Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:P

kalamaraki πολύ ωραία τα καλούδια σου.... και μπράβο σου που δίνεις στην μικρή τόσο υγιεινά γλυκά... πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή όλος ο συνδυασμός!

Εγώ σήμερα έκανα κοτόπουλο με πατάτες και καρότα στο φούρνο με μπύρα.... έκανα και μία σκορδαλιά που έχω καιρό να κάνω... και θέλω να κάνω και ένα γλυκό, αλλά προηγείται μία μικρή γενική;) εάν έχω μετά κουράγιο, θα το κάνω και το γλυκάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Ήμουν οαεδ βρε κ έπινα καφε χα χα χα

Για σήμερα είχαμε ψητα λαχανικά με μπαλσαμικο κ μελι σκόρδο λαδάκι έγιναν πολυυυυυ ωραία!

photo-2013-06-26-16-20-22-95_zps1146fbfc.jpg

Συνοδεία για τα μπιφτέκια της Αγίας κατάψυξης

photo-2013-06-26-16-19-25-474_zpsddad1517.jpg

Και ενα ψευτογλυκο που οταν μου ζητάει η μικρή την κοροϊδεύω μα αυτο. Γιαούρτι καρύδια μπανάνα κ μέλι :wink:

photo-2013-06-26-16-23-28-671_zps61c5f6d6.jpg

ΑΥταααα!

Για αύριο μάλλον θα κανω τις μελιτζάνες της Νινας

Η δικιά μου πάλι όταν είναι για γλυκό φωνάζει: ταλαααταααα..εννοώντας σοκολάτα!Την ανακάλυψε αυτόν τον μήνα και ποιος την πιάνει!!!Κρεμιέται στο ψυγείο φωνάζοντας!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημεραααααα

Εξαφανιστηκα πάλι :-)

ΣΤο θέμα μας προχθές φάγαμε κολοκυθοκεφτεδες φούρνου κ χτες μια ψευτοκαρμποναρα

photo-2013-06-28-23-17-41-618_zps1cb27ca3.jpg

Έφτιαξα κ ατομικα ψωμάκια

photo-2013-06-29-09-14-24-633_zps1eb0bae3.jpg

Και να σας δείξω το καμάρι μου χε χε το ντουλάπι με τις προμήθειες. Συμπλήρωσα νεα κουτιά κ νομίζω τελειωσα. Και πηρα επισης απο τζάμπο αυτα τα μικρά κ έστρωσα το συρτάρι μου :wink:photo-2013-06-28-23-18-54-88_zps3b17a9ad.jpg

Επειδή εχω πολύ λιγα ντουλάπια στην κουζίνα.

Και ανακάλυψα κ αυτη τη θήκη για ψωμί του τοστ αλλά έβαλα μεσα τα μπαχαρικά που είναι ανοιγμένα κ ξαναγεμιζω απο εκεί πολύ μου άρεσε κ έχει κ ένα ακομη μικρότερο για φρυγανιές αλλά δεν το χρειαζόμουν

photo-2013-06-28-23-36-14-666_zps34b29845.jpg

Αυταααα! Σήμερα έχουμε περισσευματα λίγο από όλα

Θα επιστρέψω να σχολιάσω :wink:

Καλησπέρα

πιάσαμε τις παραλίες εεεε??

Σήμερα έφτιαξα

Κολοκυθοανθούς γεμιστούς με φέτα κ μυρωδικά , έγιναν σούπερ

photo-2013-06-30-15-00-23-905_zpsbfd70b90.jpg

Και τηγανητό γαυράκι κ μια χωριάτικη σαλάτα.

photo-2013-06-30-14-59-48-227_zpsa845b441.jpg

Εντάξει χτες είχα τη λαική...έπλυνα συμμάζεψα είχα πλύνει καθαρίσει το γαύρο κ τα λουλουδάκια από χτες, σήμερα μόνο αλεύρωσα κ τηγάνισα, έβρασα κ λίγα καλαμπόκια που βρήκα στη λαική για τη μικρή αλλά.....κουράστηκα :rolleyes::cry::evil:

αύριο πάλι.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

πού είστε καλέ όλες;;αρχίσαμε μπανάκια;;επιτέλους!:tongue:αντε καλό καλοκαίρι!:P

δε βλέπω μαγειρικές!

καλά σε σένα καλαμαράκι υποκλίνομαι!τι οργάνωση φοβερή είναι αυτή!

πως τα προλαβαίνεις βρε κορίτσι μου;;;μπράβο σου!

εμεις εδώ όλο μαζευουμε κι όλο τον ασυμάζευτο έχουμε!:eek:

σημερις έχουμε αγριογούρουνο που μας έδωσε ένα φίλος και μας έψησε η γιαγιά!τι ωραίοι είμαστε έτσι;ούτε το αγοράσαμε ούτε το μαγειρέψαμε!:D:D:D

για άυριο θα πάρω να κάνω κοτόπουλο με πατάτες!από την προηγούμενη εβδομάδα κράτησα στο συζυγο στην κατάψυξη για τις μέρες μέχρι ναρθει κι αυτός Κρήτη μοσχάρι λεμονάτο και μπιφτέκια!θα του κρατήσω και κοτόπουλο!να υποθέσω πως οι πατάτες θα χαλάσουν κατάψυξη έτσι;να μην αποθηκεύσω!τι λέτε;

επίσης,εσείς οι εμπειρομανούλες!τι φαγητό να κάνω στη μικρή την Τετάρτη που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς;δε θα την ταίσω στο αεροπλάνο,θα την ταίσω όταν φτάσουμε Αθήνα και μέχρι να φύγουμε για Κρήτη!η διαφορά πτήσης είναι κανά τρίωρο!

κανα μακαρονάκι;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πού είστε καλέ όλες;;αρχίσαμε μπανάκια;;επιτέλους!:tongue:αντε καλό καλοκαίρι!:P

δε βλέπω μαγειρικές!

σημερις έχουμε αγριογούρουνο που μας έδωσε ένα φίλος και μας έψησε η γιαγιά!τι ωραίοι είμαστε έτσι;ούτε το αγοράσαμε ούτε το μαγειρέψαμε!:D:D:D

για άυριο θα πάρω να κάνω κοτόπουλο με πατάτες!από την προηγούμενη εβδομάδα κράτησα στο συζυγο στην κατάψυξη για τις μέρες μέχρι ναρθει κι αυτός Κρήτη μοσχάρι λεμονάτο και μπιφτέκια!θα του κρατήσω και κοτόπουλο!να υποθέσω πως οι πατάτες θα χαλάσουν κατάψυξη έτσι;να μην αποθηκεύσω!τι λέτε;

επίσης,εσείς οι εμπειρομανούλες!τι φαγητό να κάνω στη μικρή την Τετάρτη που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς;δε θα την ταίσω στο αεροπλάνο,θα την ταίσω όταν φτάσουμε Αθήνα και μέχρι να φύγουμε για Κρήτη!η διαφορά πτήσης είναι κανά τρίωρο!

κανα μακαρονάκι;

γιαουρτι (με εσωσε εμενα στο πλοιο προπερσι για σαντορινη:evil::evil::evil::evil:) να δω ποτε επιτελους θα παρω τη ρημαδα τη μεταθεση

μακαρονακια

ρυζακι με μπιφτεκακι

κουσκουσακι με κιμα

ναι τετοιου τυπου φαγητα

κρεμα ετοιματζιδικη αν βρεις στο βενιζελος. δεν θυμαμαι αν πουλανε εκει στα διαφορα καφε κτλ.

πρεπει να σκεφτεις τα υγρα σου και τα ταπερ σου οχι μονο μην χυθουν αλλα μην δεν σε αφησουν να τα περασεις απο τους ελεγχους και μειενι η μικρη χωρις φαι.

και επισης χαζολοιδια οπως κρουασαν, κριτσινια, κουλουρακια δικα σου, τοστακι δικο σου απο το σπιτι

δεν πρλαβαινω ν ασχολιασω γιατι βιαζομαι να παω τραπεζα.

επισης στο βενιζελος εινια υπερευαισθητα τα μηχανηματα και να μην της φορα τσιμπιδακια κτλ. εμενα προχθες χτυπησε η βερα:?:-?:? δεν την εβγαλα στον τελευταιο ελγεγχο απο βενιζελος για θεσσαλονικη και ηταν το μονο μεταλλικο που φορουσα

γιαουρτι (με εσωσε εμενα στο πλοιο προπερσι για σαντορινη:evil::evil::evil::evil:) να δω ποτε επιτελους θα παρω τη ρημαδα τη μεταθεση

μακαρονακια

ρυζακι με μπιφτεκακι

κουσκουσακι με κιμα

ναι τετοιου τυπου φαγητα

κρεμα ετοιματζιδικη αν βρεις στο βενιζελος. δεν θυμαμαι αν πουλανε εκει στα διαφορα καφε κτλ.

πρεπει να σκεφτεις τα υγρα σου και τα ταπερ σου οχι μονο μην χυθουν αλλα μην δεν σε αφησουν να τα περασεις απο τους ελεγχους και μειενι η μικρη χωρις φαι.

και επισης χαζολοιδια οπως κρουασαν, κριτσινια, κουλουρακια δικα σου, τοστακι δικο σου απο το σπιτι

δεν πρλαβαινω ν ασχολιασω γιατι βιαζομαι να παω τραπεζα.

επισης στο βενιζελος εινια υπερευαισθητα τα μηχανηματα και να μην της φορα τσιμπιδακια κτλ. εμενα προχθες χτυπησε η βερα:?:-?:? δεν την εβγαλα στον τελευταιο ελγεγχο απο βενιζελος για θεσσαλονικη και ηταν το μονο μεταλλικο που φορουσα

ευτυχώς που μου τοπες αυτό με τα τσιμπιδάκια!να της βάλω κορδέλα αν είναι υφασμάτινη!η βέρα;;;;δε μουχει χτυπήσει ποτέ!άλλο πάλι και τούτο!

όσο για τάπερ,η κοπέλα της εταιρείας μουπε να κρατάμε ό,τι χρειαζόμαστε και το πολύ πολύ να μας βάλουν να τα δοκιμάσουμε!:tongue: χαχααχα

έχει και στο αεροδρόμιο εστιατόρια αλλά τι φαγητά θαναι αυτά;ξέρω κι εγώ!ένα ταπεράκι με μακαρονάκια και καμιά σάλτσα φέτας δεν έγινε και τίποτα να της έχω!έχει ειδικό γεύμα για βρέφη έως 2 ετών στο αεροπλάνο!αυτά τα αλεσμένα της νεστλέ!γέλασα πολύ;και για τα αλεσμένα,είμαστε μεγάλες πια!χααχχα!αλλα και για το έτοιμο που δεν της έχω δώσει ποτέ!

εσύ καλή μου επέστρεψες για δουλεια;στη Σαντορίνη;;;;:shock:

EvgLp2.png

Ντεμάκι, μπιφτεκάκια και πατατούλες σε ταπεράκι και θα ναι μια χαρά το πιτσιρικάκι σου στο αεροπλάνο. Πατάτες μη βάλεις στην κατάψυξη. Δεν μπαίνουν, πανιάζουν. Καλό σας ταξίδι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ντεμάκι, μπιφτεκάκια και πατατούλες σε ταπεράκι και θα ναι μια χαρά το πιτσιρικάκι σου στο αεροπλάνο. Πατάτες μη βάλεις στην κατάψυξη. Δεν μπαίνουν, πανιάζουν. Καλό σας ταξίδι!

ευχαριστούμε κορίτσι!!!;)

παρεπιπτόντως,για πείτε που θα πατε διακοπές;

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλό μήνα να έχουμε!:P

ntemiiiiii ετοιμάζεσαι για πατρίδα?:P μπορεί να πάω και εγώ για λίγο... ίσως κατά Αύγουστο. Οι πατάτες όντως πανιάζουν στην κατάψυξη...μιλάω εκ πείρας;)

Επιτέλους έβγαλα μερικές φώτο από τις προηγούμενες μέρες...

Ο μουσακάς του Σαββάτου

va0i.jpg

Χθεσινός ντάκος

dy5o.jpg

Και μία τρελή σαλάτα...

0dgt.jpg

Σήμερα έχω υπόλοιπο μουσακά, που θα κάνει παρέα με μία σαλατούλα:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

ntemiiiiii ετοιμάζεσαι για πατρίδα?:P μπορεί να πάω και εγώ για λίγο... ίσως κατά Αύγουστο. Οι πατάτες όντως πανιάζουν στην κατάψυξη...μιλάω εκ πείρας;)

Ο μουσακάς του Σαββάτου

va0i.jpg

Χθεσινός ντάκος

dy5o.jpg

Και μία τρελή σαλάτα...

0dgt.jpg

ετοιμαζόμαστε ναι!επιτέλους!:P

θα επιστρέψουμε τέλη Ιουλίου!έλα αποδω να μας δεις!;)

που είναι οι φώτος καλέ;:shock:

EvgLp2.png

μαγειροκοριτσα παλι χαθηκα αλλα τι να γινει... ειχα και πολλαπλα ταξιδια.....

και τι να πρωτοσχολιασω..... τα γαυρακια που τα λιμπιστηκα; και ολα τα υπολοιπα τα καταπληκτικα;;;;;;

xrvstv fvtografiew

εδω ταρτα με τυρια

fpmk.th.jpg

τυροπιτακια με τοιμη σφολιατα

jsac.th.jpg

και η κερασοπιτα με παγωτο φραουλα

zj5x.th.jpg

ντεμακι εξαιρετικα αφιερωμενα σε σενα

χθες λογω γιορτης του συζυγου εκανα μερικα πραγματα

εκανα τα κολοκυθακια τα γνωστα.... και αρεσαν εξαιρετικα

εκανα κορμο που επισης βγηκε πολυ πετυχημενος

και φωτογραφιες θα βαλω αυριο θεου θελοντος και παιδιων επιτρεποντων

ντεμακι τι να πω με το βενιζελος.... ηταν ο τεταρτος ελεχγος που περασα. το πρωι απο θεσσαλονικη και μετα στο βενιζελος την ειχα βγαλει τη βερα. στη σαντορινη δεν την εβγαλα και δεν χτυπησα και στην τελευταια πτηση απο βενιζελος για θεσσαλονικη ξεχασα να τη βγαλω και χτυπησα. και με τσατισε ο σεκιουριτας γιατι αρχισε να μου ανακατευει τα ηδη σκαναρισμενα πραγματα μεσα στην τσαντα μου.... τα οποια ηταν 1 αλλαξια ρουχα, και ενα νεσεσερ ανοιχτο στη λεκανη με τα γυαλια μου ενα κραγιον και μια πουδρα..... αλλα δεν ειπα τιποτα.

και τι να πρωτοσχολιασω..... τα γαυρακια που τα λιμπιστηκα; και ολα τα υπολοιπα τα καταπληκτικα;;;;;;

xrvstv fvtografiew

εδω ταρτα με τυρια

fpmk.th.jpg

jsac.th.jpg

zj5x.th.jpg

ντεμακι τι να πω με το βενιζελος.... ηταν ο τεταρτος ελεχγος που περασα. το πρωι απο θεσσαλονικη και μετα στο βενιζελος την ειχα βγαλει τη βερα. στη σαντορινη δεν την εβγαλα και δεν χτυπησα και στην τελευταια πτηση απο βενιζελος για θεσσαλονικη ξεχασα να τη βγαλω και χτυπησα. και με τσατισε ο σεκιουριτας γιατι αρχισε να μου ανακατευει τα ηδη σκαναρισμενα πραγματα μεσα στην τσαντα μου.... τα οποια ηταν 1 αλλαξια ρουχα, και ενα νεσεσερ ανοιχτο στη λεκανη με τα γυαλια μου ενα κραγιον και μια πουδρα..... αλλα δεν ειπα τιποτα.

μπράβο σου!πολύ όμορφα όλα!και νόστιμα φαίνονται!;) ποιο παγωτό έκανες;

πηγες για ανάληψη υπηρεσίας μετά από την άδεια ανατροφής;και τι θα κάνεις από Σεπτέμβρη με τα μικρά;πολλά καλά έχει η δουλειά μας αλλά και πολλά κακα!:evil:

εμείς σήμερα έχουμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!αύριο θα κάνω κοχύλια με σάλτσα φέτας!να έχουμε και στο δρόμο

έκανα και στριφτές με χόρτα και κιμά και θα πάρουμε και στο δρόμο!

αυτά!:P

EvgLp2.png

Καλησπερα κουκλες ,εχω καιρο να μπω στο θεμα σας, ειδα τις υπεροχες φωτο και μετα θυμηθηκα γιατι δε μπαινω :tongue::tongue:.Πω πω εχω και μιια πεινα ολα τα λιγουρευτηκα.

Πηρε το ματι μου κολοκυθοκεφτεδες και επειδη μου αρεσουν πολυ αλλα απεχθανομαι το τηγανισμα μπορειτε να μου πειτε πως τους κανετε στο φουρνο?Κανετε κατι διαφορετικο ή κανονικα πλαθετε και τους βαζετε σε λαδοκολλα στο φουρνο?Ποση ωρα θελουν περιπου να ψηθουν?Ευχαριστω πολυ.

Εγω τωρα τελευταια το εχω παρατησει λιγο με τη μαγειρικη κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα αλλα τωρα μαλλον θα κανω την τουρτα της μικρης μου οποτε θα χρειαστω τις πολυτιμες συμβουλες σας.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

δε βλέπω μαγειρικές!

κανα μακαρονάκι;

Ε καλά δεν τα έκανα κ σε μια μέρα όλα έτσι βρε, σιγά σιγά κ όποτε περίσσευε κάνα 10αρακι όλο κ κάτι αγόραζα για να οργανωθώ!

Λατρεύω αγριογούρουνο έχω πολύυυυυ καιρό να φάω κλαψψψ

Οσο για το ταξίδι, θα διάλεγα μακαρονάκι με τυράκι ή λαχανικά κ σνακ μικρά πχ πιτες κριτσίνια με τυράκι τοστάκια φρουτάκια όπως μπανάνες

Ναι όντως...το έμαθα δια της εμπειρικής οδού εγώ παλιότερα χαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια!

Ο μουσακάς του Σαββάτου

va0i.jpg

Χθεσινός ντάκος

dy5o.jpg

Και μία τρελή σαλάτα...

0dgt.jpg

Εξαφανισμένη κ εσύ κ οι φώτος σου που είσαι??????

xrvstv fvtografiew

εδω ταρτα με τυρια

fpmk.th.jpg

jsac.th.jpg

zj5x.th.jpg

εγώ τι να πω που με καταδιώκει αυτή η φώτο της κερασόπιτας εεεε!!!!!!!

Για δώκε συνταγή για τάρτα με τυριά παρακαλώ που χτύπησες ευαίσθητη χορδή!!!

μπράβο σου!πολύ όμορφα όλα!και νόστιμα φαίνονται!;) ποιο παγωτό έκανες;

πηγες για ανάληψη υπηρεσίας μετά από την άδεια ανατροφής;και τι θα κάνεις από Σεπτέμβρη με τα μικρά;πολλά καλά έχει η δουλειά μας αλλά και πολλά κακα!:evil:

εμείς σήμερα έχουμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!αύριο θα κάνω κοχύλια με σάλτσα φέτας!να έχουμε και στο δρόμο

έκανα και στριφτές με χόρτα και κιμά και θα πάρουμε και στο δρόμο!

αυτά!:P

Και εσύ κα. Ντέμι μου για πες λεπτομέρειες για τη σάλτσα φέτας, ελαφρύ κ νόστιμο ακούγεται!

Καλησπερα κουκλες ,εχω καιρο να μπω στο θεμα σας, ειδα τις υπεροχες φωτο και μετα θυμηθηκα γιατι δε μπαινω :tongue::tongue:.Πω πω εχω και μιια πεινα ολα τα λιγουρευτηκα.

Πηρε το ματι μου κολοκυθοκεφτεδες και επειδη μου αρεσουν πολυ αλλα απεχθανομαι το τηγανισμα μπορειτε να μου πειτε πως τους κανετε στο φουρνο?Κανετε κατι διαφορετικο ή κανονικα πλαθετε και τους βαζετε σε λαδοκολλα στο φουρνο?Ποση ωρα θελουν περιπου να ψηθουν?Ευχαριστω πολυ.

Εγω τωρα τελευταια το εχω παρατησει λιγο με τη μαγειρικη κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα αλλα τωρα μαλλον θα κανω την τουρτα της μικρης μου οποτε θα χρειαστω τις πολυτιμες συμβουλες σας.

Καλώς την Μαρτζιό! Ναι νομίζω πως πολλοί διαβάζουν αλλά δεν μπαίνουν για τον ίδιο λόγο χε χε

Εγώ απεχθάνομαι το τηγάνι, οχι για λόγους υγείας προς θεού μου αρέσουν τρελλά τα τηγανιτά αλλά για λόγους καθαριότητας....βαριέμαι το καθάρισμα του σύμπαντος που λερώνεται μετά :evil: τώρα το καλοκαίρι απλά που κ που κάνω λόγω των μικρών ψαριών κ για αναπλήρωση όλων των χαμένων τηγανητών της χρονιάς χε χε

Στο φούρνο κάνω κεφτεδάκια σαν τηγανητά, πατάτες σαν τηγανητές , κολοκυθοκεφτέδες σαν τηγανητούς, τις μελιτζάνες κ τα κολοκύθια για τα φαγητά κτλ.

Κολοκυθοκεφτέδες συνήθως κάνω αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/kolokithokeftedes-sto-fourno.html αλλά θέλει προσοχή στο αλεύρι αλλιώς θα γίνουν μπόμπες το έχω πάθει κ αυτό χαχα

Αλλά κακά τα ψέμματα είναι όντως ΣΑΝ τηγανητά δεν είναι τα ίδια.

Οτι χρειαστείς για την τούρτα ρώτα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...