Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρες!!:P

Ειρήνη και εγώ χτες αρακά είχα, αλλά με ρυζάκι.

Σήμερα τί κάνουμε? έχει ξεμείνει το μυαλό! έχω βγάλει κρέας να ξεπαγώσει για αύριο και δεν ξέρω τί να κάνω σήμερα;)

Σήμερα λατρεμένο μπριάμ αγαπημένη! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!

τι κάνετε;;;;

περάσαμε τέλεια χτες!ήμασταν λίγα άτομα,11,και ήταν όλα απλά και ωραία

τα μικρά παίζανε,είχαμε τραγουδάκια,ντυθήκαμε κιόλας!

αναμένω φώτος στο μείλ μου από τον άντρα μου

δώστε ένα μειλ να τις κάνω προωθηση,δε βγάζω άκρη με το πρόγραμμα

έκανα τουρτοκέικ και ήταν πάρα πολύ καλό

δεν είχε την τέλεια εμφάνιση αλλά ήταν από τα χεράκια της μανούλας!από νοστιμιά τέλεια

εκανα το κέικ,του έδωσα σχήμα πεταλούδας,γλάσαρα και διακόσμησα

το γλάσο είναι αρκετά δύσκολο στο να απλωθεί πάνω στο κέικ αλλά δεν ήθελα να το καλύψω και με ζαχαρόπαστα

έπαιξα με τα χρώματα και τη διακόσμηση και ήταν καλό,για 1η απόπειρα,το αποτέλεσμα

τα ποπ κεικς κουρκουμπίνι τέλεια!!

και του χρόνου ναμαστε καλά!με υγεία!

αύριο έχουμε φρικασέ στο μενού

Μια χαρά όλα τότε μπράβο σου Ντέμι! Να μας βάλεις κ φωτογραφίες!!

Φρικασέ αγαπημένοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Αχ θέλω και γω να φτιάξω βρε καλαμαρίδιο... να δοκιμάσω με έτοιμο φύλλο? :confused:

Ναι γιατί τι νόμιζες πως άνοιξα φύλλο κρούστας.....χαχαχαχχαχα {Μόνο ένα ανοίγω το εξπρές που λέγεται τα υπόλοιπα....}

Εχει ωραιότατα φύλλα στο σουπερ!! ;):D

Το σημερινό μας φαγάκι.

Αρακάς, με πατατούλα, ανηθάκι, κρεμμυδάκι, καροτάκι, συνοδευμένο από φετούλα, ελίτσες και αγγουράκι

DSC01626_zpsa0df7795.jpg

Αυτό δεν το έφτιαξα εγώ, το βάζω μόνο για να σας λιγουρέψω... :tongue:

Greek μπακλαβά :tongue:

DSC01627_zps6197bf36.jpg

Α να χαθείς δε ντρέπεσαι!! Ωραιος ο μπακλαβας.............!!! :tongue::tongue:

Καλημέρες!!:P

Ειρήνη και εγώ χτες αρακά είχα, αλλά με ρυζάκι.

Σήμερα τί κάνουμε? έχει ξεμείνει το μυαλό! έχω βγάλει κρέας να ξεπαγώσει για αύριο και δεν ξέρω τί να κάνω σήμερα;)

Σήμερα κάνε φακές, μακαρόνια με κόκκινη/άσπρη σάλτσα, ριζότο με λαχανικά ότι έχεις.

Καλημέρα κορίτσια, χτες φάγαμε το σπανακόρυζο μας λευκό με λίγο κρασάκι κ μπόλικο λεμόνι {σιχαίνομαι το κόκκινο σπανακόρυζο χε χε }

Και έφτιαξα για σήμερα Κινέζικο γλυκόξυνο κοτόπουλο με συνοδεία μπασμάτι ρυζάκι

συμβουλή βράστε λίγο το κοτόπουλο πριν το φτιάξετε γιατί η σάλτσα πήζει τρομερά γρήγορα κ σώνονται τα υγρά άμεσα.

Εγινε πεντανόστιμο κ παίρνω ταπεράκι στο σχολείο μιας κ σχολάω στις 4μιση σήμερα

photo-2013-03-12-10-31-54-685_zps718c3c8f.jpg

Ευχαριστώ για τις ιδέες κορίτσια:P...τελικά θα κάνω πένες με κόκκινη σάλτσα και αύριο το μοσχαράκι με φασολάκια...τέλειο μου ακούγεται...θα είναι και η μανούλα μου αύριο σπίτι και θα φάμε μιά χαρά:tongue:

Ο Καλλίδης έκανε στην Ελένη σήμερα ένα ψαρονέφρι που μου τρέχανε τα σάλια! με μανιτάρια σβησμένα με μουστάρδα και κρασί και συνοδεία αρακά πουρέ... φαινόταν καταπληκτικό... το Σάββατο μου φαίνεται θα μπει στο τηγάνι μου..:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα :wink:

Εμείς σήμερα τρώμε από το χθεσινό κοτόπουλο

Και θα φτιάξω κέικ για το αυριανό πάρτι στο σχολείο της μικρής

Καλά μαγειρέματα :-)

καλημερα μαγειροκοριτσα!!εχει φτιαξει καμια μουσακα,αλλα αντι να τηγανισει πατατες κ μελιτζανες τα εκανε στο φουρνο?αν ναι ,πως γιατι δεν θυμαμαι.μια φορα το ειχα κανει παλια.επισης τη μελιτζανα επειδη δεν τη χρησιμοποιω.την βαζουμε σε νερο κ αλατι καποιες ωρες?βοηθεια κοριτσια!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημέρα κορίτσια, σας διαβάζω στα πεταχτά, αλλά επειδή είμαι μαγείρισσα του σαββατοκύριακου δεν έχω να σας γράψω και πολλά!

πήρε το μάτι μου κέικ ποπς, πετάτε κανά λινκ συνταγής παρακαλώ???

Καλαμαράκι θέλω οπωσδήποτε και συνταγή κινέζικού!!! ίσως την έγραψες παραπάνω ? σόρρυ παιδιά δενπρολαβαίνω να ανατρέξω! ευχαριστώ για τη βοήθεια!

ααα! ερώτηξης: πως καραμελώνετε τα κρεμμύδια για εκείνες τις πίτες/τάρτες που είδα και ακόμα τις σκέφτομαι???

καλημερα μαγειροκοριτσα!!εχει φτιαξει καμια μουσακα,αλλα αντι να τηγανισει πατατες κ μελιτζανες τα εκανε στο φουρνο?αν ναι ,πως γιατι δεν θυμαμαι.μια φορα το ειχα κανει παλια.επισης τη μελιτζανα επειδη δεν τη χρησιμοποιω.την βαζουμε σε νερο κ αλατι καποιες ωρες?βοηθεια κοριτσια!!

στο ρηχό ταψί του φούρνου σε λαδόκολλα

κόβεις σε ροδέλες όλα τα λαχανικά,αλατίζεις,πιπερώνεις,ριγανώνεις!χαχα!ο,τι θες εσύ!και λίγο λάδι!ανακατεύεις καλα!

τοποθετείς τα λαχανικά στη λαδόκολλα,όχι απαραίτητα δίπλα διπλα,θαχεις πολλά και δε λέει να φουρνίζεις και να ξεφουρνίζεις,αλλά όρθια το ένα διπλα στο άλλο ώστε να χωρέσουν και να τελειωνεις με ένα φούρνισμα

όσο για τις μελιτζάνες,τις ξεπικρίζεις σε νερό από το προηγούμενο βραδι

κάθε επιτυχία

EvgLp2.png

καλημέρα κορίτσια, σας διαβάζω στα πεταχτά, αλλά επειδή είμαι μαγείρισσα του σαββατοκύριακου δεν έχω να σας γράψω και πολλά!

πήρε το μάτι μου κέικ ποπς, πετάτε κανά λινκ συνταγής παρακαλώ???

Καλαμαράκι θέλω οπωσδήποτε και συνταγή κινέζικού!!! ίσως την έγραψες παραπάνω ? σόρρυ παιδιά δενπρολαβαίνω να ανατρέξω! ευχαριστώ για τη βοήθεια!

ααα! ερώτηξης: πως καραμελώνετε τα κρεμμύδια για εκείνες τις πίτες/τάρτες που είδα και ακόμα τις σκέφτομαι???

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pop-cakes.html

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ τις μελιτζάνες που τις μαγειρεύω συχνά γιατί μας αρέσουν πολύ δεν τις ξεπικρίζω από το βράδυ.Απλά τις αλατίζω και τις αφήνω για μερικά λεπτά να βγάλουν ζουμιά.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να πικρίζουν!

Στο γκριλ μπορείς να τις κάνεις για να αποφύγεις το τηγάνισμα, το κάνω συχνά αλλά το άτιμο το τηγάνι είναι πεντανόστιμο!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

ευχαριστω κοριτσια!!το τηγανι ειναι πεντανοστιμο ναι αλλα το αποφευγω γιατι ειναι καπως βαρυ για μενα.παντως οταν ειχα ξανακανει μουσακα με τα υλικα στο φουρνο αντι για τηγανι δεν ειχε διαφορα.απλα δεν θυμαμαι πως κ τωρα το πεθυμησε ο αντρας μου (ο οποιος δεν τρωει μελιτζανα.βαζω στο μισο ταψι για τα παιδια)κ λεω σκ να κανω να φαμε 2 μερες!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλησπέρες!! Πού χαθήκατε μαγειροκόριτσα?:P

Σήμερα έκανα την συνταγή του Άκη με τις πατάτες, με μία μικρή παραλλαγή:έβαλα στην μία μεριά λίγο kerrycold...κορίτσια είναι φανταστική!! την έφαγα σε 2 λεπτά!!

Ιδού:

a001x.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...