Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Aaaaaaaaaaaaa Τώρα που το ανέφερες και το θυμήθηκα... Που θκατά βρήκες καπνιστή πάπρικα μαρή κι εγώ δεν μπορώ να βρω; ΑΒ και Μασούτης δεν έχουν. Και αφου δεν έχει ΑΒ που είναι deli μάρκετ, δεν μπορώ να φανταστώ που μπορώ να τη βρω.

Αααα στο σεμινάριο που έκανα με τον Δρίσκα το Πάσχα μας έκαναν δώρο μια τσάντα με διάφορα μπαχάρια κ τσάι από εδώ http://www.greenfamily.gr/ ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα! Έχω καιρό να φανώ γιατί δεν έφτιαχνα κάτι ιδιαίτερο από τη μία και από την άλλη η διάθεση στα τάρταρα...

Σήμερα όμως γενεθλιάζει η Κέλλυ μου και φτιάξαμε μαζί την τούρτα της με τον μεγάλο της έρωτα Μποτσουκαράκη :P:p

76r1.jpg

και εμενα κελλυ λενε το μικρουλι μου και το νοεμβρη που εκλεισε τα 3 και εγω μπομπ της εφτιαξα...με τα χερακια μου και εγω..η δικια σου καταπληκτικη!!!!αμα μπορεσω θα ανεβασω και τη δικη μου

Καλησπέρα κορίτσια!

my kelly να τα εκατοστήσετε!! ότι επιθυμείτε και πάντα έτσι δημιουργικά!! η τούρτα σου δείχνει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή!! μπράβο!!:P

kalamaraki μας έστειλες πάλι:P άντε να μαζέψω τα σάλια μου... είναι και δύσκολη η ώρα...

Σήμερα έκανα μελιτζάνες με μπέικον και σάλτσα στο φούρνο.. άμα βγάλω φώτο, θα τη βάλω αργότερα... τώρα πάω να τσιμπήσω κάτι, μέχρι να έρθει ο χάζμπαν γιατί με όλα αυτά που είδα, πείνασα τρελά!!:P

mykelly,τέλεια η τούρτα!!!μπορεί να μη βάζεις συχνά φώτος αλλά με αυτή μπορούμε να σε απαλλάξουμε....για πάντα;:shock:

μπράβο σας!!!να είστε πάντα καλά και να έχετε χαρούμενα γενέθλια πάντα!!

καλαμαράκι,πολύ ωραία τα καλουδια σου!αλήθεια πόσα κιλά είστε οικογενειακώς;χαχαααα

κουρκουμπίνι,η ίδια ερώτηση και για σένα!χααχα!πολύ ωράια τα καλούδια σου!

εγώ κορίτσια μου αποδω και πέρα δε θα είμαι και πολύ in!αναμένονται διακοπές πατρίδα να μαγειρεύει η κρητικια μαμά!:P

το σκ φάγαμε ψαράκι ωραίο αφού ήμασταν θάλασσα!γαύρο σαρδέλα μαρίδα

σήμερα εκανα μια γρήγορη ομελέτα

και αύριο θα κάνω κοκοράκι με μακαρόνια για όλους

οι πίτες οι στριφτές έγιναν πολύ καλές και θα επαναληφθούν με κιμά χειροποίητο από τον μπαμπά μου

EvgLp2.png

Αλόχα και από μένα

Εδώ τριγύρω είμαι χαζομάρες κάνω :rolleyes::tongue:

Χτες έφτιαξα μια Ταμπούλε που είχα καιρό να κάνω κ ταιριάζει απόλυτα με τη ζέστη πια

photo-2013-06-16-14-28-02-225_zpsf6b55b9a.jpg

Τις κλασσικές πιπερίες φλωρίνης με σκορδάκι για τον χαζμπαντ

photo-2013-06-16-21-40-58-214_zps6b85806e.jpg

Πήρα κ σαρδέλες από την λαική κ δοκίμασα αυτή τη συνταγή με ούζο κ έγιναν καταπληκτικές για μένα που δεν αντέχω την μυρωδιά της....έχω θέμα ενώ μου αρέσουν δεν μπορώ αυτή τη σαρδελίλα γμτ χε χε !! Τις άφησα μόνο μια ώρα να μαριναριστούν κ έβαλα τις ποσότητες που λέει σε 1 κιλό σαρδέλα , χρησιμοποίησα κ την καπνιστή πάπρικα που είχα

photo-2013-06-15-15-41-59-202_zps6f24b390.jpg

Λίγο ποπ κόρν για την ταινιούλα που είδαμε το βραδάκι

photo-2013-06-16-14-23-01-583_zpsc2b131ff.jpg

Ελαιόψωμο σήμερα το πρωί

photo-2013-06-16-14-25-42-398_zps96cfe769.jpg

Και μια τυροκαυτερή η αγαπημένη μου χε χε

photo-2013-06-16-14-29-45-930_zps6410f660.jpg

Και μας έφτιαξε ο χαζμπαντ μπριζολίτσες κ να το ταπεινό μας τραπεζάκι

photo-2013-06-16-21-41-56-653_zps63abc476.jpg

αυτάαααααααααα

Τώρα για αύριο μάλλον τεμπελομακαρόνια {Λείπει κ η μικρή μου χαλκιδική με την μητέρα μου....για μια βδομάδα...:cool::cool::rolleyes: κ λέω να χαλαρώσω χε χε }

kalh χαλαρωση, μετα απο ολα αυτα....

για χαζομαρες παντως..... τι να πω..... μας ξελιγωσες

Διαφημίσεις

mykelly,τέλεια η τούρτα!!!μπορεί να μη βάζεις συχνά φώτος αλλά με αυτή μπορούμε να σε απαλλάξουμε....για πάντα;:shock:

καλαμαράκι,πολύ ωραία τα καλουδια σου!αλήθεια πόσα κιλά είστε οικογενειακώς;χαχαααα

εγώ κορίτσια μου αποδω και πέρα δε θα είμαι και πολύ in!αναμένονται διακοπές πατρίδα να μαγειρεύει η κρητικια μαμά!:P

οι πίτες οι στριφτές έγιναν πολύ καλές και θα επαναληφθούν με κιμά χειροποίητο από τον μπαμπά μου

αχ τι ωραια, εχω καιρο να κανω ψαρι. βαριεμαι....

κοιτα ο συζυγος αν και τρωει πολυ δεν βαζει. εινια λεπτεπιλεπτος. εγω αν και δεν τρωω (ολο διαιτα κανω και ολο μιση μεριδα τρωω η ερμη) ε τα εχω τα κιλακια μου, τα παιδια νορμαλ. ο μεγαλος εινια αδυνατος και πολυ εκλεκτικος στο φαγητο και δεν τρωει γενικα, εινια δυσκολος στο φαγητο. ο μικρος εινια πιο ευκολος αλλα παλι δεν εινια χοντρο παιδι. τρωει αλλα εινια κανονικος.

εκανα παγωτο ετοιματζιδικο και εριξα μεσα και κερασια οπυ ειχα βαλει στην καταψυξη. ελπιζω να αρεσει...

kalh χαλαρωση, μετα απο ολα αυτα....

για χαζομαρες παντως..... τι να πω..... μας ξελιγωσες

έλα ρε :tongue::rolleyes: σιγά τα αυγά χαζομάρες έκανα δυο μεζέδες κ ένα φαγητό. Ενώ εσυ με την πίτσα κ την πάστα φλώρα κ τα τυροπιτάκια σου κ το αλμυρό κεικ σου???

Καλησπέρα κορίτσια!

my kelly να τα εκατοστήσετε!! ότι επιθυμείτε και πάντα έτσι δημιουργικά!! η τούρτα σου δείχνει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή!! μπράβο!!:P

kalamaraki μας έστειλες πάλι:P άντε να μαζέψω τα σάλια μου... είναι και δύσκολη η ώρα...

Σήμερα έκανα μελιτζάνες με μπέικον και σάλτσα στο φούρνο.. άμα βγάλω φώτο, θα τη βάλω αργότερα... τώρα πάω να τσιμπήσω κάτι, μέχρι να έρθει ο χάζμπαν γιατί με όλα αυτά που είδα, πείνασα τρελά!!:P

Αυτό με την μελιτζάνα κ το μπείκον με ενδιαφέρει για πες συνταγή;)

αχχχχ τυχερούλα πας στη μανούλα εεε??? Άντε καλή ξεκούραση κ καλή αντάμωση με μανούλα χε χε ;)

χαζό σας φαίνονται πολλά ρε απλά κάθε μέρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό λόξα είναι αυτή!! Συν ότι τελευταία τις βάζω μαζεμένες τις φώτο ρε Σιγά τι φάγαμε τη μια μέρα σαρδελίτσα κ σγουρή σαλάτα κ την επόμενη σκέτη μπριζόλα χωρίς συνοδεία τυροκαυτερή κ σαλάτα ταμπούλε :rolleyes::cool:

Ο σύζηγος κ η κόρη στα κιλά τους αδύνατοι εγώ....ε...εντάξει...χε χε χε :rolleyes::cool::mrgreen::mrgreen:

Ο χαζμπαντ τελικά δεν ήθελε μακαρόνια....:mad: κ ζήτησε λαχανικό.....

Οπότε επειδή πάλι για τεμπελολαχανικό θα πήγαινα έφτιαξα κόκκινο γιαχνί κολοκύθια,πατάτα κ μια μελιτζάνα λίγη ντομάτα κ μπόλικο κύμινο ...το τσακίσαμε με φέτα κ ταμπούλε

photo-2013-06-17-18-35-45-339_zps0421fa03.jpg

Τώρα έχω κολλήσει πως θέλω γλυκό.....έχω κάτι υλικά...θα δω τι θα κανω

Καλησπέρα!Την Παρασκευή το βραδάκι μια συνάδελφος μας κάνει μπαρμπεκιου στο κτήμα της!Θέλω να πάω κάτι σε γλυκό χωρίς να πάρω έτοιμο!Τι έχετε να προτείνετε που να μην είναι πολύ απαιτητικό γιατί δεν το πολυέχω στα γλυκά;:oops:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα!Την Παρασκευή το βραδάκι μια συνάδελφος μας κάνει μπαρμπεκιου στο κτήμα της!Θέλω να πάω κάτι σε γλυκό χωρίς να πάρω έτοιμο!Τι έχετε να προτείνετε που να μην είναι πολύ απαιτητικό γιατί δεν το πολυέχω στα γλυκά;:oops:

μπορείς να φτιάξεις διάφορα εύκολα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/super-mpiskotogliko.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me-fraoules-kai-zele.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenio-beloudo.html

αλλά και ένα παγωτάκι δε θαταν κακή ιδέα!;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-sokolatas-me-cookies-xoris-pagotomixani.html

EvgLp2.png

έλα ρε :tongue::rolleyes: σιγά τα αυγά χαζομάρες έκανα δυο μεζέδες κ ένα φαγητό. Ενώ εσυ με την πίτσα κ την πάστα φλώρα κ τα τυροπιτάκια σου κ το αλμυρό κεικ σου???

Αυτό με την μελιτζάνα κ το μπείκον με ενδιαφέρει για πες συνταγή;)

αχχχχ τυχερούλα πας στη μανούλα εεε??? Άντε καλή ξεκούραση κ καλή αντάμωση με μανούλα χε χε ;)

χαζό σας φαίνονται πολλά ρε απλά κάθε μέρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό λόξα είναι αυτή!! Συν ότι τελευταία τις βάζω μαζεμένες τις φώτο ρε Σιγά τι φάγαμε τη μια μέρα σαρδελίτσα κ σγουρή σαλάτα κ την επόμενη σκέτη μπριζόλα χωρίς συνοδεία τυροκαυτερή κ σαλάτα ταμπούλε :rolleyes::cool:

Ο σύζηγος κ η κόρη στα κιλά τους αδύνατοι εγώ....ε...εντάξει...χε χε χε :rolleyes::cool::mrgreen::mrgreen:

Ο χαζμπαντ τελικά δεν ήθελε μακαρόνια....:mad: κ ζήτησε λαχανικό.....

Οπότε επειδή πάλι για τεμπελολαχανικό θα πήγαινα έφτιαξα κόκκινο γιαχνί κολοκύθια,πατάτα κ μια μελιτζάνα λίγη ντομάτα κ μπόλικο κύμινο ...το τσακίσαμε με φέτα κ ταμπούλε

photo-2013-06-17-18-35-45-339_zps0421fa03.jpg

Τώρα έχω κολλήσει πως θέλω γλυκό.....έχω κάτι υλικά...θα δω τι θα κανω

ωραία ιδέα το φαγητάκι και ειναι εποχής!;)

πήρα κι εγώ ωραία λαχανικά σήμερα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα

Χτες για βραδινό έφτιαξα μπουριτος με ομελέτα

photo-2013-06-18-08-09-01-682_zpsf8a260e5.jpg

Και θα εσκαγα αν δεν εφτιαχνα γλυκό. ..και έφτιαξα γιαουρτοζελε με ανανά κ κεράσια

photo-2013-06-18-08-06-20-707_zpsa0081b2a.jpg

Αυταααα

Τα φιλιά μου στις πρωινές

Καλημέρα θα σου προτείνω το αγαπημένο μου

Είναι εύκολο γρήγορο κ ιδανικό μετά απο κρεας

Μόνο που θα το κάνεις από την προηγούμενη μερα

"Τούρτα" ανανά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-anana.html

βρε καλαμαράκι μου θέλουμε να αγιάσουμε και δε μας αφήνεις!:tongue::P:p:p

τι είναι τούτα πάλι;:shock:

εγώ επηρεάστηκα από τις προτάσεις μου στην Εύη και εκανα παγωτό σοκολατα με μπισκότα όχι cookies digestive

στριφτές με κιμά

κοκοράκι με μακαρόνια

EvgLp2.png

βρε καλαμαράκι μου θέλουμε να αγιάσουμε και δε μας αφήνεις!:tongue::P:p:p

τι είναι τούτα πάλι;:shock:

εγώ επηρεάστηκα από τις προτάσεις μου στην Εύη και εκανα παγωτό σοκολατα με μπισκότα όχι cookies digestive

στριφτές με κιμά

κοκοράκι με μακαρόνια

Καλά μαρί....κ σόρυ για το μαρί αλλά πας γυρεύοντας....

Έφτιαξες από χτες

1}στριφτές με κιμά

2}Κοκοράκι με μακαρόνια

Και 3} παγωτό!!!

Και την λες σε μένα που έκανα ένα μπουρίτο για τον καθένα μας με ομελέτα για βραδινό κ ένα γιαουρτοζελέ τεμπέλικο πάλι????

Δεν είμαστε σοβαρές μου φαίνεται χαχαχαχα :rolleyes::mrgreen::mrgreen:

Το μεσημεριανό μας ταπεινά κοχυλάκια με σάλτσα μανιταριών & Dijon με γαλατάκι κ μουστάρδα χε χε {Γελοία πανεύκολα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα}

photo-2013-06-18-17-44-33-923_zps050c4867.jpg

Και έκοψα το γιαουρτογλυκό μας να σας κεράσω ένα κομματάκι ε?

photo-2013-06-18-14-57-52-599_zpscc5ce178.jpg

Αχ θα με τρελάνετε εσείς!!:P τί φτιάχνετε συνέχεια? τι να πρωτοσχολιάσω? τέλος πάντων για να μην αδικήσω καμία, σας αφήνω εντελώς ... ασχολίαστες χα χα χα:tongue:

Κάποια με ρώτησε για τις μελιτζάνες στο φούρνο... λοιπόν η συνταγή έχει ως εξής: παίρνεις 4 με 5 μελιτζάνες φλάσκες, τις κόβεις σε φέτες, αλλά όχι έως κάτω, κάτι σαν ακορντεόν τις κάνεις και ρίχνεις μπόλικο αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό, αναμέσα για να ξεπικρίσουν. τις αφήνεις καμία ωρίτσα. εντωμεταξύ φτιάχνεις μία σάλτσα κλασσική με ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ότι αρωματικό θέλεις. η συνταγή λέει κανονικά να την μαγειρέψεις λίγο, αλλά εγώ δεν το έχω κάνει, την βάζω άβραστη. Ξεπλένεις καλά τις μελιτζάνες από το αλάτι, στρώνεις μία καλή στρώση από την σάλτσα στο πάτο ενός ταψιού, βάζεις τις μελιτζάνες και ανάμεσα στις κοψιές βάζεις κομμένο μπέικον ή ότι άλλο αλλαντικό σου αρέσει. μετά λίγη σάλτσα ανάμεσα και την υπόλοιπη από πάνω. το ψήνεις στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 1 1/2 ώρα και λίγο πριν το βγάλεις,πασπαλίζεις φέτα θρυμματισμένη και βάζεις λίγο στο φούρνο,να πάρει χρώμα.

v9ec.jpgUploaded with ImageShack.com

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...