Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

      Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

      Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Καλησπέρες!! Πού χαθήκατε μαγειροκόριτσα?:P

Σήμερα έκανα την συνταγή του Άκη με τις πατάτες, με μία μικρή παραλλαγή:έβαλα στην μία μεριά λίγο kerrycold...κορίτσια είναι φανταστική!! την έφαγα σε 2 λεπτά!!

Ιδού:

a001x.jpg

ετσι οπως το βλεπω και εγω θα το ετρωγα σε 2 λεπτα μιαμ μιαμ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες!! Πού χαθήκατε μαγειροκόριτσα?:P

Σήμερα έκανα την συνταγή του Άκη με τις πατάτες, με μία μικρή παραλλαγή:έβαλα στην μία μεριά λίγο kerrycold...κορίτσια είναι φανταστική!! την έφαγα σε 2 λεπτά!!

Ιδού:

a001x.jpg

Πως ακριβώς το έκανες;Να υποθέσω πως είναι ψιλοκομμένες πατατούλες τηγανητές με τυράκι;Τρέχουν τα σάλια μου αν και έχω φάει βραδινό!!:P


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites

μαγειροκοριτσα γεια σας,

ναι ναι χαθηκα, εχετ δικιο... ειμαι λιγο στα κατω μου και δεν εκανα γενικα και πολλα πολλα.

εκανα μερεντα ομως

172zz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και κουλουρια θεσσαλονικης

173fx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

σημερα ειχαμε γαυρο τηγανιτο και το μωρο μπακαλιαρακι. εκανα και κριθαρακι κσρτο με ντοματουλα για τα παιδια συμπληρωματικα.

γενικα εχω σκοπο να επανελθω και μαλιστα με πορτοκαλοπιτα το σαβαβτο που περιμενω επισκεψεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρααα! Σας τρέλανα με το χθεσινό ε?:P Λοιπόν είναι πολύ εύκολο, λίγη υπομονή θέλει μόνο.

Τρίβετε την πατάτα στον χοντρό τρίφτη, την στύβετε καλά και την αλατοπιπερώνετε καλά. Βάζετε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το απλώνετε γύρω γύρω. Βάζετε μέσα την πατάτα, την απλώνετε και την πατάτε λίγο. Βάζετε το τηγάνι στο μάτι σε μεσαία με χαμηλή θερμοκρασία. η δική μου κουζίνα φτάνει στο 9 και το έψησα στο 6, για να καταλάβετε. Θέλει περίπου ένα τέταρτο για να γίνει. στα μισά της ώρας, αφού έχει πάρει καλό χρώμα, την γυρνάτε και βάζετε πάνω το τριμμένο τυράκι μέχρι να ψηθεί και αυτή τη πλευρά.

Πείτε μου εντυπώσεις όποια το κάνει:P

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι κάνετε;;;

επέρχεται τριήμερο!σούπερ!ο καιρός βέβαια δεν ευνοεί αλλά όλο και κάτι θα κάνουμε!!

χτες είχα ψαρόσουπα και έκανα και μερικά κεφαλόπουλα στη ψησταριά

σήμερα θα κάνω σνίτσελ κοτόπουλο με πατάτες στη λαδοκολλα

και θα βράσω και ραδίκια


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

καλημερα μαγειροκοριτσα!!εχει φτιαξει καμια μουσακα,αλλα αντι να τηγανισει πατατες κ μελιτζανες τα εκανε στο φουρνο?αν ναι ,πως γιατι δεν θυμαμαι.μια φορα το ειχα κανει παλια.επισης τη μελιτζανα επειδη δεν τη χρησιμοποιω.την βαζουμε σε νερο κ αλατι καποιες ωρες?βοηθεια κοριτσια!!

Εγώ δεν τις ξεπικρίζω κ δεν είχα θέμα ποτέ ;)

καλημέρα κορίτσια, σας διαβάζω στα πεταχτά, αλλά επειδή είμαι μαγείρισσα του σαββατοκύριακου δεν έχω να σας γράψω και πολλά!

πήρε το μάτι μου κέικ ποπς, πετάτε κανά λινκ συνταγής παρακαλώ???

Καλαμαράκι θέλω οπωσδήποτε και συνταγή κινέζικού!!! ίσως την έγραψες παραπάνω ? σόρρυ παιδιά δενπρολαβαίνω να ανατρέξω! ευχαριστώ για τη βοήθεια!

ααα! ερώτηξης: πως καραμελώνετε τα κρεμμύδια για εκείνες τις πίτες/τάρτες που είδα και ακόμα τις σκέφτομαι???

Καλιοπάκη καλώς την :D:D

Η συνταγή για το κινέζικο είναι αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kineziko-se-3-bimata.html

και για το καραμέλωμα των κρεμμυδιών

Πάντως εγώ τις μελιτζάνες που τις μαγειρεύω συχνά γιατί μας αρέσουν πολύ δεν τις ξεπικρίζω από το βράδυ.Απλά τις αλατίζω και τις αφήνω για μερικά λεπτά να βγάλουν ζουμιά.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να πικρίζουν!

Στο γκριλ μπορείς να τις κάνεις για να αποφύγεις το τηγάνισμα, το κάνω συχνά αλλά το άτιμο το τηγάνι είναι πεντανόστιμο!!!!:P

Και εγώ το ίδιο κάνω ίσα πέντε δέκα λεπτά

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι κάνετε;;;

επέρχεται τριήμερο!σούπερ!ο καιρός βέβαια δεν ευνοεί αλλά όλο και κάτι θα κάνουμε!!

χτες είχα ψαρόσουπα και έκανα και μερικά κεφαλόπουλα στη ψησταριά

σήμερα θα κάνω σνίτσελ κοτόπουλο με πατάτες στη λαδοκολλα

και θα βράσω και ραδίκια

Πήρα ζοχούς προχθές κ μου άρεσαν περισσότερο από τα αντίδια τελικά κ θα τα καθιερώσω

αντε να φτιάξουμε τίποτις νόστιμο μιαμ μιαμ :D;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Πάντως εγώ τις μελιτζάνες που τις μαγειρεύω συχνά γιατί μας αρέσουν πολύ δεν τις ξεπικρίζω από το βράδυ.Απλά τις αλατίζω και τις αφήνω για μερικά λεπτά να βγάλουν ζουμιά.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να πικρίζουν!

Στο γκριλ μπορείς να τις κάνεις για να αποφύγεις το τηγάνισμα, το κάνω συχνά αλλά το άτιμο το τηγάνι είναι πεντανόστιμο!!!!:P

κι εγώ έτσι με τις μελιτζάνες (μίλησε κι η αρχάρια!!) το έχω δει στην τιβι αλάτισμα στο σουρωτήρι κ αφήνεις κ βγάζουν ένα μαύρο ζουμί. Ξεπλένεις, σκουπίζεις και τηγανίζεις. σε φρέσκο ελαιόλαδο, τα άλλα είναι ...ημίμετρα!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρααα! Σας τρέλανα με το χθεσινό ε?:P Λοιπόν είναι πολύ εύκολο, λίγη υπομονή θέλει μόνο.

Τρίβετε την πατάτα στον χοντρό τρίφτη, την στύβετε καλά και την αλατοπιπερώνετε καλά. Βάζετε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το απλώνετε γύρω γύρω. Βάζετε μέσα την πατάτα, την απλώνετε και την πατάτε λίγο. Βάζετε το τηγάνι στο μάτι σε μεσαία με χαμηλή θερμοκρασία. η δική μου κουζίνα φτάνει στο 9 και το έψησα στο 6, για να καταλάβετε. Θέλει περίπου ένα τέταρτο για να γίνει. στα μισά της ώρας, αφού έχει πάρει καλό χρώμα, την γυρνάτε και βάζετε πάνω το τριμμένο τυράκι μέχρι να ψηθεί και αυτή τη πλευρά.

Πείτε μου εντυπώσεις όποια το κάνει:P

Θα το κάνω σίγουρα, δεν το συζητώ!!:P

Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, βάζεις την πατάτα πριν ζεσταθεί το λάδι, σωστά;Αυτό δεν είναι επίφοβο να τραβήξει λάδι μέσα της αφού δεν θα καίει το λάδι;Λέω εγώ τώρα!!:o


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν εγώ το έκανα κ πέτυχε. Πρώτα έκαψε το λάδι κ μετά έριξα μέσα την τριμμένη πατάτα να απλώσει στο τηγάνι κ μετά δεν ανακάτεψα καθόλου κ γίνεται έτσι ενωμένο σαν ομελέτα κ μετά γυρίζεις πλευρά

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα

Χτες έφτιαξα Cinnabon με κρέμα τυριού , είχα καιρό να τα κάνω κ είχα ξεχάσει πόσο εθιστικά είναι χε χε χε

544087_10200624814481354_980474010_n_zpse6dbe37e.jpg

Και για μεσημεριανό έχω φτιάξει μόλις Παστιτσάδα φωτογραφίες μετά

Αύριο θα ξανά κάνω λαγάνες, γιατί οι χθεσινές δεν μου πέτυχαν πολύ γιατί βιαζόμουν να δω τον σουλειμάν.....κ δεν τις άφησα πολύ να φουσκώσουν

Τώρα φεύγω λαική για προμήθειες ;):D

Καλό μεσημέρι

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα

Χτες έφτιαξα Cinnabon με κρέμα τυριού , είχα καιρό να τα κάνω κ είχα ξεχάσει πόσο εθιστικά είναι χε χε χε

544087_10200624814481354_980474010_n_zpse6dbe37e.jpg

Και για μεσημεριανό έχω φτιάξει μόλις Παστιτσάδα φωτογραφίες μετά

Αύριο θα ξανά κάνω λαγάνες, γιατί οι χθεσινές δεν μου πέτυχαν πολύ γιατί βιαζόμουν να δω τον σουλειμάν.....κ δεν τις άφησα πολύ να φουσκώσουν

Τώρα φεύγω λαική για προμήθειες ;):D

Καλό μεσημέρι

Τι τέλεια είναι αυτά τα cinnabon!!!!!!!Μου άνοιξες την όρεξη!

Μου έβαλες ΤΗΝ ιδέα τώρα: να κάνω μόνη μου λαγάνα!!:shock:

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!Αλλά αλήθεια, περιμένεις κι εσύ τις 12 ώρες που λέει η συνταγή!Σαν πολλές μου φαίνονται!


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...