Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ε καλά δεν τα έκανα κ σε μια μέρα όλα έτσι βρε, σιγά σιγά κ όποτε περίσσευε κάνα 10αρακι όλο κ κάτι αγόραζα για να οργανωθώ!

Λατρεύω αγριογούρουνο έχω πολύυυυυ καιρό να φάω κλαψψψ

Οσο για το ταξίδι, θα διάλεγα μακαρονάκι με τυράκι ή λαχανικά κ σνακ μικρά πχ πιτες κριτσίνια με τυράκι τοστάκια φρουτάκια όπως μπανάνες

Ναι όντως...το έμαθα δια της εμπειρικής οδού εγώ παλιότερα χαχαχαχαχα

Εξαφανισμένη κ εσύ κ οι φώτος σου που είσαι??????

εγώ τι να πω που με καταδιώκει αυτή η φώτο της κερασόπιτας εεεε!!!!!!!

Για δώκε συνταγή για τάρτα με τυριά παρακαλώ που χτύπησες ευαίσθητη χορδή!!!

Και εσύ κα. Ντέμι μου για πες λεπτομέρειες για τη σάλτσα φέτας, ελαφρύ κ νόστιμο ακούγεται!

Καλώς την Μαρτζιό! Ναι νομίζω πως πολλοί διαβάζουν αλλά δεν μπαίνουν για τον ίδιο λόγο χε χε

Εγώ απεχθάνομαι το τηγάνι, οχι για λόγους υγείας προς θεού μου αρέσουν τρελλά τα τηγανιτά αλλά για λόγους καθαριότητας....βαριέμαι το καθάρισμα του σύμπαντος που λερώνεται μετά :evil: τώρα το καλοκαίρι απλά που κ που κάνω λόγω των μικρών ψαριών κ για αναπλήρωση όλων των χαμένων τηγανητών της χρονιάς χε χε

Στο φούρνο κάνω κεφτεδάκια σαν τηγανητά, πατάτες σαν τηγανητές , κολοκυθοκεφτέδες σαν τηγανητούς, τις μελιτζάνες κ τα κολοκύθια για τα φαγητά κτλ.

Κολοκυθοκεφτέδες συνήθως κάνω αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/kolokithokeftedes-sto-fourno.html αλλά θέλει προσοχή στο αλεύρι αλλιώς θα γίνουν μπόμπες το έχω πάθει κ αυτό χαχα

Αλλά κακά τα ψέμματα είναι όντως ΣΑΝ τηγανητά δεν είναι τα ίδια.

Οτι χρειαστείς για την τούρτα ρώτα :D

τίποτα ιδιαίτερο παιδί μου!

πετάς στο μούλτι τα εξής υλικά:

1 ποτήρι γάλα

300 γρ φέτα

2 κ.σ. λάδι

1 κ.γ ξύδι

λίγη ρίγανη

2 σκελίδες σκόρδο

πιπέρι

ρίχνεις πάνω από τα ζεστά μακαρόνια!και ούτε γάτα ούτε ζημιά!;)

θα πάρω μουστοκούλουρα και στριφτη με χόρτα και το φαγητο της

να δούμε τι θα μας επιτρεψουν από όλα αυτά!ή θα τα φάμε στον έλεγχο προκειμενου να τους πείσουμε ότι η Ειρήνη δεν είναι βομβίστρια!ααχαχχαχχα

τα μουστοκούλουρα τα έκανα με την υπόλοιπη ζύμη που είχα καταψύξει!πολύ καλύτερα γιατί έτσι κρύα που ητανε(την απέψυξα στη συντήρηση) δεν κόλλαγε στα κουπατ!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τίποτα ιδιαίτερο παιδί μου!

πετάς στο μούλτι τα εξής υλικά:

1 ποτήρι γάλα

300 γρ φέτα

2 κ.σ. λάδι

1 κ.γ ξύδι

λίγη ρίγανη

2 σκελίδες σκόρδο

πιπέρι

ρίχνεις πάνω από τα ζεστά μακαρόνια!και ούτε γάτα ούτε ζημιά!;)

θα πάρω μουστοκούλουρα και στριφτη με χόρτα και το φαγητο της

να δούμε τι θα μας επιτρεψουν από όλα αυτά!ή θα τα φάμε στον έλεγχο προκειμενου να τους πείσουμε ότι η Ειρήνη δεν είναι βομβίστρια!ααχαχχαχχα

τα μουστοκούλουρα τα έκανα με την υπόλοιπη ζύμη που είχα καταψύξει!πολύ καλύτερα γιατί έτσι κρύα που ητανε(την απέψυξα στη συντήρηση) δεν κόλλαγε στα κουπατ!;)

Α πολύ ωραία! Νόμιζα πως είναι ζεστή βρε αλλά κ έτσι νόστιμο θα είναι θα το δοκιμάσω σίγουρα!

αχχχχχχχχχ με αυτά τα μουστοκούλουρα......τα αγαπημένα μου είναι! μπράβο για τη ζύμη εύγε!!

ναι ναι βάλε το μωρό να φάει κ να τους κάνει μπου χαχαχαχα

έφτιαξα σήμερα τσάκα τσάκα λαζάνια με σπανάκι, βαριόμουνα να γεμίζω κανελόνια χε χε

Δεν είχα κρέμα γάλακτος {βαριόμουν να κατέβω να πάρω τι έκπληξη :rolleyes:} κ την αντικατέστησα με γιαούρτι στραγγιστό λίιιιιιγο βουτηρο κ ούτε που του φάνηκε του χαζμπαντ ;)

photo-2013-07-02-15-51-48-233_zpsfb977f35.jpg

κ μια σαλάτα κ τέλος για σήμερα, το βράδυ ίσως κάνω καβουροσαλάτα να τσιμπήσουμε

photo-2013-07-02-15-53-10-843_zpsd31b9513.jpg

Α πολύ ωραία! Νόμιζα πως είναι ζεστή βρε αλλά κ έτσι νόστιμο θα είναι θα το δοκιμάσω σίγουρα!

αχχχχχχχχχ με αυτά τα μουστοκούλουρα......τα αγαπημένα μου είναι! μπράβο για τη ζύμη εύγε!!

έφτιαξα σήμερα τσάκα τσάκα λαζάνια με σπανάκι, βαριόμουνα να γεμίζω κανελόνια χε χε

Δεν είχα κρέμα γάλακτος {βαριόμουν να κατέβω να πάρω τι έκπληξη :rolleyes:} κ την αντικατέστησα με γιαούρτι στραγγιστό λίιιιιιγο βουτηρο κ ούτε που του φάνηκε του χαζμπαντ ;)

κ μια σαλάτα κ τέλος για σήμερα, το βράδυ ίσως κάνω καβουροσαλάτα να τσιμπήσουμε

ζέστανέ τη!;)

για πε συνταγή για τα λαζάνια

EvgLp2.png

ζέστανέ τη!;)

για πε συνταγή για τα λαζάνια

γράφε

1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο

1 κονσέρβα ψιλοκομ. ντομάτα

2 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομ.

200γρ κίτρινα τυριά ή φέτα ότι έχεις

1 κρέμα γάλακτος 200μλ ή γιαούρτι

2 σκ.σκόρδο

Τσιγαρίζεις το ένα κρεμμύδι βάζεις το σπανάκι κ μόλις σωθούν ελαφρώς τα υγρά τους ρίχνεις αλάτι πιπέρι άνιθο κ την κρέμα γάλακτος αφήνεις 3 λεπτά στο ματι κ κατεβάζεις. Και ρίχνεις τα τυριά σου.

Σε άλλο κατσαρολάκι τσιγαρίζεις το άλλο κρεμμύδι κ το σκόρδο ρίχνεις το ντοματάκι κ λίγο νερό κ το φέρνεις σε βράση να μαζέψει τα πολλά ζουμιά. αλάτι πιπέρι κατά βούληση.

Στο ταψί βάζεις λίγο σάλτσα κάτω , στρώνεις λαζάνια -γέμιση -λαζάνια- γέμιση κ κλείνεις με λαζάνι από πάνω. Ρίχνεις την υπόλοιπη σάλτσα κ λίγη φέτα τριμμένη στο ρεντέ.

Αν τα ζουμιά είναι τσιμα τσίμα στο χείλος των λαζανιών είσαι οκ αν δεν είναι τότε προσθέτει ή γάλα ή νερό ίσα να χαζοκαλύψει το πάνω λαζάνι.

Το σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο 180 για 40 λεπτά εγώ το βγάζω στα 30 λεπτά κ το αφήνω ξεσκέπαστο να ροδίσει. Το τεστάρεις με ένα πηρούνι αν κατά βάθος έχουν μαλακώσει τα λαζάνια, το αφήνεις 10-15 λεπτά να σταθεί αφού το βγάλεις για να το κόψεις κ να μην ξεχειλίσει.

καλαμαρακι να με κι απο εδω....αγαπω λαζανια ....πηρα να κανω ...;)

Διαφημίσεις

γράφε

1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο

1 κονσέρβα ψιλοκομ. ντομάτα

2 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομ.

200γρ κίτρινα τυριά ή φέτα ότι έχεις

1 κρέμα γάλακτος 200μλ ή γιαούρτι

2 σκ.σκόρδο

Τσιγαρίζεις το ένα κρεμμύδι βάζεις το σπανάκι κ μόλις σωθούν ελαφρώς τα υγρά τους ρίχνεις αλάτι πιπέρι άνιθο κ την κρέμα γάλακτος αφήνεις 3 λεπτά στο ματι κ κατεβάζεις. Και ρίχνεις τα τυριά σου.

Σε άλλο κατσαρολάκι τσιγαρίζεις το άλλο κρεμμύδι κ το σκόρδο ρίχνεις το ντοματάκι κ λίγο νερό κ το φέρνεις σε βράση να μαζέψει τα πολλά ζουμιά. αλάτι πιπέρι κατά βούληση.

Στο ταψί βάζεις λίγο σάλτσα κάτω , στρώνεις λαζάνια -γέμιση -λαζάνια- γέμιση κ κλείνεις με λαζάνι από πάνω. Ρίχνεις την υπόλοιπη σάλτσα κ λίγη φέτα τριμμένη στο ρεντέ.

Αν τα ζουμιά είναι τσιμα τσίμα στο χείλος των λαζανιών είσαι οκ αν δεν είναι τότε προσθέτει ή γάλα ή νερό ίσα να χαζοκαλύψει το πάνω λαζάνι.

Το σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο 180 για 40 λεπτά εγώ το βγάζω στα 30 λεπτά κ το αφήνω ξεσκέπαστο να ροδίσει. Το τεστάρεις με ένα πηρούνι αν κατά βάθος έχουν μαλακώσει τα λαζάνια, το αφήνεις 10-15 λεπτά να σταθεί αφού το βγάλεις για να το κόψεις κ να μην ξεχειλίσει.

αρκετά εύκολη φαίνεται!!!το ρεντέ τι είναι;κάτι απορίες πουχω όμως πρωι πρωι!χααχαα!

το πρωινό μου αυγά με ντομάτα και φέτα και εννοείται μια φραπεδιά να μας κρατήσει όλη μέρα έως ότου φτασουμε πατρίδα!θα σας παρακολουθώ απο'κει και θα σας λέω κρητικές μαγειρικες!;)

θα σας πω εντυπώσεις και για τα κοχύλια με τη σάλτσα φέτας!

φιλιάααααααααααααααααααααα

EvgLp2.png

Καλημέρααααα!

Μπαίνω στα γρήγορα, σας πετάω 2 φώτο, εάν θέλουν θα εμφανιστούν... και θα επανέλθω κάποια στιγμή για σχόλια... στα γρήγορα είδα πολλά καλούδια και ενδιαφέροντα:P

v4jg.jpg

gtnm.jpg

Φιλιά πολλά!!

ααα ξέχασα, μωσαικό είναι!

μαγειροκοριτσα καλημερα,

edv einia kolokyuakia με πατατες, η γνωστη ευκολη και νοστιμη συνταγη

h6nh.th.jpg

και εδω φουρνιστοι λουκουμαδες

6ftp.th.jpg

κοριτσια εκανα πολλα, και λογω γιορτης συζυγου εκανα και ταρτα ξανα και κορμο, και μαγειρεψα κιολας πολλα, μουσακα, μπριζολες, μοσχαρι λεμονατο. αλλα μονο αυτα εβγαλα φωτογραφιες. δεν προλαβα.

αλλα τι να πρωτοσχολιασω, τα γαυρακια που τα λιγουρευτηκα; τον κορμο της νινας που αν δεν ειχα κανει θα εκανα μονο και μονο για να φαω;:oops::oops::oops::oops:

και τα λαζανια φοβερα φαινονται.

επισης εγω τη σαλτσα φετας την κανω απλουστερη.... δηλαδη απλως εκει που ζεσταινω τα μακαρονια τριβω φετα και αυτη λιωνει και γινονται θεικα. επισης μπορειτε και στο μικροκυματων να τη λιωσετε.... γινονται απιστευτα νοστιμα

Διαφημίσεις

αρκετά εύκολη φαίνεται!!!το ρεντέ τι είναι;κάτι απορίες πουχω όμως πρωι πρωι!χααχαα!

το πρωινό μου αυγά με ντομάτα και φέτα και εννοείται μια φραπεδιά να μας κρατήσει όλη μέρα έως ότου φτασουμε πατρίδα!θα σας παρακολουθώ απο'κει και θα σας λέω κρητικές μαγειρικες!;)

θα σας πω εντυπώσεις και για τα κοχύλια με τη σάλτσα φέτας!

φιλιάααααααααααααααααααααα

Ευχομαι να φτάσατε μια χαρά,

Ο ρεντές είναι αυτό χε χε -->http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/cooking-tools/cutters/115029-tescoma-handy-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82

δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ βόρεια έτσι το λένε νομίζω....ή τουλάχιστον η μαμά μου χαχαχαχαχ

Καλημέρααααα!

Μπαίνω στα γρήγορα, σας πετάω 2 φώτο, εάν θέλουν θα εμφανιστούν... και θα επανέλθω κάποια στιγμή για σχόλια... στα γρήγορα είδα πολλά καλούδια και ενδιαφέροντα:P

v4jg.jpg

gtnm.jpg

Φιλιά πολλά!!

ααα ξέχασα, μωσαικό είναι!

Ου να χαθείς να χάνεσαι έρχεσαι πετάς ένα μωσαικό κ φεύγεις

Φτου σου!!! τέλειο φαίνεται!!!

μαγειροκοριτσα καλημερα,

edv einia kolokyuakia με πατατες, η γνωστη ευκολη και νοστιμη συνταγη

h6nh.th.jpg

και εδω φουρνιστοι λουκουμαδες

6ftp.th.jpg

κοριτσια εκανα πολλα, και λογω γιορτης συζυγου εκανα και ταρτα ξανα και κορμο, και μαγειρεψα κιολας πολλα, μουσακα, μπριζολες, μοσχαρι λεμονατο. αλλα μονο αυτα εβγαλα φωτογραφιες. δεν προλαβα.

αλλα τι να πρωτοσχολιασω, τα γαυρακια που τα λιγουρευτηκα; τον κορμο της νινας που αν δεν ειχα κανει θα εκανα μονο και μονο για να φαω;:oops::oops::oops::oops:

ααααααααα άσε τα ταπεινά γαυράκια κ θέλω συνταγή για φουρνιστούς λουκουμάδες!!! οπωσδήποτε!!!

Σου πέτυχαν άψογα!!!

και τα λαζανια φοβερα φαινονται.

επισης εγω τη σαλτσα φετας την κανω απλουστερη.... δηλαδη απλως εκει που ζεσταινω τα μακαρονια τριβω φετα και αυτη λιωνει και γινονται θεικα. επισης μπορειτε και στο μικροκυματων να τη λιωσετε.... γινονται απιστευτα νοστιμα

Καλή ιδέα κ αυτό!

Εμείς για σήμερα πάλι λαζάνια με σπανάκι, χτες δεν φάγαμε μεσημεριανό φύγαμε γρήγορα για τον ωρυλά της μικρής κ είμασταν μόνο με το πρωινό κ φρούτα κ φάγαμε μετά σουβλάκια στους φίλους που πήγαμε επίσκεψη

Ευχομαι να φτάσατε μια χαρά,

Ο ρεντές είναι αυτό χε χε -->http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/cooking-tools/cutters/115029-tescoma-handy-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82

δεν ξέρω γιατί αλλά εδώ βόρεια έτσι το λένε νομίζω....ή τουλάχιστον η μαμά μου χαχαχαχαχ

Ου να χαθείς να χάνεσαι έρχεσαι πετάς ένα μωσαικό κ φεύγεις

Φτου σου!!! τέλειο φαίνεται!!!

ααααααααα άσε τα ταπεινά γαυράκια κ θέλω συνταγή για φουρνιστούς λουκουμάδες!!! οπωσδήποτε!!!

Σου πέτυχαν άψογα!!!

Καλή ιδέα κ αυτό!

Εμείς για σήμερα πάλι λαζάνια με σπανάκι, χτες δεν φάγαμε μεσημεριανό φύγαμε γρήγορα για τον ωρυλά της μικρής κ είμασταν μόνο με το πρωινό κ φρούτα κ φάγαμε μετά σουβλάκια στους φίλους που πήγαμε επίσκεψη

ο τρίφτης ντε!!!!!χαχααχα!!έτσι τον λέμε,δε ξέρω άλη ονομασία εγώ!

φτάσαμε πολύ καλά!δεν ακουστήκαμε καθόλου στο αεροπλάνο!είχε προμηθευτεί βέβαια η μανούλα βιβλιαράκια τσέπης και ένα παιχνίδι με τραγουδάκια!;) στο αεροδρόμιο κατεβήκαμε αλλάξαμε στην ειδική αίθουσα και καθήσαμε για φαγητό,δεν τγο τιμήσαμε ιδιαίτερα(κοχύλια με σάλτσα φέτας) οπότε φάγαμε και λίγη στριφτή με χόρτα!;)

πήγαμε στον παιδότοπο του αεροδρομίου και πραγματικα η δουλειά που κάνουν εκεί τα κορίτσια είναι εξαιρετική!η είσοδος είναι ελέυθερη με συνοδεία γονέα βέβαια εννοείται!είναι χορηγία του χαμόγελου του παιδιού!

γενικώ ήτανε πολύ καλά!δεν κοιμηθήκαμε όμως το μεσημέρι!κοιμήθηκε στις 9.30 χτες και ξύπνησε στις 11 σήμερα!κομματιαστάν!χαααχχα

σήμερις έχουμε γεμιστά κρητικά φοβερά και τρομερά!και με αμπελόφυλλα!;) τέλεια!

κι εγώ θέλω συνταγή για φουρνιστούς λουκουμάδες!δε θέλω τηγάνια!

τους κρατούσα μερικά μουστοκούλουρα και τους άρεσαν πολύ!

EvgLp2.png

Να ΄μαι στα γρήγορα πάλι:P. Τί μου κάνετε?

kalamaraki γέλασα πολύ:P χα χα "πετάς ένα μωσαικό και φεύγεις":p να σαι καλά! έτσι θα είμαι τελευταία;) δεν υπάρχει διάθεση για πολλά πολλά... πάλι καλά να λες!

kourkoumpini τί είναι αυτοί οι φουρνιστοί λουκουμάδες? για πες! ενδιαφέρομαι!!

Σήμερα έκανα ταπεινή μακαρονάδα με σάλτσα από κοτόπουλο και μανιτάρια... και χτες κάναμε ένα μίνι μπάρμπεκιου με πανσέτες, φτερούγες κοτόπουλου και λουκάνικα... πατάτες και κλασικά χωριάτικη... ααα και τζατζίκι φυσικά! ήταν αυθόρμητο και μου άρεσε πολύ... ξεφύγαμε από τα συνηθισμένα:P

ο τρίφτης ντε!!!!!χαχααχα!!έτσι τον λέμε,δε ξέρω άλη ονομασία εγώ!

φτάσαμε πολύ καλά!δεν ακουστήκαμε καθόλου στο αεροπλάνο!είχε προμηθευτεί βέβαια η μανούλα βιβλιαράκια τσέπης και ένα παιχνίδι με τραγουδάκια!;) στο αεροδρόμιο κατεβήκαμε αλλάξαμε στην ειδική αίθουσα και καθήσαμε για φαγητό,δεν τγο τιμήσαμε ιδιαίτερα(κοχύλια με σάλτσα φέτας) οπότε φάγαμε και λίγη στριφτή με χόρτα!;)

πήγαμε στον παιδότοπο του αεροδρομίου και πραγματικα η δουλειά που κάνουν εκεί τα κορίτσια είναι εξαιρετική!η είσοδος είναι ελέυθερη με συνοδεία γονέα βέβαια εννοείται!είναι χορηγία του χαμόγελου του παιδιού!

γενικώ ήτανε πολύ καλά!δεν κοιμηθήκαμε όμως το μεσημέρι!κοιμήθηκε στις 9.30 χτες και ξύπνησε στις 11 σήμερα!κομματιαστάν!χαααχχα

σήμερις έχουμε γεμιστά κρητικά φοβερά και τρομερά!και με αμπελόφυλλα!;) τέλεια!

κι εγώ θέλω συνταγή για φουρνιστούς λουκουμάδες!δε θέλω τηγάνια!

τους κρατούσα μερικά μουστοκούλουρα και τους άρεσαν πολύ!

Τέλεια μπράβο στο μικρό σου κ στην στριφτή σου πίτα χε χε !

άντε να μας πεις για την κρητική κουζίνα που τόσο φημίζεται

Καλά να τα περάσεις στη πατρίδα :D

Να ΄μαι στα γρήγορα πάλι:P. Τί μου κάνετε?

kalamaraki γέλασα πολύ:P χα χα "πετάς ένα μωσαικό και φεύγεις":p να σαι καλά! έτσι θα είμαι τελευταία;) δεν υπάρχει διάθεση για πολλά πολλά... πάλι καλά να λες!

kourkoumpini τί είναι αυτοί οι φουρνιστοί λουκουμάδες? για πες! ενδιαφέρομαι!!

Σήμερα έκανα ταπεινή μακαρονάδα με σάλτσα από κοτόπουλο και μανιτάρια... και χτες κάναμε ένα μίνι μπάρμπεκιου με πανσέτες, φτερούγες κοτόπουλου και λουκάνικα... πατάτες και κλασικά χωριάτικη... ααα και τζατζίκι φυσικά! ήταν αυθόρμητο και μου άρεσε πολύ... ξεφύγαμε από τα συνηθισμένα:P

Ε μα....ε μααααααα πετάς εκεί το μωσαικό κ φεύγεις...κατάπτυστη κυρία μου!!

Αυτοί οι φουρνιστοί λουκουμάδες μεγάλο χιτ θα έχουν όταν πάρουμε συνταγή ήδη ονειρεύομαι με τι θα τους καλύψω!!!

κοριτσαρες εχετε δικιο, χρωσταω πολλες συνταγες

1) φουρνιστοι λουκουμαδες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/loukoumades-fournistoi.html

εινια οντως λιγο αγλυκοι αλλα με τη σοκολατα εινια πολυ καλοι. εμας μας αρεσαν και εφαγαν και τα παιδια. δεν εινια οπως οι τηγανιτοι... αλλα πραγματικα εμας μας αρεσαν και ο μεγαλος που τους λατρευει δεν ηθελε στην παραλια αγοραστο, ηθελε αυτον.

2) ευκολο παγωτο φραουλα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-pagoto-fraoula.html

και 3) η ταρτα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykoli-tarta-me-tiria-zampon.html

πατησα σε αυτην τη συνταγη αλλα την κανω χρονια ως εξης

στρωνω τη σφολιατα στο πυρεξ

χτυπαω 2-3 αυγα,

2 κουπες γαλα ελαφρυ

200-300 γραμμαρια τυρια

και προσθετω ο,τι εχω, ζαμπον, παριζα, μανιταρια, πιπερια, ελιες.

την κανω χωρις αλλαντικα πολλες φορες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...