Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

      Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

      Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

      Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

      Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

      Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

καλαμαράκι,πολύ νόστιμα φαίνονται!!!με κιμά να υποθέσω;

κι εγώ έκανα ρεβύθια με σπανάκι για αύριο ώστε να πάμε βολτα!;) και το βράδι που θα πέσει για ύπνο(ευτυχώς το αργότερο 9.30 κοιμάται) λέω να κάνω μάφινς με μπανάνα και σοκολάτα!:P:p:p

σήμερα φάγαμε παγκασιους με λαχανικά στον ατμομάγειρα!αρκετά καλό!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.

Σήμερα φάγαμε φασολάκια με πατάτες που είχαν περισσέψει και έφτιαξα μαζί ντοματοκεφτέδες και πατσαβουρόπιτα με μπέικον και πιπεριά... τους κεφτέδες στο φούρνο! από τότε που το είπε κάποια, όλους τους κεφτέδες τους κάνω στο φούρνο...

tonm.jpg

88ft.jpg

Καλή σας νύχτα μαγειροκόριτσα!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!!

Αφροδιτάκι τρελαίνομαι για λαχανοντολμάδες, αλλά δυστυχώς μόνο εγώ, γι'αυτό δεν έχω μάθει να τους μαγειρεύω. άσε που ούτε η πεθερά μου τους φτιάχνει. Να σου πω πώς κάνω εγώ το αυγολέμονο; χτυπάω σε μαρέγκα τα ασπράδια από 2 αυγά, έπειτα προσθέτω τους κρόκους, ενσωματώνω, στη συνέχεια το χυμό λεμονιού και τέλος προσθέτω λίγο-λίγο ζωμό από το φαγητό, το οποίο έχω ήδη κατεβάσει από τη φωτιά. Αυτό.

Κορίτσια ποιο είναι το ΠΙΟ αγαπημένο σας φαγητό; Το δικό μου φρικασέ!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Καλαμάρι από τα αγαπημένα μας φαγητά! Μπορούμε να το τρώμε μέρες! Πολύ ωραίο φαίνεται και το αυγολέμονο σου βρε, πως το κάνεις τόσο πηχτό;

Το κάνω με αυτή τη σειρά http://www.sintagespareas.gr/sintages/aigolemono-apo-tin-eidokia.html κ δεν μου κόβει ποτέ.

Καλησπέρα.

Σήμερα φάγαμε φασολάκια με πατάτες που είχαν περισσέψει και έφτιαξα μαζί ντοματοκεφτέδες και πατσαβουρόπιτα με μπέικον και πιπεριά... τους κεφτέδες στο φούρνο! από τότε που το είπε κάποια, όλους τους κεφτέδες τους κάνω στο φούρνο...

tonm.jpg

88ft.jpg

Καλή σας νύχτα μαγειροκόριτσα!

Πολύ ωραία η πίτα σου !! Προσωπικά κεφτέδες δεν έχω τηγανίσει ποτέ....βαριέμαι, πάντα στο φούρνο ότι είδος κεφτέ κ αν είναι είτε λαχανικών είτε κρεας

Καλημέρα!!!

Κορίτσια ποιο είναι το ΠΙΟ αγαπημένο σας φαγητό; Το δικό μου φρικασέ!

Δύσκολη ερώτηση.....παγίδα σχεδόν αφού όλα μου αρέσουν!!!

Αλλά αν είναι να ζητήσω κάτι από την μαμά μου....θα ζητήσω σούπα...

Σουρβά ποντιακή σούπα με κορκότα κ πασκιτάν χε χε

http://www.agro-tour.net/web/guest/art_culture/~/topicarts/view/66997/214/164?_topicarts_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fart_culture%2F~%2Ftopic%2F214%2F164

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ δεν το κάνω έτσι, το κάνω όπως η arnicol αλλά το αποτέλεσμα το δικό μου δεν είναι και τόσο ωραίο...... Την επόμενη θα κάνω κι εγώ το αυγολέμονο της ''Ευδοκίας''.

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια.

Τί γίνεται? σαν να χαλαρώσαμε λιγάκι εδώ... για πάρτε τα πάνω σας!:P

Χτες έκανα φακές... δεν ξέρω αν φταίει που ήταν βιολογικές ή που έβαλα σκόνη μουστάρδα (μου έχουν πει ότι λιγοστεύει τα... φουσκώματα) ή που έβαλα λίγη κανελίτσα, αλλά γίνανε πολύ νόστιμες:tongue: Σήμερα θα κάνω πεινιρλί για το μεσημέρι και πρασόρυζο για το βράδυ.

kalamaraki πολύ πιθανόν να το πήρα από σένα για τους κεφτέδες, που τους κάνεις στο φούρνο:tongue:

Έχω ένα θέμα βρε παιδιά: όποτε μαγειρεύω με την χύτρα, μετά το πλύσιμο, εξακολουθεί να μυρίζει το φαί... τί σόδα έχω αφήσει μέσα, τί χλωρίνη όλο το βράδυ, η μυρωδιά δε λέει να φύγει:( εσάς μυρίζει η χύτρα σας?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια.

Τί γίνεται? σαν να χαλαρώσαμε λιγάκι εδώ... για πάρτε τα πάνω σας!:P

Χτες έκανα φακές... δεν ξέρω αν φταίει που ήταν βιολογικές ή που έβαλα σκόνη μουστάρδα (μου έχουν πει ότι λιγοστεύει τα... φουσκώματα) ή που έβαλα λίγη κανελίτσα, αλλά γίνανε πολύ νόστιμες:tongue: Σήμερα θα κάνω πεινιρλί για το μεσημέρι και πρασόρυζο για το βράδυ.

kalamaraki πολύ πιθανόν να το πήρα από σένα για τους κεφτέδες, που τους κάνεις στο φούρνο:tongue:

Έχω ένα θέμα βρε παιδιά: όποτε μαγειρεύω με την χύτρα, μετά το πλύσιμο, εξακολουθεί να μυρίζει το φαί... τί σόδα έχω αφήσει μέσα, τί χλωρίνη όλο το βράδυ, η μυρωδιά δε λέει να φύγει:( εσάς μυρίζει η χύτρα σας?

καλημέρα!το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ!ευτυχώς που το ανέφερες Νίνα,να μας βοηθήσει το μαγειροπαρεάκι!

εγώ για σήμερα δεν εκανα κάτι,είχαμε τα ρεβύθια με το σπανάκι!

έκανα τα μαφινς χτες!πολύ νόστιμα!

και ναι το ομολογώ,πήρα κι εγώ τα τυροπιτάκια που είχε χτες προσφορά το καρφούρ!:P:p:p έβλεπα που τα παίρνανε με τις σακούλες!!!και σκέφτηκα πως για να τα παίρνουν θαναι καλά!πήρα κι εγώ δυο σακούλες!αν ήξερα ότι ήταν τόσο νόστιμα(τα φάγαμε το βράδι και πηραμε και για σήμερα στη δουλειά) θαπαιρνα κι άλλα!!!

για αύριο μάλλον θα βγάλω μπιφτέκια απτην κατάψυξη ναδειάσει πάλι κι αυτή σιγά σιγά!το βράδι έχουμε γάμο!

και την Κυριακή θα κάνω πάλι το μπισκοτογλυκό!θαχουμε παρέα για καφεδάκι το απόγευμα!;)

μόλις χειμωνιάσει θαρχίσουμε να κάνουμε και πίτσες τα βράδια!!!:P:p:p


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα θέμα βρε παιδιά: όποτε μαγειρεύω με την χύτρα, μετά το πλύσιμο, εξακολουθεί να μυρίζει το φαί... τί σόδα έχω αφήσει μέσα, τί χλωρίνη όλο το βράδυ, η μυρωδιά δε λέει να φύγει:( εσάς μυρίζει η χύτρα σας?

καλημέρα!

η χύτρα μυρίζει γιατί ποτίζει από την μυρωδιά και την πίεση το λάστιχο. Κόλπο για να μην μυρίζει δεν υπάρχει, απλά εγώ όταν την αποθηκεύω στο ντουλάπι δεν κλείνω κανονικά το καπάκι όπως όταν μαγειρεύουμε, απλά το ακουμπάω από πάνω ανάποδα και ψιλοξεμυρίζει μέχρι την επόμενη φορά που θα μαγειρέψω.

Link to comment
Share on other sites

Axaxaxaxaxa! Γεια σου My_Kelly! Κι εγώ το ίδιο κάνω, δεν σφραγίζω τη χύτρα κατά την αποθήκευση μετά το πλύσιμο.

Φακές φτιάχνω σήμερα και βρίσκομαι σε αναζήτηση του κατάλληλου γλυκού για ένα τραπέζι που θα κάνω την Κυριακή.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα! Κ εμεις φακες σημερα!

Εκτος απο το μισανοιχτο καπακι που γραψανε τα κοριτσια εγω την πλενω κ με ξυδι κ φευγει κ η μυρωδια του φαγητου αλλα γυαλιζει κιολας! Με ενα σμαρο δυο τριγωνια.

Καλε τοσο ωραια ηταν αυτα τα τυροπιτακια του καρφουρ? Μπραβο του!

Ραβ μπορουμε να βοηθησουμε? Σε τι προσανατολιζεσαι σοκολατα?με φρουτα ,τουρτα,σιροπιαστο κλπ?

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

καλό σκ ναχουμε!:P

σήμερα θα φάμε μπιφτέκια με πουρέ πατάτας!τα μπιφτέκια θα τα κάνω κι εγώ στη λαδόκολλα!ζήλεψα!;):P έβαλα και μικρές πατάτες στον ατμομάγειρα ώστε να κάνω τον πουρέ!

για πείτε όσες έχετε αρτοπαρασκευαστή,για ψωμί τοστ κάνετε διαφορετική συνταγή ψωμιού;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...