Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια !

Δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες δεν πειραζει θα ερθει κ η διαθεση παλι καποια στιγμη.

Εμεις σημερα ρεβυθια ασπρα κ τα παιδια κοκορα με πεπονακι με ντοματα.Χρτες το βραδυ τους εκανα μια πιτσα κ πηραν κ σημερα μαζι.

Ντεμακι εγω το μπισκοτογλυκο πολλες φορες το κανω κ ως εξης κ γινεται πολυ ωραιο:

Παιρνω ενα πακετο μπισκοτα πτι μπερ κ τα σπαω με τα χερια μου σε μεγαλα κομματια μεσα σε ενα πυρεξακι στρογγυλο ( το σκευος που θα μεινει βασικα το γλυκο).μετα φτιαχνω μια δοση κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα η 2 φακελακια κρεμα ανθος αραβοσιτου κ την αφηνω λιγο να κρυωσει.Επειτα ανακατευω τα μπικοτα με την κρεμα κ αφφηνω παλι λιγο να κρυωσει.Απο πανω βαζω ασπρη σαντιγυ κ τριμμενη κουβερτουρα .Παγωμενο ειναι φανταστικο!! Δοκιμασε το καμια φορα κ θα με θυμηθεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ και εγώ για όσπρια το πάω σήμερα... ίσως ρεβύθια... έχει περισσέψει και λίγο μπρόκολο από χτες... για σαλάτα είναι ότι πρέπει.

ggeny πλάκα έχουμε:P.. μιλάμε και από δω και από την άλλη! είμαστε τρελές! λοιπόν το μπρόκολο ήταν φανταστικό στη γεύση... αλλά πολύ βαρύ φούσκωμα κάνει! η κοιλιά μου κόντεψε να εκραγεί!;)

Πριν το ψήσιμο

c2mt.jpg

και ότι περίσσεψε μετά

us44.jpg

Καλημέρα κορίτσια.

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ και εγώ για όσπρια το πάω σήμερα... ίσως ρεβύθια... έχει περισσέψει και λίγο μπρόκολο από χτες... για σαλάτα είναι ότι πρέπει.

ggeny πλάκα έχουμε:P.. μιλάμε και από δω και από την άλλη! είμαστε τρελές! λοιπόν το μπρόκολο ήταν φανταστικό στη γεύση... αλλά πολύ βαρύ φούσκωμα κάνει! η κοιλιά μου κόντεψε να εκραγεί!;)

Πριν το ψήσιμο

c2mt.jpg

και ότι περίσσεψε μετά

us44.jpg

φαίνεται τελειο!για πε συνταγή!

EvgLp2.png

Ntemii ότι είχα στο σπίτι έβαλα, δηλ. έβρασα φυσικά το μπρόκολο, χτύπησα 2 αυγά, κρέμα γάλακτος, έκοψα γαλοπούλα, έβαλα κομματάκια φέτα και τα ανακάτεψα... έριξα και κασέρι τριμμένο και.... φούρνο:P

Διαφημίσεις

μαγειροκοριτσα τι κανετε;

ξερω οτι χανομαι αλλα σας παρακαλουθω. δεν προλαβαινω να γραψω οσα θελω αι οποτε θελω.

χρωσταω κατι φωτο

εδω η τεμπελοτυροπιτα που ειχα φτιαξει μια φορα και εναν καιρο

o5ks.th.jpg

εδω μια παλια φακη

mltm.th.jpg

η αχλαδοταρτα της καλαμαρακι

58au.th.jpg

και εδω κεικ ταχινενιο πολυ ωραιο και φουσκωτο. εριξα μπολικη κανελα

j7qg.th.jpg

δεν προλβαινω να σχολιασω οσα γραφετε....:oops::oops::oops::oops::oops: αλλα απιστευω οτι λιαν συντομως θα ξαναβρω το ρυθμο μου.

εκανα πολλες μαγειρικες οπως καταλαβαινετε τοσες μερες,

εκανα και εγω τιμημενη φασολαδα, εκανα ζυμαρι για πιτσα (θα κανουμε αυριο βραδυ) και το μισο το εκνα τυροψωμο στο φουρνο, εκανα πιλαφακι ρυζακι σπυρωτο και κατεβασα μοσχαρακι λεμονατο απο καταψυξη. σημερα ψησαμε ψαρι στο φουρνο. και εβαλα στην καταψυξη ψαρια ετοιμα καθαρισμενα και κοτοπουλα φιλεταρισμενα. εκανα και μια τυροκαυτερη οχι καυτερη ομως και εφαγαν και τα μωρα.

κοριτσαρες, δεν εχω φωτογραφιες απο ολα αυτα.

πηρα πολλα απο λαικη, να δω ποτε θα τα τακτοποιησω.

το λαστιχο της χυτρας μυριζει και σε ενα νινακι. αλλα στις οδηγιες εγραφε οταν την αποθηκευουμε να βαζουμε το καπακι αναποδα στην κατσαρολα και ετσι κανω και ξεμυριζει ας πουμε.

Καλημέρα κορίτσια.

Πριν το ψήσιμο

c2mt.jpg

και ότι περίσσεψε μετά

us44.jpg

πολυ ωραιο φαινεται το μπροκολακι ετσι. εβρασα και εγω τα χαραματα για σαλατα.

καλημερα κοριτσακια !

Δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες δεν πειραζει θα ερθει κ η διαθεση παλι καποια στιγμη.

Εμεις σημερα ρεβυθια ασπρα κ τα παιδια κοκορα με πεπονακι με ντοματα.Χρτες το βραδυ τους εκανα μια πιτσα κ πηραν κ σημερα μαζι.

Ντεμακι εγω το μπισκοτογλυκο πολλες φορες το κανω κ ως εξης κ γινεται πολυ ωραιο:

Παιρνω ενα πακετο μπισκοτα πτι μπερ κ τα σπαω με τα χερια μου σε μεγαλα κομματια μεσα σε ενα πυρεξακι στρογγυλο ( το σκευος που θα μεινει βασικα το γλυκο).μετα φτιαχνω μια δοση κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα η 2 φακελακια κρεμα ανθος αραβοσιτου κ την αφηνω λιγο να κρυωσει.Επειτα ανακατευω τα μπικοτα με την κρεμα κ αφφηνω παλι λιγο να κρυωσει.Απο πανω βαζω ασπρη σαντιγυ κ τριμμενη κουβερτουρα .Παγωμενο ειναι φανταστικο!! Δοκιμασε το καμια φορα κ θα με θυμηθεις!

εγω παντως θα το δοκιμασω στα σιγουρα;););)

καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι!!!!!

σήμερα εχω παιδάκια γαλοπούλας!πρώτη φορά αγόρασα και έχω αγωνία να δω πως θα γίνουν!τα έχω στη γάστρα με πατάτες!το ιδανικο θαταν να τα κάνω στη ψησταριά αλλά θα βγουμε έξω οπότε μέχρι να γυρίσουμε θαναι λάστιχο!επίσης,έχω ετοιμάσει σε ταψάκι μανιτάρια πλευρώτους με λαδάκι σκορδάκι βαλσάμικο αλατάκι ριγανίτσα μαιντανό

έκανα 6 μπολάκια κρέμα καραμελέ

και έβγαλα γέμιση μήλου ετοιμη από κατάψυξη και σφολιάτα να κάνω μηλοπιτα!ε είπα όχι αλλο μπισκοτογλυκο!:tongue::P:p:p:p:p

αυτά!η μέρα είναι ωραία!ό,τι πρέπει για βολτίτσα!;):P

EvgLp2.png

μπραβο ντεμακι, τελεια...

πηρα και εγω πολλα μηλα απο λαικη και θελω να κανω μηλοπιτα σιγουρα

σκεφτομια τι να κανω για κερασμα στις δουλειες μας για τον μεγαλο γιο στις 26 του μηνα. θελω κερασματα και για τη δικη μου τη δουλεια και για του συζυγου.

σκεφτηκα μια παστα φλωρα, φλωρεντινες (για συζυγο), μπαουντακια ισως, μηλοπιτα-μηλοπιτοκεικ, σε αρμυρο τι να κανω; εσεις τι λετε; θελω μεγαλες δοσεις να κανω

Διαφημίσεις

μαγειροκοριτσα, αφηνιασα σημερα.

εχω απο τις 2 που ειμια στην κουζινανα μαγειρευω, να συμμαζευω και να πλενω πιατα.

εκανα λαδερο αρακα, ρολακια μηλου-κανελας, πιτσα, ξεσποριασα καμια δεκαρια ροδια, εκανα λικερ ροδι, καθαρισα το ψυγειο, επλυνα μαρουλια, εκανα καροτο σαλατα και εκοψα και μισο κιλο σε ροδελες για καταψυξη...

εβγαλα και φωτογραφιες....

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες πέρα από το φαγητό μας, κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο, έφτιαξα τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια. Πριν λίγο ζύμωσα και περιμένω να φουσκώσει. Σήμερα -κλασσικά- θα φάμε στην πεθερά, θα σας πω αύριο τι καλό. Το μπρόκολο το κάνω με μπεσαμελ στο φούρνο, αλλά πρέπει να είναι πιο ελαφρύ με της Νίνας τη συνταγή.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες πέρα από το φαγητό μας, κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο, έφτιαξα τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια. Πριν λίγο ζύμωσα και περιμένω να φουσκώσει. Σήμερα -κλασσικά- θα φάμε στην πεθερά, θα σας πω αύριο τι καλό. Το μπρόκολο το κάνω με μπεσαμελ στο φούρνο, αλλά πρέπει να είναι πιο ελαφρύ με της Νίνας τη συνταγή.

για πες μας ζυμάρι για τα λουκανικοπιτάκια!

κουρκουμπινάκι,κάτσε και λίγο καλή μου!!

εμείς σήμερα θα φάμε μοσχάρι λεμονάτο με ρυζάκι και ντοματοσαλάτα!

θα βράσω κάστανα και το απόγευμα καλαμπόκια!ακόμη και με μισούς σχεδόν κοπτήρες το μικιό τα τρώει!χαχααχαχαχ

EvgLp2.png

αχ δικιο εχεις, πρεπει να κατσω, αλλα ποτε... απορω.

σημερα τα πηγα βολτα με το καροστι το πρωι, ωραια ηταν.

και εγω εχω λεμονατο μοσχαρι με ρυζακι. χθες τα ροδια με τσακισαν. εκανα πολλη ωρα για να τα καθαρισω.

να σας βαλω και φωτογραφιες

καροτο σαλατα και μαρουλι ετοιμο πλυμμενο

rwsd.th.jpg

ροδι καθαρισμενο

6dks.th.jpg

τυροκαυτερη που δεν φαινεται καλα, αλλα μου τη ζητησε ο μεγαλος

9ux3.th.jpg

τα ρολακια με μηλο και κανελα

nbmf.th.jpg

και το βραδινο μας, πιτσα με σαλατα μαρουλι σπεσιαλ

ud5p.th.jpg

q1kg.th.jpg

Ντεμιιιι, από την ggeny την πήρα και είναι όντως πανεύκολη:

1 φαριναπ

1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου

1 γιαουρτι

1 κσ ξυδι (για να γινουν τραγανα)

αλατι, πιπέρι

Ζυμώνεις όλα τα υλικά μαζί και αφήνεις τη ζύμη να ξεκουραστεί. Μετα την ανοιγεις με τον πλάστη και με ένα ποτήρι κόβεις σε κομμάτια κυκλικά ή απλώς μακρόστενα με μαχαίρι. Βάζεις τη γέμιση, τα αλείφεις με αυγό και τα ψήνεις. Τόσο απλό! Στα τυροπιτάκια έβαλα λίγη φέτα και γκούντα και έγιναν πολύ νόστιμα.

Κουρκουμπίνι λιγούρεψα ψωμάκια με μήλο και κανέλα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...