Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, MK2012 είπε:

      Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 
       

      Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

      Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

      Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

      Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

      • Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρακι νομιζω οτι σε παλιοτερο ποστ ειχες πει οτι φτιαχνεις ζυμαρι και το βαζεις στην καταψυξη(ελπιζω να θυμαμαι σωστα:rolleyes:),ηθελα να σε ρωτησω πως ακριβως το κανεις?το ζυμωνεις κανονικα,το αφηνεις να φουσκωσει και υστερα το βαζεις στην καταψυξη?ποσο καιρο διατηρηται?

Επισης κοριτσια θελω να ρωτησω το εξης:αυριο το πρωι θελω να φτιαξω για πρωινο αυτα:http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/05/blog-post_25.html το ζυμαρι θελω να το ετοιμασω απο το βραδυ, μετα τι το κανω?το βαζω ψυγειο?η το αφηνω εκτος?

Καλώς την :-)

Ναι έτσι κάνω. Το ετοιμάζω ζυμωνω στον αρτοπαρασκευαστη μου το αφήνω να φουσκώσει ανάλογα τι ζητάει η συνταγή του μίση μια ώρα κ μετά το χωριζω σε μέρη αν είναι για πίτσα πχ ή για ψωμακια κ το τυλιγω καλά με μεμβράνη συν σακουλάκι κ κατάψυξη έως τρεις μήνες λένε. Εγώ τα εχω αφήσει κ μήνα κ ήταν άριστα:wink:

Τώρα για σένα μπορείς να το φτιάξεις από σήμερα να το αφήσεις να φουσκώσει κ μετά να το βάλεις ψυγείο έως τρεις μέρες καλά τυλιγμένο μη ξεραθεί.

Καλή επιτυχία :-)

Εντίτ

Πω πω πω πω τι ωραία νοστιμια θα φτιάξεις!!! Ζηλεύω :wink:

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

Θέλω να κάνω αυτές τις 2 συνταγές:http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskotakia-malaka-me-bromi-kai-milo.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html αλλά δεν έχω μαύρη ζάχαρη...μπορώ να την αντικαταστήσω με κανονική ή καστανή και σε τι αναλογία?


Wktmp2.png

qIogp3.png

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

Θέλω να κάνω αυτές τις 2 συνταγές:http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskotakia-malaka-me-bromi-kai-milo.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html αλλά δεν έχω μαύρη ζάχαρη...μπορώ να την αντικαταστήσω με κανονική ή καστανή και σε τι αναλογία?

http://www.sintagespareas.gr/metatropes?showall=&start=3

Να θυμάσαι η λευκή γλυκαίνει πολύ περισσότερο από την καστανή ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλαμαρού εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, δώσε καμμία ιδέα, τι ζύμη να φτιάξω για χωμάκια για τα χάμπουργκερ για το πάρτι?

Τι θα έλεγες για εκείνη με την οποία φτιάχνουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης?http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-kai-grigora-koulouria-thessalonikis.html ?

Να την ετοιμάσω από την προηγούμενη, να τη βάλω στο ψυγείο και να την ψήσω αυθημερόν?


Wktmp2.png

qIogp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαρού εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, δώσε καμμία ιδέα, τι ζύμη να φτιάξω για χωμάκια για τα χάμπουργκερ για το πάρτι?

Τι θα έλεγες για εκείνη με την οποία φτιάχνουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης?http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-kai-grigora-koulouria-thessalonikis.html ?

Να την ετοιμάσω από την προηγούμενη, να τη βάλω στο ψυγείο και να την ψήσω αυθημερόν?

Η ζύμη από τα σταφιδόψωμα της Γκόλφως καλή δεν θα είναι;


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλαμαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ!με βολευει πολυ αυτη η λυση γιατι ζυμωνω συχνα,θα το δοκιμασω!:P

Rkt Μπραβο σου!Μπραβο σου!Μπραβο σου!

οποτε μπορεις βαλε συνταγη!;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

καταρχήν να πώ στην rkt ότι πρέπει να έχει κάνει τα παιδάκια της τρελά ευτυχισμένα! Οι τούρτες είναι ά ψ ο γ ε ς! Δεν έχω λόγια!

Και να σου πω και κάτι, σαν μυστικό, υπάρχουν τέλειες αψεγάδιαστες ετοιματζίδικες, αλλά είναι ακριβώς αυτό, ετοιματζίδικες!

Πω πω χαμόοοοοοογελα που θα μοιράσεις :D:D

Επίσης να σου πώ πως το "απλό" μεσημεριανό σας δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, και θα το κάνω με πρώτη ευκαιρία!

Τέλος να πω στο kalamaraki πως καμμιά σχέση δεν είχε αυτό που έφτιαξα με αυτό που πόσταρες! χαχαχαχα

Πώς σου έκανε κρούστα επάνω? Επρεπε να το αφήσω περισσότερο? Ξέρω ότι βιάστηκα να το βγάλω αλλά τόσο πια?

Επίσης τέλειο το σουσάμι, το λατρεύω.

Πάντως για πρώτη πίτα, χωρίς μίξερ και ηλεκτρικά μάτια, καλά τα πήγα :tongue:

Μόλις μου πείς ιδέες τί έκανα λάθος θα το ξανακάνω, μας άρεσε πολύ!

Καλό βράδυ να έχετε,

θα σας βάλω μετά τη δουλειά φώτο του κοτόπουλου που μάλλον βγήκε θεικό (το ξέχασα μέσα στη γάστρα κυριολεκτικά και με το πιστολάκι στο χέρι το άνοιξα να πάρει λίγο χρώμα χαχαχα).

Το διόρθωσα γευστικά 1 φορά στα μέσα του μαγειρέματος μόνο & δεν ξέρω τί παίζει, ελπίζω να είναι τόσο ωραίο όσο δείχνει.

Δεν πρόλαβα να φάω κι έχω ξελιγωθεί :?


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαρού εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, δώσε καμμία ιδέα, τι ζύμη να φτιάξω για χωμάκια για τα χάμπουργκερ για το πάρτι?

Τι θα έλεγες για εκείνη με την οποία φτιάχνουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης?http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-kai-grigora-koulouria-thessalonikis.html ?

Να την ετοιμάσω από την προηγούμενη, να τη βάλω στο ψυγείο και να την ψήσω αυθημερόν?

Θέλεις ζύμη με πολύ αέρα σα την μαργαρίτα :wink: γνώμη μου για να μπορείς να το ανοίξεις όμορφα κ να βάλεις την άρτα κ τα γιάννενα που θες εσυ. Τα κουλούρια αυτα είναι πολύ ψωμενια κατά τη γνώμη μου. Ψάξε τη ζύμη που λέει για ψωμακια μαργαρίτα ή εκείνη που έφτιαχνα εγώ ένα φεγγάρι συνέχεια

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμη η πρώτη τούρτα...

dsc0361b.jpg

Έτοιμη και η δεύτερη.

dsc0356nb.jpg

Πω πω τι ωραίες!!!! Μπράβο ρε συ!!

Εγώ το ομολογώ ο λόγος που χρησιμοποιώ την ζαχαροπαστα είναι που δεν το εχω με το να απλωσω τόσο τέλεια σαντιγί κ διακόσμηση, μπράβο μπράβο!!

Καλαμαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ!με βολευει πολυ αυτη η λυση γιατι ζυμωνω συχνα,θα το δοκιμασω!:P

Rkt Μπραβο σου!Μπραβο σου!Μπραβο σου!

οποτε μπορεις βαλε συνταγη!;)

:wink: εγώ είμαι μεγάλη τεμπελα κ αν βρω τρόπο να αποφεύγω δουλειά τον κάνω ευαγγέλιο χα χα χα

Καλησπέρα,

καταρχήν να πώ στην rkt ότι πρέπει να έχει κάνει τα παιδάκια της τρελά ευτυχισμένα! Οι τούρτες είναι ά ψ ο γ ε ς! Δεν έχω λόγια!

Και να σου πω και κάτι, σαν μυστικό, υπάρχουν τέλειες αψεγάδιαστες ετοιματζίδικες, αλλά είναι ακριβώς αυτό, ετοιματζίδικες!

Πω πω χαμόοοοοοογελα που θα μοιράσεις :D:D

Επίσης να σου πώ πως το "απλό" μεσημεριανό σας δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, και θα το κάνω με πρώτη ευκαιρία!

Τέλος να πω στο kalamaraki πως καμμιά σχέση δεν είχε αυτό που έφτιαξα με αυτό που πόσταρες! χαχαχαχα

Πώς σου έκανε κρούστα επάνω? Επρεπε να το αφήσω περισσότερο? Ξέρω ότι βιάστηκα να το βγάλω αλλά τόσο πια?

Επίσης τέλειο το σουσάμι, το λατρεύω.

Πάντως για πρώτη πίτα, χωρίς μίξερ και ηλεκτρικά μάτια, καλά τα πήγα :tongue:

Μόλις μου πείς ιδέες τί έκανα λάθος θα το ξανακάνω, μας άρεσε πολύ!

Καλό βράδυ να έχετε,

θα σας βάλω μετά τη δουλειά φώτο του κοτόπουλου που μάλλον βγήκε θεικό (το ξέχασα μέσα στη γάστρα κυριολεκτικά και με το πιστολάκι στο χέρι το άνοιξα να πάρει λίγο χρώμα χαχαχα).

Το διόρθωσα γευστικά 1 φορά στα μέσα του μαγειρέματος μόνο & δεν ξέρω τί παίζει, ελπίζω να είναι τόσο ωραίο όσο δείχνει.

Δεν πρόλαβα να φάω κι έχω ξελιγωθεί :?

Στα σχόλια του κουρκουτοψωμου είχα διαβάσει τι κάνει η θεματοθετρια του κ της βγαίνει έτσι.

Πριν από όλα ανοίγει το φούρνο να προθερμανθει κ βάζει μέσα το ταψί πασαλειμενο με ελαιόλαδο παντού το ζεσταίνει καλά μόλις ζεσταθεί ο φούρνος το βγάζει προσεκτικά κ ρίχνει το μείγμα στο καυτό ταψί κ το βάζει στην πρώτη θέση από κάτω για το μισό + παραπάνω χρόνο του ψησίματος. Μόλις δει ότι έγινε το ανεβάζει στην πρώτη θέση από πάνω για τα τελευταία 10λεπτά ανάλογα το φούρνο σου για να πάρει χρώμα από πάνω.

Ελπίζω να τα εξήγησα σωστά κ να μη σε μπερδεψα :-)

Link to comment
Share on other sites

Στα σχόλια του κουρκουτοψωμου είχα διαβάσει τι κάνει η θεματοθετρια του κ της βγαίνει έτσι.

Πριν από όλα ανοίγει το φούρνο να προθερμανθει κ βάζει μέσα το ταψί πασαλειμενο με ελαιόλαδο παντού το ζεσταίνει καλά μόλις ζεσταθεί ο φούρνος το βγάζει προσεκτικά κ ρίχνει το μείγμα στο καυτό ταψί κ το βάζει στην πρώτη θέση από κάτω για το μισό + παραπάνω χρόνο του ψησίματος. Μόλις δει ότι έγινε το ανεβάζει στην πρώτη θέση από πάνω για τα τελευταία 10λεπτά ανάλογα το φούρνο σου για να πάρει χρώμα από πάνω.

Ελπίζω να τα εξήγησα σωστά κ να μη σε μπερδεψα :-)

τα bold τα έκανα κι γω γιατί τα είδα στο βίντεο της. Πάντως το δικό σου είναι εμφανισιακά τουλάχιστο πολύ πιο ωραίο από εκείνο.

Το ανέβασμα σε θέση δεν το έκανα, δεν το έκανε στο βίντεο τουλάχιστο κι έτσι δε το σκέφτηκα. Πιστεύω όμως και να το έκανα δε θα γινόταν σαν το δικό σου.

Μήπως μπερδεύτηκα και αυτό που είχες στην φώτο δεν ήταν δικό σου?

Εσύ τί κάνεις και αποκτά αυτή την τέλεια υφή αποπάνω?

θέλω να το ξανακάνω αλλά να βγεί έτσι ;)

Σε ευχαριστώ!

Να και το σημερινό φαγητό μας, ο σύζηγος ήδη έφαγε δεν κρατήθηκε, τελικά ήταν ωραίο (είναι ο πιο σκληρός κριτής!).

Σε λίγο θα φάω κι γω αυτό:

IMGP0957.jpg

ή αυτ'ο :tongue:

IMGP0953.jpg


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...