Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

      Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

      Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

      Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

      Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

καλαμαράκι,αυτά τα έκανα σήμερα!χαχααχχααχ

το παγωτό θαναι έτοιμο αύριο

κράτησα για το μικιό κοκοράκι με μακαρόνια για αύριο και εμείς θα φάμε λουκάνικα με πατάτες στη λαδόκολλα

ωραία τα κοχυλάκια!!!

Νίνα,φαίνονται πολύ νόστιμες!!μπορείς να βάλεις άλλα λαχανικά;πχ καρότο;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα θα σου προτείνω το αγαπημένο μου

Είναι εύκολο γρήγορο κ ιδανικό μετά απο κρεας

Μόνο που θα το κάνεις από την προηγούμενη μερα

"Τούρτα" ανανά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-anana.html

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες!Καλαμαράκι τώρα το θυμήθηκα που κάποια στιγμή έγραψες για την τούρτα ανανά!Και λατρευώ ανανά!Αλλά που θα βρω κονσέρβα ανανά;Αν και στα σχόλια διάβασα πως το έκανες και με κομπόστα;Ναι σίγουρα πρέπει να το κάνω από την προηγούμενη!!

Τα υπόλοιπα που προτείνεις εσύ ntemiii θα τα δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή γιατί και εύκολα φαίνονται και νοστιμότατα!!!Mille grazie!


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλά μαρί....κ σόρυ για το μαρί αλλά πας γυρεύοντας....

Έφτιαξες από χτες

1}στριφτές με κιμά

2}Κοκοράκι με μακαρόνια

Και 3} παγωτό!!!

Και την λες σε μένα που έκανα ένα μπουρίτο για τον καθένα μας με ομελέτα για βραδινό κ ένα γιαουρτοζελέ τεμπέλικο πάλι????

Δεν είμαστε σοβαρές μου φαίνεται χαχαχαχα :rolleyes::mrgreen::mrgreen:

Πες τα πες τα......

Το μεσημεριανό μας ταπεινά κοχυλάκια με σάλτσα μανιταριών & Dijon με γαλατάκι κ μουστάρδα χε χε {Γελοία πανεύκολα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα}

photo-2013-06-18-17-44-33-923_zps050c4867.jpg

Και έκοψα το γιαουρτογλυκό μας να σας κεράσω ένα κομματάκι ε?

photo-2013-06-18-14-57-52-599_zpscc5ce178.jpg

τα κοχυλακια μου αρεσαν αλλα το γιαουρτογλυκο με τον ανανα μου εμεινε..... μου αρεσει παρα πολυ το γιαουρτι με ζελε ανανα.... εσυ το εκανες και με εντυπωσιακη εμφανιση. και εινια ωραιο και για τα παιδια;););).

Link to comment
Share on other sites

Αχ θα με τρελάνετε εσείς!!:P τί φτιάχνετε συνέχεια? τι να πρωτοσχολιάσω? τέλος πάντων για να μην αδικήσω καμία, σας αφήνω εντελώς ... ασχολίαστες χα χα χα:tongue:

Κάποια με ρώτησε για τις μελιτζάνες στο φούρνο... λοιπόν η συνταγή έχει ως εξής: παίρνεις 4 με 5 μελιτζάνες φλάσκες, τις κόβεις σε φέτες, αλλά όχι έως κάτω, κάτι σαν ακορντεόν τις κάνεις και ρίχνεις μπόλικο αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό, αναμέσα για να ξεπικρίσουν. τις αφήνεις καμία ωρίτσα. εντωμεταξύ φτιάχνεις μία σάλτσα κλασσική με ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ότι αρωματικό θέλεις. η συνταγή λέει κανονικά να την μαγειρέψεις λίγο, αλλά εγώ δεν το έχω κάνει, την βάζω άβραστη. Ξεπλένεις καλά τις μελιτζάνες από το αλάτι, στρώνεις μία καλή στρώση από την σάλτσα στο πάτο ενός ταψιού, βάζεις τις μελιτζάνες και ανάμεσα στις κοψιές βάζεις κομμένο μπέικον ή ότι άλλο αλλαντικό σου αρέσει. μετά λίγη σάλτσα ανάμεσα και την υπόλοιπη από πάνω. το ψήνεις στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1 1/2 ώρα και λίγο πριν το βγάλεις,πασπαλίζεις φέτα θρυμματισμένη και βάζεις λίγο στο φούρνο,να πάρει χρώμα.

v9ec.jpgUploaded with ImageShack.com

εχω μελιτζανες και σκεφτομουν τι να τις κανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ε βρηκα τι να τις κανω:D:D:D:D:D:D

μου αρεσε τρελα

Link to comment
Share on other sites

καλαμαράκι,αυτά τα έκανα σήμερα!χαχααχχααχ

το παγωτό θαναι έτοιμο αύριο

κράτησα για το μικιό κοκοράκι με μακαρόνια για αύριο και εμείς θα φάμε λουκάνικα με πατάτες στη λαδόκολλα

ωραία τα κοχυλάκια!!!

Νίνα,φαίνονται πολύ νόστιμες!!μπορείς να βάλεις άλλα λαχανικά;πχ καρότο;

καταλαβες τωρα ποσο χρυσοχερα εισαι;;;; ε;;;;;;;;

τι εννοεις να βαλεις αλλα λαχανικα; εγω γυρω γυρω στη σαλτσα θα βαλω λιγο καροτο σε ροδελες ισως και κολοκυθακι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εμεις σημερα φαγαμε περισσευαματα. πηγαμε και θαλασσα και καναμε το πρωτο μας μπανιο...

ειχα φασολακια με λιγο κρεας, και εκανα και ρυζι με μανιταρια μουσταρδατα

για αυριο εχουμε ρυζι βεβαια και εχουμε και γεμιστα απο καταψυξη. σαλατες παντζαρια και μαρουλι αγγουροντοματα. τα αλλα δεν τα θυμαμαι... εχω και χρωστουμενες φωτογραφιες. να δω ποτε θα τις βαλω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στα μαγειροκοριτσα :wink:

Για σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι χτένι λεμονατο κ ενα κομμάτι απο το γιαούρτογλυκο χε χε έγινε ωραίο το άτιμο κ ελαφρύ

photo-2013-06-19-15-09-46-70_zps01383d89.jpg

Για αύριο θα βγάλω φακή απο την αγία καταψυξη κ λίγο μοσχαράκι τωρα ξανά μαγειρική αύριο βράδυ :-) :-)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες!Καλαμαράκι τώρα το θυμήθηκα που κάποια στιγμή έγραψες για την τούρτα ανανά!Και λατρευώ ανανά!Αλλά που θα βρω κονσέρβα ανανά;Αν και στα σχόλια διάβασα πως το έκανες και με κομπόστα;Ναι σίγουρα πρέπει να το κάνω από την προηγούμενη!!

Τα υπόλοιπα που προτείνεις εσύ ntemiii θα τα δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή γιατί και εύκολα φαίνονται και νοστιμότατα!!!Mille grazie!

Ναι βρε κονσέρβα ανανά θα βρεις παντού σε όλα τα σούπερ μάρκετ εκεί που έχουν τις κομποστες βερίκοκο ροδάκινο κεράσι βύσσινο

Είναι τραγικα εύκολο :wink:

Link to comment
Share on other sites

Αχ θα με τρελάνετε εσείς!!:P τί φτιάχνετε συνέχεια? τι να πρωτοσχολιάσω? τέλος πάντων για να μην αδικήσω καμία, σας αφήνω εντελώς ... ασχολίαστες χα χα χα:tongue:

Κάποια με ρώτησε για τις μελιτζάνες στο φούρνο... λοιπόν η συνταγή έχει ως εξής: παίρνεις 4 με 5 μελιτζάνες φλάσκες, τις κόβεις σε φέτες, αλλά όχι έως κάτω, κάτι σαν ακορντεόν τις κάνεις και ρίχνεις μπόλικο αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό, αναμέσα για να ξεπικρίσουν. τις αφήνεις καμία ωρίτσα. εντωμεταξύ φτιάχνεις μία σάλτσα κλασσική με ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ότι αρωματικό θέλεις. η συνταγή λέει κανονικά να την μαγειρέψεις λίγο, αλλά εγώ δεν το έχω κάνει, την βάζω άβραστη. Ξεπλένεις καλά τις μελιτζάνες από το αλάτι, στρώνεις μία καλή στρώση από την σάλτσα στο πάτο ενός ταψιού, βάζεις τις μελιτζάνες και ανάμεσα στις κοψιές βάζεις κομμένο μπέικον ή ότι άλλο αλλαντικό σου αρέσει. μετά λίγη σάλτσα ανάμεσα και την υπόλοιπη από πάνω. το ψήνεις στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1 1/2 ώρα και λίγο πριν το βγάλεις,πασπαλίζεις φέτα θρυμματισμένη και βάζεις λίγο στο φούρνο,να πάρει χρώμα.

v9ec.jpgUploaded with ImageShack.com

Εγώ εγώ το ζήτησα! !

Κ σίγουρα μπαίνει στα υπό δοκιμή :-)

Link to comment
Share on other sites

κουρκουμπίνι,όταν έχω χρόνο έχω και όρεξη όταν έχω και τα δύο κάνω θαύματα!χαχαχ

καλαμαράκι,τέλειο φαίνεται το μοσχαράκι!

εγώ έκανα τα λουκάνικα με τις πατατες

και σε λίγο θα βγάλω από το ψυγείο ζύμη που έφτιαξα για κερασόπιτα,δε φάγαμε τα κεράσια και δε θέλω να φύγουμε για το τριήμερο και να χαλάσουν

αυτά

έχω και χόρτα πάλι οπότε θα παίξουν οι στριφτές αλλά αύριο!;)

έχω κι εγώ κάτι λαχανικά,θα κάνω ένα τουρλού να φάμε όλοι

όσπρια τρώτε με αυτή τη ζέστη;μόνο σε σαλάτα εμείς

έβρασα κάτι φασολια πουχα κατάψυξη


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αα,το παγωτό ωραίο αλλά πολύ γλυκό :evil:

το ερμόλ έχει ζάχαρη;γιατί αυτό έλεγε η συνταγή αλλά επειδή δε βρήκα πήρα της γιώτης!να φταίει αυτό;και αντί για κούκις έβαλα digestive

:evil:


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

και εμενα κελλυ λενε το μικρουλι μου και το νοεμβρη που εκλεισε τα 3 και εγω μπομπ της εφτιαξα...με τα χερακια μου και εγω..η δικια σου καταπληκτικη!!!!αμα μπορεσω θα ανεβασω και τη δικη μου

αλήθεια??!?! αυτό θα πει σύμπτωση! ανέβασε και τη δική σου, να τη δω να παίρνω ιδέες για την επόμενη φορά :D

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στα μαγειροκοριτσα :wink:

Για σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι χτένι λεμονατο κ ενα κομμάτι απο το γιαούρτογλυκο χε χε έγινε ωραίο το άτιμο κ ελαφρύ

photo-2013-06-19-15-09-46-70_zps01383d89.jpg

Για αύριο θα βγάλω φακή απο την αγία καταψυξη κ λίγο μοσχαράκι τωρα ξανά μαγειρική αύριο βράδυ :-) :-)

Το χτένι είναι το αγαπημένο μου μέρος από το μοσχάρι για κοκκινιστό και γενικά κατσαρόλας!Το δε δικό σου φαίνεται λουκούμι!

Ναι βρε κονσέρβα ανανά θα βρεις παντού σε όλα τα σούπερ μάρκετ εκεί που έχουν τις κομποστες βερίκοκο ροδάκινο κεράσι βύσσινο

Είναι τραγικα εύκολο :wink:

Ελπίζω το τραγικά εύκολο η τραγικά αδέξια στα γλυκά να μην το αποτύχω!!:tongue:Και πάλι ευχαριστώ!!


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

μπήκα πρωι πρωι να σας εκθέσω τα δημιουργήματά μου!κάποια από αυτά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι ανεξάντλητα!χαααχαχχ

η κερασόπιτα με το παγωτό

yuso.jpg

η κιμαδόπιτα

ngl.jpg

και φυσικά τα λουκάνικα με τις πατατούλες αλά λαδόκολλα!

7wbw.jpg

τώρα έχω στο φούρνο τουρλού έβαλα μελτιζάνες καρότα πιπεριές και θα πετάξω και μερικά από τα φασόλια που έβρασα χτες για σαλατα

πολύ τουρλού ε;αχααχαχ

α,οι μελιτζάνες δεν είναι οι γνωστές μωβένιες είναι τύπου λιλά!χαχα!πώς λέγονται βρε καλαμαράκι;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

Πεθαίνω Ντεμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τσακώνικη μελιτζάνα έφτιαξες. ΠΟΠ μελιτζάνα! Με προστασία ονομασίας προέλευσης. Τις αγαπώ περισσότερο απ της φλάσκες. Σορυ, μωβ σκούρες :-P

Καλημέρα σε όλες!


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...