Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή και ....καυτή βδομάδα:P σήμερα δεν κουνάει φύλλο:( θα ψηθούμε!!

Κακή μέρα για φασολάδα, αλλά αυτό αποφάσισα για σήμερα;) έχουμε καιρό να φάμε... θα έχω και δροσερή σαλάτα... και κρύα μπύρα... πιστεύω να πάνε κάτω τα φασόλια:P

Προχτές έκανα το παστίτσιο, το οποίο με ξελάσπωσε και χτες, αφού γυρίσαμε από την θάλασσα και απλά έκοψα σαλάτα... δεν χρειάστηκε να μαγειρέψω;) μία χαρά μου πήγε!

b0fb.jpg

Τί φτιάχνετε εσείς σήμερα με τη ζέστη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πήρα γαμπαρι γαρίδα κ καλαμαράκια κ τα έκανα πανε {εγιναν θεϊκά εντυπωσιαστηκα απο τον εαυτό μου χα χα χα} συνοδεία με πατάτες σαν τηγανητές κ χωριάτικη σαλάτα.

photo-2013-06-23-15-07-43-88_zps621d2084.jpg

Ανέβηκε κ η συνταγή μου για τις πανέ τηγανητές γαρίδες χε χε

http://www.sintagespareas.gr/sintages/garides-pane-tiganites.html

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά χωρίς κιμά ορφανά

photo-2013-06-24-15-20-49-431_zpsff7db0e4.jpg

μας περίσσεψαν τρεις οπότε αύριο θα έχουμε γεμιστά με λίγα φασολάκια από την αγία κατάψυξη ;):D

Και το πρωί μου ζήτησε η μικρή τα γνωστά κριτσίνια με ούζο {είχα κ πολύ καιρό να τα κάνω } κ τσακ μπάμ κάθισα κ τα έφτιαξα.

photo-2013-06-24-15-27-46-740_zps48f51cc9.jpg

Και τώρα που τελείωσα με την δουλειά .....μεθαύριο μαγείρεμα πάλι το πρωί ;)

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή και ....καυτή βδομάδα:P σήμερα δεν κουνάει φύλλο:( θα ψηθούμε!!

Κακή μέρα για φασολάδα, αλλά αυτό αποφάσισα για σήμερα;) έχουμε καιρό να φάμε... θα έχω και δροσερή σαλάτα... και κρύα μπύρα... πιστεύω να πάνε κάτω τα φασόλια:P

Προχτές έκανα το παστίτσιο, το οποίο με ξελάσπωσε και χτες, αφού γυρίσαμε από την θάλασσα και απλά έκοψα σαλάτα... δεν χρειάστηκε να μαγειρέψω;) μία χαρά μου πήγε!

b0fb.jpg

Μιαμμ μιαμ ωραίο το παστίτσιο !

Έχεις τα ίδια πιάτα με την πεθερά μου....:rolleyes: κ όλο ξεχνάω να στο πω, τα πυρίμαχα σωστά?

μας περίσσεψαν τρεις οπότε αύριο θα έχουμε γεμιστά με λίγα φασολάκια από την αγία κατάψυξη ;):D

Και το πρωί μου ζήτησε η μικρή τα γνωστά κριτσίνια με ούζο {είχα κ πολύ καιρό να τα κάνω } κ τσακ μπάμ κάθισα κ τα έφτιαξα.

Λοιπόν το γλυκάκι μου έκλεψε την παραστάση στο μπάρμπεκιου!!Είχαν φέρει πολλά γλυκά αλλά το δικό μου ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο γιατί ήταν ελαφρύ και πολύ δροσιστικό!!!!:P:p Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα Καλαμαράκι!!Έχω πάρει τα υλικά να κάνω κι άλλο για το σπίτι γιατί ο άντρας μου λύσσαξε να δοκιμάσει!!Θα το κάνω μάλλον το απόγευμα ή αύριο!Γεμιστά έκανα κι εγώ γαι αύριο, τα έσβησα πριν λίγο!Πόσο σε ζηλεύω που δεν δουλεύεις πια!!!!!!!!!!!Αυτά τα κριτσίνια γίνονται πολύ τραγανά;Θα μπορούσε δηλ η μικρή μου να τα φάει εύκολα;Και φαντάζομαι πως το ούζο δεν πειράζει επειδή μαγειρεύεται, ναι;

Α και η συνταγή σου με τις πανέ γαριδούλες τέλεια!!!!!!!!Μπράβο!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πολύ ωραία όλα τα καλούδια σου Κουρκουμπίνι μου! Και εγώ το κάνω αυτό με τα τουρλού ή με οτιδήποτε μπορεί να συνδυαστεί με ρύζι ή μακαρόνια από τα περισσεύματα ;)

Χαίρομαι που σου άρεσε κ εμάς μας άρεσε πολύ, έχω ακόμη τρια τέσσερα κομμάτια κ από βδομάδα είπαμε να το κάνουμε με ζελέ λεμόνι κ φρέσκο στυμμένο λεμόνι κ για φρουτάκι να βάλω ίσως λίγα βερίκοκα ή πεπόνι θα δώ.

Έφτιαξα κ καβουροσαλάτα για το βραδινό μας να πάει ελαφρύ μετά τα τηγανητά

το γιαουρτοζελε το ηξερα σαν γλυκο ετσι κι αλλιως και το φτιαχνω συχνα σχετικα το καλοκαιρι. αμα βαλεις μεσα και καρυδι τριμμενο το αναδεικνυει αφανταστα. εμενα μου αρεσει και στο ποτηρι σερβιρισμενο ατομικα. σαν γλυκο μου αρεσει παρα πολυ. τωρα θα δοκιμασω και την τουρτα ανανα. και θελω να κανω και εναν κορμο που εχω πολυ καιρο να κανω. αλλα ειμαι σχετικα αρρωστουλα σημερα:?:-?:?. ελπιζω αυριο να ειμια καλα.

ευτυχως φαγητα εχουμε ακομα....

εμενα μου αρεσει το μοσχαρακι με τα φασολακια. εινια και οπως συνηθιζεις. γενικα οι μπαμιες δεν με τρελαινουν.... και εχω και αλλα κολληματα στο φαγητο. ειπαμε η καθεμια τα δικα της...

Διαφημίσεις

b0fb.jpg

πολυ λαχταριστο το παστιτσιο. και εινια φαγητο που τρωγεται και για μερες... πολυ βολικο. φαινεται πολυ ωραιο και πετυχημενο το δικο σου νινακι...

καλε φασολαδα ορεχτηκες; αχ με τη ζεστη τρωμε περισσευματα. εμεις σημερα κοτοπουλο μπυρατο στη χυτρα με τις τελευταιες μελιτζανες σου;);) λοιπον, την επομενη φορα θα τις κανω στη χυτρα για συντομια χρονου και θα τις βαλω στο φουρνο κανενα τεταρτο στο τελος με το τυρακι. α, δεν ειχα αλλαντικα και τις εκανα σκετες αλλα γιναν πολυ ωραιες. κοριτσια να τις δοκιμασετε.

και εγω δεν ξεπικριζω τις φλασκες ποτε και δεν πικριζουν. οι τσακωνικες λιγο πικριζουν. ειχα πετυχει στη λαικη στην αθηνα πολυ μικρες τσακωνικες, 2 μποκιες η καθεμια και τις εκανα ολοκληρες με μοσχαρακι στην κατσαρολα. θεικο φαγητο. πολυ ωραιο. ειχαν μια πολυ ελαφρα επιγευση "πικρας", αλλα δεν ηταν ακριβως πικρες. ηταν πολυ καλο φαγητο. το συνιστω

πολυ ωραιες οι γαριδες καλαμαρακι. ειδα και τη συνταγη και μπαινει στα υποψιν οπωσδηποτε.

αχ ωραια κοριτσι αι τα κριτσινια και τα γεμιστα. πηρα και εγω πιπεριες να κανω αλλα ας οψεται η αδιαθεσια μου....

μετα την ακρως επιτυχημενη αγορας της χυτρας, λεω να δρομολογησω σταδιακα τον καταψυκτη. αλλα δεν ξερω που να τον βαλω μεσα στο σπιτι.

περιμενω τωρα τον επομενο λογαριασμο της δεη να δω αν εχει διαφορα σχετικα μεγαλη στο ρευμα και να δω τι αποσβεση κανει η χυτρα σε αυτο το θεμα και ποσο γρηγορα.

και παλι ευχαριστω που με βοηθησατε με το θεμα αυτο ολες σας!!!!

Λοιπόν το γλυκάκι μου έκλεψε την παραστάση στο μπάρμπεκιου!!Είχαν φέρει πολλά γλυκά αλλά το δικό μου ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο γιατί ήταν ελαφρύ και πολύ δροσιστικό!!!!:P:p Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα Καλαμαράκι!!Έχω πάρει τα υλικά να κάνω κι άλλο για το σπίτι γιατί ο άντρας μου λύσσαξε να δοκιμάσει!!Θα το κάνω μάλλον το απόγευμα ή αύριο!Γεμιστά έκανα κι εγώ γαι αύριο, τα έσβησα πριν λίγο!Πόσο σε ζηλεύω που δεν δουλεύεις πια!!!!!!!!!!!Αυτά τα κριτσίνια γίνονται πολύ τραγανά;Θα μπορούσε δηλ η μικρή μου να τα φάει εύκολα;Και φαντάζομαι πως το ούζο δεν πειράζει επειδή μαγειρεύεται, ναι;

ναι καλε, μια χαρα μπορει να τα φαει τα κριτσινια. το αλεσμα εσεις δεν το κοψατε ακομα; και τραγανα να εινια τα λιωνουν με το σαλιο τους. εμενα τα τρωνε και τα δυο, και μικρος εινια 16 μηνων και απο 13 εφαγε τα συγκεκριμενα.

Εδώ είμαι και πάλι:P

kalamaraki αλήθεια έχουμε τα ίδια πιάτα με την πεθερά σου? χα χα χα, λογικό μου φαίνεται, μου τα είχε πάρει η μαμά εδώ και χρόνια... πριν παντρευτώ να φανταστείς... και δε σπάνε κιόλας τα άτιμα εύκολα, μπας και τα αλλάξω;) όσο για τα γεμιστά, εγώ πάντα ορφανά τα κάνω, δεν μας αρέσει ο κυμάς στα γεμιστά... αυτά όμως τα κριτσινάκια με το ούζο, φαίνονται ωραία... για πες συνταγή.

kourkoumpini περαστικά! αρρωστούλα με αυτή τη ζέστη?:( εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! ναι, φασολάδα λιμπίστηκα σήμερα! αν είναι δυνατόν με τέτοια ζέστη! ο απόλυτος μαζοχισμός:rolleyes:

Διαφημίσεις

Χε χε χε είδες που σου είπα ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!! Είναι από τα ποιο απλά κ τα ποιο νόστιμα που έχω φτιάξει κ εγώ, όπου το πάω πάντα έχει επιτυχία χε χε ;);)

Μη με ζηλεύεις που δεν δουλεύω....δεν πληρώνομαι επίσης όσο κάθομαι...:rolleyes::evil: είμαι επισήμως άνεργη πάλι εως τον Σεπτέμβρη.

Όσο για τα κριτσίνια ,εγώ πήρα το οκ από τον παιδίατρο για το ούζο όταν τα πρωτόφτιαξα γιατί ψήνεται μου είπε κ το αλκοόλ εξατμίζεται κ μένει μόνο η γεύση του γλυκάνισου ;) Είναι κρατσανιστά κ όσο τα αφήνεις να ψηθούν θα γίνονται ποιο φρυγανωτά.

το γιαουρτοζελε το ηξερα σαν γλυκο ετσι κι αλλιως και το φτιαχνω συχνα σχετικα το καλοκαιρι. αμα βαλεις μεσα και καρυδι τριμμενο το αναδεικνυει αφανταστα. εμενα μου αρεσει και στο ποτηρι σερβιρισμενο ατομικα. σαν γλυκο μου αρεσει παρα πολυ. τωρα θα δοκιμασω και την τουρτα ανανα. και θελω να κανω και εναν κορμο που εχω πολυ καιρο να κανω. αλλα ειμαι σχετικα αρρωστουλα σημερα:?:-?:?. ελπιζω αυριο να ειμια καλα.

ευτυχως φαγητα εχουμε ακομα....

εμενα μου αρεσει το μοσχαρακι με τα φασολακια. εινια και οπως συνηθιζεις. γενικα οι μπαμιες δεν με τρελαινουν.... και εχω και αλλα κολληματα στο φαγητο. ειπαμε η καθεμια τα δικα της...

Εγώ το ήξερα έτσι που μας το έφτιαχνε η μαμά μου κ η θεία μου σκέτο με φρούτα μόνο κ στρώσεις σε χρώματα.

Μετά με την πεθερά έμαθα κ το γιαουρτογλυκό της γιαούρτι κρέμα γάλακτος χτυπημένα, κ μέσα ρίχνει ολόκληρα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι που τα γεμίζει με όλοκληρα καρύδια....κ ρίχνει κ μια κομπόστα Ανανά στο μείγμα ψιλοκομμένη. Είναι θεικό το άτιμο!

Ναι δεν τα έχω μάθει έτσι με συνοδεία κρέας κ μου κάνουν παράξενο όπου τα βρίσκω.

αχ ωραια κοριτσι αι τα κριτσινια και τα γεμιστα. πηρα και εγω πιπεριες να κανω αλλα ας οψεται η αδιαθεσια μου....

Περαστικά κοριτσάκι :D

μετα την ακρως επιτυχημενη αγορας της χυτρας, λεω να δρομολογησω σταδιακα τον καταψυκτη. αλλα δεν ξερω που να τον βαλω μεσα στο σπιτι.

περιμενω τωρα τον επομενο λογαριασμο της δεη να δω αν εχει διαφορα σχετικα μεγαλη στο ρευμα και να δω τι αποσβεση κανει η χυτρα σε αυτο το θεμα και ποσο γρηγορα.

Αααα θα ζηλέψω σφόδρα αν πάρεις καταψύκτη.....κλαααααααψ δεν έχω ούτε λεφτά αλλά ούτε κ χώρο χαχαχαχ

καλαμαρακι κατι εντελως ασχετο: εισαι στην πρωτοβαθμια και τελειωσες τοσο νωρις;

Ναι στην πρωτοβάθμια είμαι στα Ολοήμερα Δημοτικά με αναμορφωμένο πρόγραμμα αναπληρώτρια φυσικά κ τελειώσαμε στις 21 Ιουνίου.

Εδώ είμαι και πάλι:P

kalamaraki αλήθεια έχουμε τα ίδια πιάτα με την πεθερά σου? χα χα χα, λογικό μου φαίνεται, μου τα είχε πάρει η μαμά εδώ και χρόνια... πριν παντρευτώ να φανταστείς... και δε σπάνε κιόλας τα άτιμα εύκολα, μπας και τα αλλάξω;) όσο για τα γεμιστά, εγώ πάντα ορφανά τα κάνω, δεν μας αρέσει ο κυμάς στα γεμιστά... αυτά όμως τα κριτσινάκια με το ούζο, φαίνονται ωραία... για πες συνταγή.

Και η πεθερά μου λέει πως είναι αρχαία τα πιάτα της χε χε αλλά την έχουν βολέψει πολύ τα χώνει στο φούρνο άφοβα. Εγώ τα γεμιστά τα έμαθα με κιμά , καθότι οι πόντιοι τα κάνουν με κιμά λίγο πχ για 15 γεμιστά 250γρ κιμά ίσα να φαίνεται να σπάει το ρύζι κ τα ορφανά την πρώτη φορά που τα έφαγα μου φάνηκαν περίεργα χαχαχα αλλά τα κάνω κ έτσι γιατί αρέσουν στο σύζυγο.

Τα κριτσινάκια είναι αυτά http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulouria-me-ouzo-kai-karoto.html

ναι καλε, μια χαρα μπορει να τα φαει τα κριτσινια. το αλεσμα εσεις δεν το κοψατε ακομα; και τραγανα να εινια τα λιωνουν με το σαλιο τους. εμενα τα τρωνε και τα δυο, και μικρος εινια 16 μηνων και απο 13 εφαγε τα συγκεκριμενα.

Το άλεσμα το κάνουμε περιστασιακά όταν το φαγητό που έχουμε δεν το τρώει!Γενικά είναι ολιγόφαγη και την προσέχω λίγο παραπάνω!Βέβαια στα κιλά της είναι πολύ καλή αλλά χάρη στην τεράστια υπομονή και την δική μου και της μαμάς μου!Φυσικά και έχω διαπιστώσει πως ό,τι θέλει μια χαρά το μασάει!!Θα τα κάνω και θα δούμε αν θα της αρέσουν, διαφορετικά θα τα φάει η μανούλα ως συνήθως που τρώω όλα όσα αφήνει!!:tongue:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Έχω καταψύκτη εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω δει διαφορά στο ρεύμα!Τον έχω στο υπόγειο στην αποθήκη μας - σε διαμέρισμα μένω και ούτε κι εγώ έχω χώρο μέσα στο σπίτι.Πάντως το έχω πια συνηθίσει όταν χρειάζομαι κάτι πηγαίνω και το παίρνω ή εγώ ή πιο συχνά ο άντρας μου!!:P

Χε χε χε είδες που σου είπα ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!! Είναι από τα ποιο απλά κ τα ποιο νόστιμα που έχω φτιάξει κ εγώ, όπου το πάω πάντα έχει επιτυχία χε χε ;);)

Μη με ζηλεύεις που δεν δουλεύω....δεν πληρώνομαι επίσης όσο κάθομαι...:rolleyes::evil: είμαι επισήμως άνεργη πάλι εως τον Σεπτέμβρη.

Όσο για τα κριτσίνια ,εγώ πήρα το οκ από τον παιδίατρο για το ούζο όταν τα πρωτόφτιαξα γιατί ψήνεται μου είπε κ το αλκοόλ εξατμίζεται κ μένει μόνο η γεύση του γλυκάνισου ;) Είναι κρατσανιστά κ όσο τα αφήνεις να ψηθούν θα γίνονται ποιο φρυγανωτά.

Άρα αναπληρώτρια ε;Πολύ ψυχοφθόρο αυτό με την απόλυση κάθε τέλος σχολικού έτους!!Απλά όμως απόλαυσε το καλοκαιράκι!!

Αφού ρώτησες και τον γιατρό σας οκ θα τα κάνω κι εγώ, αφού τα τρώνε και τα μικρά της Κουρκουμπίνι!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!!

επιστρέψαμε ευτυχώς για...λίγο!;)

σήμερα έχουμε λουκάνικα με πατάτες αλά λαδόκολλα!άργησα από δουλειά οπότε ήτανε αρκετά γρηγορο και εύκολο!;)

λοιπόν,κερασόπιτα έκανα αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kerasopita-2.html

με τη ζύμη στην οποία σε παραπέμπει!πραγματικά θεικη!θα τη ξανακάνω αμεσα!

το παγωτό είναι αυτο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-sokolatas-me-cookies-xoris-pagotomixani.html

δε χρειάζεται παγωτομηχανή!λιγότερη ζάχαρη όμως για μένα!:P

τα μουστοκούλουρα τέλεια!μαλακά και αφράτα όπως πρέπει να είναι!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/moustokouloura.html

όσο για την κιμαδόπιτα,καλαμαράκι,κιμάς χειροποίητος από τον πατέρα μου

και φύλλο απο αυτή τη συνταγή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita-strifti.html

τα καλούδια σας βλέπω ουκ ολίγα και καθόλα λαχταριστά!οργιάσατε πάλι τώρα που έλειπα!

καλαμαράκι,γιατί σε γιατρούς;προσοχη!κυκλοφορεί ίωση πνευμονίας!

EvgLp2.png

Γειά σας μαγειροκόριτσα:P

Σήμερα έκανα κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα με λουκάνικα... και λίγα donuts, να έχουμε να τρώμε κάτι τις γλυκό:P

ntemiii πόσο γρήγορο είναι τα λουκάνικα με τις πατάτες εννοείς?

kalamaraki ευχαριστώ για την συνταγή με τα κριτσίνια... εύκολη φαίνεται η συνταγή... θα την κάνω άμεσα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...