Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Μιαμ.. γιαβρί μου, τα χρυσοχέρικα χεράκια σου! :tongue:

:oops::oops::oops::D:D:D ευχαριστω πολυ....

και τα δικα σου βεβαια δεν πανε πισω. εσενα πιανουν και στη διακοσμηση;)

Έμεις σήμερα πάλι περισσεύματα από κατάψυξη αλλα αύριο θα φτιάξω φασολακια :-)

Σήμερα ήρθαν οι γονείς μου επίσκεψη κ αύριο έχουμε play date με την κολλητη της μικρής από το σχολείο κ είπα να τα κάνω από σήμερα γιατί αύριο σχολαω αργά

Αλμυρα μαφινς με φέτα ελιά ρίγανη

photo-2013-03-20-19-33-26-123_zps78bb6945.jpg

Και με ρεγκατο κ γαλοπούλα

photo-2013-03-20-19-32-55-650_zps442db3c0.jpg

καλαμαρακι μπραβο, πολυ ωραια φαινονται. και ωραιο σνακ και για τον παιδικο...

θελω τη συνταγη γιατι θελω να δοκιμασω να κανω αρμυρο κεικ γενικα. δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω τις αναλογιες υγρα στερεα.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια:tongue:

Χτες βράδυ έφτιαξα ένα μεζεδάκι για το ουζάκι μας...

183002.jpg

Και έτσι ήταν η σχάρα την Καθαρή Δευτέρα... τα λόγια είναι περιττά...

183007.jpg

Σήμερα έχει το μενού μακαρονάδα με σάλτσα με κομματάκια από σουβλάκια που είχαν περισσέψει..;)

ωραιο το μεζεδακι αλλα πολυ ωραιο το κολπο με το αλουμινοχαρτο... το εδειξα και στον αντρα μου αμα ψησουμε ξανα να το δοκιμασουμε. ;)

και εμεις σημερα φασολακια με κρεας. δε εβγαλα φωτογραφια. αλλα εβγαλα την προχθεσινη πιτσα. για αυριο να δουμε τι θα κανουμε.

α επισης καλαμαρακι, το κολπο με τη σοδα το ειχα ακουσει και μαλιστα απο ιδιοκτητη ψαροταβερνας πυ εκανε καταπληκτικα καλαρακια. αλλα δεν ηξερα πως να το κανω. τωρα που θα παρω μπακαλιαρο θα παρω και καλαμαρακια και θα το εφαρμοσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν τα πρωτοέκανα, ακολούθησα την συμβουλή του μάγειρα, δηλ. χρησιμοποίησα το κουτάλι του παγωτού, ώστε να βγουν όλα το ίδιο μέγεθος και σχήμα. τις επόμενες φορές τα έκανα με το χέρι, φτάνει να είναι το ίδιο πάχος για να ψηθούν το ίδιο όλα. Διάλεξε και κάνε:P

μου αρέσει το "περίφημα" χα χα:P, πώς προέκυψε αυτό?

πάντως κάνε τα και δεν θα το μετανιώσεις, είναι εύκολα και νόστιμα!

δλδ?:confused:παιρνω με το κουταλι του παγωτου,το πλαθω κ το παταω με το χερι?αντι για νες καφε μπορω να βαλω κακαο η ειναι too much με τη κουβερτουρα?σορυ αλλα με τα μπισκοτα δεν το εχω καθολου!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Και έτσι ήταν η σχάρα την Καθαρή Δευτέρα... τα λόγια είναι περιττά...

183007.jpg

Σήμερα έχει το μενού μακαρονάδα με σάλτσα με κομματάκια από σουβλάκια που είχαν περισσέψει..;)

Αμάν παιδάκι μου!

Βάλε μία ταμπέλα ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ να ξέρουμε να προφυλαχτούμε!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

:oops::oops::oops::D:D:D ευχαριστω πολυ....

και τα δικα σου βεβαια δεν πανε πισω. εσενα πιανουν και στη διακοσμηση;)

Μέχρι εκεί.. άντε και για τρελό καθάρισμα.. μέχρι εκεί όμως! :tongue:

Ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

σαρακοστιανά βλέπω!!!μου αρέσουν πολύ!

σήμερα είχαμε ψάρι με λαχανικά από χτες

αύριο θα φαμε μπάμιες κοκκινιστές

θα αντέξουμε να μη φάμε κρέας;;;

ηδη στα πρωινά μας τοστάκια τη βάλαμε τη γαλοπούλα μας,όχι ολόκληρη!:D

EvgLp2.png

χατζικακι για εξηγα λιγο τι εκανες... αντι για καφε και γαλα εβαλες χυμο????

φιουυυ εχω 2 συνταγες να φτιαξω το σ-κ, θα πηξουμε στα κουκις!!!!!!!

Καλημέρα!

Αυτό που ήθελα να πω, τελικά ήταν περιττό: οι παραλλαγές είναι άπειρες:P και το επιβεβαίωσες! χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν:tongue: πόσο χυμό έβαλες περίπου?

Περίπου μισή κούπα χυμο σε όλη την δόση, με το μάτι τον έβαλα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Ειρήνη θα φροντίζω άλλη φορά να σας τα δείχνω με το μαλακό...μη μου πάθετε και τίποτα:tongue::tongue: χα χα..

kourkoumpini το θέμα με το αλουμινόχαρτο είναι ότι δεν παίρνουν χρωματάκι... οπότε αφού ψηθούν, θέλουν λίγο κατευθείαν πάνω στη σχάρα. τα καλαμαράκια όμως θέλουν τηγάνι τελικά;)

Διαφημίσεις

Εμείς φάγαμε, τηγανιτές πατατούλες, με χωριάτικη σαλάτα και κολοκυθοκεφτέδες, πεντανόστιμα.

Σήμερα έκανα και μία "τσαχπινιά" και μέσα έβαλα και ένα καρότο, να πάρει λίγες βιταμίνες το φιογκάκι που δεν τρώει αλλιώς κολοκύθι και καρότο... :| και φυσικά δεν έβαλα αυγό, ώστε να φάει και ο άντρας μου:

DSC01724_zps129f1dcc.jpg

777885dugw57gt25.gif

Τί εννοείς? για πες!

επαιρνα κουταλια κ την εβαζα στη λαδοκολλα.το μειγμα δεν βγαινει σφιχτο ετσι?απλωσε αυτο στο φουρνο κ εγινε μια ωραια μαζα!!το εκοβα μετα με τη σπατουλα!!δεν ξερω πως να κανω αυτα τα μικρα που εκανες!!

επαιρνα κουταλια κ την εβαζα στη λαδοκολλα.το μειγμα δεν βγαινει σφιχτο ετσι?απλωσε αυτο στο φουρνο κ εγινε μια ωραια μαζα!!το εκοβα μετα με τη σπατουλα!!δεν ξερω πως να κανω αυτα τα μικρα που εκανες!!

Μήπως αντί για αλεύρι για όλες τις χρήσεις, έβαλες φαρίνα? γιατί έκανα και εγώ δοκιμή με φαρίνα και μου άπλωσαν σε όλο το ταψί..;) αν τα έκανες έτσι, σου έχω κόλπο που ανακάλυψα..:D

Μήπως αντί για αλεύρι για όλες τις χρήσεις, έβαλες φαρίνα? γιατί έκανα και εγώ δοκιμή με φαρίνα και μου άπλωσαν σε όλο το ταψί..;) αν τα έκανες έτσι, σου έχω κόλπο που ανακάλυψα..:D

οχι για ολες τις χρησεις εβαλα.εχω το κολλημα στα γλυκα να ακολουθω πιστα την συνταγη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...