Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Κοτόπουλο με πατάτες σήμερα. Όχι με μπύρα μιας και θα φάει το παιδί αλλά το κλασσικό παραδοσιακό.

Kalamaraki εγώ δεν μπόρεσα να μικρύνω τη φώτο. Είναι τόσο tragic να ανεβάζουμε μεγάλες φώτο;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοτόπουλο με πατάτες σήμερα. Όχι με μπύρα μιας και θα φάει το παιδί αλλά το κλασσικό παραδοσιακό.

Kalamaraki εγώ δεν μπόρεσα να μικρύνω τη φώτο. Είναι τόσο tragic να ανεβάζουμε μεγάλες φώτο;

Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μπύρα για τα παιδιά, γιατί στο βράσιμο το αλκοόλ εξατμίζεται. Πόσα και πόσα φαγητά δεν σβήνουμε με κρασί!!!

Για τις φωτό που λες, στο photobucket δεν έχει επιλογή μεγέθους; Δοκίμασε το tinypic.com που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις διαφορετικά μεγέθη. Οι τεράστιες φωτό αποσυντονίζουν τη σελίδα και αργούν ν' ανοίξουν αν δεν έχεις σύνδεση σφαίρα.

καλαμαράκι, η πατατόπιτα φαίνεται τέλεια! Μόλις τελειώσω με τη διατροφή που κανω, θα την φτιάξω κι εγώ. Μέχρι τότε απλώς ξεροσταλιάζω. :|

φοβερή η πατατόπιτα έτσι;;

σούπερ!!!

οι φακές έγιναν πολύ καλές και η πατάτα μας έσωσε καλαμαράκι!!!:P

είμαι στο σχολείο...θα πάμε εκδρομή!!!!!!:P

φιλιάαααααααα

θα επανέλθω με συνταγή..........

EvgLp2.png

Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μπύρα για τα παιδιά, γιατί στο βράσιμο το αλκοόλ εξατμίζεται. Πόσα και πόσα φαγητά δεν σβήνουμε με κρασί!!!

Για τις φωτό που λες, στο photobucket δεν έχει επιλογή μεγέθους; Δοκίμασε το tinypic.com που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις διαφορετικά μεγέθη. Οι τεράστιες φωτό αποσυντονίζουν τη σελίδα και αργούν ν' ανοίξουν αν δεν έχεις σύνδεση σφαίρα.

Τη συνταγή που είχε προτείνει η dimitrab έλεγα.Ακόμα και οι πατάτες σε μπύρα βράζουν και δεν θέλω να φάει το παιδί. Είναι μικρούλης μωρέ ακόμα (16 μηνών).

Όσο για τις φώτο κατάλαβα. Εμένα μου τις ανοίγει μπαμ μπαμ και δεν είχα καταλάβει πού είναι το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να βρω αυτό που λέει το kalamaraki.

Τhanks

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ταμαρ μπορείς και όταν κατεβάσεις τη φωτο να κανείς edit στη φωτο και να πας adjustment αν θυμάμαι καλα εκεί έχει customized βάζεις το μέγεθος που θέλεις και έπειτα τη σώσεις και πρέπει τον κωδικός πιο μικρής πλέον φωτογραφίας. Απλά το καλαμαράκι σου το είπε για να το κανείς από την αρχή να κατεβαίνουν στο μέγεθος που θέλεις και να μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία συνέχεια...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Τη συνταγή που είχε προτείνει η dimitrab έλεγα.Ακόμα και οι πατάτες σε μπύρα βράζουν και δεν θέλω να φάει το παιδί. Είναι μικρούλης μωρέ ακόμα (16 μηνών).

Όσο για τις φώτο κατάλαβα. Εμένα μου τις ανοίγει μπαμ μπαμ και δεν είχα καταλάβει πού είναι το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να βρω αυτό που λέει το kalamaraki.

Τhanks

Ωραίο φαγητακι... Εγώ σήμερα θα κάνω μια ταπεινή φασολάδα...

q1kup2.pngza5op2.png

Κοριτσια καλημερα,

Που ειναι η συνταγη της πατατοπιτας?? Φαινεται πολυ ωραια καλαμαρακι!

Εμενα ο συζυγος σημερα μου ειπε οτι θελει λουκανικα, πατατες τηγανιτες, πιτες απο σουβλακια και σαλατα του σεφ, μιας και θα φυγουμε το ΣΚ και δε θελω να μεινει φαγητο.

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Μπράβο χρυσοχέρες !!!

Τι ωραία που φαίνονται όλα!!!

Σήμερα φάγαμε το κοτοπουλο κρασάτο με μανιτάρια κ ρυζότο με πιπεριές!!

Για αύριο θα φάμε το κοτόπουλο που περίσσεψε με πατάτες φούρνου για τα παιδια κ κοκκινιστό κουνουπίδι για εμάς...

Ηθελα να φτιάξω τη σκεπαστή μηλόπιτα, αλλά δεν αντέχω ...θα πάω για υπνο:tongue:

Καληνύχτα!!!!:P:p

Nα την κάνεις κ να μας τιμήσεις με μια φώτο σου ;)

πω πω βρε kalamaraki τι ειν' τουτα παλι?!!!!!!!! η πατατοπιτα φαινεται τελεια! να μας πεις και απο γευση. την πιτσα δεν τη ζηλευω λογω ροκφορ! ειδαλλως......... αντε κοριτσια να βαζετε και καμια δοκιμασμενη νηστισιμη συνταγουλα σιγα σιγα

Πατουσίτσα νηστίσιμη από μένα θα δεις μόνο την περίοδο του Πάσχα χαχαχα :tongue:

Οντως σουπερ φαίνεται η πατατόπιτα, πολύ πιο ωραία από εκείνη στο λινκ που είχες βάλει!

Κι εμένα δε μου αρέσει το ροκφορ αλλά πεθαίνω για ένα Ιταλικό τυρί παρόμοιο!

A οι φώτο δεν μπαίνουν με attachment ή κάτι τέτοιο?:confused: πρέπει να το ρίξω στη μέλετή?

Αυτό πως σας φαίνεται? http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourkoutopsomo.html

Είναι εξαιρετικά εύκολο, πόση φέτα άραγε βάζει κανείς? Δεν χρειάζεται κανένα άλλο μέσο ψησίματος πλήν φούρνου, έτσι μπορώ να το κάνω κι γω η καψερή να ηρεμήσω!!!:D

Καλαμαράκι είσαι το kalamaraki στο συνταγές της παρέας? Να ξέρω να τα μελετήσω όλααααααα αν είναι!!!

Ναι ναι η ίδια είμαι :tongue: εκεί όλες μου οι προσπάθειες χε χε

Το κουρκουτόψωμο το κάνω κ εγώ όπως θα δεις κ στις φώτο λατρεμένο κ πανεύκολο. Φέτα βάζεις ανάλογα τα γούστα εγώ βάζω 400γρ περίπου γιατί την θέλουμε πολύ κ σε χοντρά κομμάτια αλλά γούστα είναι αυτά.

http://s1286.beta.photobucket.com/user/dimmi11/media/maieutirio.jpg.htmlmaieutirio.jpg

Ανέβηκε? Δοκιμαστικά! Είδα τις οδηγίες για photobucket, πολύ χρήσιμο!

Να ρωτήσω, πως γίνεται private που είπες πρίν kalamaraki:confused:

Μια χαρά ανέβηκε! Private Θα το κανεις θα βρεις κάπου να λέει εντιτ επιλογές αλμπουμ εκεί πάνω δεξιά που λεει σετινγκς εκει θα το βρεις αλμπουμ σετινγκς κ θα ψάξεις να βρεις πάμπλικ ή πράιβετ.

Εντάξει τράτζικ δεν είναι μωρέ αλλά ξεχειλώνει πολύ η σελίδα προσπάθησε να το βρεις.

καλαμαράκι, η πατατόπιτα φαίνεται τέλεια! Μόλις τελειώσω με τη διατροφή που κανω, θα την φτιάξω κι εγώ. Μέχρι τότε απλώς ξεροσταλιάζω. :|

Με το καλό!! ;)

φοβερή η πατατόπιτα έτσι;;

σούπερ!!!

οι φακές έγιναν πολύ καλές και η πατάτα μας έσωσε καλαμαράκι!!!:P

είμαι στο σχολείο...θα πάμε εκδρομή!!!!!!:P

φιλιάαααααααα

θα επανέλθω με συνταγή..........

Είδες που σου είπα χε χε έχω κάνει άαααααααααααπειρα τραγικά λάθη με το αλάτι κ μου το έδωσε συμβουλή άλλο μαγειροκόριτσο τότε ;)

Κοριτσια καλημερα,

Που ειναι η συνταγη της πατατοπιτας?? Φαινεται πολυ ωραια καλαμαρακι!

Εμενα ο συζυγος σημερα μου ειπε οτι θελει λουκανικα, πατατες τηγανιτες, πιτες απο σουβλακια και σαλατα του σεφ, μιας και θα φυγουμε το ΣΚ και δε θελω να μεινει φαγητο.

Σωστός ο χαζμπαντ! ;)

Η πατατόπιτα είναι εδώ, έψαχνα μια χωρίς μπεσαμέλ κ φύλλο ή πολύ κρέμα γάλακτος για πιο ελαφριά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/patatopita-apo-tin-italia.html

Tις καλημέρες μου :D

Καλημερα..

σημερα φτιαχνω κοτοσουπα να φαμε ζεστουλα-ζεστουλα το μεσημερι..μιας και κρυωσε ο καιρος...12 βαθμους αυτη την στιγμη εχουμε εξω!!

Χτες ειχαμε χοιρινο ρολο γεμιστο με πατατουλες και κρεμμυδια στην γαστρα...πωωω.μα ποσο μουρλια γινονται ολα στην γαστρα ρε σεις!!

Anyway,χτες αργα εφτιαξα μια ζουμερη λεμονοπιτα απο εναν παλιο γαστρονομο που ανοιξα..σε οποια αρεσει το λεμονι ειναι απαιχτη,δεν εχει αλευρι,ουτε βουτυρο..μονο ζαχαρη,αυγα,τριμμενο αμυγδαλο και λεμονια φυσικα!!

Εγινε πολυ νοστιμη,πολυ μυρωδατη και πρεπει να κρυωσει καλα για να μην σπανε τα κομματια και να ειναι πιο απολαυστικη..

Σερβιρεται υποτιθεται με αχνη και ενα σιροπακι που βαζει ο καθενας οσο θελει..αλλα εμεις την θελαμε απλη και μιας και ειναι μαλακια και ζουμερη δεν πιστευω οτι πολυχρειαζεται σιροπια!!

Οποια ενδιαφερεται θα σας γραψω συνταγη...

Επισης εχω φτιαξει ενα υπεροχο φαγητακι,εντυπωσιακο και χορταστικο...ειχα βρει την συνταγη σε ενα παλιο Olive και με ειχε ξετρελλανει,ειδα μια παραλλαγη και σε ενα Γαστρονομο...μπριαμ με ζυμαρικο τυλιγμενα σε σφολιατα σαν πιτα ή σαν στρουντελ...

Οταν το ειχα φτιαξει,και εκοβες το πρωτο κομματι..κι εβγαιναν τα χρωματα στο πιατο...ηταν πεντανοστιμο...θα το φτιαξω next week ξανα κι αν μπορεσω θα σας ανεβασω και φωτο..

Εννοειται εχω συνταγη..

Διαφημίσεις

Σωστός ο χαζμπαντ! ;)

Η πατατόπιτα είναι εδώ, έψαχνα μια χωρίς μπεσαμέλ κ φύλλο ή πολύ κρέμα γάλακτος για πιο ελαφριά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/patatopita-apo-tin-italia.html

Tις καλημέρες μου :D

Ευχαριστω, φαινεται πολυ νοστιμη κι ευκολη!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλαμαρακι εισαι θησαυρος και για τις συνταγες και για τις οδηγιες με τις φωτο.

Λεω να δοκιμασω αυτα τα σταφιδοψωμα που βαλατε αλλα μαλλον θα τα κανω με την παραλλαγη της μερεντας γιατι οι μικρες δεν τρωνε σταφιδες.Αν πετυχουν θα σας βαλω φωτο τωρα που εμαθα πως να τις μικρυνω:rolleyes:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα!

Λεπόν νηστίσιμα γλυκά που έχω φτιάξει κατά καιρούς

Καρυδόπιτα νηστίσιμη με γλάσο σοκολάτας

DSCN1042_zpsa71837c8.jpg

Συνταγή εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/karidopita-nistisimi-me-glaso-sokolatas.html

Επίσης νηστίσιμο κεικ σοκολάτας, μια απ τις φορές που το έφτιαξα:

390969_3079478148384_1192006582_n.jpg

η συνταγή εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/nistisimo-keik-sokolatas.html

Συνήθως δεν βάζω τίποτα από επάνω. Μια φορά που το πήγα δώρο εν μέσω νηστείας, έβαλα και γλάσο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα!!!

Αχ ολες μας βλεπω μας εχουν σωσει ι συνταγες της παρεας, θησαυρος ειναι!!

Εμεις σημερα τρωμε φακες .Γι αυριο δεν ηξερα τι να βαλω αλλα μολις διαβασα για κοτσουπα κ εχω κ ωραιο χωριατικο κοκορακο κ αυτο θα κανω.

Βρε καλαμαρακι τι πατατοπιτα ειναι αυτη? γιαμ γιαμ !! τελεια φαινεται!!

Να μην σχολιασω κ τα νηστιμα της Ραβ.Για στα χερια σου!!!

Για την μπυρα που λετε κ εγω το φοβαμαι τοσο πολυ αλκοολ για τα παιδια ειδικα τωρα που λεει κ η κοπελα για το μωρο.Κ μενα ο μικρος 16 μηνων ειναι.

Κοριτσια εγω το σπετζοφαι δεν το τηγανιζω.Ειχα δει παλια μια εκπομπη στην τηλεοραση που το εκανε ο Γκελντης κ το κανω κ εγω.Βαζεις πιπεριες κερατο σε μεγαλα κομματια σε πυρεξ.Τριβεις απο πανω ενα μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο.Μετα ριχνεις φρεσκια ντοματα η αλλιως ενα κουτι ψιλοκομμενο ντομματακι κ μια κσ πελτε .Αλατοπιπερωνεις .Βαζεις κ απο πανω τα κομμενα χωριατικα λουκανικα λαδακι, νερακι κ στο φουρνο.Γινεται λουκουμι κ πιο ελαφρυ.Εγω το βαζω στην γαστρα με το καπακι κ γινεται λιωμα.Το εχω κανει κ σε πυρεξ κ ειναι εξισου ωραιο.

εχω κ εγω ωραιο νηστισιμο κεικ. Θα το διαβασω σπιτι κ θα σας το βαλω αν μπορεσω να μπω μεσα στο Σκ αλλιως την Δευτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...