Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

      Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

      οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

       

      Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Καλησπέρα στη νόστιμη παρέα σας.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό

το topic αν και σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.

Το "διαφορετικό μπριάμ" το είχα φτιάξει πριν

από μερικούς μήνες. Επειδή ήθελα να το φτιάξω

πιο light έβαλα γιαούρτι light και πολύ λίγο

ελαιόλαδο.

Σε γενικές γραμμές βγήκε νόστιμο απλά την επόμενη

φορά δεν θα βάλω light γιαούρτι γιατί "κόβει".

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε "κεράσματα" που

διατηρούνται 3-4 μέρες εκτός ψυγείου;

Μετά το Πάσχα μάλλον γεννάω και σκεφτόμουν να φτιάξω

μόνη μου κάποια γλυκάκια για να κεράσω όσους έρθουν επίσκεψη

στο μαιευτήριο.


eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το σερβις κουρκουμπινι εγω τα παω ολα σε ενα μαγαζακι που φτιαχνει ηλεκτρικες συσκευες ,χυτρες κλπ.

Καλα τι τελεια τουρτα πεταλουδα ειναι αυτη? γεια στα χερια σου!!

Με το καλο Λιλα παυσε! Κερασματα για μετα το πασχα ε, μπορεισ να κανεισ μπισκοτα κ μιας κ θα ειναι κ για μωρακι μπορεις να παρεις κ αντιστοιχο κουπ πατ κατι μωρουδιακο κ να τα κοψεις κ να τα στολισεις με ζαχαροπαστα η οτι αλλο θες, η γλυκα μπουκιτσες σιροπιαστα , καπ κεικς ( μπισκοτα κ καπ κεικσ μπορεισ να τα βαλεις κ σε σακουλακια κ θα διατηρηθουν ολοφρεσκα), κατι αλλα δεν ξερω πως τα λενε μωρε εγω τα ξερω σαν εργολαβους η μακαρον αμυγδαλωτα ψημενα ειναι κ ειναι τελεια ,κατι αλλα καρυδες με το κερασακι απο πανω , κουραμπιεδες, εεεεε αλλο τωρα δεν μου ερχεται κατι ,θα σκεφτω κ θα επανελθω

Link to comment
Share on other sites

E βρε Ntemiii τι μικρός που είναι ο κόσμος! Ωραίες φωτογραφίες ο σύζυγος! Ωραία και τα καλούδια σου.

Εγώ κόρες σας διαβάζω ανελλειπώς αλλά δεν πολυσυμμετέχω μιας και έχω τις βαρεμάρες μου.

μικρός και στρογγυλός!!;)

αλλά τι εννοείς;μήπως γνώρισες το σύζυγο που είναι και διάσημος παρεπιπτόντως;;;;:tongue::P:p:p:p


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στη νόστιμη παρέα σας.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό

το topic αν και σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.

Το "διαφορετικό μπριάμ" το είχα φτιάξει πριν

από μερικούς μήνες. Επειδή ήθελα να το φτιάξω

πιο light έβαλα γιαούρτι light και πολύ λίγο

ελαιόλαδο.

Σε γενικές γραμμές βγήκε νόστιμο απλά την επόμενη

φορά δεν θα βάλω light γιαούρτι γιατί "κόβει".

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε "κεράσματα" που

διατηρούνται 3-4 μέρες εκτός ψυγείου;

Μετά το Πάσχα μάλλον γεννάω και σκεφτόμουν να φτιάξω

μόνη μου κάποια γλυκάκια για να κεράσω όσους έρθουν επίσκεψη

στο μαιευτήριο.

ευτυχώς που μου το ειπες γιατί έχω μόνο 2% αυτή τη στιγμή

το έχω στο φούρνο και έλεγα να βαλω αύριο τη σως

να πάρω με κανονικά λιπαρά αν είναι


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ geny!

Τα cup cakes επειδή έχουν τη βουτυρόκρεμα από πάνω

φοβάμαι μήπως γίνουν χάλια.

Τα μπισκοτάκια είναι πολύ ωραία ιδέα πάντως.

Ντένι, θα σου πρότεινα να το σερβίρεις ζεστό.


eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα στη νόστιμη παρέα σας.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό

το topic αν και σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.

Το "διαφορετικό μπριάμ" το είχα φτιάξει πριν

από μερικούς μήνες. Επειδή ήθελα να το φτιάξω

πιο light έβαλα γιαούρτι light και πολύ λίγο

ελαιόλαδο.

Σε γενικές γραμμές βγήκε νόστιμο απλά την επόμενη

φορά δεν θα βάλω light γιαούρτι γιατί "κόβει".

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε "κεράσματα" που

διατηρούνται 3-4 μέρες εκτός ψυγείου;

Μετά το Πάσχα μάλλον γεννάω και σκεφτόμουν να φτιάξω

μόνη μου κάποια γλυκάκια για να κεράσω όσους έρθουν επίσκεψη

στο μαιευτήριο.

για το σερβις κουρκουμπινι εγω τα παω ολα σε ενα μαγαζακι που φτιαχνει ηλεκτρικες συσκευες ,χυτρες κλπ.

Καλα τι τελεια τουρτα πεταλουδα ειναι αυτη? γεια στα χερια σου!!

Με το καλο Λιλα παυσε! Κερασματα για μετα το πασχα ε, μπορεισ να κανεισ μπισκοτα κ μιας κ θα ειναι κ για μωρακι μπορεις να παρεις κ αντιστοιχο κουπ πατ κατι μωρουδιακο κ να τα κοψεις κ να τα στολισεις με ζαχαροπαστα η οτι αλλο θες, η γλυκα μπουκιτσες σιροπιαστα , καπ κεικς ( μπισκοτα κ καπ κεικσ μπορεισ να τα βαλεις κ σε σακουλακια κ θα διατηρηθουν ολοφρεσκα), κατι αλλα δεν ξερω πως τα λενε μωρε εγω τα ξερω σαν εργολαβους η μακαρον αμυγδαλωτα ψημενα ειναι κ ειναι τελεια ,κατι αλλα καρυδες με το κερασακι απο πανω , κουραμπιεδες, εεεεε αλλο τωρα δεν μου ερχεται κατι ,θα σκεφτω κ θα επανελθω

ευχαριστω πολυ για την απαντηση κοριτσι.

λιλα παουζε και εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να πανε ολα καλα και να κρατησεις το μωρακι σου στα χερια σου γερο και καλοτυχο.

για γλυκακια και εγω μπισκοτακια θα σου προτεινα, καπ κεικς χωρις τη βουτυροκρεμα, σοκολατακια με μαυρη σοκολατα, μπαουντακια (γινονται πανευκολα) αν και δεν ξερω αν θα σου κρατησουν τοσο καλα. μαλλον τα ανωμαλα τα σοκολατακια εινια καλυτερη επιλογη απο σοκολατειδη. μπορεις να κανεις και μπισκοτολουκομο μεσα σε ατομικο σακουλακι με ροζ λουκουμι αφου περιμενεις και κοριτσακι, και τα σιροπιαστα. ολα οσα σου ειπε η αλλη κοπελα.

επειδη ομως εισαι ακι σχεδον ετοιμογεννη κατι ευκολο και οχι κοπιαστικο.

Link to comment
Share on other sites

εγω τωρα με το νυχτερινο εκανα κεφτεδακια μπλουμ (σαν γιουβαρλακια) στην κατσαρολα με κοκκινη σαλτσα και κριθαρακι. εκανα και μια παστα φλωρα με πορτοκαλι για να την παρει ο συζυγος αυριο στη δουλεια για να κερασει για τα γενεθλια του μικρου.

εχω ακομα μισο κιλο κιμα να τον κανω μαλλον μπιφτεκια το βραδυ. τι αλλο να τον κανω; μη μου πεις παπουτσακια, δεν προκειται;);)

Link to comment
Share on other sites

το γλυκό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-psigeiou-me-mpiskota.html#rr_message_link

είδα όμως mykelly πως τελικά εσύ είχες κάνει άλλο;;ή βασίστηκε και σε αυτή τη συνταγή;

είδα πάλι τη φώτο σου και όντως είναι διαφορετικό!

όχι δεν είχα κάνει αυτό. Είχα βάση 3 συνταγές και τις προσάρμοσα στα υλικά που είχα. Δεν είχα πχ ζαχαρούχο και δεν έβαλα. Και επίσης είχα βάλει κουβερτούρα με τα μπισκότα. Δες αν θες λίγο τη συνταγή, την είχα γράψει, έχει αρκετές διαφορές με αυτό που έβαλες εδώ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ravT,έλα που σε ξέρουμε;;;;:P:p:p:p

όσο για τα γαλάκτοκομικά μου ταιριάζουν παντού!ειδικά η φέτα!μιαμ μιαμ!:P

κουρκουμπίνι,κάτι ήξερα που τις είχαμε τραβήξει όμως τότε!;)

mykelly,το δικό σου φαίνεται πιο λαχταριστό!:P βάλε μας τη συνταγή σου!

λοιπόν,δοκίμασα λίγο από το φαγητό να δω πως βγήκε!είναι πεντανόστιμο παρόλο που το άφησα χωρίς αλάτι και πιπέρι για να φάει και το μικιό!

αύριο θα προσθέσω και τη σως και θα σας βάλω φωτό!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν σας παραδίδω το γλυκό της mykelly!

Γλυκό ψυγείου

Υλικά

1,5 πακέτο πτι μπερ σπασμένα με τα χέρια

1,5 κούπα γάλα

200 γρ κουβερτούρα κομμάτια

3 κουταλιές κορν φλάουρ

2 κρέμες στιγμής κακάο

600 ml γάλα

1 morfat creamy που θα το έχουμε παγωμένο στο ψυγείο

4 κουτ. Σούπας ζάχαρη άχνη

4 κουτ. Σούπας κονιάκ

Βάση.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα να ζεσταίνεται. Όταν κάψει αλλά πριν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τα κομμάτια κουβερτούρας, κλείνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε να λιώσουν. Μόλις λιώσουν ξαναβάζουμε το κατσαρολάκι στο μάτι και όταν δούμε φουσκαλίτσες προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα ώσπου να γίνει μια σχετικά παχύρευστη κρέμα. Το βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα. Τα ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να βραχούν καλά παντού. Στρώνουμε αυτό το μείγμα σε αρκετά μεγάλο ταψάκι γιατί βγαίνει μπόλικο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Μέση.

Χτυπάμε το γάλα με τη σκόνη των φακελακίων. Την απλώνουμε με μαρίζ πάνω από τη βάση με τα μπισκότα.

Top.

Χτυπάμε το morfat creamy για έξι λεπτά με το μίξερ, ενώ κατά τη διάρκεια προσθέτουμε το κονιάκ και την ζάχαρη άχνη. Αφού σιγουρευτούμε ότι το ταψάκι που έχουμε στρώσει τα υπόλοιπα έχει κρυώσει καλά, στρώνουμε και την σαντιγύ. Πασπαλίζουμε με τρούφα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν το κόψουμε.

το επόμενό μου γλυκάκι!:P


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

καλαμαρακι μαλλον θελει αλλαγη το λαστιχο κ δυστυχως δεν το καλυπτει η εγγυηση.Εχει γυρω στα 16-17 ευρω. Αλλα αν πιανουν τα χερια του αντρα σου πες του να σου βγαλει την βαλβιδα να την καθαρισει λιγο κ δοκιμασε παλι να δεις αν δουλευει.Εμενα μια φορα μου αλλαξανε το λαστιχο κ παλι δεν δουλευε κ τελικα ανοιξε την βαλβιδα μονος του ο αντρας μου κ ειχε κοπει ενα λαστιχακι .πηγε το πηρε εκανε 1 ευρω κ ετοιμο. Εβγαλα κ το λαστιχο που μου ειχαν αλλαξει τσαμοπα κεβαλα ξανα το παλιο αφου δεν ηταν αυτο το προβλημ κ το κρατησα για μελλοντικο προβλημα.

Ναι μωρέ πιάνουν τα χέρια του δεν έχω παράπονο....πήγε ο χαζμπαντ κ του είπε πως είναι μια χαρά όλα τα λαστιχάκια κ το μεγάλο λάστιχο...θα δείξει απόψε η νεκροψία που θα κάνω φακές για αυριο

τελειο το λαχανο.... μιαμ μιαμ

κοριτσια ευχαριστω για την απαντηση και τις 2 σας:D:D:D. χαρηκα τωρα γιατι εινια καλη τιμη για 2 χυτρες.

αχ και εγω θελω καταψυκτη. με σωζεις που μου λες οτι το εχεις και οτι εινια καλο. αρα να παρω το χαζμπαντ και να παμε πρακτικερ;):D:D:D:D

με το λαστιχο καλα εκανες;);)

για σερβις που τα πατε αυτα τα σκευη;

καλα ας την παρω τωρα εγω και για ο σερβις εχουμε χρονο.

ευχαριστω.......

Αχχχχ κ εγώ θέλω καταψύκτη!!

Εμείς τα πάμε στα εξουσιοδοτημένα σέρβις της κάθε εταιρείας ;)

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

λοιπόν,σας χρωστάω φώτος!

το τουρτοκέικ μας

img6474z.jpg

και το σημερινό μας φαγάκι

dsc5883fixed.jpg

ντεμακι οντως πολυ ωραια η πεταλουδα σας. το εχεις πολυ το καλλιτεχνικο;);). μπραβο... και τοσο καιρο βρε μας στερουσες τοσο ωραιες φωτογραφιες:D:D:D:D:D

Θα συμφωνήσω με την Κουρκουμπίνι απορώ τόσο καιρό γιατί μας άφηνες στο σκοτάδι οι φώτο σου είναι πολυυυυυυυυ ωραίες χεχε κ τα καλούδια σου φυσικά!

Καλησπέρα στη νόστιμη παρέα σας.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό

το topic αν και σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.

Το "διαφορετικό μπριάμ" το είχα φτιάξει πριν

από μερικούς μήνες. Επειδή ήθελα να το φτιάξω

πιο light έβαλα γιαούρτι light και πολύ λίγο

ελαιόλαδο.

Σε γενικές γραμμές βγήκε νόστιμο απλά την επόμενη

φορά δεν θα βάλω light γιαούρτι γιατί "κόβει".

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε "κεράσματα" που

διατηρούνται 3-4 μέρες εκτός ψυγείου;

Μετά το Πάσχα μάλλον γεννάω και σκεφτόμουν να φτιάξω

μόνη μου κάποια γλυκάκια για να κεράσω όσους έρθουν επίσκεψη

στο μαιευτήριο.

Καλησπέρα κ καλώς την στο μαγειροπαρεάκι μας ;)

Με το καλό το μωρό σου :D

εγω τωρα με το νυχτερινο εκανα κεφτεδακια μπλουμ (σαν γιουβαρλακια) στην κατσαρολα με κοκκινη σαλτσα και κριθαρακι. εκανα και μια παστα φλωρα με πορτοκαλι για να την παρει ο συζυγος αυριο στη δουλεια για να κερασει για τα γενεθλια του μικρου.

εχω ακομα μισο κιλο κιμα να τον κανω μαλλον μπιφτεκια το βραδυ. τι αλλο να τον κανω; μη μου πεις παπουτσακια, δεν προκειται;);)

χμ.....κιμά έτοιμο μαγειρεμένο για μακαρόνια, κανελόνια? ή παίρνεις τρεις μελιτζάνες κ φτιάχνεις παπουτσάκια στο πιτς φιτίλι χαχαχα

Εγώ πάω τώρα καφεδιά σε παιδότοπο κ το βράδυ μαγείρεμα φακές ;)

α κ κόλλησα με το σουριμι.....ξαναπήρα να ξαναφτιάξω χε χε

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κορίτσια... λίγο έλειψα και πολλά γράψατε....να δω τί θυμάμαι;)

Θυμάμαι την τούρτα της ntemiii και μου άρεσε πολύ... με τα ωραία κεράκια happy birthday από πάνω! και ήταν να πάρεις φόρα!:P οι φωτογραφίες πολύ καλλιτεχνικές! τελικά γνωρίζεστε με τη ravT?

Εγώ κορίτσια έδωσα 40 ευρώ για την χύτρα και φτου να μην την ματιάσω, κάνει πολύ καλά την δουλειά της:P αλλά μου φαίνεται 100 ευρώ για 2 ουσιαστικά κατσαρόλες, δεν είναι καθόλου άσχημα kourkoumpini.

Σήμερα έκανα φακές, μιας και είχα μπόλικες δουλειές στο σπίτι... δεν προλάβαινα για κάτι άλλο πιο γρήγορο... :P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...