Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

τα bold τα έκανα κι γω γιατί τα είδα στο βίντεο της. Πάντως το δικό σου είναι εμφανισιακά τουλάχιστο πολύ πιο ωραίο από εκείνο.

Το ανέβασμα σε θέση δεν το έκανα, δεν το έκανε στο βίντεο τουλάχιστο κι έτσι δε το σκέφτηκα. Πιστεύω όμως και να το έκανα δε θα γινόταν σαν το δικό σου.

Μήπως μπερδεύτηκα και αυτό που είχες στην φώτο δεν ήταν δικό σου?

Εσύ τί κάνεις και αποκτά αυτή την τέλεια υφή αποπάνω?

θέλω να το ξανακάνω αλλά να βγεί έτσι ;)

Σε ευχαριστώ!

Οχι βρε....δικές μου είναι οι φώτο όλες από το προσωπικό μου αρχείο, πήγαινε στις φώτο στη συνταγή κ θα τις δεις κ τις τρεις που έχω βάλει :rolleyes:

Ισως να φταίει οτι κ εγώ το κάνω στο επιτραπέζιο μίξερ μου...κ οχι στο χέρι...κ ανακατεύονται καλά όλα, το γιαούρτι στραγγιστό στόκος...τι άλλο? ξέρω εγώ....η υφή να έχει να κάνει με το ισόπαχο άπλωμα της ζύμης στο ταψί??

Σίγουρα το έψησα παραπάνω χρόνο κ μου χρυσάφισε αρκετά στο ψήσιμο θα την βρεις την άκρη είναι ανάλογα το φούρνο της καθε μιας μας.

αυτές ειναι

8305-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zps76447dba.jpg

8305-3-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zpsadc842b5.jpg

8305-2-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zps696525f5.jpg και έχουν τη σφραγίδα του σαιτ γιατί τις ανέβαζα μέσω του κινητού μου ;)

Να και το σημερινό φαγητό μας, ο σύζηγος ήδη έφαγε δεν κρατήθηκε, τελικά ήταν ωραίο (είναι ο πιο σκληρός κριτής!).

Σε λίγο θα φάω κι γω αυτό:

IMGP0957.jpg

ή αυτ'ο :tongue:

IMGP0953.jpg

Μιαααμμμ πεντανόστιμο φαίνεται!! :shock::shock::D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε....δικές μου είναι οι φώτο όλες από το προσωπικό μου αρχείο, πήγαινε στις φώτο στη συνταγή κ θα τις δεις κ τις τρεις που έχω βάλει :rolleyes:

α δεν το είχα καταλάβει ΟΚ :D

Ισως να φταίει οτι κ εγώ το κάνω στο επιτραπέζιο μίξερ μου...κ οχι στο χέρι...κ ανακατεύονται καλά όλα

και στο χέρι να το έκανες θα το έκανες καλύτερα από μένα, μουδιάζουν τα χέρια μου πανεύκολα (καταρραμένο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ;)) έτσι δεν το ανακάτεψα με πάθος το μίγμα

, το γιαούρτι στραγγιστό στόκος...τι άλλο?

ωπα ωπα στοκος το γιαούρτι?

Η κυρία στο βίντεο έλεγε ό,τι γιαούρτι θέλουμε, κι γω είχα μόνο αγελαδίτσα :?:shock:

ξέρω εγώ....η υφή να έχει να κάνει με το ισόπαχο άπλωμα της ζύμης στο ταψί??

Θα τα μελετήσω όλα, πάντως αν είναι να το κάνω σαν κι εσένα μάλλον θα το καθιερώσουμε, του άρεσε πάρα πολύ (και που να δεί το δικό σου δηλαδή ;))

Σίγουρα το έψησα παραπάνω χρόνο κ μου χρυσάφισε αρκετά στο ψήσιμο θα την βρεις την άκρη είναι ανάλογα το φούρνο της καθε μιας μας.

Ετσι είναι, επηρεάστηκα που έλεγε στο βίντεο για μισή ώρα. Τί να πω. Πάω να μελετήσω τα δικά σου, κι όταν θα ξαναέχω αυγά θα το ξανακάνω με άλλη συνταγή.

Μιαααμμμ πεντανόστιμο φαίνεται!! :shock::shock::D

ναι είναι πεντανόστιμο όντως! Δες και κάτι άλλο πεντανόστιμο που έχω δίπλα μου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμήθηκε χαχαχαχα, αλλά μη το κάνεις quote για να το σβήσω μετά :D

-7.5 κιλά :D

ναι είναι πεντανόστιμο όντως! Δες και κάτι άλλο πεντανόστιμο που έχω δίπλα μου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμήθηκε χαχαχαχα, αλλά μη το κάνεις quote για να το σβήσω μετά :D

ΟΚ το βρήκα το σβήσιμο

Διαφημίσεις

πα πα πα απα απαπαπα

σβήστοοοοοοοοοοοο

αγγελούδιιιιιιιιιι!!! να σου ζήσει!!!

νασαι καλά :D τώρα καταάβαίνεις γιατί θέλω να μάθω να κάνω κι άλλα φαγητά, ΟΚ αυτά που τρώει ο σύζηγος τα κάνω διαρκώς...αλλά το παιδί δε θέλω να τρώει μόνο αυτά, αλλά σαν και μένα ΟΛΑ.

Πρέπει να πάρω μίξερ, τέλος. Και να μάθω να κάνω πίτες χαχαχαχα

mama konstantinou, στη συνταγή που έβαλες, κάτω κάτω γράφει τα εξής:

Την ζύμη μπορείτε να την ετοιμάσετε απο το προηγούμενο βράδυ και ν΄ αφησετε το μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη (λίγο λαδωμένη εσωτερικά ωστε αν η ζύμη φουσκώσει ως εκεί να μην κολλήσει) μέσα στο ψυγείο. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε βγάλτε την απο το ψυγείο και αφήστε την έξω να πέσει λίγο η θερμοκρασία της για 15 λεπτά με ενα μισάωρο πριν ξεκινήσετε το τηγάνισμα.

:wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλά οι τούρτες τέλειες;

πω πω!κάτσε να μαζέψω τα σάλια απτο πάτωμα!χαχαχαχα

για δώσε καμιά συνταγή!εμείς έχουμε τα 1α μας γενέθλια το Μάρτη!και φυσικά η 1η μας τούρτα θα είναι χειροποίητη!

χρησιμοποίησες και χρώμα ζαχαροπλαστικής;

τελείωσαν τα μπισκότα και σκέφτομαι να κάνω κι άλλα!:tongue::P:p:p:p

EvgLp2.png

Ετοιμα κ τα κριτσίνια με ούζο κ καρότο ζεστά ζεστά ή μάλλον ότι απέμεινε γιατί πατέρας κ κόρη τα τσάκισαν....Η δόση βγάζει τουλάχιστον 65-80κριτσίνια. Τα κάνω σχεδόν κάθε βδομάδα για να μην αγοράζουμε βλακειούλες κ για τσιμπολόγημα .

photo-2012-11-10-21-12-25-767_zps99c2b33c.jpg

Επίσης κάνω συχνά κ τα μπατόν σαλέ πολύ νόστιμα κ αυτά για τσιμπολογημα

20120715_150437_zpsef59e89d.jpg

Διαφημίσεις

Ετοιμα κ τα κριτσίνια με ούζο κ καρότο ζεστά ζεστά ή μάλλον ότι απέμεινε γιατί πατέρας κ κόρη τα τσάκισαν....Η δόση βγάζει τουλάχιστον 65-80κριτσίνια. Τα κάνω σχεδόν κάθε βδομάδα για να μην αγοράζουμε βλακειούλες κ για τσιμπολόγημα .

photo-2012-11-10-21-12-25-767_zps99c2b33c.jpg

Επίσης κάνω συχνά κ τα μπατόν σαλέ πολύ νόστιμα κ αυτά για τσιμπολογημα

20120715_150437_zpsef59e89d.jpg

ούτε να διαβάσω τις συνταγές δεν προλαβαίνω πόσο μάλλον να τις κάνω!!!χαχαχααχ

ειναι υπέροχα!!!!!!!!!!!

EvgLp2.png

νασαι καλά :D τώρα καταάβαίνεις γιατί θέλω να μάθω να κάνω κι άλλα φαγητά, ΟΚ αυτά που τρώει ο σύζηγος τα κάνω διαρκώς...αλλά το παιδί δε θέλω να τρώει μόνο αυτά, αλλά σαν και μένα ΟΛΑ.

Πρέπει να πάρω μίξερ, τέλος. Και να μάθω να κάνω πίτες χαχαχαχα

Σε νιώθω κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Ο κυριότερος λόγος που ξεκίνησα να ασχολούμαι ποιο θερμά με την μαγειρική κ την ζαχαροπλαστική ήταν η μικρή μου.

Γιατί άρχισαν οι απαιτήσεις της σε μπισκότα, κριτσίνια σκατουλάκια γενικά....:rolleyes::rolleyes: κ έβλεπα πως ή θα μάθω να τα φτιάχνω ή θα τρώει συνέχεια από έξω κάτι που δεν ήθελα ;)

Και εγώ αγόρασα το επιτραπέζιο μίξερ μου πριν από ένα χρόνο ακριβώς (έχουμε επέτειο χε χε χε :tongue::rolleyes:) κ έκτοτε αν όχι κάθε μέρα σίγουρα 4-5 φορές τη βδομάδα το λειτουργώ κ φτιάχνω. Είναι ποιο έυκολα όλα με το μίξερ το μεγάλο, η σαντιγί, οι κρέμες, οι ζύμες δεν το συζητώ.

Ειχα ένα αρχαίο μιξερ χειρός το εργένικο του άντρα μου 350βατ....κ όταν έφτιαξα μπισκότα την πρώτη φορά με το μιξερ μου...ένιωθα πως μου λύθηκαν τα χέρια χαχαχαχαα

ούτε να διαβάσω τις συνταγές δεν προλαβαίνω πόσο μάλλον να τις κάνω!!!χαχαχααχ

ειναι υπέροχα!!!!!!!!!!!

Καλέ πανεύκολα είναι ειδικά τα πρώτα

1 ποτήρι ούζο

1 ποτήρι σπορέλαιο/ηλιέλαιο

ενα κουταλάκι αλάτι

περίπου 500γρ αλευρι για ολες τις χρήσεις

κ 6-8 καρότα κανονικά ή 5-6 μεγάλα

όλα μαζί τουρλουμπούκι κ ζυμώνεις κάνεις κριτσινάκια κ βουρ φούρνο 180βαθμούς κ τα βλέπεις θέλουν περίπου 15-20λεπτά για ασπρα κ 20-25 για έντονα κριτσανιστά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...