Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:P

ntemiiii να το χαίρεστε το μωρούλι σας...χαρούμενα γενέθλια εύχομαι και να περάσετε τέλεια αύριο!!

14298.gif

kourkoumpini περαστικά!!! ιωσούλα ή κρύωμα είναι? ζεστή σουπίτσα είναι ότι πρέπει, κάνει και κρύο πάλι σήμερα...

Ψαράκι έχει σήμερα το μενού, με πατατούλες στο φούρνο...αργότερα που θα ετοιμάσω, αν θυμηθώ, θα βγάλω φώτο...

Την καλημέρα μου στην Ειρήνη και kalamaraki.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!Εδώ και 4-5 μέρες είναι αρρωστούλα η μικρή μου και τα έχω δει όλα από την γκρίνια και την κούραση!Για φαγητό;Ας είναι καλά η μανούλα μου!!Πάντως όλα αυτά που φτιάξατε αυτές τις μέρες είναι τόσο λαχταριστά!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!!!

έχουμε γενέθλια!!!χρονίσαμε!!!!!:P:p:p

χρονια σας πολλα. να τα εκατοστησετε, να τη χαιρεστε και να την καμαρωνετε παντα γερη και καλοτυχη! αντε αι καλη επιτυχια στις ετοιμασιες. και περιμενουμε φωτο της τουρτας...

Καλημέρα κορίτσια

Χτες δεν το τσικνισαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει

Χοιρινη τηγανια με μπύρα κ καρυ

photo-2013-03-08-08-55-05-736_zps6c739ac0.jpg

μιαμ μιαμ μιαμ... και το ρυζακι σπυρωτο. και εχω καιρο να κανω τηγανια:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια:P

kourkoumpini περαστικά!!! ιωσούλα ή κρύωμα είναι? ζεστή σουπίτσα είναι ότι πρέπει, κάνει και κρύο πάλι σήμερα...

Ψαράκι έχει σήμερα το μενού, με πατατούλες στο φούρνο...αργότερα που θα ετοιμάσω, αν θυμηθώ, θα βγάλω φώτο...

Την καλημέρα μου στην Ειρήνη και kalamaraki.

ευχαριστουμε πολυ πολυ. ιωση εινια γιατι ξεκινησε με τον μεγαλο, επεκταθηκε σ' εμενα, περασε στον μιρο και τωρα εινια αι ο μπαμπας μου ετοιμορροπος. ευτυχως κραταει λιγο. αλλα την αντιβιωση δεν τη γλιτωσαμε γιατι ο μεγαλος παραπονεθηκε για το αυτι του και το μωρο ειχε τοση γκρινια και επιανε επισης το αυτι που αποφασισα σημερα να του δωσω και αυτου αμοξιλ.

με την ιωση δεν εκανα τιποτα. και ηθελα και εγω να παρω ψαρι χθες. την αλλη πεμπτη ευελπιστω...

Ελεναααααα εφτιαξα το μπουγιουρντι σημερα!!!! Με το που το ειδα το εκτυπωσα και εξετελεσθη!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!! πως δε το ειχα σκεφτει...... Εφτιαξα αρακα σημερα και ταιριαζε τελεια......

Καλημέρα κορίτσια.

Αυτά είναι τα cookies που έκανα προχτές, ή ότι απόμεινε..:P

cookies002.th.jpg

πλιζ θελω συνταγηηηηηηηηηηηη

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

πωπωπω κοριτσια ειστε φοβερες! καλε μου ανοιξατε την ορεξη :)

να ρθω και γω στη παρεα σας που μου αρεσει να μαγειρευω? θα σας στειλω και γω φωτος ( αν εχω βγαλει καμια) αλλα πολυ μαρεσει το θεμα γιαααμιι

Διαφημίσεις

πωπωπω κοριτσια ειστε φοβερες! καλε μου ανοιξατε την ορεξη :)

να ρθω και γω στη παρεα σας που μου αρεσει να μαγειρευω? θα σας στειλω και γω φωτος ( αν εχω βγαλει καμια) αλλα πολυ μαρεσει το θεμα γιαααμιι

Να έρθεις να έρθεις the more the merrier :wink:

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλώς ήρθες carousel! και εγώ πρίν λίγο καιρό μπήκα και κόλλησα:P

irida85 η συνταγή για τα cookies:

250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γρ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι μπέικιν, 2 κουταλάκια καφέ (νεσκαφέ) διαλυμένο σε 25 γρ. γάλα, 1 αυγό, 70 γρ. μαργαρίνη, 1 βανίλια, 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 120 γρ. γάλακτος.

Τα ανακατεύεις όλα μαζί, χωρίς μίξερ, σπας τη σοκολάτα σε κομματάκια, την βάζεις και αυτή και τα ψήνεις στους 200΄C για 10 λεπτά, αν τα θες μαλακά, αλλιώς 4-5 λεπτά παραπάνω για τραγανά!

Καλή επιτυχία!!:P

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!

τι κάνετε;;;;

περάσαμε τέλεια χτες!ήμασταν λίγα άτομα,11,και ήταν όλα απλά και ωραία

τα μικρά παίζανε,είχαμε τραγουδάκια,ντυθήκαμε κιόλας!

αναμένω φώτος στο μείλ μου από τον άντρα μου

δώστε ένα μειλ να τις κάνω προωθηση,δε βγάζω άκρη με το πρόγραμμα

έκανα τουρτοκέικ και ήταν πάρα πολύ καλό

δεν είχε την τέλεια εμφάνιση αλλά ήταν από τα χεράκια της μανούλας!από νοστιμιά τέλεια

εκανα το κέικ,του έδωσα σχήμα πεταλούδας,γλάσαρα και διακόσμησα

το γλάσο είναι αρκετά δύσκολο στο να απλωθεί πάνω στο κέικ αλλά δεν ήθελα να το καλύψω και με ζαχαρόπαστα

έπαιξα με τα χρώματα και τη διακόσμηση και ήταν καλό,για 1η απόπειρα,το αποτέλεσμα

τα ποπ κεικς κουρκουμπίνι τέλεια!!

και του χρόνου ναμαστε καλά!με υγεία!

αύριο έχουμε φρικασέ στο μενού

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλώς ήρθες carousel! και εγώ πρίν λίγο καιρό μπήκα και κόλλησα:P

irida85 η συνταγή για τα cookies:

250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γρ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι μπέικιν, 2 κουταλάκια καφέ (νεσκαφέ) διαλυμένο σε 25 γρ. γάλα, 1 αυγό, 70 γρ. μαργαρίνη, 1 βανίλια, 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 120 γρ. γάλακτος.

Τα ανακατεύεις όλα μαζί, χωρίς μίξερ, σπας τη σοκολάτα σε κομματάκια, την βάζεις και αυτή και τα ψήνεις στους 200΄C για 10 λεπτά, αν τα θες μαλακά, αλλιώς 4-5 λεπτά παραπάνω για τραγανά!

Καλή επιτυχία!!:P

ooo ευχαριστω!!!

να σε ρωτησω, επειδη τρωει κ η μικρη, θα πειραζε αντι για νεσκαφε να διαλυσω 1κγ κανελα? ακουσα οτι αν διαλυσεις τη κανελα σε ζεστο υγρο βγαζει ολα τα αρωματα της.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ooo ευχαριστω!!!

να σε ρωτησω, επειδη τρωει κ η μικρη, θα πειραζε αντι για νεσκαφε να διαλυσω 1κγ κανελα? ακουσα οτι αν διαλυσεις τη κανελα σε ζεστο υγρο βγαζει ολα τα αρωματα της.....

δεν ξέρω για την κανέλα, δεν το έχω ακούσει. αν θες κάνε τα χωρίς τον καφέ και την επομενη φορά, δοκίμασε την κανέλα.

Διαφημίσεις

Το σημερινό μας φαγάκι.

Αρακάς, με πατατούλα, ανηθάκι, κρεμμυδάκι, καροτάκι, συνοδευμένο από φετούλα, ελίτσες και αγγουράκι

DSC01626_zpsa0df7795.jpg

Αυτό δεν το έφτιαξα εγώ, το βάζω μόνο για να σας λιγουρέψω... :tongue:

Greek μπακλαβά :tongue:

DSC01627_zps6197bf36.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρες!!:P

Ειρήνη και εγώ χτες αρακά είχα, αλλά με ρυζάκι.

Σήμερα τί κάνουμε? έχει ξεμείνει το μυαλό! έχω βγάλει κρέας να ξεπαγώσει για αύριο και δεν ξέρω τί να κάνω σήμερα;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...