Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

      Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

      Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια:P

Επιτέλους Παρασκευή:tongue: αν και η θερμοκρασία μας τα χαλάει;)

Σήμερα έχουμε ρεβυθάδα κοκκινιστή με τα σχετικά μπινιλίκια... όσο για τις μπάμιες, δεν ξέρετε πόσο μου έχουν λείψει... αλλά δυστυχώς δεν τις τρώει ο νίνος και τις κάνω σπάνια...

ntemiii έκανες το κέικ που σου είπα? για πες...

Ολγάκι εγώ έκανα την προηγούμενη βδομάδα μαρμελάδα φράουλα... είδα διάφορες συνταγές και κατέληξα να τις βράσω με ζάχαρη, αφού τις έκοψα στα τέσσερα και αφού τις ξάφρισα αρκετές φορές, έτριψα μισό μήλο για να πήξει και έριξα και λίγες σταγόνες λεμόνι... δε μου πήρε πολύ ώρα και έγινε πολύ καλή.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια:P

Επιτέλους Παρασκευή:tongue: αν και η θερμοκρασία μας τα χαλάει;)

Σήμερα έχουμε ρεβυθάδα κοκκινιστή με τα σχετικά μπινιλίκια... όσο για τις μπάμιες, δεν ξέρετε πόσο μου έχουν λείψει... αλλά δυστυχώς δεν τις τρώει ο νίνος και τις κάνω σπάνια...

ntemiii έκανες το κέικ που σου είπα? για πες...

Ολγάκι εγώ έκανα την προηγούμενη βδομάδα μαρμελάδα φράουλα... είδα διάφορες συνταγές και κατέληξα να τις βράσω με ζάχαρη, αφού τις έκοψα στα τέσσερα και αφού τις ξάφρισα αρκετές φορές, έτριψα μισό μήλο για να πήξει και έριξα και λίγες σταγόνες λεμόνι... δε μου πήρε πολύ ώρα και έγινε πολύ καλή.

Νίνα,φοβάμαι για τη μικρούλα τους ξηρούς καρπούς!βασισμένη όμως στο δικό σου και σε ένα άλλο με ινδοκάρυδο κατέληξα σε αυτό που φτιάχνω και είναι πεντανόστιμο!!σ'ευχαριστώ!

έχω το γαύρο στο φούρνο και κολοκυθάκια για βράσιμο!

καλή μας όρεξη!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

εφτιαξα κοριτσια μαρμελαδα φραουλα..και για να δεσει την εβραζα επι 2 ωρες..ειναι λογικο;..εβαλα τη ζαχαρη και τις φραουλες και εβρασαν μονο με το ζουμι τους ,και δεν ελεγε αυτο το ζουμι να σωθει και να δεσει..εσεις τι κανετε;
Ολγάκι, μήπως τις πολτοποίησες πλήρως τις φράουλες; Δες εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada-fraoula.html

Oλγάκι όπως σου ανέφερε κ η ΡαβΤ , καλό είναι να μην της κόβουμε μικρά κομμάτια , στα δυο είναι αρκετό.

Τις κόβουμε στα δυο,{εγώ κάποια στιγμή ενώ βράζουν παίρνω το πιμερ κ ρίχνω δυο βόλτες ίσα να κοπούν λίγο παραπάνω αλλά όχι να γίνουν πολτός κ μένουν περίπου 50-50% κομμάτια} τις βάζεις όπως ξέρεις άλλωστε κ τις ελέγχεις ανακατεύεις να μη κολλήσουν, εγώ τις αφήνω στην αρχή για μισή ώρα σε δυνατή φωτιά κ μετά χαμηλώνω κατά το ένα τρίτο πχ. Δεν τις ξαφρίζω δεν βάζω βανίλια παρά μόνο μισό λεμόνι ή ένα ανάλογα την ποσότητα. Και όπως μου ειπαν πρόσφατα καλό είναι να μην κάνουμε μεγάλη ποσότητα μονομιάς πχ 5 κιλά μαζί, καλύτερα δυο δύο κιλά αλλιώς χάνουν το χρώμα το ζωηρό το κόκκινο κ αργούν να πήξουν κ παραβράζουν γίνονται σάλτσα .

Μια φίλη μου κάνει το εξής κόλπο όπως λέει

Την προηγούμενη νύχτα τις κόβει στα δυο τις βάζει σε μπωλ ταπερ με την ζάχαρη τις αφήνει όλο το βράδυ να βγάλουν τα υγρά τους κ το πρωί όπως είναι τις βάζει κ τις βράζει με το λεμόνι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Νίνα,προσπάθησα μερικές φορές να ανεβάσω φώτο,δεν τα κατάφερα και τα παράτησα!

Ειρήνη,τι είναι τα καλούδια σου;οκ,φασολάκια κοκκινιστά;το άλλο;συκωτάκια;

για άυριο δε ξέρω τι να κάνω!η μικρή ψαρι,εμείς;καμιά μακαρονάδα;μου έδωσε μια φίλη φρέσκο ωραίο μαιντανο να κάνω καμιά σάλτσα κρύα με ντομάτα σκορδάκι και μαιντανο


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

καλημέεερααα!!!!

πολύ ωραία μέρα!!!!:P:p:p

και φυσικά Σαββατοκύριακο!!!:P:p:p

πλησιάζουν και οι διακοπές του Πάσχα!!!:P:p:p

σήμερα το μενού έχει πεσκανδρίτσα με λαχανικά για τη μικρή

εμείς θα φάμε μακαρονάδα με κρύα σάλτσα

θα κάνω και το γλυκό σου mykelly!λέω να το βάλω κατευθείαν σε τάπερ!πόσο μεγάλο λες;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα κορίτσια:P Σαββατοκύριακο επιτέλους, αλλά πολύ κρύο βρε παιδιά... πού είναι το καλοκαίρι?;)

Νίνα,προσπάθησα μερικές φορές να ανεβάσω φώτο,δεν τα κατάφερα και τα παράτησα!

Ειρήνη,τι είναι τα καλούδια σου;οκ,φασολάκια κοκκινιστά;το άλλο;συκωτάκια;

για άυριο δε ξέρω τι να κάνω!η μικρή ψαρι,εμείς;καμιά μακαρονάδα;μου έδωσε μια φίλη φρέσκο ωραίο μαιντανο να κάνω καμιά σάλτσα κρύα με ντομάτα σκορδάκι και μαιντανο

Γιατί δε μπορείς? προσπάθησες με το imageshack ή κάτι άλλο? είναι πολύ εύκολο.. αν θες βοήθεια, πες:P

olive και εγώ έβαλα μήλο τριμμένο και βγήκε μία χαρά! τί καλύτερο από φυσικό πηκτικό?

Σήμερα έχουμε τσιπούρες ψητές με χόρτα και έφτιαξα και ένα σαγανάκι στο φούρνο.

Πριν το ψήσιμο:

10106291.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα μαγειροκόριτσα

Εκανα ένα διάλειμμα μιας βδομάδας αφού έλειπαν ο χαζμπαντ κ η μικρή μου κ δεν μαγείρευα τίποτα ιδιαίτερο για μένα

Εντιτ

Ξέχασα να πω πως φτιάξατε τόσο ωραία καλούδια πω πω ζηλευτά πολύ!

Σήμερα που επέστρεψαν είχα ετοιμάσει μακαρόνια με κιμά παραγγελία της μικρής

Και μια καβουροσαλάτα που τελικά μας άρεσε πολύ κ την τσακίσαμε

521987_10200817114488734_684547960_n_zps842ee7d5.jpg

Link to comment
Share on other sites

όταν κάνω μαρμελάδα (όποιο φρούτο και να είναι) προσθέτω από την αρχή και μια κουταλιά της σούπας γλυκόζη. Βοηθάει πάρα πολύ στο να δέσει γρήγορα η μαρμελάδα
Καλημέρα.

Για να πήξει πιο εύκολα η μαρμελάδα προσθέτω λίγο τριμμένο μήλο (φυσικό πηκτικό) το οποίο δεν επηρρεάζει τη γεύση.

30-40γρ και κάθε 250γρ μαρμελάδας!!!

Εγώ πραγματικά δεν το χρειάστηκα ποτέ ούτε τη γλυκόζη αλλά κ ούτε κ το μήλο, μια χαρά μου πήζει κ χωρίς τίποτα;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πραγματικά δεν το χρειάστηκα ποτέ ούτε τη γλυκόζη αλλά κ ούτε κ το μήλο, μια χαρά μου πήζει κ χωρίς τίποτα;)

η γλυκόζη δεν είναι μόνο για να πήξει το μείγμα μας, αλλά στις άπειρες νοικοκυρές βοηθάει έτσι ώστε να μην "ζαχαρώσει" η μαρμελάδα ή το γλυκό του κουταλιού από το πολύ βράσιμο ;)

το μήλο όπως και τα φλούδια κουκούτσια από το φρούτο (σε τουλπάνι αυτά) κατά τον βρασμό επίσης βοηθούν στο πήξιμο

αυτά τα εγκυκλοπαιδικά σήμερα :tongue::tongue::tongue:


KbLyp3.png 4AByp3.png
Link to comment
Share on other sites

Νίνα,πολύ λαχταριστό φάινεται!!!

Καλαμαράκι,συνταγήηηηηηηηη!επίσης,ερώτηση,εσύ που κάνεις συχνά ταμπουλέ!έχω έτοιμο το πλιγούρι!πόσο αντεχει έως ότου το αναμείξω με τα υπόλοιπα υλικά;;;

το γλυκάκι μου βγήκε τέλειο!!!!

η μακαρονάδα επίσης!και πολύ γρηγορη!κάναμε και δουλίτσες σήμερα οπότε δε γινόταν να φαμε και τπτ πολύπλοκο!

τι καλά βρε καλαμαράκι που φεύγουν τα δυο τους και παίρνεις κι εσύ μια ανάσα!εμείς περνάμε πάλι αγχος αποχωρισμού μου φάινεται!

πότε επιτέλους αυτές οι κόρες κολλάνε στον μπαμπά τους;;;χαχαχαχ


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...