Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

      Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Θα τη φτιάξω! Τέτοια γλυκά μ'αρέσουν (να φτιάχνω): εύκολα και με λίγα απλά υλικα.

Το μέλι απλά το περιχύνεις στα αχλάδια; Πότε το βάζεις;

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

καλέ τι καλούδια!!!!!πω πω!μιαμ μιαμ!!!στειλτε τίποτις!!!!!

αγκινάρες σαγανάκι από chef on air!έχεις όλες τις συνταγές online και κάποιες πραγματικά είναι καλές!

σήμερα συνοδευτιικά έχω βασικό ψάχνω!χαααχαχ

έχω βέβαια και μερικά κανελόνια!οπότε ή σημερα ή αύριο θα έχουμε τα λεγόμενα μαζέματα!

ήθελα κι εγώ να κάνω ένα γλυκο!η τάρτα με τα αχλαδια πόσο διατηρείται καλαμαράκι;γιατί αύριο πιθανότερο να φύγουμε

Λοιπόν η συνταγή έχει ως εξής , την βρήκα στο συνταγές της παρέας αλλά μείωσα το μέλι

Παίρνεις την ταρτιέρα σου κ αλοίφεις με το μέλι όλο τον πάτο καλά να πάει παντού, έχεις κόψει τα αχλάδια σε φέτες , εγώ σε ένα μπωλ που είχα τα αχλάδια πρόσθεσα κ λίγη καστανή ζάχαρη περίπου 50γρ κ κανέλα, στρώνεις τα αχλάδια ακτινωτά κ μετά βάζεις την σφολιάτα από πάνω. Την κόβεις περιμετρικά κ την βυθίζεις στις άκρες να κάνει σαν καπάκι.

Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' για 40 λεπτά εως να ψηθεί καλά η σφολιάτα.

Είναι τρομερά ελαφρύ, λεπτό σαν μερίδα κ πεντανόστιμο!

Ντεμάκι τι να σου πω δεν ξέρω....υποθέτω καλά θα διατηρηθεί έξω, βούτυρο γάλα αυγό δεν έχει εγώ αύριο θα την βάλω ψυγείο αν επιζήσει κ σήμερα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν η συνταγή έχει ως εξής , την βρήκα στο συνταγές της παρέας αλλά μείωσα το μέλι

Παίρνεις την ταρτιέρα σου κ αλοίφεις με το μέλι όλο τον πάτο καλά να πάει παντού, έχεις κόψει τα αχλάδια σε φέτες , εγώ σε ένα μπωλ που είχα τα αχλάδια πρόσθεσα κ λίγη καστανή ζάχαρη περίπου 50γρ κ κανέλα, στρώνεις τα αχλάδια ακτινωτά κ μετά βάζεις την σφολιάτα από πάνω. Την κόβεις περιμετρικά κ την βυθίζεις στις άκρες να κάνει σαν καπάκι.

Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' για 40 λεπτά εως να ψηθεί καλά η σφολιάτα.

Είναι τρομερά ελαφρύ, λεπτό σαν μερίδα κ πεντανόστιμο!

Ντεμάκι τι να σου πω δεν ξέρω....υποθέτω καλά θα διατηρηθεί έξω, βούτυρο γάλα αυγό δεν έχει εγώ αύριο θα την βάλω ψυγείο αν επιζήσει κ σήμερα.

πολύ καλή φαίνεται!και πολύ σημαντικό με λίγα υλικά!στα υπόψιν!

επίσης,έχω τα υλικά για το χαλβά με το λεμόνι!να δω πότε θα τον κάνω!

τώρα πάω να βάλω ψωμί ολικής στον αρτοπαρασκευαστή!

για αύριο πήρα γαύρο!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, έκανα μία συνταγή του Jamie Oliver με θράψαλο, χρωματιστές πιπεριές και λουκάνικο και μας έπεσε το σαγόνι:tongue: ... φοβερός μεζές για μπύρα ή ούζο... το προτείνω! και αν σας αρέσουν τα καυτερά, γίνεται και με πικάντικο λουκάνικο, όπως το έκανα εγώ (δεν είχα δει ότι έβγαλα καταλάθος το πικάντικο από την κατάψυξη:))

mbvo.jpg

και για νωρίτερα το μεσημέρι, έκανα έναν ντάκο... το ούζο είναι ντεκόρ;) δεν τα πίνω μόνη μου...:tongue:

hdrn.jpg

Link to comment
Share on other sites

Νινα πως τα καταφερνεις κ το πιο απλο να το κανεις να φαινεται τοσο λαχταριστο,δεν το καταλαβαινω μπραβο σου.

λοιπον να σαςπω μια παραλλαγη της κλασσικης τηγανιας που δεν ηξερα κ μου ειπε μια γνωστη μου: βαζουμε το κρεας στ λαδι να παρει χρωμα, μετα προσθετουμε κρεμμυδι κ πιπερια σε μετρια κομματια (αν θελουμε κ καυτερη) και σβηνουμε με κρασι λευκο. λιγο λεμονακι και τελος τριβουμε φετα και πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη. ειναι,λεει, καλυτερη η σαλτσα απ' το κρεας.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια,αποτυχία το ψωμί μου!δε ξέρω γιατί!

έκανα αυτήν εδώ τη συνταγή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/psomi-olikis-me-giaourti-gia-artoparaskeiasti.html

πες ρε καλαμαράκι πως να το κάνω;να κάνω αυτό που κάνω παντα και αντι για δυο κούπες ζυμωτό να βάλω μία ζυμωτό και μία ολικής;να ρίξω και μερικές νιφάδες βρώμης;

μας πήγε όμως ο σύζυξ για βρωμικο λουκάνικο και βρώμικους λουκουμάδες παζαριού!!!!!:tongue::D:D:D:D οι Γιαννιώτισσες ξέρετε!;) τέλεια!

αύριο θα κάνω γαύρο στο πυρέξ με σκορδάκι κρεμμυδάκι λεμονάκι

Νίνα,πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή!για πε!α!και τα προηγουμενα που έβαλες πολύ νόστιμα φαινονται!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Νοικοκυρούλες καλημέρα! Δεν μαγείρεψα χθες, τη λέω την αμαρτία μου. έφτιαξα μόνο κάτι κεκάκια με ανθότυρο και μέλι πανεύκολα, που βρήκα εδώ: http://www.diktamo.gr/index.php/products/itemlist/category/104-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82

Δε φουσκώνουν τόσο όμως (δεν ξέρω, ίσως να έκανα και κάτι λάθος) και τρώγονται καλύτερα κρύα. Επίσης, είναι σαν σιροπιαστά λόγω το μελιού, δε γίνονται αφράτα.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

καλημερα

Εγω το ολικης το κανω σε αναλογια 70/30. πχ 3 κουπες χωριατικο μια ολικης η ζεας κ γινετε πολυ ωραιο κ αφρατο.Τι εννοεις οταν λες αποτυχις,δεν φουσκωσε πολυ ?

Μηπως εκαψες την μαγια,

Αν ριξεις σπορους να τους ριξεις στο τελος.

Εγω βαζω κ μια κσ ξυδι μεσα κανει ωραια κορα τραγανη.

Link to comment
Share on other sites

βγήκε σα σβολάκια σβολάκια το ψωμί!σα να μη ζυμώθηκε!

τώρα έβαλα μία κούπα ζυμωτό και μία ολικής στο πρόγραμα για ολικής!άντε να δούμε!αν είμαι σπίτι όταν χτυπήσει θα προσθέσω νιφάδες βρώμης!

έχω και στο φούρνο το γαύρο!

έτοιμες για βόλτα οι κυρίες!;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Χαρά ιδού:

Τυρί κίτρινο τριμμένο (γκούντα ή κεφαλοτύρι ή και τα δύο), λουκάνικο, ζαμπόν. Τις περιχύνεις με λαδάκι και στο φούρνο. Μυστικό: Μην πετάξεις τα κοτσάνια απ'την αρχή, για να σπρώχνεις μέσα τη γέμιση. Καλή επιτυχία!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρααααααααααα στα κορίτσια

Μαγειρεύω τώρα τηγανιά με μουστάρδα που μας αρέσει πολύ κ ρυζάκι συνοδεία

Χτες έφτιαξα τονομακαρονάδα {με τόνο σε νερό μου φαίνεται ποιο ελαφρύς σε γεύση} μας άρεσε πολύ, η μικρή το τσάκισε κ όταν με ρώτησε τι είναι της είπα πως είναι κοτόπουλο κ το έκοψα σε πολύυυυυυυυ μικρά κομμάτια χε χε χε:mrgreen::mrgreen:

photo-2013-09-06-12-49-07-522_zpscb5d3d31.jpg

Θα επιστρέψω να σχολιάσω τα καλούδια σαςςςς!

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια εχετε να προτεινετε καμια δοκιμασμενη συνταγη για κοκκινες γεμιστες πιπεριες??

Εμένα μου αρέσουν ποιο γκρικ στυλ οι πιπεριές είτε φλωρίνης είτε πράσινες

Βάζω φέτα τριμένη διαλυμένη λίγο γιαούρτι, δυόσμο πιπέρι κ κρεμμύδι πολύ ψιλό κομμένο λίγο ελαιόλαδο τα κάνω μείγμα σε μπωλάκι, κ στο φούρνο εως να ψηθεί η πιπεριά

Link to comment
Share on other sites

Νινα πως τα καταφερνεις κ το πιο απλο να το κανεις να φαινεται τοσο λαχταριστο,δεν το καταλαβαινω μπραβο σου.

λοιπον να σαςπω μια παραλλαγη της κλασσικης τηγανιας που δεν ηξερα κ μου ειπε μια γνωστη μου: βαζουμε το κρεας στ λαδι να παρει χρωμα, μετα προσθετουμε κρεμμυδι κ πιπερια σε μετρια κομματια (αν θελουμε κ καυτερη) και σβηνουμε με κρασι λευκο. λιγο λεμονακι και τελος τριβουμε φετα και πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη. ειναι,λεει, καλυτερη η σαλτσα απ' το κρεας.

Ευχαριστώ:tongue: αλλά βασικά, ακολούθησα πιστά την συνταγή... του Jamie. να είναι καλά ο άνθρωπος, του έστειλα και ευχαριστήριο στο twitter... για να δούμε, θα μου απαντήσει;)

κορίτσια,αποτυχία το ψωμί μου!δε ξέρω γιατί!

έκανα αυτήν εδώ τη συνταγή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/psomi-olikis-me-giaourti-gia-artoparaskeiasti.html

πες ρε καλαμαράκι πως να το κάνω;να κάνω αυτό που κάνω παντα και αντι για δυο κούπες ζυμωτό να βάλω μία ζυμωτό και μία ολικής;να ρίξω και μερικές νιφάδες βρώμης;

μας πήγε όμως ο σύζυξ για βρωμικο λουκάνικο και βρώμικους λουκουμάδες παζαριού!!!!!:tongue::D:D:D:D οι Γιαννιώτισσες ξέρετε!;) τέλεια!

αύριο θα κάνω γαύρο στο πυρέξ με σκορδάκι κρεμμυδάκι λεμονάκι

Νίνα,πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή!για πε!α!και τα προηγουμενα που έβαλες πολύ νόστιμα φαινονται!

Έχει ως εξής: παίρνεις ένα λουκάνικο, το κόβεις ροδέλες και το ροδίζεις σε χαμηλή φωτιά και ακολουθούν χρωματιστές πιπεριές, σκόρδο, τα πλοκάμια από το θράψαλο σε κομμάτια, ελιές και πάπρικα. Χαράζεις το θράψαλο και το βάζεις τελευταίο....σβήνεις με ξύδι και μέλι.

Χαρά ιδού:

Τυρί κίτρινο τριμμένο (γκούντα ή κεφαλοτύρι ή και τα δύο), λουκάνικο, ζαμπόν. Τις περιχύνεις με λαδάκι και στο φούρνο. Μυστικό: Μην πετάξεις τα κοτσάνια απ'την αρχή, για να σπρώχνεις μέσα τη γέμιση. Καλή επιτυχία!

Εμένα μου αρέσουν ποιο γκρικ στυλ οι πιπεριές είτε φλωρίνης είτε πράσινες

Βάζω φέτα τριμένη διαλυμένη λίγο γιαούρτι, δυόσμο πιπέρι κ κρεμμύδι πολύ ψιλό κομμένο λίγο ελαιόλαδο τα κάνω μείγμα σε μπωλάκι, κ στο φούρνο εως να ψηθεί η πιπεριά

Πολύ ωραίες ιδέες και οι δύο για τις πιπεριές... λέτε να ταιριάζουν με το μοσχαράκι που θα κάνω αύριο?

Σήμερα έκανα σαρδέλες στο φούρνο με κρεμμύδι και ντομάτα... θα το συνοδέψω με σαλάτα... και έχω βάλει να μαρινάρεται γαύρος... στον οποίο είχα την φαεινή ιδέα να βάλω και καυτερή πιπεριά μέσα... για να δούμε, θα μπορέσω να το φάω... ή μόνο ο σύζυξ θα το φάει που του αρέσουν τα καυτερά?;)

Link to comment
Share on other sites

το ψωμί έγινε πολύ καλό!!οπότε με μία συνταγή παίζεις και βγάζεις διάφορα ψωμια!;)

μιας και θαμαι εδώ το σκ,πήρα σφολιάτα και φύλλο κρούστας

σκέφτομαι να κάνω μπουγάτσα!και μια κοτοτυρόπιτα

πήρα και κιμά να κάνω αύριο μπιφτέκια με πατατούλες φούρνου!

αύριο λεμε να πάμε ικεα να δω κάτι κουζινικά που θέλω και έχει λέει και εκδηλώσεις μέχρι μέσα του μήνα για μικρούς και μεγάλους


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...