Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Μπράβο ntemiii, φτηνά την γλύτωσες με την σκούπα!

ggeny πολύ καλή η ιδέα σου για το μηλοκέικ... και μου αρέσουν πολύ τα μήλα έτσι!

Χτες έκανα τελικά την πέρκα στο φούρνο με πατάτες... την έψησα σκεπασμένη με αλουμινόχαρτο και στο τελευταίο τέταρτο, την ξεσκέπασα να πάρει χρώμα... έφτιαξα και πεινιρλί να φάμε με τον αδερφούλη, που ήρθε επίσκεψη

1zn8.jpg

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα από προχτές... έχω βάλει και ζυμαράκι να φουσκώσει για πίτσες για το βράδυ, που θα έχουμε κόσμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα κορίτσια! Σήμερα έφτιαξα ωραιότατη φασολάδα με φασόλια νέας σοδειάς! Πάει και με τον καιρό! Αργότερα θα ζυμώσω και θα πλάσω μπιφτέκια και κεφτεδάκια για να φάμε το βράδυ και να έχω στην κατάψυξη για το σχολείο της μικρής. Προχθές τακτοποίησα την τροφοαποθήκη μου και χθες έβαλα ετικέτες στα βάζα μου ώστε να θυμάμαι ημερομηνία αγοράς/παραγωγής/λήξης γιατί έχανα τη μπάλα. Πολύ μου άρεσε το αποτέλεσμα! Θα αγοράσω και αυτοκόλλητες ετικέτες (αυτές για τα σχολικά βιβλία) να κολλάω πάνω σε αλεύρι/ντοματοχυμό/πελτέ κ.α. συσκευασίες ώστε να θυμάμαι πότε τις άνοιξα για να ξέρω μέχρι πότε μπορούν να αναλωθούν!

DSCN1605_640x480_zps574bc601.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

μαγειροκοριτσα σας παρακολουθω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω....

πρωτα απο ολα, καλαμαρακι, χρονια σου πολλα, να τα χιλιασεις, να εισαι γερη και δυνατη και παντα χρυσοχερα και παινεμενη αρχοντονοικοκυρα και να σε χαιρεται η οικογενεια σου....

τι να πρωτοσχολιασω....

τη μπουφγατσα, τα κουκις, τη μηλοπιτα που εχω πολυ καιρο να κανω και τωρα ια την κανω με αυτο τον τροπο;

δεν τα θυμαμαι κιολας ολα.....

εγω χθες αξημερωτα εκανα μπιφτεκια, γεμιστα με πιπεριες φλωρινης και μοσχαρι λεμονατο. επλασα και 20 γιουβαρλακια και τα εβαλα σε ταπερ στην καταψυξη. εχω και 2 κοτες στην καταψυξη για να τις κανω (1, 1 βεβαια) στο φουρνο με το μπουκαλι... εχω και μια μεριδα μακαρονια σκετα./ και λεω να κανω το μισο μοσχαρι σουπα βραστο. αυτα.

εκανα χθες βραδυ και την τεμπελοτυροπιτα.

επισης ειχα κανει κι ενα κεικ που βγηκε τελειο και εξαφανιστηκε

2iu7.th.jpg

και εδω μαι τελεια πιτσα του συζυγου εξολοκληρου

pun9.th.jpg

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

Νίνα,στα πεινιρλί έβαλες αυγό;μιαμ μιαμ!με το ίδιο ζυμάρι της πίτσας έτσι;

καλαμαράκι,χρόνια πολλά κορίτσι μου!!!να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!:P:p

κουρκουμπίνι,αρκετά φουσκωτό το κεικ!και φαρίνα και μπεικιν;;)

εμάς κοριτσια χτες μας βγήκε ο πάτος!το αποτέλεσμα τέλειο!αλλά!!!έχω πρόβλημα 1η χρονιά φέτος με κατσαρίδες!πείτε μου τι να κάνω!:mad::x:x:x

ξετινάξαμε το σπίτι χτες δε βρήκαμε καμία!και δε ξέρουμε και από που έρχονται!χίλια συγνώμη που το αναφέρω ανάμεσα στα φαγητά μας αλλα έχω τρελλαθεί!και δεν μπορώ να ψεκάσω λόγω του παιδιού!:evil:

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

Χτες εκανα μουστοκουλουρα αλλα δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα, περισυ μου εβγαιναν καλυτερα (μεταξυ μας ξεχασα να βαλω γαριφαλλο, που το θεωρω τελειο για τα μουστοκουλουρα)

Εχετε καμια συνταγη δοκιμασμενη να μου πειτε; εχω πετιμεζι σταφυλιου και συκου, οχι με μουστο.

Επισης εκανα πιπεριες φλωρινης σε λαδακι μυρωδατο, φωτο θα βαλω σε λιγο, τις λατρευω τις πιπεριες, ενα κιλο, μου βγηκε ενα βαζο μεχρι πανω.

Ξερετε μεχρι ποτε διατηρουνται σε ψυγειο; Δεν αποστειρωσα το βαζο, γιατι θα καταναλωθουν αμεσα!! Αλλα εχω σκοπο να κανω και αλλες γιαυτο ρωταω..

wcBmp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

ggeny αυτά για τα καπ κέικ, τα έχω δει και σε σούπερ μάρκετ, έχεις κοιτάξει?

Το κοτόπουλο το μπυράτο το έχω κάνει πολλές φορές στο φούρνο, με τα υλικά που λέει η kalamaraki... εξίσου καταπληκτικό!

Χτες έλειπα όλη μέρα και μαζεύτηκα αργά... αλλά οι φώτο δεν έλειψαν:tongue:

έκανα μία μπουγάτσα, αυτή που έλεγα από τον Άκη, να κρατάω στην επίσκεψη που πήγα

και σήμερα είχα όρεξη για cookies για τον καφέ μου

Σήμερα κάνω κοτόπουλο, στο φούρνο πιθανόν, αν δεν αλλάξω γνώμη μέχρι το μεσημέρι και λεμονάτο αρακά.

Πω πωωωωω η μπουγάτσα σου με ξελίγωσε!!!

Άντε καλέ, εγώ είμαι της άποψης ότι δεν παίζει ρόλο ούτε πόσο είσαι ούτε πόσο αισθάνεσαι, αλλά πόσο φαίνεσαι!χαχαχα

Καλέ ναι χαχαχα 15 είμαι είπαμε!

καλημερα!!

Πολυχρονη καλαμαρακι! να τα εκατοστησεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Καλε τι καλοψημενες μπριζολες ειναι αυτες? τελειες φαινονται!

Κ τα δικα σου καλουδια δεν πανε πισω, γεια στα χερια σου!

Σε ευχαριστώ πολύ Τζένη!

Καλημέρα!!

Μπράβο ntemiii, φτηνά την γλύτωσες με την σκούπα!

ggeny πολύ καλή η ιδέα σου για το μηλοκέικ... και μου αρέσουν πολύ τα μήλα έτσι!

Χτες έκανα τελικά την πέρκα στο φούρνο με πατάτες... την έψησα σκεπασμένη με αλουμινόχαρτο και στο τελευταίο τέταρτο, την ξεσκέπασα να πάρει χρώμα... έφτιαξα και πεινιρλί να φάμε με τον αδερφούλη, που ήρθε επίσκεψη

1zn8.jpg

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα από προχτές... έχω βάλει και ζυμαράκι να φουσκώσει για πίτσες για το βράδυ, που θα έχουμε κόσμο.

Να πεις στον αδερφό σου πως αφιερώνει!!!

μαγειροκοριτσα σας παρακολουθω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω....

πρωτα απο ολα, καλαμαρακι, χρονια σου πολλα, να τα χιλιασεις, να εισαι γερη και δυνατη και παντα χρυσοχερα και παινεμενη αρχοντονοικοκυρα και να σε χαιρεται η οικογενεια σου....

Σε ευχαριστώ πολύ Κουρκουμπινάκι μου!

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

Νίνα,στα πεινιρλί έβαλες αυγό;μιαμ μιαμ!με το ίδιο ζυμάρι της πίτσας έτσι;

καλαμαράκι,χρόνια πολλά κορίτσι μου!!!να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!:P:p

κουρκουμπίνι,αρκετά φουσκωτό το κεικ!και φαρίνα και μπεικιν;;)

εμάς κοριτσια χτες μας βγήκε ο πάτος!το αποτέλεσμα τέλειο!αλλά!!!έχω πρόβλημα 1η χρονιά φέτος με κατσαρίδες!πείτε μου τι να κάνω!:mad::x:x:x

ξετινάξαμε το σπίτι χτες δε βρήκαμε καμία!και δε ξέρουμε και από που έρχονται!χίλια συγνώμη που το αναφέρω ανάμεσα στα φαγητά μας αλλα έχω τρελλαθεί!και δεν μπορώ να ψεκάσω λόγω του παιδιού!:evil:

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D

τι να πρωτοσχολιασω....

τη μπουφγατσα, τα κουκις, τη μηλοπιτα που εχω πολυ καιρο να κανω και τωρα ια την κανω με αυτο τον τροπο;

δεν τα θυμαμαι κιολας ολα.....

εγω χθες αξημερωτα εκανα μπιφτεκια, γεμιστα με πιπεριες φλωρινης και μοσχαρι λεμονατο. επλασα και 20 γιουβαρλακια και τα εβαλα σε ταπερ στην καταψυξη. εχω και 2 κοτες στην καταψυξη για να τις κανω (1, 1 βεβαια) στο φουρνο με το μπουκαλι... εχω και μια μεριδα μακαρονια σκετα./ και λεω να κανω το μισο μοσχαρι σουπα βραστο. αυτα.

εκανα χθες βραδυ και την τεμπελοτυροπιτα.

επισης ειχα κανει κι ενα κεικ που βγηκε τελειο και εξαφανιστηκε

2iu7.th.jpg

και εδω μαι τελεια πιτσα του συζυγου εξολοκληρου

pun9.th.jpg

μιαμ...μιαμμμμμμ στη πίτσα του χαζμπαντ!! Και το κεικ πολύ όμορφο από μέσα πως τα καταφέρνεις εγώ δεν το έχω αυτό το μαμπρέ

καλημερα κοριτσακια!

Χτες εκανα μουστοκουλουρα αλλα δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα, περισυ μου εβγαιναν καλυτερα (μεταξυ μας ξεχασα να βαλω γαριφαλλο, που το θεωρω τελειο για τα μουστοκουλουρα)

Εχετε καμια συνταγη δοκιμασμενη να μου πειτε; εχω πετιμεζι σταφυλιου και συκου, οχι με μουστο.

Επισης εκανα πιπεριες φλωρινης σε λαδακι μυρωδατο, φωτο θα βαλω σε λιγο, τις λατρευω τις πιπεριες, ενα κιλο, μου βγηκε ενα βαζο μεχρι πανω.

Ξερετε μεχρι ποτε διατηρουνται σε ψυγειο; Δεν αποστειρωσα το βαζο, γιατι θα καταναλωθουν αμεσα!! Αλλα εχω σκοπο να κανω και αλλες γιαυτο ρωταω..

Καλημέρα Μινούλα,

Οι πιπερίες σου όσο έχουν λάδι μέσα κ καλύπτονται από αυτό δεν παθαίνουν τίποτα στο ψυγείο τουλάχιστον για ένα μήνα άνετα αφού τις άνοιξες, τώρα για τις επόμενες καλό θα ήταν επειδή δεν θα τις βάλεις ψυγείο να αποστειρώσεις βάζα {αλλά να τα κρυώσεις δηλαδή να βάλεις κρύο αποστειρωμένο με κρύες πιπεριές, εκτός αν έχεις καυτές τις πιπεριές κ καυτά τα βάζα σου} να τα γεμίσεις με λάδι μυρωδικά πχ κ πιπερίες κ να τα αφήσεις ανάποδα μια μέρα κ μετά ντουλάπι.

Εμείς χαζομαρίτσες τρώμε αυτές τις μέρες , δηλαδή εγώ, λειπει ο χαζμπαντ κ μαγειρεύω σχεδόν μόνο για τη μικρή

Από αύριο πάλι κανονικά σε πρόγραμμα :D

το μεσημέρι φάγαμε φοβερή και τρομερή κοτόπιτα στη γιαγιά!

εγώ έκανα μοσχάρι κοκκινιστό στη χύτρα και τώρα το έβαλα σε ατομικά πήλινα με κριθαράκι!

το απόγευμα έκανα και μπισκοτογλυκό με τρεις στρώσεις,βανίλια σοκολάτα σαντιγύ,έκανα γαλατόπιτα αλμυρή και πιπεριές ψητές γεμιστές με τυρί και αυγό

αύριο δουλειά!

χοιρινές μπουκιές πείτε μου συνταγές!:P

EvgLp2.png

Ντεμάκι το ίδιο φαγητό έχουμε για αύριο, το κριθαράκι αύριο θα το κάνω το πρωί

Πολλά έκανες μπράβο!!

Για πες για την γαλατόπιτα την αλμυρή τι είναι???

Για τις μπουκιές ή κάντα τηγανιά λεμονάτη/ριγανάτη/μουσταρδάτη/κρασάτη ή βάλτα με λαχανικά στη γάστρα κ αυτοσχεδίασε!

Πάρε μια ιδέα

Τηγανιά

και στη γάστρα κτλ

Σήμερα φτιάξαμε

Μαφινς μπανάνας με κουβερτούρα,να παίρνει στο σχολείο η μικρή, η συνταγή του μπανανοκεικ του Παρλιάρου βγήκαν αφράτα κ αέρινα, τα τύλιξα κ σε διαφάνεια ένα ένα να μείνουν φρέσκα για όλο το 5μερο

photo-2013-10-06-21-49-41-370_zpsd9cea959.jpg

Ένα κουρκουτόψωμο , της τεμπέλας η χαρά σε τυρόπιτα χε χε για το δεκατιανό της μικρής

photo-2013-10-06-21-48-22-426_zpsbac521f3.jpg

Και το χτένι μας σε κοκκινιστό κ το κριθαράκι αύριο συνοδεία σαν ρυζάκι της το πασάρω ποιο χοντρό χε χε

photo-2013-10-06-21-49-05-515_zpsd39a414d.jpg

Και τώρα αφού τελειώσαμε νωρίς πάω για σίδερο , τα σεντονάκια της για το ολοήμερο

Τα φιλιά μου στις πρωινές

καλησπερα καλη βδομαδα κοριτσακια!

Πωπω καλα λεω εγω το χτενι στο μοσχαρι ειναι απο τα πιο νοστιμα κομματια! Κ το εχεις κ καλομαγειρεμενο καλαμαρακι γιαμι γιαμι! Γεια στα χερια σου!

Πολυ καλη ιδεα το μπανανοκεικ κ εγω κανω οταν εχω μπανανες που μαυριζουν ειτε με σταγονες σοκολατας ειτε το τριβω μεσα στο κεικ σοκολατας.

Κουρκουμπινι τελεια ολα! Κ εγω το διχρωμο κεικ σπανια το καταφερνω !!!! Ξεπατωθηκες τσο μαγειρεμα βρε κοριτσι πωπω!!

Νινα καλα οι φωτο σου μιλανε!! λαχταριστα !

Εγω εκανα το Σαββατο ψαροσουπα με ουρες πεσκανδριτσας κ τσιπουρα σχαρας με μπροκολο σαλατα κ χτες μπριζολες με πατατες στην γαστρα και για σημερα γεμιστα.

Το ΣΚ κ εγω με ντουλαπες κ τροφαποθηκη ασχοληθηκα.Ραβ την ιδια δουλεια καναμε!Απο οταν αρχισα να αποθηκευω τα τροφιμα σε γυαλες ,ταπερακια σοθηκα.Τα ντουλαπια ειναι παντα πεντακαθαρα!

Μουστοκουλουρα εγω κανω τα εξης:

1 ποτηρι νερου μουστπ η πετιμεζι

1 ποτηρι νερου λαδι

1 ποτηρι νερου ζαχαρη

1/2 ποτηρι νερου χυμο πορτοκαλι

1/2 ποτηρι κρασιου κονιακ

1 φακελακι μπεικιν

1 κσ σοδα

κανελα-γαρυφαλο κατα βουληση

αλευρι οσο παρει μεχρι να γινει η ζυμη μαλακη.περιπου ενα κιλο χρειαζεται.

τα ψηνω πανω πατω με αντιστασεις στου 180 κανα 20λεπτο κ μολις τα βγαλω απο το φουρνο τα αφηνω 2 λεπτα κ αμεσως τα αποθηκευω σε σακουλα η ταπερ.Ειναι τραγανα απο εξω κ μεσα μαλακα.Αν τα κανετε μεγαλουτσικα θα ειναι μαλακα μεσα εξω.Αν σας αρεσουν πιο τραγανα μην τα πλαθετε πολυ μεγαλα κ αφηστε τα 4-5 λεπτα πριν τα κλεισετε σε σακουλα.

Εγω δεν βαζω πολυ γαρυφαλλο γιατι με πειραζει στο στομαχι.

προτιμω να τα ψηνω σε αντιστασεις γιατι ξηραινονται με τον αερα.

Ειχα κ μι ααποτυχια το Σαββατο.Ενω εχω φτιαξει απειρες φορες τα μπισκοτα απο τις συνταγες παρεας την συνταγη που ειναι μπισκοτα σε στικ κ παντα γινοταν απαιχτα, προχτες ηρθαν κ φουσκωσαν απιστευτα πολυ κ μετα πεσαν κ εγιαν ενα ενιαιο τεραστιο μπισκοτο!!! Τι εκανα λαθος?Τα πεταξα φυσικα .....

Διαφημίσεις

μιαμ μιαμ μιαμ καλαμαράκι!!!!!

η γαλατόπιτα είναι αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/galatopita-almiri.html

χτες τη ξανακάνα και κατα λάθος έριξα παραπάνω σιμιγδάλι!ακόμη καλύτερη!!!!;)

το καρφουρ εχει φιλετο ψαριου παγκάσιους!είναι καλό λέτε;δεν έχω πάρει ποτέ!να πάρω αν είναι αύριο να το κάνω για Τετάρτη!

το μικιό αύριο θα φάει πάλι γιουβέτσι!τογλειψε σήμερα!:P:p και για μας θα βγάλω κάτι από κατάψυξη!;)

θέλω να κάνω και μαφινς!μου είπατε συνταγες;;ξέχασα!:-(

EvgLp2.png

Καλημέρες!

Τι λαχταριστά φαγάκια βλέπουν τα ματάκια μου!:P

kalamaraki μιαμ μιαμ! στείλε κανένα μάφιν!

Χτες έκανα φασολάκια με πατάτες, που περίσσεψαν αρκετά, οπότε θα τα βγάλω αύριο... σήμερα έχουμε μακαρονάδα και ίσως μου έρθει καμία έμπνευση για τη συνοδευτική σάλτσα... αλλιώς η κλασσική ντοματούλα;)

Καλημερα! Πολυ ωραια τα φαγητα σας!

Για σημερα εφτιαξα ρεβυθια στο φουρνο κοκκινιστα πρωτη φορα. Ωραια φαινονται αλλα δε δοκιμασα. Για μενα γλωσσα ψητη και σαλατουλα. Α! Μαγειρεψα και για την μπεμπα σουπουλα με μοσχαρι.

Αποψε θα επαναλαβουμε τα κουλουρακια βανιλιας γιατι αρεσαν πολυ στα μεγαλα μου και μου το ζητησαν.Ωραιο πραγμα να σε παινευουν τα παιδια σου για τη μαγειρικη σου ε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι βλέπουν τα ματάκια μου και είμαι ακόμη στην δουλειά..... Μαγείρεψα εχθές το βράδυ μια ταψάρα γεμιστά για 2 μέρες...και ένα κέηκ ανάμεικτο (μιας και έκαιγε ο φούρνος) αλλά ένα πουλάκι μου μου είπε πως η μανούλα μου με εφοδίασε σήμερα και με ένα τάπερ λαχανοντολμάδες..... Ας ασχοληθώ και λίγο με τα ρουχαλάκια μας.....όλο μαγειρική και μαγειρική....την Παρασκευή με βλέπω να μαγειρεύω ξανά!

μιαμ μιαμ μιαμ καλαμαράκι!!!!!

η γαλατόπιτα είναι αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/galatopita-almiri.html

χτες τη ξανακάνα και κατα λάθος έριξα παραπάνω σιμιγδάλι!ακόμη καλύτερη!!!!;)

το καρφουρ εχει φιλετο ψαριου παγκάσιους!είναι καλό λέτε;δεν έχω πάρει ποτέ!να πάρω αν είναι αύριο να το κάνω για Τετάρτη!

το μικιό αύριο θα φάει πάλι γιουβέτσι!τογλειψε σήμερα!:P:p και για μας θα βγάλω κάτι από κατάψυξη!;)

θέλω να κάνω και μαφινς!μου είπατε συνταγες;;ξέχασα!:-(

Mιλλλλ μερσί !!!

Εγώ γύρισα νωρίς από το σχολείο κ ετοίμασα τσακ μπαμ το αυριανό μας φαγητό γιατί έχουμε βολτίτσα το απόγευμα, χτες έφτιαξα μπιφτέκια αλλά δεν πρόλαβα να τα βγάλω , πήγα για ύπνο νωρίς γιατί τώρα δουλεύω από τις 8 σχεδόν κ θέλω να κοιμάμαι νωρίς.

Κολοκυθάκια γεμιστά για αύριο κ ίσως φτιάξω αργότερα μετά τη βόλτα μας κ ένα κεικ μήλου μου έφερε ο πατέρας μου πολλά από το χωριό μας ;)

photo-2013-10-09-16-45-10-739_zpsee136d86.jpg

Τα φιλιααααα μου :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...