Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Γειά σας μαγειροκόριτσα:P

Σήμερα έκανα κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα με λουκάνικα... και λίγα donuts, να έχουμε να τρώμε κάτι τις γλυκό:P

ntemiii πόσο γρήγορο είναι τα λουκάνικα με τις πατάτες εννοείς?

kalamaraki ευχαριστώ για την συνταγή με τα κριτσίνια... εύκολη φαίνεται η συνταγή... θα την κάνω άμεσα:tongue:

τα βάζω στους 250,μολις αρχίζουν να ψήνονται(κανά 15') κατεβάζω στους 200 και σε λιγότερο από μισή ώρα είναι έτοιμα!χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που είστε καλέ πάλι;;;;:tongue:

σήμερα έχουμε μοσχάρι λεμονάτο με καρότα πιπεριές και συνοδεία ρυζάκι μπασμάτι

έχω χόρτα και κιμά και θα ξανακάνω στριφτές ;)

το παγωτό τελειώνει αλλά λέω να μη ξανακάνω γιατι όλο τρώμε!δεν είμαστε κι εμείς τιποτις αδύνατοι!:oops::D:D:D

EvgLp2.png

Καλησπέρα

Ήμουν οαεδ βρε κ έπινα καφε χα χα χα

Για σήμερα είχαμε ψητα λαχανικά με μπαλσαμικο κ μελι σκόρδο λαδάκι έγιναν πολυυυυυ ωραία!

photo-2013-06-26-16-20-22-95_zps1146fbfc.jpg

Συνοδεία για τα μπιφτέκια της Αγίας κατάψυξης

photo-2013-06-26-16-19-25-474_zpsddad1517.jpg

Και ενα ψευτογλυκο που οταν μου ζητάει η μικρή την κοροϊδεύω μα αυτο. Γιαούρτι καρύδια μπανάνα κ μέλι :wink:

photo-2013-06-26-16-23-28-671_zps61c5f6d6.jpg

ΑΥταααα!

Για αύριο μάλλον θα κανω τις μελιτζάνες της Νινας

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσια για τις ωραιες συνταγες και ιδεες που μας δινετε.

Ntemi το πετιμεζι απο που το παιρνεις?Μου αρεσουν τρελα τα μουστοκουλουρα...

το φτιάχνουν οι δικοί μου και μου το στέλνουν!από Κρήτη!και επιτέλους έπιασε τόπο!πραγματικά είναι σαν του φούρνου και καλύτερα!!!!;)

καλαμαράκι,κι εγώ μόλις έφτιαξα κιμά ναχω έτοιμο να πλάσω αύριο μπιφτέκια να βάλω και στην κατάψυξη!και πραγματικά πολύ ωραία ιδέα το συνοδευτικό σου!αλλά δεν έχω λαχανικά!:( αν βγούμε για ψώνια και δε βρεθούμε σε καμιά καφετέρια πάλι θα πάρω!:P:p έτσι με βαλσάμικο και μέλι είχα κάνει το κοτόπουλο με τα λαχανικά πουχα περάσει σε σουβλάκια στα γενέθλια της μικρής!πολύ νόστιμα!

EvgLp2.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!!

επιστρέψαμε ευτυχώς για...λίγο!;)

σήμερα έχουμε λουκάνικα με πατάτες αλά λαδόκολλα!άργησα από δουλειά οπότε ήτανε αρκετά γρηγορο και εύκολο!;)

λοιπόν,κερασόπιτα έκανα αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kerasopita-2.html

με τη ζύμη στην οποία σε παραπέμπει!πραγματικά θεικη!θα τη ξανακάνω αμεσα!

το παγωτό είναι αυτο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-sokolatas-me-cookies-xoris-pagotomixani.html

δε χρειάζεται παγωτομηχανή!λιγότερη ζάχαρη όμως για μένα!:P

τα μουστοκούλουρα τέλεια!μαλακά και αφράτα όπως πρέπει να είναι!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/moustokouloura.html

όσο για την κιμαδόπιτα,καλαμαράκι,κιμάς χειροποίητος από τον πατέρα μου

και φύλλο απο αυτή τη συνταγή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita-strifti.html

τα καλούδια σας βλέπω ουκ ολίγα και καθόλα λαχταριστά!οργιάσατε πάλι τώρα που έλειπα!

καλαμαράκι,γιατί σε γιατρούς;προσοχη!κυκλοφορεί ίωση πνευμονίας!

ολες δεν προλαβα να τις δω αλλα εκανα την κερασοπιτα και ηταν πολυ ωραια, οντως.

οργιασαμε, δεν λεω, αλλα ηταν τυχαιο!!!:D:D:D:D:D

που είστε καλέ πάλι;;;;:tongue:

σήμερα έχουμε μοσχάρι λεμονάτο με καρότα πιπεριές και συνοδεία ρυζάκι μπασμάτι

έχω χόρτα και κιμά και θα ξανακάνω στριφτές ;)

το παγωτό τελειώνει αλλά λέω να μη ξανακάνω γιατι όλο τρώμε!δεν είμαστε κι εμείς τιποτις αδύνατοι!:oops::D:D:D

ωραιο φαγακι ντεμακι....

Καλησπέρα

Ήμουν οαεδ βρε κ έπινα καφε χα χα χα

Για σήμερα είχαμε ψητα λαχανικά με μπαλσαμικο κ μελι σκόρδο λαδάκι έγιναν πολυυυυυ ωραία!

photo-2013-06-26-16-20-22-95_zps1146fbfc.jpg

Συνοδεία για τα μπιφτέκια της Αγίας κατάψυξης

photo-2013-06-26-16-19-25-474_zpsddad1517.jpg

Και ενα ψευτογλυκο που οταν μου ζητάει η μικρή την κοροϊδεύω μα αυτο. Γιαούρτι καρύδια μπανάνα κ μέλι :wink:

photo-2013-06-26-16-23-28-671_zps61c5f6d6.jpg

ΑΥταααα!

Για αύριο μάλλον θα κανω τις μελιτζάνες της Νινας

ωραια τα μπιφτεκια με τα λαχανικα, αλλα και παλι το ψευτογλυκο εκλεψε την παρασταση;)

νομίζω ότι το προηγούμενο avatar ήταν καλύτερο!πιο φυσικό!;)

θα συμφωνησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δε μου λέτε,άσχετο!πώς μπορώ να δω αν έχω απάντηση σε σχόλιό μου στη σελίδα των συνταγών της παρέας;

εμενα μου ερχεται μειλ στο κανονικο μου μειλ. αλλα μπορεις να πας στα σχολια της συνταγης και να το δεις αν εχεις απαντησει. αλλιως μπορει να σου στειλουν πμ.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και πάλι:P

kourkoumpini περαστικά! αρρωστούλα με αυτή τη ζέστη?:( εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! ναι, φασολάδα λιμπίστηκα σήμερα! αν είναι δυνατόν με τέτοια ζέστη! ο απόλυτος μαζοχισμός:rolleyes:

ευχαριστω νινακι... ευτυχως με τον υπνο αναρρωσα. κρατησε ενα 24ωρο και κατι.

Εγώ το ήξερα έτσι που μας το έφτιαχνε η μαμά μου κ η θεία μου σκέτο με φρούτα μόνο κ στρώσεις σε χρώματα.

Μετά με την πεθερά έμαθα κ το γιαουρτογλυκό της γιαούρτι κρέμα γάλακτος χτυπημένα, κ μέσα ρίχνει ολόκληρα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι που τα γεμίζει με όλοκληρα καρύδια....κ ρίχνει κ μια κομπόστα Ανανά στο μείγμα ψιλοκομμένη. Είναι θεικό το άτιμο!

εγω το γιοαυρτοζελε το κανω ως εξης: 2 φακελακια ζελε ανανα και το κανω κανονικα οπως λεει η συσκευασια. πριν πηξει, μολις αρχισει να πηζει, γιατι διαφορετικα η υφη δεν εινια καλη, κραταει το ζελε σαν κομπακια-κομματακια, ριχνω 2 κεσεδακια γιαουρτι στραγγιστο και ανακατευω με το συρμα παρα πολυ καλα και το αφηνω να πηξει μαζι. αν θες ριχενις μεσα και φρουτα αλλα τα καρυδια το απογειωνουν πραγματικα. και εινια θεικο.

τη συνταγη την εμαθα απο τη νυφη μου τη μεγαλη, εννοω τη γυναικα του μεγαλου μου ξαδερφου οταν ακομη ημουν φοιτητρια στο δευτερο ετος..

Περαστικά κοριτσάκι :D

mille merci!! ευτυχως ηταν

Αααα θα ζηλέψω σφόδρα αν πάρεις καταψύκτη.....κλαααααααψ δεν έχω ούτε λεφτά αλλά ούτε κ χώρο χαχαχαχ

καλε ουτε εγω εχω χωρο, ουτε και λεφτα εννοειεται. το επεξεργαζομαι. ειπα να τον βαλω στο σαλονι πισω απο την τηλεοραση και με εκραξε ο χαζμπαντ.... :rolleyes::rolleyes:

Το άλεσμα το κάνουμε περιστασιακά όταν το φαγητό που έχουμε δεν το τρώει!Γενικά είναι ολιγόφαγη και την προσέχω λίγο παραπάνω!Βέβαια στα κιλά της είναι πολύ καλή αλλά χάρη στην τεράστια υπομονή και την δική μου και της μαμάς μου!Φυσικά και έχω διαπιστώσει πως ό,τι θέλει μια χαρά το μασάει!!Θα τα κάνω και θα δούμε αν θα της αρέσουν, διαφορετικά θα τα φάει η μανούλα ως συνήθως που τρώω όλα όσα αφήνει!!:tongue:

εμενα παλι δεν ηταν και δεν εινια καθολουενταξει στα κιλα ο μεγαλος. το τραβηξα για να τον ταιζω δεν μπορω να σου περιγραψω. το αλεσμα το ειχε κοψει βεβαια 13-14 μηνων (ο μικρος 11 μηνων μονος του) αλλα εινια πολυ κακοφαγος και αμα πει οτι δεν του αρεσει χωρις να δοκιμασει, ασχετα να την προηγουμενη καθαρισε 2 πιατα απο το φαγητο το ιδιο, δεν τρωει.:evil::evil::evil:

Έχω καταψύκτη εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω δει διαφορά στο ρεύμα!Τον έχω στο υπόγειο στην αποθήκη μας - σε διαμέρισμα μένω και ούτε κι εγώ έχω χώρο μέσα στο σπίτι.Πάντως το έχω πια συνηθίσει όταν χρειάζομαι κάτι πηγαίνω και το παίρνω ή εγώ ή πιο συχνά ο άντρας μου!!:P

οχι καλε διαφορα στο ρευμα απο τον καατψυκτη, διαφορα στο ρευμα απο τη χυτρα. πηρα χυτρα και περιμενω να δω αμα εχω διαφορα στο ρευμα.

ι!

εγω χθες εκανα τελικα γεμιστα ορφανα, εκανα και την κερασοπιτα, εκανα και παγωτο φραουλα και αρακα λαδερο. οποτε και για αυριο εχουμε φαγητο. απο δευτερα θα ψωνισω κρεατα ξανα και κιμα και για παστιτσιο και για μουσακα και για μπιφτεκια.

α εβρασα και φακη νεροβραστη για σαλατα. καναμε σημερα το βραδυ και ηταν παρα πολυ ωραια.

τη ζεστανα λιγο με ελαχιστι λαδι και μετα εριξα αγγουρακι, ντοματα, ελιες, πιπερια λαδι ξυδι αλατακι που το ηθελε και τελειο.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

κουρκουμπίνι,καλή η κερασόπιτα έτσι;τέλεια!θα τη ξανακάνω σήμερα γιατί έχω κεράσια και αύριο φεύγουμε.οπότε ναι,θα επαναληφθεί!:D:D:D:D

το παγωτό όμως όχι!:tongue: ποιο φραουλας έκανες εσύ;

όσο για το φαγητό,εμάς έκοψε το άλεσμα κανα μήνα τώρα(στις 8/7 κλείνουμε 16 μήνες) και δόξα το Θεό τρώει τα πάντα!τι κάνω όμως;όταν δεν της αρέσει κάτι,δεν τη πιέζω ούτε το αλέθω τίποτα,την κατεβάζω απο το καρεκλάκι και τέλος!το απόγευμα που ξυπνάει πάλι μεσημεριανό και φυσικά αφού την έχει κόψει η λόρδα το κατεβάζει!:tongue::P:p:p:p γενικώς όμως δεν μπορώ να πω πως έχουμε θέμα με το φαγητό!και απόταν αποθηλάσαμε και πίνουμε φρέσκο πήραμε σχεδόν 2 κιλά σε δύο μήνες ενώ δεν έπαιρνε τόσο!:P

EvgLp2.png

ολες δεν προλαβα να τις δω αλλα εκανα την κερασοπιτα και ηταν πολυ ωραια, οντως.

οργιασαμε, δεν λεω, αλλα ηταν τυχαιο!!!:D:D:D:D:D

ωραιο φαγακι ντεμακι....

ωραια τα μπιφτεκια με τα λαχανικα, αλλα και παλι το ψευτογλυκο εκλεψε την παρασταση;)

θα συμφωνησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα μου ερχεται μειλ στο κανονικο μου μειλ. αλλα μπορεις να πας στα σχολια της συνταγης και να το δεις αν εχεις απαντησει. αλλιως μπορει να σου στειλουν πμ.

δε θυμάμαι που κάνω σχόλια!δεν είναι πάντα σε συνταγές που έχω κάνει!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...