Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ευχαριστώ και για τα δύο, είναι καλές λύσεις για το σχολείο της μικρής !!!

Μαγειρικός οίστρος σήμερα :rolleyes:

Για αύριο, φαγκρί από την Μήλο στην λαδόκολλα αρωματισμένο με φινόκιο, συνοδευτικό λαχανικά στον ατμό που θα τα νοστιμίσω αύριο με λάδι, ρίγανη, λεμόνι και μουστάρδα χτυπημένα.

Επίσης, κατά γενική απαίτηση των τέκνων μου, κοτόπιτα έμπνευσής μου (την ακούνε στον Μαστοράκο, 'κοτόπιτα !!! τι περιμένουμε λοιπόν ?? ας σπάσουμε την πόρτα !!! επάνω της !!!!!')

P2220929_zpsa8f68fdf.jpg

Και η τουρτίτσα για τα γενέθλια της μανούλας μου

P2220931_zps1fe05d43.jpg

Η βάση είναι το sponge παντεσπάνι του καλαμαρακίου, μια στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής από το joy of baking με κακάο, μια στρώση μπισκότα ΟΡΕΟ, μια στρώση άγλυκη σαντιγύ και γκλάσο σοκολάτα του Παρλιάρου.

Το styling είναι a la maison ...;)

μπορούμε να έχουμε συνταγές και από τα δύο παρακάλώ;;;:P

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

σήμερα θα φάμε παστίτσιο της γιαγιάς,οπότε άκυρες οι πέστροφες

το σκ οπωσδήποτε χορτοτυρόπιτα

πίτσα ή κρέπες

το Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε γενέθλια,άντε να πάρουμε καμιά ιδέα!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβερά πράγματα βλέπω στο παρεάκι!!!! Εύγε μαγειροκόριτσα.

Εγώ φιλοτιμήθηκα να βγάλω φωτό (αφού ανακάλυψα την κρυμμένη από την μεγάλη κόρη μου φωτογραφική μηχανή, την οποία είχε γεμίσει με φωτό από τα παιχνιδια-κουκλάκια, κοκ...)

Scones (τραγανά απέξω, αφράτα μέσα, μπισκοτοψωμάκια θα τα έλεγα)

Αμερικάνικα Cookies σοκολάτας

P2070375_zpsbdba297b.jpg

Καλά το μιλφέιγ που είδα, με έχει στοιχειώσει!!!! :shock: Το θέλω απεγνωσμένα!!!! (Με λίγες φραουλίτσες on top δε θα με χάλαγε :tongue::rolleyes:)

Πολύ ωραία τα καλούδια σουυυυυυυυυυ αχ αυτές οι μελιτζάνες που κολυμπάνε....μιαμμμμμμ

Το μιλφείγ έχει κάνει θραύση χε χε έχει μείνει ένα κομμάτι ;) όσο για τις φράουλες νεξτ ταίμ

Εντωμεταξύ τον υπόλοιπο κιμά, λέω, να τον κάνω κιμαδόπιτα ή λαζάνια και βουρ κατάψυξη;;; για πείτε καμιά ιδέα...

Ή κιμαδόπιτα ή λαζάνια με κιμά κ λαχανικά ή παστίτσιο ή κανελόνια ή απλά μακαρόνια με κιμά, ή βάλτον σκέτο κατάψυξη

Συνήθως ψωνίζω ΑΒ.Εκεί λοιπόν συχνά πυκνά παίρνω κάτι ζαχαρωμένες σφολιάτες μακρουλές και τις τσακίζω σκέτες.Είναι μια ιταλική μάρκα που τώρα μου διαφεύγει.Το πακετάκι είναι μπεζ με κόκκινο αν θυμάμαι καλά!Μάλλον αυτά εννοείς έτσι δεν είναι;Και όντως είναι στον διαδρομο με τα υλικά για τούρτες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα (η άσχετη) πως μπορεί να χρησιμοποιούνται σε γλυκό!!:P

Πάντως αν είναι αυτά θα είναι θεϊκή προσθήκη με την κρέμα στο μιλφειγ - μου αρέσουν πολύ!

Να ρώτησω και κάτι ακόμη (τελευταίο): την επόμενη μέρα μουσκεύει πολύ;Πρέπει δηλ να φαγωθεί την ίδια μέρα;Όχι πως θα είχαμε πρόβλημα να το φάμε.....;)

Ναι ναι αυτά εννοώ χε χε μουσκεύει αλλά οχι τραγικά απλά είναι ποιο μαλακό

Και ξέχασα να σου πω Καλαμαράκι πως σήμερα έκανα το φαγάκι σου: πράσα με λουκάνικα!Καλά τι απίθανος συνδυασμός γεύσης το πράσο με το λουκάνικο!!!!!!Μας άρεσε πολύ!Φώναζε και η μικρή μαμ - της έσπασε μάλλον την μύτη!Είδα κι έπαθα να την ξεγελάσω να φαέι σκέτο μπρόκολο!!

Πολύ χαίρομαι!! :D:D

Ευχαριστώ και για τα δύο, είναι καλές λύσεις για το σχολείο της μικρής !!!

Μαγειρικός οίστρος σήμερα :rolleyes:

Για αύριο, φαγκρί από την Μήλο στην λαδόκολλα αρωματισμένο με φινόκιο, συνοδευτικό λαχανικά στον ατμό που θα τα νοστιμίσω αύριο με λάδι, ρίγανη, λεμόνι και μουστάρδα χτυπημένα.

Επίσης, κατά γενική απαίτηση των τέκνων μου, κοτόπιτα έμπνευσής μου (την ακούνε στον Μαστοράκο, 'κοτόπιτα !!! τι περιμένουμε λοιπόν ?? ας σπάσουμε την πόρτα !!! επάνω της !!!!!')

Και η τουρτίτσα για τα γενέθλια της μανούλας μου

Η βάση είναι το sponge παντεσπάνι του καλαμαρακίου, μια στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής από το joy of baking με κακάο, μια στρώση μπισκότα ΟΡΕΟ, μια στρώση άγλυκη σαντιγύ και γκλάσο σοκολάτα του Παρλιάρου.

Το styling είναι a la maison ...;)

Πολύ ωραία τα καλούδια σου, ζηλευτή η πίτα σου ;)

Διαφημίσεις

Η ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κανταίφι που έκανα χτες... φανταστική κορίτσια, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πριν....

zampon001.th.jpg

Και μετά...

zampon010.th.jpg

Είναι αυτή που έφτιαξε ο Ακης προχτές; Φαίνεται μούρλια!

Η ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κανταίφι που έκανα χτες... φανταστική κορίτσια, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πριν....

zampon001.th.jpg

Και μετά...

zampon010.th.jpg

Πολύ ωραία φαίνεται, για δώσε μας κ συνταγή;)

Διαφημίσεις

Δεν τρώμε ρυζόγαλο εμείς... Δεν είναι αρκετά παχυντικό αχαχαχαχαχαχαχα

Πανακότα ίσως;;; :mrgreen:;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Πολύ ωραία φαίνεται, για δώσε μας κ συνταγή;)

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage

Σας δίνω διεύθυνση να μπείτε... άμα γράψω την συνταγή, θα πάρει πολύ χώρο... καλή επιτυχία:P... είναι εύκολη!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...