Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Kα. Μαρσολάν μου αν δεν βάλετε φώτος από τις δημιουργίες σας εφεξής (το σκότωσα κα.Κέλυ??) θα σας διαγράψω από το φέις :tongue::tongue::tongue:

από'δώ και τουφεξής που λέμε :tongue::tongue:

Κι επειδή με παραμάζεψες, βάζω φωτο και της πατατόπιτας με σπανάκι και προσιούτο. Ψόφησα με τόσα πολλά που έφτιαξα σήμερα, next year ξανά στην κουζίνα.

dsc00266zn.th.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από'δώ και τουφεξής που λέμε :tongue::tongue:

Κι επειδή με παραμάζεψες, βάζω φωτο και της πατατόπιτας με σπανάκι και προσιούτο. Ψόφησα με τόσα πολλά που έφτιαξα σήμερα, next year ξανά στην κουζίνα.

dsc00266zn.th.jpg

,,,,,,,,,,,,,,,κ αν σου πω πως ρώτησα η άμοιρη μια δασκάλα :rolleyes:να με πει....κ μου είπε εφεξής....κ της λέω...είσαι σίγουρη?? μήπως είναι εφ΄εξής ??? όχι μου λέει βρε...γκρρρρρρρρρρ

Ωραία η πατατόπιτα σου μιαμμμμ μιαμμμ θέλω συνταγή!!!

,,,,,,,,,,,,,,,κ αν σου πω πως ρώτησα η άμοιρη μια δασκάλα :rolleyes:να με πει....κ μου είπε εφεξής....κ της λέω...είσαι σίγουρη?? μήπως είναι εφ΄εξής ??? όχι μου λέει βρε...γκρρρρρρρρρρ

Ωραία η πατατόπιτα σου μιαμμμμ μιαμμμ θέλω συνταγή!!!

Λέμε "απαγορεύονται εφεξής οι χαζομάρες" ή "από 'δώ και στο εξής οι χαζομάρες απαγορεύονται". Σωστή ήταν η δασκάλα:P

Η συνταγή για την πατατόπιτα είναι η δική σου ρε, απλά τσιγάρισα με κρεμμύδι κάμποσο σπανάκι και μαϊντανό, έκοψα και το προσιούτο σε κυβάκια και τα πρόσθεσα σε όλα τα υπόλοιπα. Την επόμενη φορά δεν θα ρίξω όμως καθόλου αλάτι γιατί "τσιμπάει". Κατά τα άλλα είναι ντελιτσιόζα, να την κάνετε ;)

Μόλις βγει αυτό

dsc00264c.jpg

Με έχετε παρασύρει κακούργες

Εντάξει, εσύ κέντησες:P:p τι έργο τέχνης είναι αυτό καλε??

Λοιπόν την εφτιαξα κι εγώ τη μηλοπιτα, απίστευη γεύση!Εχω φάει ήδη 2 κομμάτια:tongue::tongue:...

Βάζω φωτό,αλλά φυσικά δεν έχει καμια σχέση με τη δικιά σου :oops::oops: ωχριά μπροστά της..

DSC03004.jpg

DSC03007.jpg

Εντιτ:κορίτσια ούτε κι εγώ μπορώ να τις μικρύνω...εκανα resize alla den egine tipota

Διαφημίσεις

Απολογισμός: η κοτόπιτα φοβερη, αν και την έκανα πολύ πιο ελαφριά απ' ό,τι έλεγε η συνταγή, έβρασα το κοτόπουλο και μετά το ανακάτεψα με μπέικον, σκόρδο, μανιταρια και τσενταρ, χωρίς τσιγάρισμα.

το apple crumble αποτυχία, μάλλον παραέβρασαν τα μήλα και είχαν πολλά ζουμιά, οπότε το crumble αντί για ψιχουλιαστό βγήκε σαν μια κρούστα... από γεύση βέβαια κάτι λέει, την τρώμε :)

έκανα και μια μανιταρόσουπα, κι αυτή ωραία αν και την άλλη φορά δεν θα βάλω κρεμμύδι για να είναι πιο ελαφρια..

my_kelly χαραμιζεσαι μαρηηη!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Δεν μπορεί ρε μαμώτο....θα υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος!!!

Θα το δω το βράδυ κ θα σας πω

Ε καλά όλες μας πιστεύω κάνουμε που κ που ατασθαλείες τις ονομάζω εγώ χαχαχαχα

όχι δεν υπάρχει πιο εύκολος, δυστηχώς, αφού απορούσα αν θα θυμάμαι πως να ανεβάσω φώτο όταν με το καλό αρχίσω τα κουζινομαγειρέματα. Προς το παρόν ας γράψω τη συνταγή του κουρκουτόψωμου, και πολύ μου είναι :tongue:

Θα το κάνω αργά το βράδυ, με έχετε κολάσει! Ελπίζω να το έχει ο θερμιδομετρητής,

Άτιμη διαίταααααααααααααααααααααα

Να σας βάζω τις σαλάτες που τρώω; :-P

ravT αφού κάνεις κι συ δίαιτα σου έχω λύσεις,

1. μπορείς να μαγειρεύεις και να μην τρώς (αν αντέχεις :?)

2. να τρώς αλλά να μετράς τις θερμίδες, και είναι πολύ εύκολο όταν το έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου. Προσθέτεις τις θερμίδες όλων των υλικών και υπολογίζεις πχ ότι αν φας το μισό ταψί ( :cool: ) πήρες 800000 θερμίδες :tongue:

-7.5 κιλά :D

Απολογισμός: η κοτόπιτα φοβερη, αν και την έκανα πολύ πιο ελαφριά απ' ό,τι έλεγε η συνταγή, έβρασα το κοτόπουλο και μετά το ανακάτεψα με μπέικον, σκόρδο, μανιταρια και τσενταρ, χωρίς τσιγάρισμα.

το apple crumble αποτυχία, μάλλον παραέβρασαν τα μήλα και είχαν πολλά ζουμιά, οπότε το crumble αντί για ψιχουλιαστό βγήκε σαν μια κρούστα... από γεύση βέβαια κάτι λέει, την τρώμε :)

έκανα και μια μανιταρόσουπα, κι αυτή ωραία αν και την άλλη φορά δεν θα βάλω κρεμμύδι για να είναι πιο ελαφρια..

my_kelly χαραμιζεσαι μαρηηη!

Με το μικρό κρεμασμένο πάνω σαν μαϊμούλι τα κάνεις όλα αυτά μαρή ή βάζεις τον αντράκουλα με το φακιόλι να φτιάνει Σκραμπλ και να αγναντεύει τους μαύρους στο Χάρλεμ αναπολώντας με νοσταλγία την βαρβατίλα της Κάτω Ραχούλας Αρκαδίας?

Εύγε επίσης Τζουτζού μου! είδες που παίνεψα το σερβίτσο σου ρε?

ada9 μου και η δική σου ωραιότατη φαίνεται και δελεαστικότατη! Εγώ αποφάσισα να το κάνω σαν πασταφλόρα με τις λωρίδες, γιατί διάβασα τα σχόλια στις sintagestispareas και όλοι επέμεναν ότι πρέπει να παίρνει αέρα και να γίνουν πολλές τρύπες γιατί αλλιώς βγάζει ζουμιά και θα λερώσει την κουζινα.

ravT μανάρι μου............ όλα διαιτητικά είναι............... λέω στον εαυτό μου ............:|:-|:|

συνταγή:

πράσοπατάτες γάλακτος

τι θα χρειαστείς:

3-4 πράσα

6-7 πατάτες

κρέμα γάλακτος

αλάτι πιπέρι

λάδι

τι κάνεις:

κοβείς ροδέλες τα πράσα και τις πατάτες

τα ρίχνεις σε ένα πυρέξ

προσθέτεις αλάτι πιπέρι και κρέμα γάλακτος

τέλος ρίχνεις λίγο λάδι και λίγο νερό

ανακατεύεις πολύ καλά

ψήνεις για 1 ώρα στους 180

η συνταγή επιδέχεται πολλές προσθήκες!

είναι εύκολη,γρήγορη,νόστιμη:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εχάθην, το ξέρω.

Αλλά σας το έχω πει.

Ειμαι μαγείρισα του ΣΚ.

Ξεκίνησα ήδη την κατασκευή 2 τουρτών για τα γενέθλια των κοριτσιών μου.

Μου εύχομαι καλή μου επιτυχία...

Να αναμένεται φωτο.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

πω πω! τι φτιαξατε κοριτσια και σημερα?! εγω μονο φακουλες αλλα γινανε νοστιμες.

rav θα φτιαξω οπωσδηποτε τα τρουφακια με μανταρινι!. marsolan αμα δε σου κανει κοπο βαλε τη συνταγη της λεμονοπιτας. ψαχνω να βρω καιρο αλλα δεν εμεινα απο κατι ιδιαιτερα ευχαριστημενη.

Αχ κορίτσια με έβαλε ο άντρας μου και το έβγαλα λίγο νωρίτερα, είχε μοσχοβολίσει το σπίτι :D

Με κατηγόρησε ότι θα ξελιγώσω το παιδί με τις μυρωδιές :tongue:

IMGP0895.jpg

και εδώ το πιάτο του Γ. που είναι μάλλον χαρούμενος με το νέο χόμπι μου να δοκιμάζω νέα φαγητά, κι ας μη τρώει!

(Σήμερα έφαγε άρα είμαστε 1 στα 1 :tongue:)

IMGP0909.jpg

Και για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη η συνταγή:

Κουρκουτόψωμο:

Ρίχνετε σε μεγάλο μπολ

1 γιαούρτι (όποιο επιθυμείτε),

2 αυγά,

2 κούπες αλεύρι,

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,

1&1/3 κούπα νερό

και ανακατεύετε καλά με σύρμα.

Ενώ προθερμαίνεται το φούρνο στους 200, θρυμματίζετε μέσα στο μίγμα περίπου 500 γραμμάρια φέτα

(η ποσότητα της ανάλογα με τα γούστα σας).

Αλοίφετε το ταψί πολύ καλά με ελαιόλαδο.

Βάζετε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο να κάψει το λάδι.

Βγάζετε και ρίχνετε το μίγμα, κουνάτε να πάει παντού.

Τέλος ραντίζετε με ελαιόλαδο και ψήνετα για 45' στους 180.

Καλή σας όρεξη!:D

Εύκολο γρήγορο και με υλικά που συνήθως έχουμε σπίτι ;)

Υ.Γ. είναι έτοιμο όταν πάρει χρώμα αποπάνω και κάνει κρούστα από κάτω.

Εμείς το βγάλαμε λίγο νωρίς και το φάγαμε αχνιστό, δεν κρατιόμασταν! κ

από κάτω είχε καλύτερο χρώμα και υφή. Ηθελε λίγο ακόμη για αποπάνω...

-7.5 κιλά :D

Με το μικρό κρεμασμένο πάνω σαν μαϊμούλι τα κάνεις όλα αυτά μαρή ή βάζεις τον αντράκουλα με το φακιόλι να φτιάνει Σκραμπλ και να αγναντεύει τους μαύρους στο Χάρλεμ αναπολώντας με νοσταλγία την βαρβατίλα της Κάτω Ραχούλας Αρκαδίας?

Εύγε επίσης Τζουτζού μου! είδες που παίνεψα το σερβίτσο σου ρε?

Αχ σας ευχαριστούμε, είναι μια απλή πορσελάνη Σεβρών καθημερινή, να έχουμε να σπάμε σε στιγμές κεφιού ή νεύρων... τα μπακαρά τα έχω στη σερβάντα :tongue:

αυτό το καλαμάρι με έφαγε, λεχώνα γυναίκα, εγώ μια ακαμάτρα ήμανε, αλλά τώρα με έχει πιάσει ετεροχρονισμένο nesting instinct και χαρχαλεύω στην κουζίνα με το μωρό στο μάρσιπο και τη μεγάλη ανεβασμένη στην καρέκλα να τρώει το ωμό μπέικο, να σκορπάει τα αλεύρια κλπ δίχρονα..

αλλά εσάς τις προχω δεν σας πιάνω με τίποτα!

αυτά τα ανώμαλα τα έφτιαχνε πολύ συχνά η μάνα μου και θέλω να τα δοκιμάσω.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!:P

οι φακές μου απλά τέλειες έτσι;

έχω να το λέω!χαχαχ

τις έκανα κι εγώ μια φορά καλές!χαχα

άντε να δούμε την επόμενη!;)

το κουρκουτόψωμο πάρα πολυ ωραίο!το έχουμε κι εμείς εδώ στην 'Ηπειρο,το λέμε κουρκουτόπιτα!

τα ανώμαλα εγώ τα ξέρω βραχάκια,και πραγματικά είναι εύκολα και γρήγορα και νόστιμα!!!ό,τι πρέπει για μένα δηλαδή!:P

κάπου είδα και τις αναλογίες σε γραμμάρια και κούπες!πολύ χρήσιμο!ευχαριστούμε!

επίσης,βρε κορίτσια,να κάνουμε μια λίστα και με τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε στο σπίτι για κάτι στα γρήγορα είτε γλυκό είτε φαγητό

θα έβαζα σε αυτή τη λίστα γάλα αυγά αλεύρι τυρί κουβερτούρα που δε χαλάει κιόλας μακαρόνια ρύζι πατάτες χμμμ για πείτε κι εσείς

συνταγή:

χοιρινές στο φούρνο με πατάτες

θα χρειαστείς:

καρότα

πράσα

άνηθο

πατάτες

χοιρινές μπριζόλες εννοείται :P:p:tongue:

τι κάνεις:

ψιλοκόβεις όλα τα λαχανικά

τα βάζεις μαζί με τις μπριζόλες σε ένα πυρέξ ή στη γάστρα

ρίχνεις λίγο λάδι

ψήνεις στους 180 για 1 ώρα

στο τέλος ρίχνεις αλατοπίπερο και ρίγανη

θα τις κάνω σήμερα,δεν τις έχω ξανακάνει έτσι

τι θα αλλάξω

δε θα προσθεσω ανηθο

θα προσθέσω πιπεριές χρωματιστές και κρεμμύδι σκόρδο

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...