Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

      Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

      Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!

πολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή με τις μπριζόλες στην κατσαρόλα!για πιο γρήγορα;για άλλη γεύση;δεν τις έχω κάνει ποτέ έτσι

η λέμον πάι οκ θεική!

Για κάτι διαφορετικό την έκανα στη κατσαρόλα με μπύρα Ντέμι μου:D

Καλημέρα!!

Χθες εκανα αυτο

τα παιδακια μου οταν το ειδαν σκασανε στα γελια... αλλα ηταν πεντανοστιμο:P

χε χε ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοτατο είναι!! :D:D:D

Τι έβαλες μέσα μπουκάλι?

Γι αυτό σε μισώ θανατερά βρε Καλαμάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α πα πα άτιμο παιδί τι χρυσοχέρικο είσαι!!!! :tongue:

Τι θα πει λεμονόπιτα της τεμπέλας, γιατρέ μου? :mrgreen:

Τι θα πει ότι δεν έχει μαρέγκα, δεν έχει κρέμα κανονική είναι της τεμπέλας χε χε :tongue::tongue::tongue:

καλημερα μαγειροκοριτσα,

το παστιτσιο μας

ταρτα με μανιταρια, ζαμπον και τυρι. ηταν πολυ πετυχημενη

τυροπιτακια, λουκανοπιτακια

η τουρτα μας

097ue.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πάρα πολύ όμορφα όλα τα καλούδια σου , κ η τούρτα ακόμη ποιο ωραία μιας κ είναι από τα χεράκια σου, να σου ζήσει!!

Γίγαντες για σήμερα εμείς...

DSC01530_zps3530b815.jpg

Μιαμμμ καλή ιδέα για τις επόμενες μέρες!

Καλά είναι πολύ όμορφο!!!!Μπράβο!!

Η τεμπελολεμονπαι Καλαμαράκι πως γίνεται δηλ;Φαίνεται πολύ πολύ νόστιμη!Σας θαυμάζω που κάνετε τόσα πράγματα!!Εμείς σήμερα μακαρόνια με κιμά!

Η συνταγή είναι εύκολη, γιαουρτάκι ζαχαρούχο λεμόνι, κ μπισκότα βούτυρο κ έτοιμο!

Μόνο που δικό μου τιπ, χτύπα το ζαχαρούχο με το γιαούρτι κ το λεμόνι με το μίξερ τουλάχιστον 4-5λεπτά κ άστο οπωσδήποτε 24ώρες ή 12 ώρες να κρυώσει πήξει καλά.

Εγώ το αφήνω πάντα 24ωρες κ μου πήζει άψογα πάντα!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/lemon-pie-tis-para-poli-tempelas.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο βρε κουρκουμπίνι!!!!!όλα τέλεια!!!

τα λουκανικοπιτάκια με το ζυμάρι της πίτσας τελικά;;;

η τούρτα;;;

πόσα άτομα ήσασταν;;αξίζει τελικά στο σπίτι;

εμείς σήμερα ξυδάτο χοιρινό στο τηγάνι

ρύζι με κάρυ

χόρτα βραστά

εσείς οι πιο έμπειρες μανούλες,πόσο να κρατησει άραγε ο πυρετούλης της μικρής;σήμερα 1η μέρα έκανε!και 1η φορά γενικώς!:(

Περαστικά στο μικρό σου :D, θα περάσει κ θα συνέλθει!;)

Για πες για το ξυδάτο χοιρινό στο τηγάνι....ενδιαφέρον!

Ιδού και το σουφλέ σοκολάτα ή ότι περίσσεψε...η αλήθεια είναι ότι μοιάζει πιο πολύ με κέικ σοκολάτας... αλλά άμα το ζεστάνεις λίγο στο μικροκυμάτων, υγραίνεται το εσωτερικό και μοιάζει με σουφλέ;)πάντως από γεύση...άψογο!

soufle001.th.jpg

Ωραίο φαίνεται!

Link to comment
Share on other sites

ΚΟριτσια, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. να εισαστε καλα και να χαιρεστε τα μπουμπουκακια σας γερα, δυνατα και καλοτυχα.

κανονικα αυριο ηθελαν απο τον παιδικο φασολακια με κρεας. αλλα εχουμε πολλα φαγητα και δεν εκανα, αφενος γιατι εχουμε πολλα και αφτερου γιατι δεν προλαβα. φαγαμε ολο το απογευμα στην παιδιατρο και μετα στα μπανια των παιδιων κτλ. ε τωρα ειπα να ξεκουραστω λιγο. για πεμπτη τωρα θα μαγειρεψω φακες. μεχρι τοτε θα τρωμε αυτα που εχουμε.

καλα, πολυ ζηλευτα ολα τα καλουδια σας.

Link to comment
Share on other sites

μπράβο βρε κουρκουμπίνι!!!!!όλα τέλεια!!!

τα λουκανικοπιτάκια με το ζυμάρι της πίτσας τελικά;;;

η τούρτα;;;

πόσα άτομα ήσασταν;;αξίζει τελικά στο σπίτι;

εμείς σήμερα ξυδάτο χοιρινό στο τηγάνι

ρύζι με κάρυ

χόρτα βραστά

εσείς οι πιο έμπειρες μανούλες,πόσο να κρατησει άραγε ο πυρετούλης της μικρής;σήμερα 1η μέρα έκανε!και 1η φορά γενικώς!:(

αν κρατησει πανω απο 3 μερες πρεπει να το δει γιατρος μηπως χρειαζεται αντιβιωση.περαστικα στο μπεμπε σου!σημερα αρακα κοριτσια που εχει κ ωραια μερα.θα μου λειψουν οι χειμωνιατικες σουπες !


kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Ειρήνη και εγώ γίγαντες έχω! στο φούρνο είναι τώρα και ψήνονται... και νομίζω ότι πρέπει να μοιάζουν οπτικά και γευστικά πολύ με τους δικούς σου γιατί βλέπω ότι έχεις βάλει μπόλικο κρεμμύδι και εσύ:P

Χτες έκανα σουφλέ σοκολάτα, αλλά ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία. Νομίζω ότι έχει περισσέψει ένα κομμάτι...θα το βγάλω αργότερα και θα το "εκθέσω":p

Ναι, βάζω μπόλικο κρεμμυδάκι και μυρωδιά και γίνονται τόσο νόστιμοι, που η σάλτσα γίνεται ανάρπαστη με το ψωμάκι μας!!! Οι γνωστές σε όλους "παπάρες"!!! :tongue::tongue:

Υπέροχο το σουφλεδάκι σου!


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

χε χε ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοτατο είναι!! :D:D:D

Τι έβαλες μέσα μπουκάλι?

Ενα κουτακι μπυρας με μιση μπυρα μεσα την υπολοιπη τη ριχνεις στο ταψι...

Σημερα γιουβαρλακια...


q1kup2.pngza5op2.png
Link to comment
Share on other sites

Είπα να τα δοκιμάσω..............μεγάααααααααααααααλη αποτυχία γευστικά. Πεζή γεύση, το απόλυτο τίποτα, το ζαχαρούχο εξαφανίστηκε σα γεύση από το αλεύρι που υπερίσχυε κ το γευόσουν.... έβαλα λίγη βανίλια να το σώσω αλλά μπα....

μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα

Δεν έβαλα τα 400γρ βούτυρο που έλεγε , έβαλα 250γρ κ αναπλήρωσα υγρά με λίγο γάλα.....κρίμα τα υλικά.....

Προσωπικά συνιστώ να μη τη κάνετε

photo-2013-02-26-20-28-14-551_zps51734fe6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η πολιτικη με τουρσι αγγουρακι κ καπαρη

photo-2013-02-26-08-45-09-12_zpsa7b0c608.jpg

Και η σούπα μπορς άνευ παντζαριου

photo-2013-02-26-17-33-01-94_zps7a5ad85b.jpg

Το πόσο μου αρέσει το αγγουράκι τουρσί δεν λέγεται!!Έκανα σήμερα τα ψωμάκια και τα μισά τα έκανα με ελιά και ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και πιπεριά φλωρίνης!Τέλεια!

Αυτή την σουπίτσα δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά φαίνεται νοστιμότατη!!

Είπα να τα δοκιμάσω..............μεγάααααααααααααααλη αποτυχία γευστικά. Πεζή γεύση, το απόλυτο τίποτα, το ζαχαρούχο εξαφανίστηκε σα γεύση από το αλεύρι που υπερίσχυε κ το γευόσουν.... έβαλα λίγη βανίλια να το σώσω αλλά μπα....

μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα

Δεν έβαλα τα 400γρ βούτυρο που έλεγε , έβαλα 250γρ κ αναπλήρωσα υγρά με λίγο γάλα.....κρίμα τα υλικά.....

Προσωπικά συνιστώ να μη τη κάνετε

photo-2013-02-26-20-28-14-551_zps51734fe6.jpg

Πάντως από έμφάνιση λένε!!Κρίμα.Κι εγώ όταν δεν μου πετυχαίνει κάτι τα υλικά κλαίω αλλά έχω τον άντρα μου που είναι παμφάγο οπότε δεν πάνε χαμένα!!!!!:P


FuWlp3.png 2ebBp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


για πειτε κοριτσια,στα τυροπιτακια τι τυρι προτιματε?δεν τα θελω αλμυρα πολυ αλλα οχι κ αναλατα.

Εγώ κάνω ένα συνδυασμό φέτας και γλυκιάς γραβιέρας, π.χ. Νάξου και είναι ότι πρέπει...ούτε ανάλατα, ούτε άγευστα... δοκίμασε το!

Link to comment
Share on other sites

για πειτε κοριτσια,στα τυροπιτακια τι τυρι προτιματε?δεν τα θελω αλμυρα πολυ αλλα οχι κ αναλατα.
Εγώ κάνω ένα συνδυασμό φέτας και γλυκιάς γραβιέρας, π.χ. Νάξου και είναι ότι πρέπει...ούτε ανάλατα, ούτε άγευστα... δοκίμασε το!

Και λιγο ανθοτυρο, για να είναι αφράτα.


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

είχαμε ιωσούλα τελικά!!

σήμερα είναι απύρετη η μικρούλα οπότε τη γλιτώνουμε την αντιβίωση!!:P

το θέμα είναι πως κόλλησε όλους τους υπόλοιπους!!!:P

δε θαχω γιαγιά να την κρατήσει αύριο μου φαίνεται και θα χτυπήσω άδεια!άλλο που δε θέλω βέβαια να χουζουρέψουμε τα δυο μας αρρωστούλικα!!;)

από μαγειρική τίποτα όπως καταλαβαίνετε

από το ξυδάτο και μετά το χάος!χαχχα δυο μέρες μακαρόνια μια κιμά!:P:p

λοιπόν,το ξυδάτο είναι ουσιαστικά προψημένο στο ξύδι,ντόπιο φυσικά!

φιλέτα χοιρινό αρκετά λεπτά σε τάπερ για μέρες,όσο εσείς κρίνετε ώστε να είναι αρκετά ξυδάτο για τα γούστα σας!και φυσικά με ό,τι μπαχαρικά επιθυμείτε!και αλατάκι φυσικά!

τηγανίζετε τα φετάκια ίσα ίσα να ροδίσουν κι από τις δυο πλευρές και συνοδεύετε με ρύζι πατάτες λαχανικά ό,τι θέλετε

το κάνουμε πολύ στην Κρήτη!

και τα μακαρόνια που φάγαμε είναι με κιμά χειροποίητο,δλδ κρέας της επιλογής σας χοντροκομμένο με το μαχαίρι και προψηνένο

για να διατηρηθεί περισσότερο συνήθως επιλέγεται το χοιρινό ώστε να έχει λίπος και να βοηθήσει να διατηρηθεί

καθε επιτυχια!!

καλαμαράκι,τα κουλουράκια φαίνονται τέλεια πάντως!!!!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...