Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, MK2012 είπε:

      Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 
       

      Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

      Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

      Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

      Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

      • Ευχαριστώ 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

τα bold τα έκανα κι γω γιατί τα είδα στο βίντεο της. Πάντως το δικό σου είναι εμφανισιακά τουλάχιστο πολύ πιο ωραίο από εκείνο.

Το ανέβασμα σε θέση δεν το έκανα, δεν το έκανε στο βίντεο τουλάχιστο κι έτσι δε το σκέφτηκα. Πιστεύω όμως και να το έκανα δε θα γινόταν σαν το δικό σου.

Μήπως μπερδεύτηκα και αυτό που είχες στην φώτο δεν ήταν δικό σου?

Εσύ τί κάνεις και αποκτά αυτή την τέλεια υφή αποπάνω?

θέλω να το ξανακάνω αλλά να βγεί έτσι ;)

Σε ευχαριστώ!

Οχι βρε....δικές μου είναι οι φώτο όλες από το προσωπικό μου αρχείο, πήγαινε στις φώτο στη συνταγή κ θα τις δεις κ τις τρεις που έχω βάλει :rolleyes:

Ισως να φταίει οτι κ εγώ το κάνω στο επιτραπέζιο μίξερ μου...κ οχι στο χέρι...κ ανακατεύονται καλά όλα, το γιαούρτι στραγγιστό στόκος...τι άλλο? ξέρω εγώ....η υφή να έχει να κάνει με το ισόπαχο άπλωμα της ζύμης στο ταψί??

Σίγουρα το έψησα παραπάνω χρόνο κ μου χρυσάφισε αρκετά στο ψήσιμο θα την βρεις την άκρη είναι ανάλογα το φούρνο της καθε μιας μας.

αυτές ειναι

8305-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zps76447dba.jpg

8305-3-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zpsadc842b5.jpg

8305-2-kourkoutopsomo-by-kalamaraki_zps696525f5.jpg και έχουν τη σφραγίδα του σαιτ γιατί τις ανέβαζα μέσω του κινητού μου ;)

Να και το σημερινό φαγητό μας, ο σύζηγος ήδη έφαγε δεν κρατήθηκε, τελικά ήταν ωραίο (είναι ο πιο σκληρός κριτής!).

Σε λίγο θα φάω κι γω αυτό:

IMGP0957.jpg

ή αυτ'ο :tongue:

IMGP0953.jpg

Μιαααμμμ πεντανόστιμο φαίνεται!! :shock::shock::D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε....δικές μου είναι οι φώτο όλες από το προσωπικό μου αρχείο, πήγαινε στις φώτο στη συνταγή κ θα τις δεις κ τις τρεις που έχω βάλει :rolleyes:

α δεν το είχα καταλάβει ΟΚ :D

Ισως να φταίει οτι κ εγώ το κάνω στο επιτραπέζιο μίξερ μου...κ οχι στο χέρι...κ ανακατεύονται καλά όλα

και στο χέρι να το έκανες θα το έκανες καλύτερα από μένα, μουδιάζουν τα χέρια μου πανεύκολα (καταρραμένο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ;)) έτσι δεν το ανακάτεψα με πάθος το μίγμα

, το γιαούρτι στραγγιστό στόκος...τι άλλο?

ωπα ωπα στοκος το γιαούρτι?

Η κυρία στο βίντεο έλεγε ό,τι γιαούρτι θέλουμε, κι γω είχα μόνο αγελαδίτσα :?:shock:

ξέρω εγώ....η υφή να έχει να κάνει με το ισόπαχο άπλωμα της ζύμης στο ταψί??

Θα τα μελετήσω όλα, πάντως αν είναι να το κάνω σαν κι εσένα μάλλον θα το καθιερώσουμε, του άρεσε πάρα πολύ (και που να δεί το δικό σου δηλαδή ;))

Σίγουρα το έψησα παραπάνω χρόνο κ μου χρυσάφισε αρκετά στο ψήσιμο θα την βρεις την άκρη είναι ανάλογα το φούρνο της καθε μιας μας.

Ετσι είναι, επηρεάστηκα που έλεγε στο βίντεο για μισή ώρα. Τί να πω. Πάω να μελετήσω τα δικά σου, κι όταν θα ξαναέχω αυγά θα το ξανακάνω με άλλη συνταγή.

Μιαααμμμ πεντανόστιμο φαίνεται!! :shock::shock::D

ναι είναι πεντανόστιμο όντως! Δες και κάτι άλλο πεντανόστιμο που έχω δίπλα μου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμήθηκε χαχαχαχα, αλλά μη το κάνεις quote για να το σβήσω μετά :D


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

ναι είναι πεντανόστιμο όντως! Δες και κάτι άλλο πεντανόστιμο που έχω δίπλα μου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμήθηκε χαχαχαχα, αλλά μη το κάνεις quote για να το σβήσω μετά :D

ΟΚ το βρήκα το σβήσιμο


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

πα πα πα απα απαπαπα

σβήστοοοοοοοοοοοο

αγγελούδιιιιιιιιιι!!! να σου ζήσει!!!

νασαι καλά :D τώρα καταάβαίνεις γιατί θέλω να μάθω να κάνω κι άλλα φαγητά, ΟΚ αυτά που τρώει ο σύζηγος τα κάνω διαρκώς...αλλά το παιδί δε θέλω να τρώει μόνο αυτά, αλλά σαν και μένα ΟΛΑ.

Πρέπει να πάρω μίξερ, τέλος. Και να μάθω να κάνω πίτες χαχαχαχα


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

mama konstantinou, στη συνταγή που έβαλες, κάτω κάτω γράφει τα εξής:

Την ζύμη μπορείτε να την ετοιμάσετε απο το προηγούμενο βράδυ και ν΄ αφησετε το μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη (λίγο λαδωμένη εσωτερικά ωστε αν η ζύμη φουσκώσει ως εκεί να μην κολλήσει) μέσα στο ψυγείο. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε βγάλτε την απο το ψυγείο και αφήστε την έξω να πέσει λίγο η θερμοκρασία της για 15 λεπτά με ενα μισάωρο πριν ξεκινήσετε το τηγάνισμα.

:wink:


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

καλά οι τούρτες τέλειες;

πω πω!κάτσε να μαζέψω τα σάλια απτο πάτωμα!χαχαχαχα

για δώσε καμιά συνταγή!εμείς έχουμε τα 1α μας γενέθλια το Μάρτη!και φυσικά η 1η μας τούρτα θα είναι χειροποίητη!

χρησιμοποίησες και χρώμα ζαχαροπλαστικής;

τελείωσαν τα μπισκότα και σκέφτομαι να κάνω κι άλλα!:tongue::P:p:p:p


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμα κ τα κριτσίνια με ούζο κ καρότο ζεστά ζεστά ή μάλλον ότι απέμεινε γιατί πατέρας κ κόρη τα τσάκισαν....Η δόση βγάζει τουλάχιστον 65-80κριτσίνια. Τα κάνω σχεδόν κάθε βδομάδα για να μην αγοράζουμε βλακειούλες κ για τσιμπολόγημα .

photo-2012-11-10-21-12-25-767_zps99c2b33c.jpg

Επίσης κάνω συχνά κ τα μπατόν σαλέ πολύ νόστιμα κ αυτά για τσιμπολογημα

20120715_150437_zpsef59e89d.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ετοιμα κ τα κριτσίνια με ούζο κ καρότο ζεστά ζεστά ή μάλλον ότι απέμεινε γιατί πατέρας κ κόρη τα τσάκισαν....Η δόση βγάζει τουλάχιστον 65-80κριτσίνια. Τα κάνω σχεδόν κάθε βδομάδα για να μην αγοράζουμε βλακειούλες κ για τσιμπολόγημα .

photo-2012-11-10-21-12-25-767_zps99c2b33c.jpg

Επίσης κάνω συχνά κ τα μπατόν σαλέ πολύ νόστιμα κ αυτά για τσιμπολογημα

20120715_150437_zpsef59e89d.jpg

ούτε να διαβάσω τις συνταγές δεν προλαβαίνω πόσο μάλλον να τις κάνω!!!χαχαχααχ

ειναι υπέροχα!!!!!!!!!!!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

νασαι καλά :D τώρα καταάβαίνεις γιατί θέλω να μάθω να κάνω κι άλλα φαγητά, ΟΚ αυτά που τρώει ο σύζηγος τα κάνω διαρκώς...αλλά το παιδί δε θέλω να τρώει μόνο αυτά, αλλά σαν και μένα ΟΛΑ.

Πρέπει να πάρω μίξερ, τέλος. Και να μάθω να κάνω πίτες χαχαχαχα

Σε νιώθω κ σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Ο κυριότερος λόγος που ξεκίνησα να ασχολούμαι ποιο θερμά με την μαγειρική κ την ζαχαροπλαστική ήταν η μικρή μου.

Γιατί άρχισαν οι απαιτήσεις της σε μπισκότα, κριτσίνια σκατουλάκια γενικά....:rolleyes::rolleyes: κ έβλεπα πως ή θα μάθω να τα φτιάχνω ή θα τρώει συνέχεια από έξω κάτι που δεν ήθελα ;)

Και εγώ αγόρασα το επιτραπέζιο μίξερ μου πριν από ένα χρόνο ακριβώς (έχουμε επέτειο χε χε χε :tongue::rolleyes:) κ έκτοτε αν όχι κάθε μέρα σίγουρα 4-5 φορές τη βδομάδα το λειτουργώ κ φτιάχνω. Είναι ποιο έυκολα όλα με το μίξερ το μεγάλο, η σαντιγί, οι κρέμες, οι ζύμες δεν το συζητώ.

Ειχα ένα αρχαίο μιξερ χειρός το εργένικο του άντρα μου 350βατ....κ όταν έφτιαξα μπισκότα την πρώτη φορά με το μιξερ μου...ένιωθα πως μου λύθηκαν τα χέρια χαχαχαχαα

Link to comment
Share on other sites

ούτε να διαβάσω τις συνταγές δεν προλαβαίνω πόσο μάλλον να τις κάνω!!!χαχαχααχ

ειναι υπέροχα!!!!!!!!!!!

Καλέ πανεύκολα είναι ειδικά τα πρώτα

1 ποτήρι ούζο

1 ποτήρι σπορέλαιο/ηλιέλαιο

ενα κουταλάκι αλάτι

περίπου 500γρ αλευρι για ολες τις χρήσεις

κ 6-8 καρότα κανονικά ή 5-6 μεγάλα

όλα μαζί τουρλουμπούκι κ ζυμώνεις κάνεις κριτσινάκια κ βουρ φούρνο 180βαθμούς κ τα βλέπεις θέλουν περίπου 15-20λεπτά για ασπρα κ 20-25 για έντονα κριτσανιστά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...