Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

Πεθαίνω Ντεμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τσακώνικη μελιτζάνα έφτιαξες. ΠΟΠ μελιτζάνα! Με προστασία ονομασίας προέλευσης. Τις αγαπώ περισσότερο απ της φλάσκες. Σορυ, μωβ σκούρες :-P

Καλημέρα σε όλες!

δεν κατάλαβα αν έκανα καλά ή όχι!:tongue::P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να μην έκανες καλά καλέ; Γέλασα με την περιγραφή. "όχι μωβουλί, λιλά" :-)

οκ τότε!;)

τέλειο κορίτσια το τουρλού με τις λιλά μελιτζάνες!και ομολογώ πως δεν περίμενα τα φασόλια να αντικαθιστούν τόσο επάξια τις πατάτες!:P επίσης,το βαλσάμικο δίνει μια γεύση και ένα άρωμα!θεικά!

το απόγευμα θέλω να κάνω μουστοκούλουρα για τη μικρή

βρήκα μια συνταγή με πετιμέζι!έχετε καμιά άλλη να προτείνετε;γιατί μούστο τέτοια εποχή που να βρούμε;χαχαχ οπότε πετιμεζοκούλουρα θαναι!;):D

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια:P

Τί κάνετε? πώς πάνε τα μαγειρέματα σήμερα?

Εγώ θα κάνω σνίτσελ στο φούρνο, με συνοδεία ρυζάκι...

Στις μελιτζάνες που λέγατε, σίγουρα θα είναι ωραία να μπουν γύρω γύρω και άλλα λαχανικά... πολύ ωραία ιδέα... θα γίνουν μούρλια!

ntemiii βαλσάμικο στο τουρλού? ακούγεται καλό...θα το δοκιμάσω.

Φιλιά κορίτσια... δεν έχω και πολύ κουράγιο για πιο πολλά σήμερα... λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση, τα έχω ψιλοπαίξει..;)

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!:P

Πιο ανεβασμένη σήμερα:P ίσως γιατί έρχεται ΣΚ, ποιός ξέρει? άβυσσος η ψυχή...;)

Σήμερα έκανα γόπες τηγανιτές

mq6.th.JPG[/url]

με φούλ χωριάτικη δηλ. ντομάτα, κρεμμύδια, γλυστρίδα, κ.τ.λ.

1shu.jpg

Χτες έκανα μαζί με το ρυζάκι, μία σάλτσα με μανιτάρια με λεμόνι, μουστάρδα και κρασάκι

aqaa.jpg

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

μπήκα πρωι πρωι να σας εκθέσω τα δημιουργήματά μου!κάποια από αυτά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι ανεξάντλητα!χαααχαχχ

η κερασόπιτα με το παγωτό

yuso.jpg

η κιμαδόπιτα

ngl.jpg

και φυσικά τα λουκάνικα με τις πατατούλες αλά λαδόκολλα!

7wbw.jpg

τώρα έχω στο φούρνο τουρλού έβαλα μελτιζάνες καρότα πιπεριές και θα πετάξω και μερικά από τα φασόλια που έβρασα χτες για σαλατα

πολύ τουρλού ε;αχααχαχ

α,οι μελιτζάνες δεν είναι οι γνωστές μωβένιες είναι τύπου λιλά!χαχα!πώς λέγονται βρε καλαμαράκι;

σας αποχαιρετώ για το τριήμερο με τα δύο παρακάτω δημιουργήματά μου!:tongue::D

μουστοκούλουρα

12hn.jpg

τουρλού

q4v6.jpg

φιλάκια

να περασετε καλά!

τελεια ολα τα καλουδια σπυ. καλα η κερασοπιτα εινια στα υποψιν. θελω οπωσδηποτε τη συνταγη και το "φυλλο" της φαινεται πολυ λαχταριστο και ωραιο.

τα μουστοκουλουρα σου εινια τραγανα η αφρατα μαλακά;

mq6.th.JPG[/url]

1shu.jpg

Χτες έκανα μαζί με το ρυζάκι, μία σάλτσα με μανιτάρια με λεμόνι, μουστάρδα και κρασάκι

aqaa.jpg

μπραβο κοριτσακι. να σου πω εγω παλι λιμπιστικα τα σνιτσελ στο φουτο. εχω καιρο να κανω. και πηρα κοτοπουλο χθς απο τη λαικη αλλα το εκανα στη χυτρα μπυρατο.

καλαμαρακι, το μοσχαρακι λιωνει στην οθονη!!!

ξερω οτι και παλι εξαφανιστηκα. χθες εκανα πολλα φαγητα. εκανα και τις μελιτζανες της νινας απλα σε διαφορετικο σχημα και ξεχασα να βαλω τα λοιπα λαχανικα τριγυρω

κριθαρακι των παιδιων

vfu8.jpg

Uploaded with ImageShack.us

φασολακια με μοσχαρι

qd4n.jpg

τις υπολοιπες μετα γιατι εχω πολλες αλλα δεν τις περασα στον υπολογιστη:oops::oops::oops::oops:

ντεμακι το παγωτο πολυ καλο. και απο αυτο συνταγη παρακαλω. το χτυπησες η επαιξε παγωτομηχανη;

αχ χθες ειχε τελεια φασολκια με 1 ευρω στη λαικη. [ηρα 3 κιλα αλλα αμα δεν εχεις καταψυκτη....

μαλλον θα τον προγραμματισω:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

kai ta ypoloipa

σαλατα

ilox.th.jpg

γεμιστα των παιδιων

h3xb.th.jpg

μοσχαρακι με ριζι με μανιταρια

ai7k.th.jpg

μελιτζανες ψητες για μουσακα, μπηκαν καταψυξη

wd07.th.jpg

μελιτζανες σε ροδελες που στραγγιξαν και εγιναν το τελειο φαγακι της νινας

jbd3.th.jpg

eedx.th.jpg

για καταψυξη καροτα και φασολακια και σελινο

5n43.th.jpg

xtkb.th.jpg

και σαλατες καροτο και πολιτικη 9λαχανο καροτο και πιπερια, δεν εριξα σελινο)

wl00.th.jpg

ke0n.th.jpg

οι βραδινες σαλατουλες

07y2.th.jpg

μακαρονακια βιδες, σημερα εβαλα αντι για σαλτσα, μελιτζανες απο τις χθεσινες;)

muhb.th.jpg

και ζελε ανανα με γιαουρτι

καλαμαρακι ζηλεψα πολυ..... μου αρεσει τρελα αυτο το γλυκο. εφαγαν και τα παιδια

uow0.th.jpg

Καλημέρα κορίτσια.

Τί καλούδια βλέπω!! λαχταριστά!!

kourkoumpini οι μελιτζάνες φαίνονται σούπερ! και το μοσχαράκι με φασολάκια το λιμπίστηκα... πήρα και εγώ φασολάκια χτες και από βδομάδα θα το κάνω...ίσως με κοτόπουλο.

Σήμερα κάνω παστίτσιο... έχω κάνει τον κυμά και τα μακαρόνια, ανάμεσα σε πλυντήρια ρούχων και καθάρισμα αυλής και σε λίγο πάω για την μπεσαμέλ... και βουρ στο φούρνο... σε δεύτερο ταψί θα βάλω και ψωμάκι να το κάνω κρουτόν... λίγο καυτερό όμως.

Καλησπέρα κορίτσια

Πω πω πωωωω καλούδια που γέμισε η οθόνη! !!!

Παραπροχθές φάγαμε περισσευματα απο φακές κ μοσχάρι, προχθες ειμασταν ολη μέρα εξω σε γιατρούς και φάγαμε σάντουιτς χε χε κ χθες φασολάκια απο τη λαϊκή φρεσκα. Και πήρα γαμπαρι γαρίδα κ καλαμαράκια κ τα έκανα πανε {εγιναν θεϊκά εντυπωσιαστηκα απο τον εαυτό μου χα χα χα} συνοδεία με πατάτες σαν τηγανητές κ χωριάτικη σαλάτα.

photo-2013-06-23-15-07-43-88_zps621d2084.jpg

Θα επιστρέψω να σχολιάσω :wink:

Το χτένι είναι το αγαπημένο μου μέρος από το μοσχάρι για κοκκινιστό και γενικά κατσαρόλας!Το δε δικό σου φαίνεται λουκούμι!

Ελπίζω το τραγικά εύκολο η τραγικά αδέξια στα γλυκά να μην το αποτύχω!!:tongue:Και πάλι ευχαριστώ!!

Και μένα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι πολύ τρυφερό κ λιώνει στο στόμα! Απλά θέλει λίγο προσοχή στο χασάπη γιατί χτένι υπάρχει μόνο ένα τρίκιλο ανά αγελαδίτσα....κ συνήθως τελειώνει γρήγορα κ σου δίνουν άλλο κομμάτι σπάλας.

Εύχομαι το γλυκό να σου βγήκε καλό!

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

μπήκα πρωι πρωι να σας εκθέσω τα δημιουργήματά μου!κάποια από αυτά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι ανεξάντλητα!χαααχαχχ

η κερασόπιτα με το παγωτό

yuso.jpg

η κιμαδόπιτα

ngl.jpg

και φυσικά τα λουκάνικα με τις πατατούλες αλά λαδόκολλα!

7wbw.jpg

τώρα έχω στο φούρνο τουρλού έβαλα μελτιζάνες καρότα πιπεριές και θα πετάξω και μερικά από τα φασόλια που έβρασα χτες για σαλατα

πολύ τουρλού ε;αχααχαχ

α,οι μελιτζάνες δεν είναι οι γνωστές μωβένιες είναι τύπου λιλά!χαχα!πώς λέγονται βρε καλαμαράκι;

ωωωω μωντιε!!!

Θέλω οπωσδήποτε συνταγή κερασόπιτας κ για δώκε κ κιμαδόπιτα!

Όσο για τις μελιτζάνες τις λιλά χαχαχαχα καλό μου άρεσε. Τσακωνικες τις λένε τις ριγέ τις λέω εγώ χε χε τις μεγάλες τις σκούρες φλάσκες κ τις άσπρες σαντορινιές λευκές

Εγώ χρησιμοποιώ φλάσκες κατά 99% δεν μου πικρίζουν ποτέ κ δεν τις ξεπικρίζω ποτέ ;)

Χτες από την λαική πήρα άσπρες κ τσακώνικες χε χε θα κάνω το φαγητό της Νίνας από βδομάδα.

σας αποχαιρετώ για το τριήμερο με τα δύο παρακάτω δημιουργήματά μου!:tongue::D

μουστοκούλουρα

12hn.jpg

τουρλού

q4v6.jpg

φιλάκια

να περασετε καλά!

Ωραία τα μουστοκούλουρα τα αγαπημένα μου!!!

mq6.th.JPG[/url]

1shu.jpg

aqaa.jpg

Πολύ ωραίες οι γόπες κ η σαλτσούλα!

ξερω οτι και παλι εξαφανιστηκα. χθες εκανα πολλα φαγητα. εκανα και τις μελιτζανες της νινας απλα σε διαφορετικο σχημα και ξεχασα να βαλω τα λοιπα λαχανικα τριγυρω

κριθαρακι των παιδιων

vfu8.jpg

φασολακια με μοσχαρι

qd4n.jpg

τις υπολοιπες μετα γιατι εχω πολλες αλλα δεν τις περασα στον υπολογιστη:oops::oops::oops::oops:

Ωραιότατα είναι όλα!! Αλλά ρε κορίτσια γούστα είναι αυτά εγώ φασολάκια με μοσχάρι δεν θα τα έτρωγα όπως κ μπάμιες με κοτόπουλο χε χε είμαι ανάποδη

kai ta ypoloipa

σαλατα

ilox.th.jpg

γεμιστα των παιδιων

h3xb.th.jpg

μοσχαρακι με ριζι με μανιταρια

ai7k.th.jpg

μελιτζανες ψητες για μουσακα, μπηκαν καταψυξη

wd07.th.jpg

μελιτζανες σε ροδελες που στραγγιξαν και εγιναν το τελειο φαγακι της νινας

jbd3.th.jpg

eedx.th.jpg

για καταψυξη καροτα και φασολακια και σελινο

5n43.th.jpg

xtkb.th.jpg

και σαλατες καροτο και πολιτικη 9λαχανο καροτο και πιπερια, δεν εριξα σελινο)

wl00.th.jpg

ke0n.th.jpg

οι βραδινες σαλατουλες

07y2.th.jpg

μακαρονακια βιδες, σημερα εβαλα αντι για σαλτσα, μελιτζανες απο τις χθεσινες;)

muhb.th.jpg

και ζελε ανανα με γιαουρτι

καλαμαρακι ζηλεψα πολυ..... μου αρεσει τρελα αυτο το γλυκο. εφαγαν και τα παιδια

uow0.th.jpg

Πολύ ωραία όλα τα καλούδια σου Κουρκουμπίνι μου! Και εγώ το κάνω αυτό με τα τουρλού ή με οτιδήποτε μπορεί να συνδυαστεί με ρύζι ή μακαρόνια από τα περισσεύματα ;)

Χαίρομαι που σου άρεσε κ εμάς μας άρεσε πολύ, έχω ακόμη τρια τέσσερα κομμάτια κ από βδομάδα είπαμε να το κάνουμε με ζελέ λεμόνι κ φρέσκο στυμμένο λεμόνι κ για φρουτάκι να βάλω ίσως λίγα βερίκοκα ή πεπόνι θα δώ.

Έφτιαξα κ καβουροσαλάτα για το βραδινό μας να πάει ελαφρύ μετά τα τηγανητά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...