Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

      Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

      Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

      Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.
       

      Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Μη βάζεις άνηθο, βάλε δεντρολίβανο αν σας αρέσει. Ταιριάζει πολύ.

Βέβαια εδώ στην Ήπειρο, κυρίως τη λέμε ζυμαρόπιτα, αλλά anyway. Το πιο σωστό θα ήταν ναι πει κανείς "στο χωριό μου τη λέμε έτσι" γιατί σίγουρα κατά τόπους το ίδιο φαγητό αλλάζει όνομα. Ας πούμε τη μπαζίνα ή μπατσίνα στα Γιάννενα τη λένε Μπατσάρα ενώ στη Θεσπρωτία Μπλατσαριά κ.λπ.

Τέλος πάντων, η ουσία είναι μια... Η νοστιμιά!

Κάνουμε δίαιτα οικογενειακώς κόρες επομένως δεν μαγειρεύω παρά μόνο ΣΚ οπότε και συνήθως έχουμε κρέας ή ψάρι και φτιάχνω συνοδευτικά μόνο για τη μικρή.

Δε μου λείπει το φαι, μου λείπει το γλυκόοοοοοοοοοοοοοοο


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω! τι φτιαξατε κοριτσια και σημερα?! εγω μονο φακουλες αλλα γινανε νοστιμες.

rav θα φτιαξω οπωσδηποτε τα τρουφακια με μανταρινι!. marsolan αμα δε σου κανει κοπο βαλε τη συνταγη της λεμονοπιτας. ψαχνω να βρω καιρο αλλα δεν εμεινα απο κατι ιδιαιτερα ευχαριστημενη.

Δεν μου κανει καθολου κοπος!

Υλικα:

400 γρμ αμυγδαλο ξεφλουδισμενο τριμμενο

3 ακερωτα βιολογικα λεμονια

300 γρμ ζαχαρη

6 αυγα (εγω εβαλα 4)

1κγ μπεηκιν παουντερ

Εκτελεση

Αφου πλυνουμε εξωτερικα τα λεμονια τα βραζουμε για μια ωρα σε χαμηλη φωτια μεχρι να μαλακωσουν καλα.Τα αφηνουμε να κρυωσουν και μετα τα ανοιγουμε με μαχαιρι και αφαιρουμε τα κουκουτσια.

Βαζουμε τα 100 γρμ απο τη ζαχαρη μαζι με ολοκληρα τα λεμονια στο μπλεντερ και πολτοποιουμε καλα!

Χτυπαμε στο μιξερ τα αυγα με τα υπολοιπα 200 γρμ ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν.Σταματαμε το χτυπημα οταν ειναι ετοιμα και με μια μαρις ενσωματωνουμε το τριμμενο αμυγδαλο,το μπεηκιν και τον πουρε λεμονιων.

Αφου βουτυρωσουμε και αλευρωσουμε(εγω εβαλα χαρτι ψησιματος) μια φορμα 23 εκατοστων (με ψηλα τοιχωματα)(και σε λιγο μεγαλυτερη φορμα δεν θα υπαρχει θεμα) ριχνουμε μεσα το μειγμα και ψηνουμε σε φουρνο που εχουμε προθερμανει στους 170 για 50 λεπτα.

Εχει εντονη λεμονατη γευση,μοσχοβολαει και μολις την βγαλεις απο τον φουρνο μην την κοψεις πριν κρυωσει γιατι θρυμματιζεται ευκολα μιας και ειναι ζουμερη πραγματικα!(ο αντρας μου βιαστηκε κι εκοψε κομματα και μετα καποια μου τριφτηκαν...γι αυτο και η συμβουλη και γι αυτο και η ελλειψη φωτογραφιας!!)

Εγω τελικα την εφτιαξα αφου εβαλα χαρτι ψησιματος σε μια τετραγωνη φορμα μιας χρησης γιατι η στρογγυλη μου που ειναι 23 cm δεν ειναι πολυ ψηλη και το μειγμα ενιωθα οτι θα υπερχειλισει..Ξεφορμαριστηκε πανευκολα!

Ελπιζω να σου αρεσει,εμας μας αρεσε πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια,

ravT πολύ καλά κάνετε, καλό κουράγιο, δύσκολο πράγμα η δίαιτα...

Εμένα το φαγητό μου αρέσει έτσι δε θα σταματήσω να μαγειρεύω, γιατί και σε ψητά βραστά να το ρίξω μόλις επανέλθω πάλι θα παχύνω.

Η δίαιτα θέλει καλοπέραση! Εντάξει εσύ είσαι του γλυκού, το να γεμίζεις το σπίτι γλυκά δε λέει, αλλά ένα φαγητό θα το φάς έτσι κι αλλιώς.

Προσωπικά έχω πολλά κιλά να χάσω, δε λέει να στερηθώ και πολύ από τώρα ;)

Σήμερα θα κάνω μπουτάκια κοτόπουλο στη γάστρα με πατάτες.

Εχω πολλές πατάτες και έβγαλαν φύτρες, έτσι θέλω να τις...ξεφορτωθώ ώστε να μου φέρουν άλλες.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Αχ σας ευχαριστούμε, είναι μια απλή πορσελάνη Σεβρών καθημερινή, να έχουμε να σπάμε σε στιγμές κεφιού ή νεύρων... τα μπακαρά τα έχω στη σερβάντα :tongue:

αυτό το καλαμάρι με έφαγε, λεχώνα γυναίκα, εγώ μια ακαμάτρα ήμανε, αλλά τώρα με έχει πιάσει ετεροχρονισμένο nesting instinct και χαρχαλεύω στην κουζίνα με το μωρό στο μάρσιπο και τη μεγάλη ανεβασμένη στην καρέκλα να τρώει το ωμό μπέικο, να σκορπάει τα αλεύρια κλπ δίχρονα..

αλλά εσάς τις προχω δεν σας πιάνω με τίποτα!

αυτά τα ανώμαλα τα έφτιαχνε πολύ συχνά η μάνα μου και θέλω να τα δοκιμάσω.

HLIXIO έχω ένα τέταρτο που γελάω και δεν μπορώ να σταματήσω. Να δεις που θα με περάσουν για γελοία:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::shock:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ετοιμο το μεσημεριανό. Εύκολο και γρήγορο, καθότι το σπίτι χρειάζετε γενική καθαριότητα...

dsc0362tz.jpg

Θα επανέλθω το μεσημέρι με ...τούρτες... :D


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

Άτιμη διαίταααααααααααααααααααααα

Να σας βάζω τις σαλάτες που τρώω; :-P

Αμεεεε γιατί όχι? :tongue:

Απολογισμός: η κοτόπιτα φοβερη, αν και την έκανα πολύ πιο ελαφριά απ' ό,τι έλεγε η συνταγή, έβρασα το κοτόπουλο και μετά το ανακάτεψα με μπέικον, σκόρδο, μανιταρια και τσενταρ, χωρίς τσιγάρισμα.

το apple crumble αποτυχία, μάλλον παραέβρασαν τα μήλα και είχαν πολλά ζουμιά, οπότε το crumble αντί για ψιχουλιαστό βγήκε σαν μια κρούστα... από γεύση βέβαια κάτι λέει, την τρώμε :)

έκανα και μια μανιταρόσουπα, κι αυτή ωραία αν και την άλλη φορά δεν θα βάλω κρεμμύδι για να είναι πιο ελαφρια..

my_kelly χαραμιζεσαι μαρηηη!

Να κάνεις το κόλπο που έμαθα , βάζεις τα μήλα με τα συναφή του κανέλα λεμόνι ζάχαρες κτλ τα αφήνεις από μια εως τρεις ώρες να βγάλουν τα ζουμιά τους, Οταν τα βγάλουν τα στραγγίζεις , παίρνεις το ζουμάκι βάζεις λίγο κορν φλάουρ το ζεσταίνεις να γίνει σα καραμέλα κ μετά το προσθέτεις έτσι πηχτό που είναι στα μήλα κ συνεχίζεις την συνταγή ως έχει. Δεν θα νερουλιάσουν άλλο ούτε θα βγάλουν άλλα ζουμιά άρα η ζύμη πάνω ή κατω θα μείνει ανέπαφη έτσι το έκανα κ εγώ ;)

συνταγή:

πράσοπατάτες γάλακτος

τι θα χρειαστείς:

3-4 πράσα

6-7 πατάτες

κρέμα γάλακτος

αλάτι πιπέρι

λάδι

τι κάνεις:

κοβείς ροδέλες τα πράσα και τις πατάτες

τα ρίχνεις σε ένα πυρέξ

προσθέτεις αλάτι πιπέρι και κρέμα γάλακτος

τέλος ρίχνεις λίγο λάδι και λίγο νερό

ανακατεύεις πολύ καλά

ψήνεις για 1 ώρα στους 180

η συνταγή επιδέχεται πολλές προσθήκες!

είναι εύκολη,γρήγορη,νόστιμη:P

Πολύ ενδιαφέρον!!! Και έχω πράσο στην κατάψυξη!! :D

Εχάθην, το ξέρω.

Αλλά σας το έχω πει.

Ειμαι μαγείρισα του ΣΚ.

Ξεκίνησα ήδη την κατασκευή 2 τουρτών για τα γενέθλια των κοριτσιών μου.

Μου εύχομαι καλή μου επιτυχία...

Να αναμένεται φωτο.....

Αναμένουμε φώτο όταν πάρεις ανάσα από τις ετοιμασίες :D;)

Αχ κορίτσια με έβαλε ο άντρας μου και το έβγαλα λίγο νωρίτερα, είχε μοσχοβολίσει το σπίτι :D

Με κατηγόρησε ότι θα ξελιγώσω το παιδί με τις μυρωδιές :tongue:

και εδώ το πιάτο του Γ. που είναι μάλλον χαρούμενος με το νέο χόμπι μου να δοκιμάζω νέα φαγητά, κι ας μη τρώει!

(Σήμερα έφαγε άρα είμαστε 1 στα 1 :tongue:)

Και για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη η συνταγή:

Κουρκουτόψωμο:

Ρίχνετε σε μεγάλο μπολ

1 γιαούρτι (όποιο επιθυμείτε),

2 αυγά,

2 κούπες αλεύρι,

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,

1&1/3 κούπα νερό

και ανακατεύετε καλά με σύρμα.

Ενώ προθερμαίνεται το φούρνο στους 200, θρυμματίζετε μέσα στο μίγμα περίπου 500 γραμμάρια φέτα

(η ποσότητα της ανάλογα με τα γούστα σας).

Αλοίφετε το ταψί πολύ καλά με ελαιόλαδο.

Βάζετε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο να κάψει το λάδι.

Βγάζετε και ρίχνετε το μίγμα, κουνάτε να πάει παντού.

Τέλος ραντίζετε με ελαιόλαδο και ψήνετα για 45' στους 180.

Καλή σας όρεξη!:D

Εύκολο γρήγορο και με υλικά που συνήθως έχουμε σπίτι ;)

Υ.Γ. είναι έτοιμο όταν πάρει χρώμα αποπάνω και κάνει κρούστα από κάτω.

Εμείς το βγάλαμε λίγο νωρίς και το φάγαμε αχνιστό, δεν κρατιόμασταν! κ

από κάτω είχε καλύτερο χρώμα και υφή. Ηθελε λίγο ακόμη για αποπάνω...

Πολύ ωραία βγήκε!! Μπράβο !

Λατρεμένη η μπατζίνα/κουρκουτόψωμο ή οπως αλλιώς τη λένε χε χε πολύ όμορφη έγινε. Εγώ την κανω συνέχεια για σνακ, πρωινό κτλ

246479_4482669143382_1768186940_n_zpsc4e511dc.jpg

κ την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο πολύ συχνά επίσης http://www.sintagespareas.gr/sintages/kolokithopita-xoris-fillo1.html

koloky8opita_zps9781c2d5.jpg

Αχ σας ευχαριστούμε, είναι μια απλή πορσελάνη Σεβρών καθημερινή, να έχουμε να σπάμε σε στιγμές κεφιού ή νεύρων... τα μπακαρά τα έχω στη σερβάντα :tongue:

αυτό το καλαμάρι με έφαγε, λεχώνα γυναίκα, εγώ μια ακαμάτρα ήμανε, αλλά τώρα με έχει πιάσει ετεροχρονισμένο nesting instinct και χαρχαλεύω στην κουζίνα με το μωρό στο μάρσιπο και τη μεγάλη ανεβασμένη στην καρέκλα να τρώει το ωμό μπέικο, να σκορπάει τα αλεύρια κλπ δίχρονα..

αλλά εσάς τις προχω δεν σας πιάνω με τίποτα!

αυτά τα ανώμαλα τα έφτιαχνε πολύ συχνά η μάνα μου και θέλω να τα δοκιμάσω.

Πω πω ανώμαλα....τέλεια τα έφτιαχνε κ η δική μου μανουλίτσα χε χε ;)

όσο για το σχόλιο σου.....άλλο που δεν ήθελες :tongue::tongue:

Δεν μου κανει καθολου κοπος!

Ελπιζω να σου αρεσει,εμας μας αρεσε πολυ!

Ξαναλέγω κυρία Μαρσολάν μου....΄φωτο θέλουμεεεεεεεεεεεε :tongue::tongue:

HLIXIO έχω ένα τέταρτο που γελάω και δεν μπορώ να σταματήσω. Να δεις που θα με περάσουν για γελοία:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::shock:

Θα σε περάσουν??????? :rolleyes::rolleyes:

Δεν είσαι δηλαδή???? χαχαχαχα :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμο το μεσημεριανό. Εύκολο και γρήγορο, καθότι το σπίτι χρειάζετε γενική καθαριότητα...

dsc0362tz.jpg

Θα επανέλθω το μεσημέρι με ...τούρτες... :D

σλουρππππππππππ χε χε εύκολο κ πεντανόστιμο!!

Το ανέβασα κ συνταγή γιατί δεν το είχανε http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoriatika-loukanika-me-patates-sto-fourno.html

Εντάξει, εσύ κέντησες:P:p τι έργο τέχνης είναι αυτό καλε??

Λοιπόν την εφτιαξα κι εγώ τη μηλοπιτα, απίστευη γεύση!Εχω φάει ήδη 2 κομμάτια:tongue::tongue:...

Βάζω φωτό,αλλά φυσικά δεν έχει καμια σχέση με τη δικιά σου :oops::oops: ωχριά μπροστά της..

DSC03004.jpg

DSC03007.jpg

Εντιτ:κορίτσια ούτε κι εγώ μπορώ να τις μικρύνω...εκανα resize alla den egine tipota

Μπράβο Άντα φαίνεται κ σίγουρα είναι ζουμερή κ πεντανόστιμη!! Μιαμ μιαμ !!

:D:D

καλημέρα μαγειροκόριτσα!:P

κάπου είδα και τις αναλογίες σε γραμμάρια και κούπες!πολύ χρήσιμο!ευχαριστούμε!

επίσης,βρε κορίτσια,να κάνουμε μια λίστα και με τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε στο σπίτι για κάτι στα γρήγορα είτε γλυκό είτε φαγητό

θα έβαζα σε αυτή τη λίστα γάλα αυγά αλεύρι τυρί κουβερτούρα που δε χαλάει κιόλας μακαρόνια ρύζι πατάτες χμμμ για πείτε κι εσείς

Το έχω στο μυαλό μου ήδη να τη φτιάξω αυτή τη λίστα ;)

Link to comment
Share on other sites

Εχάθην, το ξέρω.

Αλλά σας το έχω πει.

Ειμαι μαγείρισα του ΣΚ.

Ξεκίνησα ήδη την κατασκευή 2 τουρτών για τα γενέθλια των κοριτσιών μου.

Μου εύχομαι καλή μου επιτυχία...

Να αναμένεται φωτο.....

Όλοι καλοί χωράνε! :tongue:

Θα σε προσμένω κάθε Π.Σ.Κ τότες χε χε :D

Link to comment
Share on other sites

σλουρππππππππππ χε χε εύκολο κ πεντανόστιμο!!

Το ανέβασα κ συνταγή γιατί δεν το είχανε http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoriatika-loukanika-me-patates-sto-fourno.html

Οκ, για να ειμαι ειλικρινής, μόνη μου την έβγαλα, δεν είχα δει στο ιντερνετ...

Αλλά έτσι ακριβώς τα έφτιαξα!..:D

Όλοι καλοί χωράνε! :tongue:

Θα σε προσμένω κάθε Π.Σ.Κ τότες χε χε :D

Καλά, μην νομίζεις, σας κοιτάζω, απλά δεν έχω τίποτα να δείξω.

Τις ιδέες σας όμως τις παρακολουθώ ανελιπώς... :P


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Οκ, για να ειμαι ειλικρινής, μόνη μου την έβγαλα, δεν είχα δει στο ιντερνετ...

Αλλά έτσι ακριβώς τα έφτιαξα!..:D

Καλά, μην νομίζεις, σας κοιτάζω, απλά δεν έχω τίποτα να δείξω.

Τις ιδέες σας όμως τις παρακολουθώ ανελιπώς... :P

Καλέ ναι....σιγά μην είχα εγώ πρώτη τη φαεινή ιδέα, απλά είδα πως δεν την έχουν σε αρχείο κ την ανέβασα ;)

Link to comment
Share on other sites

Λεπόν εδώ και πολλά χρόνια, είχα δει μια συνταγή σε τηλεπεριοδικό και την προσάρμοσα στα γούστα μου. Είμαι περήφανη για το εξής. Ο κακόφαγος αδελφός μου αποφάσισε να δοκιμάσει και του άρεσε. Για την ακρίβεια σπάνια δοκιμάζει και ειδικά πριν τόσα χρόνια που ήταν παιδάκι, ήταν θαύμα! Λουκάνικα με πατάτες κοκκινιστά στην κατσαρόλα.

Μια μορφή τύπου σπετσοφάι. Τσιγαρίζω κρεμμύδι και σκόρδο, ανάλογα τα γούστα και πιπεριές. Προσθέτω τα λουκάνικα και τις πατάτες σε μικρά κομματάκια(μια μπουκιά) για να βράσουν γρήγορα. Ντοματοχυμό, αλατοπίπερο, πάπρικα και μαιντανό. Λίγο νεράκι, σκέπασμα για 15 λεπτά και έπειτα ανοιχτό καπάκι να δέσει η σαλτσούλα. Σε 30 λεπτά τρως που λένε. Δεν έχω φώτο, έχω καιρό να το κάνω λόγω καλοκαιριού.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

Μη βάζεις άνηθο, βάλε δεντρολίβανο αν σας αρέσει. Ταιριάζει πολύ.

Βέβαια εδώ στην Ήπειρο, κυρίως τη λέμε ζυμαρόπιτα, αλλά anyway. Το πιο σωστό θα ήταν ναι πει κανείς "στο χωριό μου τη λέμε έτσι" γιατί σίγουρα κατά τόπους το ίδιο φαγητό αλλάζει όνομα. Ας πούμε τη μπαζίνα ή μπατσίνα στα Γιάννενα τη λένε Μπατσάρα ενώ στη Θεσπρωτία Μπλατσαριά κ.λπ.

Τέλος πάντων, η ουσία είναι μια... Η νοστιμιά!

Κάνουμε δίαιτα οικογενειακώς κόρες επομένως δεν μαγειρεύω παρά μόνο ΣΚ οπότε και συνήθως έχουμε κρέας ή ψάρι και φτιάχνω συνοδευτικά μόνο για τη μικρή.

Δε μου λείπει το φαι, μου λείπει το γλυκόοοοοοοοοοοοοοοο

το χωριό μου ειναι πολύ μακρυά απο΄δω

οπότε δικαιολόγησέ με!;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Πηγα λαϊκή και προμηθεύτηκα για της βδομάδας το μενού!

Βρήκα ωραία μικρα καλαμπόκια ότι πρέπει για σνακ

photo-2012-11-10-14-50-48-93_zps700fd28f.jpg

κ έβαλα τα αντιδια για πλύσιμο με ξύδι κ μετά βρασιμο

photo-2012-11-10-14-51-39-321_zpsdf95f62e.jpg

βρήκα κ ωραίες βανιλιες κ θα κάνω ξανά ένα ωραίο κέικ πολυυυυ νόστιμο!

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαρακι νομιζω οτι σε παλιοτερο ποστ ειχες πει οτι φτιαχνεις ζυμαρι και το βαζεις στην καταψυξη(ελπιζω να θυμαμαι σωστα:rolleyes:),ηθελα να σε ρωτησω πως ακριβως το κανεις?το ζυμωνεις κανονικα,το αφηνεις να φουσκωσει και υστερα το βαζεις στην καταψυξη?ποσο καιρο διατηρηται?

Επισης κοριτσια θελω να ρωτησω το εξης:αυριο το πρωι θελω να φτιαξω για πρωινο αυτα:http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/05/blog-post_25.html το ζυμαρι θελω να το ετοιμασω απο το βραδυ, μετα τι το κανω?το βαζω ψυγειο?η το αφηνω εκτος?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...