί σαν αυτόν για τον μπαμπά μου.... Έχει βέβαια και άλλα 3 ήδη αλλά ο Steve ήταν μοναδικός! Ελπίζω να ξεκουράστηκε όπου και να είναι πια...

Καλή ανάρρωση στην σκυλίτσα σου από την γέννα!

Τζένη να μια συνταγή για τα κλασικά μπράουνις αν και υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο διαδίκτυο.

Μπράουνις (Brownies)

Από: Ελένη Στεφάνου

brownies-1295380007.jpg

Συστατικά:

125γρ κουβερτούρα

5 κουτ.σούπας μαργαρίνη

3/4 κούπα ζάχαρη

2 αβγά

½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 βανίλια (άρωμα)

½ κούπα καρύδια χοντροκομμένα

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα να λιώσουν.

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.

Σταδιακά προσθέτουμε και το αλεύρι, τη βανίλια και σιγά σιγά τη σοκολάτα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα μαζί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 25 λεπτά.

Συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ή στρατσιατέλλα και σιρόπι σοκολάτα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...