Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

είχαμε ιωσούλα τελικά!!

σήμερα είναι απύρετη η μικρούλα οπότε τη γλιτώνουμε την αντιβίωση!!:P

το θέμα είναι πως κόλλησε όλους τους υπόλοιπους!!!:P

δε θαχω γιαγιά να την κρατήσει αύριο μου φαίνεται και θα χτυπήσω άδεια!άλλο που δε θέλω βέβαια να χουζουρέψουμε τα δυο μας αρρωστούλικα!!;)

από μαγειρική τίποτα όπως καταλαβαίνετε

από το ξυδάτο και μετά το χάος!χαχχα δυο μέρες μακαρόνια μια κιμά!:P:p

λοιπόν,το ξυδάτο είναι ουσιαστικά προψημένο στο ξύδι,ντόπιο φυσικά!

φιλέτα χοιρινό αρκετά λεπτά σε τάπερ για μέρες,όσο εσείς κρίνετε ώστε να είναι αρκετά ξυδάτο για τα γούστα σας!και φυσικά με ό,τι μπαχαρικά επιθυμείτε!και αλατάκι φυσικά!

τηγανίζετε τα φετάκια ίσα ίσα να ροδίσουν κι από τις δυο πλευρές και συνοδεύετε με ρύζι πατάτες λαχανικά ό,τι θέλετε

το κάνουμε πολύ στην Κρήτη!

και τα μακαρόνια που φάγαμε είναι με κιμά χειροποίητο,δλδ κρέας της επιλογής σας χοντροκομμένο με το μαχαίρι και προψηνένο

για να διατηρηθεί περισσότερο συνήθως επιλέγεται το χοιρινό ώστε να έχει λίπος και να βοηθήσει να διατηρηθεί

καθε επιτυχια!!

καλαμαράκι,τα κουλουράκια φαίνονται τέλεια πάντως!!!!

Ενδιαφέρον ακούγεται να το δοκιμάσουμε!! Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη...:(

Εμείς σήμερα μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα, με τηγανιτές πατατούλες και σαλτσούλα... Α και σαλατούλα.. :P

αχχχχχχχχχχχχχ αυτές οι πατατούλες...........αχχχχ αχχχχχχχχ

Εμείς σήμερα φάγαμε πάλι σούπα μπορς κ έφτιαξα το απόγευμα Λαζάνια με λαχανικά για αύριο που έχω γεμάτη μέρα

Μελιτζάνες, καρότα, μανιτάρια ψιλοκομμένα τσιγάρισμα σε λίγο λάδι, μπαχαρικά αλάτι πιπέρι, σβήσιμο με λίγο λευκό κρασί. Έριξα κ λίγο πολτό ντομάτας κ τριμένη γραβιέρα μιαμμμμμμμμμμμμ

Λίγη μπεσαμέλ στο ταψάκι λαζάνια λαχανικά λαζάνια λαχανικά έριξα κ μισό ποτηράκι γάλα κ τελείωσα με την μπεσαμέλ..... Έγιναν μούρλια! ;):D

photo-2013-02-27-20-34-57-433_zps19d38f58.jpg

Και επειδή στην λεμον παι έγινε επιδρομή από τους γονείς μου....κ εμάς :rolleyes::rolleyes: κ τελείωσε σήμερα.... :rolleyes::cool: αύριο λέω να κάνω μια πορτοκαλόπιτα που έχω καιρό να κάνω με φύλλα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαγειροκοριτσα καλησπερα σας,

χαθηκα τοσες μερες η αληθεια ειναι, το ξερω αλλα πλακωσαν πολλες δουλειες αφενος και αφετερου δεν μαγειρεψα γιατι ειχαμε πολλα φαγητα οπως καταλαβατε.

σημερα για βραδινο ειχαμε κοτομπουκιες και για αυριο φακη που ζηντησαν και απο τον παιδικο, την εκανα το μεσημερι.

πορτοκαλοπιτα θελω και εγω να κανω για την παρασκευη για να παρει ο συζυγος στη δουλεια να κερασει για τα γενεθλια του μικρου. αν δεν κανω πορτοκαλοπιτα θα κανω καριοκες.

εν τω μεταξει πηρα και κιμα και θα τον κανω γιουβαρλακια, μπιφτεκια και θα ετοιμασω και ενα ταπερ για παστιτσιο η μακαρονια. αλλα δεν εχω χωρο στην καταψυξη:?:(:(:(. πρεπει να κανω μια ανακατανομη. αυτα παθαινεις αμα δεν εχεις καταψυκτη:?:(:(

Καλημέρα κορίτσια!!

Χτες έκανα σνίτσελ χοιρινό στο φούρνο και πραγματικά αν θέλετε να γλιτώσετε το τηγάνι, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! το εξαφανίσανε.... μαζί με τηγανιτές πατατούλες....να γλύφετε τα δάχτυλα σας:P

Και για το καφεδάκι το σημερινό έφτιαξα cookies με σοκολάτα. Ξέχασα να τα βγάλω φωτογραφία γκρρρρ:evil: το θυμήθηκα αργά.... που θα πάει, θα το πάρω το κολάι και θα τα βγάζω φώτο και εγώ:P

ntemiii το κρέας που λες στο ξύδι, έχει καμία σχέση με το απάκι?

Καλημέρα κορίτσια!!

Χτες έκανα σνίτσελ χοιρινό στο φούρνο και πραγματικά αν θέλετε να γλιτώσετε το τηγάνι, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! το εξαφανίσανε.... μαζί με τηγανιτές πατατούλες....να γλύφετε τα δάχτυλα σας:P

Και για το καφεδάκι το σημερινό έφτιαξα cookies με σοκολάτα. Ξέχασα να τα βγάλω φωτογραφία γκρρρρ:evil: το θυμήθηκα αργά.... που θα πάει, θα το πάρω το κολάι και θα τα βγάζω φώτο και εγώ:P

ntemiii το κρέας που λες στο ξύδι, έχει καμία σχέση με το απάκι?

πως το κανεις στο φουρνο κ ποση ωρα το ψηνεις?αποφευγω τα τηγανητα.τις πατατες τηγανητες τις κανω στο φουρνο κ αυτες.δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι στο τηγανι!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

matilnta έκανα κανονικά το πανάρισμα, δηλ. αλατοπιπέρωμα πρώτα και μετά αλεύρι, αυγό και γαλέτα και τα έβαλα στο φούρνο σε αντικολλητικό χαρτί και έψησα λίγο μετά τους 200'c για περίπου 40 λεπτά στον αέρα. Μην ξεχάσεις να τα γυρίσεις στον μισό χρόνο.

Διαφημίσεις

matilnta έκανα κανονικά το πανάρισμα, δηλ. αλατοπιπέρωμα πρώτα και μετά αλεύρι, αυγό και γαλέτα και τα έβαλα στο φούρνο σε αντικολλητικό χαρτί και έψησα λίγο μετά τους 200'c για περίπου 40 λεπτά στον αέρα. Μην ξεχάσεις να τα γυρίσεις στον μισό χρόνο.

αλευρι δεν βαζω.μονο αυγο κ γαλετα.ευχαριστω!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!

σήμερα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και χόρτα βραστά

το απάκι,νίνα,είναι καπνιστό όπως το λουκάνικο και είναι και ξυδάτο ναι

αυτο που σας είπα είναι απλά ξυδάτο,ψημένο στο ξύδι

αλλά μου θύμισες και το απάκι!!τέλειο!!

καλαμαράκι,το καλοκαιράκι να μας έρθετε!;)

δε μου λέτε,πώς να κάνω κάτι λαχανάκια βρυξελλών που έχω;κατεψυγμένα.

κουρκουμπίνι,πήραμε το οκ από την παιδίατρο και θα τις φτιαχνω ρυζογαλακι κρεμούλες κείκ χωρίς ζάχαρη όμως.σκέφτομαι να τα κανω με πετιμέζι

δε μου λέτε το κεικ πως να το κάνω για τη μικρή ώστε να είναι πιο ελαφρύ και πιο αγνό;

EvgLp2.png

καλησπερα σας μαγειροκοριτσα,

επιτελους καθισα λιγο.

λοιπον το μεσημερι με το νυχτερινο εκανα τον κιμα στα 3 και εφτιαξα μπιφτεκια, γιουβαρλακια και κιμα στην κατσαρολα για να τον εχω ετοιμο για χρηση.

για σημερα φαγαμε φακη και εχουμε και για αυριο. το βραδυ μαλλον μπιφτεκακια με σαλατουλα.

καροτο σαλατα καναμε. αλλα μενουν οι υπολοιπες, να πλυνω τα μαρουλια και τη ροκα και να βρασω το μπροκολο:?:?:?

και δεν θελω αλλο νεροχυτη για σημερα:oops::oops:

.

κουρκουμπίνι,πήραμε το οκ από την παιδίατρο και θα τις φτιαχνω ρυζογαλακι κρεμούλες κείκ χωρίς ζάχαρη όμως.σκέφτομαι να τα κανω με πετιμέζι

δε μου λέτε το κεικ πως να το κάνω για τη μικρή ώστε να είναι πιο ελαφρύ και πιο αγνό;

τελεια...

αλλα χωρις ζαχαρη πως θα το φτιαξεις βρε παιδι μου; ουτε λιγη; τεσπα.

κοιτα εγω το πετιμεζι το θελώ να το δοκιμασω αλλα σαν υλικο δεν το ξερω. δεν εχω δικο μου ουτε μπορω να βρω ευκολα και δεν το ξερω καθολου. μακαρι να το ηξερα σαν υλικο. αλλα καιγια το πετιμεζι πρεπει να σου δωσει αδεια η παιδιατρος νομιζω.

το κεικ μπορεις να το κανεις αφενος με λαδι, ελαιολαδο, με χυμο πορτοκαλι, ε ολα τα υπολοιπα υλικα εινια τα ιδια στα κεικ. μπορεις επισης να το κανεις με λιγοτερα αυγα η χωρις αυγα αντικαθιστωντας τα αυγα με χυμο πορτοκαλι η γαλα.

Διαφημίσεις

ntemiiiiii φαντάζομαι λόγω Κρήτης μπορείς να βρεις εύκολα πετιμέζι,αλλά μήπως πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό και πάλι? αν θες πάντως, μπορώ να σου στείλω συνταγή για νηστίσιμο κέικ, που είναι αρκετά αγνό.

Hello! καιρό είχα να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο γιατί "προσέχαμε":rolleyes::cool: αλλά ένεκα του ότι σήμερα έμαθα ευχάριστα νέα και χάρηκα έφτιαξα ροξάκια (δεν δοκίμασα ακόμα γιατί τα έχω στο σιρόπι αλλά δείχνουν μούρλια)

dsc00426zd.jpg

και η αγαπημένη πάστα φλόρα του συζύγου μου είναι στο φούρνο και ψήνεται :P

dsc00427ll.jpg

Καλησπέρα κορίτσια

Δεν εχω ιδιαίτερη διάθεση...σχεδόν με το ζόρι την έφτιαξα την πορτοκαλοπιτα για αύριο λαζανια πάλι

photo-2013-02-28-20-17-04-227_zps7e3dea0b.jpg

μπορει να μην ειχες διαθεση αλλα φαινεται τελεια...

Hello! καιρό είχα να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο γιατί "προσέχαμε":rolleyes::cool: αλλά ένεκα του ότι σήμερα έμαθα ευχάριστα νέα και χάρηκα έφτιαξα ροξάκια (δεν δοκίμασα ακόμα γιατί τα έχω στο σιρόπι αλλά δείχνουν μούρλια)

dsc00426zd.jpg

και η αγαπημένη πάστα φλόρα του συζύγου μου είναι στο φούρνο και ψήνεται :P

dsc00427ll.jpg

και τα δικα σου φαινονται τελεια κοριτσι.

μπραβο σας....

χμμμ εχω πολυ καιρο να κανω ροξακια και κρεπες. λετε τελικα για κερασμα αυριο να κανω ροξακια αντι για πορτοκαλοπιτα για τη δουλεια του συζυγου;

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

είμαι λίγο ξενυχτησμένη,χτες κάναμε πάλι πυρετό αλλά υποψιάζομαι πως είναι από τα δόντια!τι λέτε οι πιο έμπειρες!

σήμερα έχουμε κοτόπουλο φούρνου από χτες

μέσα στο σκ θα κάνω με το ζυμάρι σου καλαμαράκι κιμαδόπιτα με τον υπόλοιπο κιμά

πίτσα το Σάββατο εννοείται....:P:p

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...