Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

      Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

      Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

      Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

      Ναι ναι,σαν τις arvekap

      πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

      Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

      Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

      Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

      Ναι ναι,σαν τις arvekap

      • Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Turwethiel καλημέρα. Αυτά τα διπλωτάρια, τα οποία δεν τα έχω ξανακούσει και φαντάζομαι είναι τοπικά παραδοσιακά, δεν θα βγει το τυράκι έξω όταν ψηθούν? έχεις κανένα κόλπο που δεν το λες, μήπως?:P

Κορίτσια πείτε μου την γνώμη σας: οι φράουλες που μου βγήκαν εντελώς άνοστες και σκέφτομαι να τις κάνω μαρμελάδα, μήπως βγει μάπα και η μαρμελάδα και πάει τσάμπα ο κόπος;)? τί λέτε?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P

Κορίτσια πείτε μου την γνώμη σας: οι φράουλες που μου βγήκαν εντελώς άνοστες και σκέφτομαι να τις κάνω μαρμελάδα, μήπως βγει μάπα και η μαρμελάδα και πάει τσάμπα ο κόπος;)? τί λέτε?

γνωμη μου εινια να τις κανεις. απλα θα βαλεις λιγη ζαχαρη παραπανω, αν ηταν να βαλεις τα 250 γρ που βαζουμε εμεις να βαλεις 300. αλλα θα πρεπει επισης να βαλεις οποωσδηποτε και καποιο μυρωδικο, (βανιλια, αρμπαροριζα) για να τονισει τη γευση. μην ξεχασεις να βαλεις και 3-4 σταγονες λεμονι για να μην ζαχαρωνει.

μην ξεχνας οτι σε μαρμελαδες του εμποριου το φρουτο εινια σε μικρη περιεκτικοτητα και καλυπτουν τη γευση απο τα αρωματικα. εσυ θα κανεις φυσικη μαρμελαδα αλλα να την ενισχυσεις φυσικα.

Link to comment
Share on other sites

θέλω να φτιάξω και ψωμάκια μικρά ατομικά να παίρνουμε για τη δουλειά

αυτά τα έχετε κάνει;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/bread-rolls.html

εσύ καλαμαράκι ποια κάνεις;

Ntemi εγώ κάνω αυτήν Τέλεια σπιτικά ψωμάκια

Αυτή που έβαλες....νομίζω πως έχουν δίκιο τα κορίτσια για τη μαγιά ;)

Πώς να μην έχουμε καλή μέρα με αυτά που μας βάζεις πρωί πρωί?! Μας ξελίγωσες πάλι!!:P

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χθεσινά είναι βρε, εως σήμερα επέζησε η χτυπητή κ τα δυο γλυκά ;)

Kalamaraki τα κριτσίνια αυτά είναι κριτσίνια καρότου; Αν ναι, πληζ, πού βρήκες τη συνταγή;

Επίσης, πού θα βρω συνταγή για κοτόπιτα; (με μανιτάρια)

Ναι ναι καρότου με ούζο , όσες κ να δοκίμασα πάντα σε αυτά γυρνάω γιατί είναι εξαιρετικά! Το ούζο μη σε φοβίσει, εξατμίζεται με το ψήσιμο το αλκόολ κ μένει η γεύση ;)Κουλούρια με ούζο κ καρότο

Γίνεται πολύς ντόρος στο σαιτ τους για μια συνταγή κοτόπιτας , δεν την έχω δοκιμάσει αλλά την έχω στα υπόψη

Κοτόπιτα της αμαρτίας

Χτες πήρα φράουλες... πολύ όμορφες στην όψη... εντελώς άγευστες!:(οπότε θα γίνουν μαρμελάδα για να μην τις πετάξω;) και τον πουρέ σκόρδου ήθελα καιρό να ψάξω να δω πώς γίνεται... μου έλυσες την απορία χωρίς να ρωτήσω kalamarakι:P ευχαριστώ!

Σήμερα έκανα κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες

1010585.jpg

και την μπουγάτσα που έδειξε τις προάλλες ο Άκης

1010589.jpg

αυτό έμεινε μετά από μία ώρα

1010592r.jpg

Από τη βιασύνη μου το πρωί να φύγω δεν πρόλαβα να σου πω....

Στείλε μου το ταψάκι με το κατσικάκι πληηηηηηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζζζζ:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και καλό μήνα! :D

Έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω, φαντάζομαι θα μου βγουν τα μάτια πάλι με τις νόστιμες κι ωραιες σας φωτό :shock:. Τρεχάματα ιατρικής φύσης οι απουσίες μου :cry::?, μου λείψατε πάντως.

Εκανα διπλωτάρια με μοτσαρέλα, φέτα, ντομάτα και βασιλικό. Ελπίζω να είναι τόσο νόστιμα όσο φαίνονται. :rolleyes:

P4010423_zps97ec71e1.jpg

Τι είναι αυτααααααααααααααααα???

Τι βλέπουν τα τσακίρικα ματάκια μουυυυυυυυ???

Συνταγή επεξήγηση Τ Ω Ρ Α!!!

Link to comment
Share on other sites

γνωμη μου εινια να τις κανεις. απλα θα βαλεις λιγη ζαχαρη παραπανω, αν ηταν να βαλεις τα 250 γρ που βαζουμε εμεις να βαλεις 300. αλλα θα πρεπει επισης να βαλεις οποωσδηποτε και καποιο μυρωδικο, (βανιλια, αρμπαροριζα) για να τονισει τη γευση. μην ξεχασεις να βαλεις και 3-4 σταγονες λεμονι για να μην ζαχαρωνει.

μην ξεχνας οτι σε μαρμελαδες του εμποριου το φρουτο εινια σε μικρη περιεκτικοτητα και καλυπτουν τη γευση απο τα αρωματικα. εσυ θα κανεις φυσικη μαρμελαδα αλλα να την ενισχυσεις φυσικα.

θα συμφωνήσω με την κυριά Κουκουμπίνι ;):D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για πείτε οι ποιο έμπειρες σε λικεράκια.....

βρήκα αυτό από ένα ποστ στο φεις

Λικερ Φράουλα

1 κιλο φραουλες,πλυμενες,αφαιρεις το κοτσανακι το πρασινο.και τις βαζεις σε ενα μεγαλο ταπερ.προσθετεις 1 κιλο ζαχαρη,και 700μλ, δηλαδη,λιγο λιγοτερο απο το μπουκαλι του λιτρου,τσιπουρο,η ουζο.κλεινεις το καπακι,και το βαζεις πανω στον παγκο σου.οποτε μπεις στην κουζινα,το κουνας.σε 3 μερες ειναι ετοιμο.το στραγγιζεις απο ψιλο σταγγιστηρι,και γεμιζεις τα μπουκαλια.απιθανο χρωμα,μυρωδια,και γευση.κραταει μεχρι 3 χρονια εκτψυγειου.

τι λέει καλό φαίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Για πείτε οι ποιο έμπειρες σε λικεράκια.....

βρήκα αυτό από ένα ποστ στο φεις

Λικερ Φράουλα

1 κιλο φραουλες,πλυμενες,αφαιρεις το κοτσανακι το πρασινο.και τις βαζεις σε ενα μεγαλο ταπερ.προσθετεις 1 κιλο ζαχαρη,και 700μλ, δηλαδη,λιγο λιγοτερο απο το μπουκαλι του λιτρου,τσιπουρο,η ουζο.κλεινεις το καπακι,και το βαζεις πανω στον παγκο σου.οποτε μπεις στην κουζινα,το κουνας.σε 3 μερες ειναι ετοιμο.το στραγγιζεις απο ψιλο σταγγιστηρι,και γεμιζεις τα μπουκαλια.απιθανο χρωμα,μυρωδια,και γευση.κραταει μεχρι 3 χρονια εκτψυγειου.

τι λέει καλό φαίνεται?

εινια της αργυρως;

εγω εκανα ενα ιδιο περυσι το καλοκαιρι, συνταγη της αργυρως. δεν το αφησα εκτος ψυγειου ποτε. το αφησα να γινει εντος ψυγειου και για μια εβδομαδα και οχι 3 μερες που ελεγε η συνταγη. ηταν λιγο δυνατο το τσιπουρακι μου. αλλα εγινε παρα πολυ ωραιο. κερασα κιολας και ολοι ειχαν να λενε. ηταν θεικο. καλα αμα παρω φραουλες θα κανω. καλα που μου το θυμισες. και μπορεις να κανεις και κοκτειλ με αυτο, να το εχεις σαν βαση για "μαργαριτα" φραουλα ας πουμε. να το κανεις. για το εκτος ψυγειου επιφυλασσομαι μονο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ kourkoumpini και kalamaraki:p ...καλά που μου θύμισες την αρμπαρόριζα, την προτιμώ από την βανίλια που σκεφτόμουν.... και έχεις δίκιο... οι αγοραστές μαρμελάδες έχουν ελάχιστο από φρούτο μέσα!

Link to comment
Share on other sites

δεν προλαβα το πρωι να σχολιασω τα καλουδια σας.

[quote name=

kalamaraki]Καλημέρα

Επιτέλους σταματήσαμε να είμαστε Λονδίνο.....έβγαλε ήλιο!

Τα χθεσινά μας

Σουβλάκια από τον χαζμπαντ , πατάτες σαν τηγανιτές κ χτυπητή με μπόλικη καυτερή πιπερία κ έβγαλα λίγη στην άκρη για τη μικρή

photo-2013-03-31-15-22-29-649_zps49945ea3.jpg

photo-2013-03-31-15-26-16-225_zpsfc3ee535.jpg

photo-2013-03-31-15-24-53-30_zpseb34b805.jpg

Το βράδυ έφτιαξα κ τα κριτσίνια επιτέλους

photo-2013-03-31-20-54-11-125_zpsff57c903.jpg

Και δόση χαλβά με επικάλυψη σοκολάτας ,το χώρισα σε δυο ταψάκια, ένα για εμάς με το "ανώμαλο" ντεκορ από τα χεράκια της μικρής κ ένα για τους γονείς μου

photo-2013-04-01-08-47-00-846_zps71b29c91.jpg

Για σήμερα το μενού έχει μακαρόνια με σάλτσα κ σαλάτα ζοχούς ;)

Καλή μέρα να έχουμε :D:D

καλα ολα τελεια, αλλα αυτο το γλυκο βρε παιδι μου:shock::shock::shock::shock:. μας πεταξες τα ματια εξω. η σοκολατα απο πανω ειναι κατι σαν σος να το πω; κατι σαν κρεμα να το πω; τι ειναι;

ΕΕΕΕΛΛΛΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!

(Να πω ότι κ γω έφτιαξα κασερόπιτα, κέικ κ φιλετάκια κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές κ ριζάκι χε-χε!!!)

αχ μπραβο μπραβο!! εχω καιρο να καω ετσι το κοτοπουλο:rolleyes::rolleyes:

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

τι ωραία φαγητά!!!μιαμ μιαμ!!!

εγώ έκανα το χταποδάκι χτες και σήμερα θα βράσω το κοφτό μακαρονάκι

έχω χόρτα σαλατα

και θα πάρω 5 μπριζολες χοιρινές λαιμού να κάνω το φαγητό σου ravT.αλήθεια,αν το κάνω από σήμερα θα είναι νόστιμο αύριο;ή πρέπει ναναι φρέσκο;θέλουν χρόνο;

πολύ ωραία ιδέα πάντως!συνήθως τις μπριζόλες τις κάνω είτε στη ψησταριά είτε στο φούρνο

ντεμακι το χταποδι πως το κανεις μαλακο; εγω ειχα επιχειρησει αρκετες φορες στο παρελθον αλλα αποτυγχαναμε με το συζυγι να το πετυχουμε και ετσι παραιτηθηκα.

εγω το κρεας, καθε κρεας, το σιγοψηνω. στο χαμηλο και για ωρα για να μαλακωσει. μιλαμε ομως για ωρα (εννοω πανω απο 2ωρο) στην κατσαρολα. το αφηνω να γινεται.

Link to comment
Share on other sites

δεν προλαβα το πρωι να σχολιασω τα καλουδια σας.

καλα ολα τελεια, αλλα αυτο το γλυκο βρε παιδι μου:shock::shock::shock::shock:. μας πεταξες τα ματια εξω. η σοκολατα απο πανω ειναι κατι σαν σος να το πω; κατι σαν κρεμα να το πω; τι ειναι;

αχ μπραβο μπραβο!! εχω καιρο να καω ετσι το κοτοπουλο:rolleyes::rolleyes:

ντεμακι το χταποδι πως το κανεις μαλακο; εγω ειχα επιχειρησει αρκετες φορες στο παρελθον αλλα αποτυγχαναμε με το συζυγι να το πετυχουμε και ετσι παραιτηθηκα.

εγω το κρεας, καθε κρεας, το σιγοψηνω. στο χαμηλο και για ωρα για να μαλακωσει. μιλαμε ομως για ωρα (εννοω πανω απο 2ωρο) στην κατσαρολα. το αφηνω να γινεται.

δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. το έβρασα πρώτα μόνο του και πέταξα το 1ο νερό

μετά έβαλα λίγο λάδι στη χύτρα,κρεμμυδάκι και λίγο σκορδάκι

έριξα το χταπόδι,το έσβησα με λίγο κρασί,έριξα τη ντομάτα,μαιντανό αλάτι και ρίγανη και τοκλεισα στη χύτρα για μια ώρα περίπου

πιστεύω πως αν έβαζα το αλάτι αφού ήταν έτοιμο και άνοιγα τη χύρτα θα΄ταν ακόμη πιο μαλακό

μου αρέσει τρελλά αυτό το φαγητό!!!:P

μας έμεινε και για αύριο και έχω και λιγο κοκκινιστό με αρακά

κοινώς μαζέματα αύριο!;)

πήρα και τις μπριζόλες αλλά θα τις κάνω μεθαύριο τώρα

λαιμού δεν είχε και πήρα καρέ αλλά με κρεατάκι αρκετό

καλαμαράκι,τι εννοείς για τη μαγιά στη συνταγή που έβαλα;δεν κατάλαβα!και δεν τα επιχείρησα το απόγευμα τα ψωμάκια,προτίμησα να κοιμηθώ λίγο,ξύπνησα με το ζόρι σημερα το πρωι,δε ξέρω μου κακοφανηκε η αλλαγή της ώρας

ο χαλβάς πως επιβιώνει κάτω από αυτή τη σοκολάτα;;;και τι χαλβάς είναι;σιμιγδαλένιος;δε μας έβαλες συνταγή

αλλά δε σε προλαβαίνουμε βρε καλαμαράκι!

και να δεις που θασαι κανένα λιανούρικο εσύ!!!:P:p:p:p

Νίνα,ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή,την Παρασκευή θα αγοράσω γαύρο και ψάρια γενικώς


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


α,καλαμαράκι,η συνταγή σου με μπερδεύει στις αναλογίες γιατι δεν έχω ζυγαριά

θα με βόλευε όπως η άλλη που είναι σε κούπες και κουταλιές

γιαυτό τη διάλεξα!;)

αλλά βλέπω η δικιά σου βγάζει περισσότερα ψωμάκια

κι εμείς θέλουμε 10 ανά βδομάδα


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

και εδω η μαρμελαδα με χοντροκομμενο το φρουτο

248yz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

καροτο σαλατα

253up.jpg

Uploaded with ImageShack.us

μπιφτεκακι με αστρακι που το τσακισαν τα παιδια για μεσημεριανο. αυτο ηταν του μωρου

251ji.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω το πετυχημενο μου ψωμακι με αλευρι ολικης και λευκο φυσικα

εδω το ζυμαρι που φουσκωσε

250s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω ψημενο, ενα μεγαλο καρβελακι και 3 μικροτερα ψωμακια σαν ατομικα

ειχα κανει και ενα μικρο ατομικο κανονικο αλλα το εφαγαν τα μπεμπακια μου και τα δυο

252vm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

και εδω η μαρμελαδα με χοντροκομμενο το φρουτο

248yz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

καροτο σαλατα

253up.jpg

Uploaded with ImageShack.us

μπιφτεκακι με αστρακι που το τσακισαν τα παιδια για μεσημεριανο. αυτο ηταν του μωρου

251ji.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω το πετυχημενο μου ψωμακι με αλευρι ολικης και λευκο φυσικα

εδω το ζυμαρι που φουσκωσε

250s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω ψημενο, ενα μεγαλο καρβελακι και 3 μικροτερα ψωμακια σαν ατομικα

ειχα κανει και ενα μικρο ατομικο κανονικο αλλα το εφαγαν τα μπεμπακια μου και τα δυο

252vm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

εσύ ποια συνταγή για ψωμί έκανες;

πολύ ωραίο φαίνεται!!!!!

και πες μου ότι το μπιφτέκι με το αστράκι το τρώτε έτσι;δεν το πατάτε λίγο;:P


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

οχι καλε, το μπιφτεκι το παταμε;):D:D:D:D. ειπαμε τρωει ο μικρος αλλα οχι κι ετσι:D:D:D:D. το αστρακι ετσι ομως το τρωει. αλλα βλεπεις που εχει ζουμακι; αυτο σου ελεγα, να εχει ζουμακι να μπορουν να το φανε. βεβαια ο μικρος το μπιφτεκι το πιανει και στο χερι και λιγο λιγο το τρωει αλλα στο φαι και τα γιουβαρλακια και το μπιφτεκι το παταω με το πιρουνι.

τη συβταγη θα στη βαλω αλλη ωρα γιατι τωρα κανουν συντηρηση στο σαιτ και δεν μπορω να μπω. αλλα εινια ιδια με αυτην που εγραψε πιο πανω το καλαμαρακι. αλλα εβαλα 200 γρ μαυρο αλευρι και 400 ασπρο, 2 καλουπακια μαγια και 1 1/2 η 1 2/3 κουπες νερο. και εγω δεν αβαλα λαδι. εγινε πολυ ωραιο.

ειχα προσπαθησει να ξανακανω πιο παλια αλλα ειχα αποτυχει και το αφησει το σπορ. τωρα με τα κουλουρια και με τις λαγανες ξεθαρρεψα και ιδου;). το πετυχα

Link to comment
Share on other sites

Τι ειναι αυτα που ειδαν παλι τα ματακια μου?Εξαιρετικα ολα!!!!

Να σας πω πως κανω εγω το χταποδι. Βεβαια ειναι της υπομονης αλλα γινετε λουκουμι.

Αφου το πλυνω καλα το βαζω στην κατσαρολα χωρις νερο. Ναι χωρις νερο! Ειναι αυτο που λεμε θα βρασει στο ζουμι του. Και το βαζουμε το ματι στο πολυ χαμηλο.Εγω το βαζω στο 3 και η κουζινα μου εχει max το 9. Και το ξεχναμε για πολυ ωρα!!! Μπορει και δυωρο.θα βγαλει ολα τα υγρα και θα σιγοβρασει. Στο τελος μπορειτε να ανεβασετε τη θερμοκρασια για να μελωσει και να βαλετε ξιδι . Το αλατι το δοκιμαζεται γιατι μπορει να μην χρειαστει. Η συνταγη ειναι απο το περιοδικο ''γαστρονομος''.


q1kup2.pngza5op2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...