Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Θα το κάνω σίγουρα, δεν το συζητώ!!:P

Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, βάζεις την πατάτα πριν ζεσταθεί το λάδι, σωστά;Αυτό δεν είναι επίφοβο να τραβήξει λάδι μέσα της αφού δεν θα καίει το λάδι;Λέω εγώ τώρα!!:o

Καλημέρα.. άργησα λίγο να σου απαντήσω..έκανα αποτοξίνωση από το ίντερνετ:P χα χα βάζεις πολύ λίγο λάδι...εξάλλου δεν είναι ιδιαίτερα υγιεινή συνταγή, δεν παύει να είναι τηγανιτές πατάτες;)...απλά είναι κάτι σαν πιτσούλα, σαν ομελέτα... μου άρεσε που κάποια την έκανε με αυγό και τυρί... αυτά είναι όταν το έχεις! δοκίμασε και θα δεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή σαρακόστη κορίτσια!! χτες το τραπέζι ήταν απερίγραπτο! από όλα τα καλά!:P αργότερα θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Είδα πολύ ωραία πράγματα αυτές τις μέρες που δεν μπήκα:P θα τις μελετήσω καλύτερα κάποια στιγμή!

Σήμερα έχουμε λίγο απ'όλα τα χθεσινά... ευτυχώς γιατί είχα τόση φασίνα να κάνω που δεν θα άντεχα να μαγειρέψω κιόλας:P

Διαφημίσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

μπράβο σας για τα σπιτικά σας!!!!

λαγάνα μπορεί να μην έφτιαξα,ούτε ταραμοσαλάτα,τίποτα γενικώς!χαχ

έκανα όμως μια σαλάτα φοβερή!τα πάντα μεσα!

φασόλια μαύρα που είχαμε πάρει από Πρέσπες,όχι τα μαυρομάτικα,είναι σαν τους γίγαντες αλλά μαύρα!τέλεια!

και έβαλα:καρότο,πατάτα,κολοκύθι,μπρόκολο,κουνουπίδι,πιπεριά φλωρίνης,τόνο καπνιστό

έκανα και μια σάλτσα με βαλσάμικο και λάδι αλατάκι και ρίγανη και έγινε!!!πω πω πωπω πω!χαχα!φόβερη!

αν είχα καλαμπόκι θα έβαζα κι απο αυτό!της πάει πολύ!

πάει καμιά σας Πρέσπες να μας εφοδιασει γιατι τελιεώνουν οι προμηθείες απόκει;;)

θα νηστέψετε;θα έχουμε γενικώς νηστίσιμες συνταγές;ή όχι;

εγώ έχω πεθυμήσει χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

αλλά για αύριο θα βγάλω μάλλον ψαράκι από κατάψυξη να αδειάζουμε σιγά σιγά

EvgLp2.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!

που είστε καλέ;παρατεινατε το τριήμερο;;χαχαχ τέλεια!!!

σήμερα έκανα ψαρόσουπα!και επειδή ταχα ξεχάσει πάλι τα λαχανακια βρυξελλών τα έβγαλα κι αυτά και τα έβαλα στη σούπα!τέλεια έγινε!

καλαμαράκι,ο Αποστολάκης,σεφ που ήταν και στο μάστερ σεφ,φτιάχνει αυτή τη στιγμή στο σκαι στην εκπομπή τζόι,καλή παρεπιπτόντως,κανελόνια με σπανάκι,ρικότα και γαρίδες!!!

την έκλεψε από σένα ;;;;;:shock:

EvgLp2.png

Έμεις σήμερα πάλι περισσεύματα από κατάψυξη αλλα αύριο θα φτιάξω φασολακια :-)

Σήμερα ήρθαν οι γονείς μου επίσκεψη κ αύριο έχουμε play date με την κολλητη της μικρής από το σχολείο κ είπα να τα κάνω από σήμερα γιατί αύριο σχολαω αργά

Αλμυρα μαφινς με φέτα ελιά ρίγανη

photo-2013-03-20-19-33-26-123_zps78bb6945.jpg

Και με ρεγκατο κ γαλοπούλα

photo-2013-03-20-19-32-55-650_zps442db3c0.jpg

Καλησπέρααα!!

Εδώ είμαι εγώ, δεν χάνομαι... αλλά πού πήγαν οι υπόλοιπες? οέο!:P

Kalamaraki φαίνονται ...σλούρπ,αυτά τα αλμυρά μάφινς.. πολύ φασαρία δεν έχουν όμως?

Ουφ επιτέλους τελείωσαν τα φαγητά της Καθ.Δευτέρας... είχε μυρίσει ψαρίλα όλο το σπίτι τόσες μέρες! Γι' αυτό και σήμερα φάγαμε μία ωραιότατη φασολάδα, χυλωμένη όσο έπρεπε (σπάνιο πράγμα!):P με ελίτσες, κρεμμυδάκι ξερό, φέτα και φρέσκο ψωμί!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλώς ήρθες carousel! και εγώ πρίν λίγο καιρό μπήκα και κόλλησα:P

irida85 η συνταγή για τα cookies:

250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γρ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι μπέικιν, 2 κουταλάκια καφέ (νεσκαφέ) διαλυμένο σε 25 γρ. γάλα, 1 αυγό, 70 γρ. μαργαρίνη, 1 βανίλια, 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 120 γρ. γάλακτος.

Τα ανακατεύεις όλα μαζί, χωρίς μίξερ, σπας τη σοκολάτα σε κομματάκια, την βάζεις και αυτή και τα ψήνεις στους 200΄C για 10 λεπτά, αν τα θες μαλακά, αλλιώς 4-5 λεπτά παραπάνω για τραγανά!

Καλή επιτυχία!!:P

ΝΙΝΑ ΤΟΜ έκανα τα κούκις σου και μας άρεσαν πολύ.

Δεν έβαλα τον καφέ με το γάλα και μείωσα την ζάχαρη στα 100 γραμμάρια.

Έκανα δύο παρασκευές, μια με χυμό πορτοκάλι και καβουρντισμένα αμύγδαλα και μια με χυμό πορτοκάλι και κουβερτούρα σε κομματάκια.

Πολύ ωραία, μυρωδάτα και τραγανά απέξω, ευχαριστώ ;);)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Έκανα δύο παρασκευές, μια με χυμό πορτοκάλι και καβουρντισμένα αμύγδαλα και μια με χυμό πορτοκάλι και κουβερτούρα σε κομματάκια.

χατζικακι για εξηγα λιγο τι εκανες... αντι για καφε και γαλα εβαλες χυμο????

φιουυυ εχω 2 συνταγες να φτιαξω το σ-κ, θα πηξουμε στα κουκις!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρα!

Αυτό που ήθελα να πω, τελικά ήταν περιττό: οι παραλλαγές είναι άπειρες:P και το επιβεβαίωσες! χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν:tongue: πόσο χυμό έβαλες περίπου?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια:tongue:

Χτες βράδυ έφτιαξα ένα μεζεδάκι για το ουζάκι μας...

183002.jpg

Και έτσι ήταν η σχάρα την Καθαρή Δευτέρα... τα λόγια είναι περιττά...

183007.jpg

Σήμερα έχει το μενού μακαρονάδα με σάλτσα με κομματάκια από σουβλάκια που είχαν περισσέψει..;)

ΝΙΝΑ-ΤΟΜ,,ειπα να φτιαξω τα περιφημα cookies σου.επειδη ειμαι ομως λιγο ασχετη,δεν εχω ξαναφτιαξει,αφου ετοιμασω το μειγμα παιρνω κομματι κ το πλαθω οπως τα μπιφτεκια με το χερι η χρειαζεται απλωμα κ κοψιμο με καποιο εξαρτημα?:confused:

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

ΝΙΝΑ-ΤΟΜ,,ειπα να φτιαξω τα περιφημα cookies σου.επειδη ειμαι ομως λιγο ασχετη,δεν εχω ξαναφτιαξει,αφου ετοιμασω το μειγμα παιρνω κομματι κ το πλαθω οπως τα μπιφτεκια με το χερι η χρειαζεται απλωμα κ κοψιμο με καποιο εξαρτημα?:confused:

Όταν τα πρωτοέκανα, ακολούθησα την συμβουλή του μάγειρα, δηλ. χρησιμοποίησα το κουτάλι του παγωτού, ώστε να βγουν όλα το ίδιο μέγεθος και σχήμα. τις επόμενες φορές τα έκανα με το χέρι, φτάνει να είναι το ίδιο πάχος για να ψηθούν το ίδιο όλα. Διάλεξε και κάνε:P

μου αρέσει το "περίφημα" χα χα:P, πώς προέκυψε αυτό?

πάντως κάνε τα και δεν θα το μετανιώσεις, είναι εύκολα και νόστιμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...