Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλο ένα που λιγουρεύτηκα τώρα, και είναι μια ώρα δύσκολη.... καταλαβαίνετε....:oops::oops: είναι η ομελέτα φούρνου. Φωτογραφία δεν έχω πρόχειρη αλλά θα σας βάλω την επόμενη φορά που θα την φτιάξω. Βασικά όταν μαγειρεύω κάτι με τηγανιτές πατάτες, φροντίζω να κάνω περισσότερες από όσες θα φάμε το μεσημέρι ας πούμε. Έτσι την ώρα της λιγούρας το βράδυ :arrow::arrow::arrow:

Υλικά:

πατάτες τηγανιτές

1 ντομάτα

2-3 φέτες μπέικον ή άλλα αλλαντικά

2-3 φέτες τσένταρ

πιπεριές σε κυβάκια

6 αυγά

(αν τυχόν έχετε από προηγούμενη φορά 2-3 κουταλιές κιμά με σάλτσα τον βάζετε κι αυτόν)

λίγα φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση:

Στρώνετε τις πατάτες όπως να'ναι

κόβετε τα αλλαντικά, την ντομάτα, τις πιπεριές και το τυρί σε κυβάκια και τα στρώνετε όπως να'ναι στο πυρέξ. Χτυπάτε με σύρμα τα αυγά να αφρατέψουν και αν έχετε κιμά τον βάζετε μέσα στα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε τα αυγά στο πυρέξ έτσι ώστε να καλύψουν τις πατάτες και τα υπόλοιπα και ψιλοκόβετε από πάνω τον μαϊντανό. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25-30 λεπτά και είστε έτοιμοι! Καλή όρεξη :P:p

Καλημέρα μαγειροκόριτσα !!! Είστε όλες απίθανες, σας διαβάζω ανελλειπώς και σας συμβουλεύομαι αλλά κυρίως ... σας θαυμάζω :P:p:p !

Λοιπόν, έφτιαξα χθες το βράδυ την ομελέτα φούρνου της αγαπητής my_Kelly και έχω να πω ότι ήταν Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η και πολύ εύκολη !

Ευχαριστώ για τα περαστικα χτες δεν έκανε πυρετό όλη μέρα κ σήμερα την έστειλα σχολείο αντε να δούμε.

Τζενακι περαστικα κ σε εσάς τα στρογγυλα είναι πατατοκροκετες που μου έφερε ο πατέρας μου στο φούρνο αλλά μόνο για εμάς όχι για την μικρή :wink:

Έχω αυτόνhttps://mobile.ebw.gr/el/product/113806/Philips-HD9140-(HD9140-91) 4 χρόνια τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημενη πολύ!

περαστικά σας κορίτσι!

εμένα είναι ο πιο φθηνός που υπάρχει!μπλουσκάι από καρφούρ!;):P γιαυτο όμως μπορεί και να κράτησε 2 1/2 χρόνια!:P:p:p:p:p:p:p :tongue: θα δω αν δε φτιαχνει θα παρω άλλον!ο δικός σου βλέπω έχω 3 δισκάκια εμένα είχε δυο και μια χαρα με βόλευαν δεν μπορώ να πω και για ρυζι ενα μπολακι εσωτερικό

EvgLp2.png

Γειά σας μαγειροκόριτσα.

Έχω μέρες να μπω... αλλά έκανα μία μικρή ανασκόπηση χε χε.. διαπρέψατε πάλι!:P

GEOELI καλώς ήρθες! περιμένουμε συνταγούλες και από σένα:tongue:

kalamaraki ο ζωμός από το κοτόπουλο είναι εκπληκτική ιδέα για να νοστιμίζει το φαί... εγώ το έχω βάλει σε θήκη για παγάκια και τον χρησιμοποιώ συχνά... γιατί να αγοράζω, αφού μπορώ να τον κάνω εγώ?

Σήμερα κάνω αρακά με πατάτες και ολίγον από καρότο:tongue: χτες είχα μακαρόνια με κυμά και έκανα και τηγανίτες ανθότυρου:

9dfv.jpg

Διαφημίσεις

Ωραία πράγματα! Μου άρεσε πολύ η ομελέτα και φαίνεται όντως εύκολη!

Νίνα τις τηγανίτες ανθότυρου γλυκές τις έκανες; Το ανθότυρο πάει πολύ με μέλι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!!

ARNIKOL το σκέφτηκα και εγώ το μέλι, αλλά δε μου πήγαινε καθόλου στην γεύση, όταν το δοκίμασα... τις έκανα αλμυρές, με λίγο ξύσμα λεμονιού... κανονικά η συνταγή έλεγε να κάνω και σάλτσα ντομάτας, να τις βουτήξω μέσα και μπαλσάμικο από πάνω... αλλά εγώ τις τσάκισα σκέτες!:tongue:

Σήμερα θα κάνω σουβλάκια με χοιρινό, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά, δηλ. κρεμμύδια, ντομάτες, πίτες, σάλτσα καυτερή που αρέσει στον σύζυξ και φυσικά τηγανιτές πατάτες.

Και άμα έχω όρεξη, θα κάνω cookies για τον καφέ μου.

τι κάνετε μαγειροκόριτσα;δεν εγκατέλειψα το σπορ αλλά προσπαθώ να συντονιστώ!είχαμε και ένα ατυχηματάκι με τη μικρή!έσπασε κομματάκι από τους μπροστινούς κοπτήρες!ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό!αφού θα τα αλλάξει κιόλας τα δόντια!;)απλά θέλει παρακολούθηση!

σήμερα έχω βραστά φασολάκια πατάτες καρότα για σαλάτα!

EvgLp2.png

τι κάνετε μαγειροκόριτσα;δεν εγκατέλειψα το σπορ αλλά προσπαθώ να συντονιστώ!είχαμε και ένα ατυχηματάκι με τη μικρή!έσπασε κομματάκι από τους μπροστινούς κοπτήρες!ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό!αφού θα τα αλλάξει κιόλας τα δόντια!;)απλά θέλει παρακολούθηση!

Κι εμάς η μικρή έχει σπάσει λίγο από μπροστινό δοντάκι....ζωηρό ζουζούνι!

Εχθές το βράδυ μαγείρεψα για σήμερα μπιφτέκια στο grill, βραστά κολοκύθια και μπρόκολο σαλάτα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

ntemiiiiii φαντάζομαι έπεσε η μικρή σου σε σκληρό πάτωμα:(... πονάει? περαστικά σας!

ARNIKOL δεν άρεσαν στον σύζυξ, οπότε τα τσάκισα μόνη μου:P... όχι θα κάτσω να σκάσω:tongue:χα χα!

Σήμερα θα βράσω μπρόκολο και επειδή δε θέλω να το συνοδεύσω με τηγανιτές πατάτες πάλι, θα το βάλω στο φούρνο με τυριά, γαλοπούλα και μπεσαμέλ.

Ντεμακι περαστικα στην μικρη!! 3ο περιστατικο που ακουω σε μια βδομαδα πιτσιρικι με σπασμενο δοντι ....

Νινα κολαση θα ειναι το μπροκολο σου!!!

Εμεις σημερα τρω,ε απο χτες γιουβαρλακια κ φασολακια.Εφτιαξα κ κουρου τυροποιτες -λουκανικοπιτες.Για αυριο εχει ρεβυθια το μενου.

Αχχ το μικρό σου! Περαστικά της :D Θα της το ισιώσεις ή δεν γίνεται? Είχα πέσει μεγάλη {28} κ έσπασα λίγο στην άκρη ένα μπροστινό στη μέση κοπτήρα κ μου το πήρε λίγο από κάτω για να ισιώσει κ είναι εντάξει αλλά ελαφρώς κοντότερος από τον διπλανό

Όσο για τον συντονισμό , μια από τα ίδια κ εγώ κ δεν έχω κ ιδιαίτερη διάθεση οπότε ούτε φώτο μηχανικά μαγειρεύω.

Κι εμάς η μικρή έχει σπάσει λίγο από μπροστινό δοντάκι....ζωηρό ζουζούνι!

Εχθές το βράδυ μαγείρεψα για σήμερα μπιφτέκια στο grill, βραστά κολοκύθια και μπρόκολο σαλάτα.

Αααα βραστά κολοκυθάκια μιααμμμ με λίγο μουσταρδολεμονολαδο τέλειο!

Θα πάρω από τη λαική αύριο

Εμείς σήμερα κοκκινιστό μοσχαράκι {από την άγια κατάψυξη} με μπασμάτι

καλημέρα μαγειροκόριτσα!δεν πονάει το μικιό όχι!δε χτύπησε σοβαρά απλά δεν μπορεί και να της τα χτίσει αφού πρώτον δε συνεργάζεται και δεύτερον θα φάει όλη την οδοντίνη!χαχαα!οποτε απλά το παρακολουθούμε μήπως κάνει φλεγμονή!και θα τη ξαναδεί σε 3 μήνες!φθηνά τη γλιτώσαμε!

μου χάλασε και ο ατμομάγειρας κι ακόμη να μου τον φτιάξουν!αν φτιάχνει δλδ!και τα λαχανικά μου χτες έγιναν χάλια!τα άφησα πολύ!:mad:

σήμερα θα φάμε ομελέτα και σαλάτα μαρούλι ντομάτα

αύριο θαχουμε παρέα μάλλον πάλι!πάλι μπισκοτογλυκό να κάνω;όλο εμείς το τρώμε μου φαίνεται οπότε μάλλον ψάχνουμε ευκαιρία!:P:p:p:p

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...