Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Το χθεσινό μας φαγάκι

Ριγανάτο μπούτι χοιρινο στην κατσαρόλα με κόκκινη πιπεριά και μανιτάρια....το συνόδεψα με ρύζι μπασμάτι {μαγειρεμένο με κρασί και λίγο μπέικον για extra νοστιμιά...}:P

DSC01583_zps8e3a37dd.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

μέχρι που ήμουνα καλά,Σάββατο βράδυ δηλαδή έκανα τη κιμαδόπιτα!τέλεια!και πίτσα φυσικά!

ε,τι έπαθα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου δε λέγεται!και δεν μπορώ και να μεταφέρω γιατί είμαστε σε θέμα μαγειρικής!!για ευνόητους λοιπόν λόγους!;)

δεν έφταιγαν τα φαγητά πάντως!:P

ravT,δε ξέρω σε ποια οδό είναι,δεν κατάφερα και να πάω!το άκουσα στο ραδιόφωνο

κουρκουμπίνι,τι όμορφα ποπς είναι αυτά που έφτιαξες;τα έκανες και στο πάρτι;για δώσε συνταγή

νίνα,ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή

Ειρήνη,τέλειο φαίνεται το κοτοπουλάκι!

λοιπον,κορίτσια,ξέρετε τι σκέφτομαι για τις φώτος μου;να τραβάει ο άντρας ό,τι φτιάχνουμε και να τις στέλνω σε μειλ σε καποια απο σας,όποια έχει όρεξη,και να τις ανεβάζει!!

θα έχουμε και τα γενέθλια την Παρασκευή οπότε θα έχουμε αρκετές φώτος

έπεισα τον αντρα μου να τα κάνουμε στο σπιτι μας!!και θα ειναι καλύτερα πιστεύω!

για σήμερα σουπίτσα!

EvgLp2.png

Το χθεσινό μας φαγάκι

Ριγανάτο μπούτι χοιρινο στην κατσαρόλα με κόκκινη πιπεριά και μανιτάρια....το συνόδεψα με ρύζι μπασμάτι {μαγειρεμένο με κρασί και λίγο μπέικον για extra νοστιμιά...}:P

DSC01583_zps8e3a37dd.jpg

Μπουκιά και συγχώριο!! φαίνεται τέλειο...καλή ιδέα... έχω καιρό να το κάνω:P Λες και με μοσχαράκι να είναι καλό?

Οταν λες το ρύζι μαγειρεμένο με κρασί, τί εννοείς? αντί για νερό έβαλες κρασί ή το έσβησες με κρασί?

καλημερα σας μαγειροκοριτσα

και σημερα φασολαδα απο καταψυξη και τα παιδια γιουβαρλακια.

ειναι λιγο αρρωστος ο μεγαλος. ελπιζω να μην εινια τιποτα σοβαρο.

κεικ ποπς εκανα αυτα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/theika-cake-pops.html

αλλα επειδη δεν ειχα μαρελαδα φραουλα εβαλα πορτοκαλι γλυκο περασμενο στο μουλτι και επειδη δεν ειχα τυρι κρεμα εβαλα λιγο γαλα. αυτα ως προς τις αλλαγες μου. και σοκολατιασα αμεσως σχετικα δεν περιμενα ολη νυχτα κτλ. τα εκανα μεσα σε 1,5 ωρα συνολο.

Διαφημίσεις

λοιπόν έκανα μια λίστα για το πάρτυ και θέλω να μου πείτε γνώμες!

σουβλάκια με ψητά λαχανικά πάνω σε βάση πορτοκάλι με αλουμινόχαρτο

πίτσες

τρουφάκια αλυμρά

τοστάκια γουρουνάκια

μακαρονοσαλάτα

ποπ κεικς

και την τρουρτα φυσικά

τι λέτε;καλά είναι;θα είμαστε 15 άτομα περίπου

τα παιδάκια θαναι 5 αλλά απο αυτα μόνο το ένα τρώει

τα άλλα χρονίζουνε κι αυτά αυτές τις μέρες

EvgLp2.png

ntemiiiiii αφού δεν θα έχεις πολλά παιδάκια και οι ενήλικες που τρώνε θα είναι περισσότεροι γιατί δεν κάνεις ένα πιο "ενήλικο" μενού? στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα ρολό γεμιστό στο φούρνο και θα το είχα στον μπουφέ κομμένο όμορφα να μπορούν να σερβιριστούν με την τσιμπίδα, πατάτες φούρνου, μια μακαρονάδα με αλλαντικά φούρνου επίσης, 2 σαλάτες και τα ποπ κέικς. Μαζί με την τούρτα μια χαρά μπουφές θα ήταν ;)

ntemiiiiii αφού δεν θα έχεις πολλά παιδάκια και οι ενήλικες που τρώνε θα είναι περισσότεροι γιατί δεν κάνεις ένα πιο "ενήλικο" μενού? στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα ρολό γεμιστό στο φούρνο και θα το είχα στον μπουφέ κομμένο όμορφα να μπορούν να σερβιριστούν με την τσιμπίδα, πατάτες φούρνου, μια μακαρονάδα με αλλαντικά φούρνου επίσης, 2 σαλάτες και τα ποπ κέικς. Μαζί με την τούρτα μια χαρά μπουφές θα ήταν ;)

δε ξέρω θέλω να είναι όλα παιδικά κι ας μην τρώνε τα μικράκια

λες να τους χαλάσουν τα σουβλάκια, η μακαρονοσαλάτα οι πίτσες ;

α,και θα κάνω και τυροπιτάκια,ξεχασα να τα βαλω στη λίστα!τα εύκολα από τις συνταγές της παρέας!

σε ένα πάρτυ που πήγαμε και ήτανε κυριολεκτικά όλα για τους μεγάλους δε μου άρεσε καθόλου!και φαντάσου πως αυτοί ειχανε και μεγάλα παιδιά τα οποια τρώνε!!!!

τι να φάνε!σπετζοφάι;ψωμάκια με σολωμό;

τέλος πάντων,έτσι το έχω φανταστεί!ελπίζω να μείνουμε ευχαριστημένοι,οι περισσότεροι τουλάχιστον!γιατί να τους ευχαριστήσεις όλους δε γίνεται!

EvgLp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Τις τελευταιες μερες, εκανα μαρμελαδα πορτοκαλι-λεμονι, μαρμελαδα μηλο-πορτοκαλι, κουλουρακια με ουζο - καροτο, φασολαδα που ειχαμε χτες-σημερα.

Εχω κουνελι στην καταψυξη κ δεν εχω ξαναμαγειρεψει ποτε τετοιο. ΠΩς να το φτιαξω, να μπορει να το φαει και ενα διχρονο ομως;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

είχα τη μικρή άρρωστη το σαββατοκύριακο, εμείς φάγαμε περισσεύματα η μικρή σχεδόν νηστική το σάββατο με ένα μανταρίνη λίγο καρότο κ λίγη μανέστρα....κ την Κυριακή που αναθάρρησε λίγο τσάκισε σαρδέλες ψητές κ λίγο μπουγιουρντί που έφτιαξα στο φούρνο πεντανόστιμο

2013-03-04125604_zpsc41fb2de.jpg

Για σήμερα έφτιαξα το πρωί λίγη φασολάδα Πηλίου πεντανόστιμη, της πήγε πολύ το πράσο κ το λουκάνικο αν κ βαρύ.

photo-2013-03-04-18-17-20-417_zps63f3195d.jpg

Και για αύριο ζήλεψα εκείνη την ωραία κ πολλά υποσχόμενη γαριδομακαρονάδα φούρνου κ βουαλά για αύριο το φαγάκι μας

photo-2013-03-04-22-09-00-904_zps5435a923.jpg

Πάρα πολύ νόστιμη εύκολη κ γρήγορη, μπράβο σε όποια την ανακάλυψε!!

Την καληνύχτα μου σε όλες ;):D

Μπουκιά και συγχώριο!! φαίνεται τέλειο...καλή ιδέα... έχω καιρό να το κάνω:P Λες και με μοσχαράκι να είναι καλό?

Οταν λες το ρύζι μαγειρεμένο με κρασί, τί εννοείς? αντί για νερό έβαλες κρασί ή το έσβησες με κρασί?

Είναι μια συνταγή που είχα δει στην τηλεόραση, σε κάποια εκπομπη αλλά την κάνω με μικρή παραλλαγή.

Βάζω λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω λίγο μπέικον και μετά ρίχνω λίγο λευκό κρασί. Μόλις "εξατμιστεί" ρίχνω το μπασμάτι και το ανάλογο νεράκι.

Τι να σου πω... παίρνει μία γεύση το ρύζι.... άλλο πράγμα... αλλά είναι για "μας" που δεν ξετρελαινόμαστε με το ρύζι και θέλουμε επιπλέον γεύση... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...