Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ελα μωρέ το ξέρει πως την πείραζω :-P :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλαμαρακι και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. τα μπισκοτα μιλφειγ δεν ειναι τα σαβαγιαρ εεεε???παντως θα την δοκιμασω συντομα!!!νασαι καλα!!!

καλημερα καλαμαρακι και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. τα μπισκοτα μιλφειγ δεν ειναι τα σαβαγιαρ εεεε???παντως θα την δοκιμασω συντομα!!!νασαι καλα!!!

Καλημέρα όχι δεν είναι τα σαβαγιαρ. Τα σφολιατινια είναι μπισκότα σφολιατας που ανοίγουν κιόλας γιατί μέσα τους έχουν αέρα όπως φούσκωσαν θα τα καταλάβεις ζητά τα ως σφολιατινια η μπισκότα σφολιατας :wink:

χα,χα ευχαριστω mykelly μου, ποσο γλυκουλα που εισαι!!!

Θα σε δαγκώσω kalamaraki...xa,xa πλακα πλακα να φτιαξω και την σουπα

Καλη σας μερα μαγειροκοοριτσα.

χθες το απογευμα ψησαμε σουβλακια στην ηλεκτρικη ψηστιερα. ο συζυγος δηλαδη

087dp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

χθες το πρωι εκανα σταφιδοψωμακια αλλα δεν μου βγηκαν τοσο αφρατα αυτη τη φορα

073pm.jpg

και χθες το βραδυ, μιλαμε νυχτα 10 η ωρα πεθυμησε ο μικρος μου χαλβα. βεβαια ηθελε τον ταχινενιο του μαρκετ, αλλα επειδη τρωει και τον σιμαγδαλενιο του εφτιαξα χαλβα. και ειπα να δοκιμασω τον χιονισμενο χαλβα του καλαμαρακιου. μου θυμισε πολυ την κρεμα σιμιγδαλιου που τους κανω. παντως του αρεσε και σημερα ηθελε να του βαλω στο ταπερ για τον παιδικο. μια λευκη εκδοχη και μιαπιο παιχνιδιαρικη. αν να πω οτι τον εκανα διχρωμο, στον μισο εβαλα και σοκολατα

086qv.jpg

088ze.jpg

Διαφημίσεις

Καλη σας μερα μαγειροκοοριτσα.

χθες το απογευμα ψησαμε σουβλακια στην ηλεκτρικη ψηστιερα. ο συζυγος δηλαδη

087dp.jpg

χθες το πρωι εκανα σταφιδοψωμακια αλλα δεν μου βγηκαν τοσο αφρατα αυτη τη φορα

073pm.jpg

και χθες το βραδυ, μιλαμε νυχτα 10 η ωρα πεθυμησε ο μικρος μου χαλβα. βεβαια ηθελε τον ταχινενιο του μαρκετ, αλλα επειδη τρωει και τον σιμαγδαλενιο του εφτιαξα χαλβα. και ειπα να δοκιμασω τον χιονισμενο χαλβα του καλαμαρακιου. μου θυμισε πολυ την κρεμα σιμιγδαλιου που τους κανω. παντως του αρεσε και σημερα ηθελε να του βαλω στο ταπερ για τον παιδικο. μια λευκη εκδοχη και μιαπιο παιχνιδιαρικη. αν να πω οτι τον εκανα διχρωμο, στον μισο εβαλα και σοκολατα

086qv.jpg

088ze.jpg

πω πωωωωωωωωωω αυτά τα σουβλάκια τώρα με την πείνα που έχω γκρρρρρ

νοστιμότατα φαίνονται!

Και ο χαλβάς σας πολύ ωραίος κ παιχνιδιάρικος χε χε

Φοβερά πράγματα βλέπω στο παρεάκι!!!! Εύγε μαγειροκόριτσα.

Εγώ φιλοτιμήθηκα να βγάλω φωτό (αφού ανακάλυψα την κρυμμένη από την μεγάλη κόρη μου φωτογραφική μηχανή, την οποία είχε γεμίσει με φωτό από τα παιχνιδια-κουκλάκια, κοκ...)

Μελιτζάνες παπουτσάκι (πνιγήκαν στη μπεσαμέλ )

P2200387_zps265d3e37.jpg

Scones (τραγανά απέξω, αφράτα μέσα, μπισκοτοψωμάκια θα τα έλεγα)

P2160381_zpsfcefc770.jpg

Αμερικάνικα Cookies σοκολάτας

P2070375_zpsbdba297b.jpg

Καλά το μιλφέιγ που είδα, με έχει στοιχειώσει!!!! :shock: Το θέλω απεγνωσμένα!!!! (Με λίγες φραουλίτσες on top δε θα με χάλαγε :tongue::rolleyes:)

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Εντωμεταξύ τον υπόλοιπο κιμά, λέω, να τον κάνω κιμαδόπιτα ή λαζάνια και βουρ κατάψυξη;;; για πείτε καμιά ιδέα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Χαίρομαι που απολαύσατε το γιουβέτσι μου !!

Φοβερά πράγματα βλέπω στο παρεάκι!!!! Εύγε μαγειροκόριτσα.

Εγώ φιλοτιμήθηκα να βγάλω φωτό (αφού ανακάλυψα την κρυμμένη από την μεγάλη κόρη μου φωτογραφική μηχανή, την οποία είχε γεμίσει με φωτό από τα παιχνιδια-κουκλάκια, κοκ...)

Μελιτζάνες παπουτσάκι (πνιγήκαν στη μπεσαμέλ )

P2200387_zps265d3e37.jpg

Scones (τραγανά απέξω, αφράτα μέσα, μπισκοτοψωμάκια θα τα έλεγα)

P2160381_zpsfcefc770.jpg

Αμερικάνικα Cookies σοκολάτας

P2070375_zpsbdba297b.jpg

Καλά το μιλφέιγ που είδα, με έχει στοιχειώσει!!!! :shock: Το θέλω απεγνωσμένα!!!! (Με λίγες φραουλίτσες on top δε θα με χάλαγε :tongue::rolleyes:)

Συνταγή για τα scones & cookies παρακαλώ !!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω, ότι τα scones είναι ωραία αλλά με καφέ, σοκολάτα, κοκ, καθότι ολίγον άγλυκα. Ο σύζυγος δεν τα τίμησε γιατί τα θέλει λίγο πιο γλυκά, η μπουμπού όμως τα τσακίζει, βέβαια της βγάζω τη σοκολάτα.

Δεν είχα σταγόνες σοκολατας και έσπασα με την πρέσσα σκόρδου μια σοκολάτα γάλακτος σε σχήμα αρκουδάκι :tongue::rolleyes: είχα και νεύρα εκείνη τη μέρα, τού δωσα και κατάλαβε!

Συνταγή για scones από εδώ, δεν έβαλα αυγό με γάλα και κανέλα πριν το ψήσιμο, ίσως να του χάριζε πιο έντονη γεύση.

Η συνταγη για τα cookies, είναι πάνω στη συσκευασία του Αλεύρι Μαλακό Νο2 - Μύλοι Αγ. Γεωργίου. Αστεία συνταγή. Γράψε:

Αμερικάνικα cookies σοκολάτας

Υλικά:

250 γρ αλεύρι Νο2 (2 κούπες τσαγιού)

5γρ μπέικιν (1 κ.γ.)

125γρ βούτυρο (2/3 κούπας τσ.)

125 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (2/3 κούπας τσ)

2 αυγά

120 γρ κουβερτούρα ψιλοκομμένη (1 κούπα τσ)

Εκτέλεση: Κόβουμε το βούτυρο σε μικρούς κύβους. Σε βαθύ μπολ ενσωματώνουμε τα υλικά και πλάθουμε με τα χέρια μέχρι να δημιουργήσουμε μία ζύμη. Σε αλευρωμένη επιφάνεια δημιουργούμε κύλινδρο διαμέτρου 5 εκ. Τοποθετούμε στη συντήρησε να παγώσει η ζύμη. Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ ακι τοποθετούμε τα κούκις σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 45' μέχρι να ροδίσουν.

ΥΓ. Εγώ μόλις εφτιαξα τη ζύμη, βαρεθηκα για τα υπόλοιπα, και απλώς έβαζα μια γεμάτη κουταλιά σούπας ζύμης κατευθείαν στη λαδόκολλα, έψησα 30 λεπτά

ImnOp3.png p7gjp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα την ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κανταίφι του Ακη... φανταστική!:P Αύριο θα προσπαθήσω να κατεβάσω τις φωτογραφίες...

Turwethiel τα κούκις σου φαίνονται μούρλια! και εγώ έχω μία πολύ εύκολη συνταγή και όποτε ξεμένω από γλυκό, τα φτιάχνω στο πιτς φυτίλι!:P

Καλημέρα Εύη

Καλή η ερώτηση γιατί ούτε εγώ τα ηξερα παλιά

Είναι μπισκότα σαν δάχτυλα σκέψου τα σφολιατας με λίγη ζάχαρη τα έχουν συνήθως στον διάδρομο με τα υλικά για τούρτες πχ τρούφα κρεμες ζάχαρη κορν φλαουερ όπου έχει κ τα μπισκότα σαβαγιαρ. Ίσως τα μικρα σούπερ να μην έχουν. Θα τα δεις κ θα τα καταλάβεις ζητά τα ως σφολιατινια

Συνήθως ψωνίζω ΑΒ.Εκεί λοιπόν συχνά πυκνά παίρνω κάτι ζαχαρωμένες σφολιάτες μακρουλές και τις τσακίζω σκέτες.Είναι μια ιταλική μάρκα που τώρα μου διαφεύγει.Το πακετάκι είναι μπεζ με κόκκινο αν θυμάμαι καλά!Μάλλον αυτά εννοείς έτσι δεν είναι;Και όντως είναι στον διαδρομο με τα υλικά για τούρτες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα (η άσχετη) πως μπορεί να χρησιμοποιούνται σε γλυκό!!:P

Πάντως αν είναι αυτά θα είναι θεϊκή προσθήκη με την κρέμα στο μιλφειγ - μου αρέσουν πολύ!

Να ρώτησω και κάτι ακόμη (τελευταίο): την επόμενη μέρα μουσκεύει πολύ;Πρέπει δηλ να φαγωθεί την ίδια μέρα;Όχι πως θα είχαμε πρόβλημα να το φάμε.....;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Και ξέχασα να σου πω Καλαμαράκι πως σήμερα έκανα το φαγάκι σου: πράσα με λουκάνικα!Καλά τι απίθανος συνδυασμός γεύσης το πράσο με το λουκάνικο!!!!!!Μας άρεσε πολύ!Φώναζε και η μικρή μαμ - της έσπασε μάλλον την μύτη!Είδα κι έπαθα να την ξεγελάσω να φαέι σκέτο μπρόκολο!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ξέχασα να πω, ότι τα scones είναι ωραία αλλά με καφέ, σοκολάτα, κοκ, καθότι ολίγον άγλυκα. Ο σύζυγος δεν τα τίμησε γιατί τα θέλει λίγο πιο γλυκά, η μπουμπού όμως τα τσακίζει, βέβαια της βγάζω τη σοκολάτα.

Δεν είχα σταγόνες σοκολατας και έσπασα με την πρέσσα σκόρδου μια σοκολάτα γάλακτος σε σχήμα αρκουδάκι :tongue::rolleyes: είχα και νεύρα εκείνη τη μέρα, τού δωσα και κατάλαβε!

Συνταγή για scones από εδώ, δεν έβαλα αυγό με γάλα και κανέλα πριν το ψήσιμο, ίσως να του χάριζε πιο έντονη γεύση.

Η συνταγη για τα cookies, είναι πάνω στη συσκευασία του Αλεύρι Μαλακό Νο2 - Μύλοι Αγ. Γεωργίου. Αστεία συνταγή. Γράψε:

Αμερικάνικα cookies σοκολάτας

Υλικά:

250 γρ αλεύρι Νο2 (2 κούπες τσαγιού)

5γρ μπέικιν (1 κ.γ.)

125γρ βούτυρο (2/3 κούπας τσ.)

125 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (2/3 κούπας τσ)

2 αυγά

120 γρ κουβερτούρα ψιλοκομμένη (1 κούπα τσ)

Εκτέλεση: Κόβουμε το βούτυρο σε μικρούς κύβους. Σε βαθύ μπολ ενσωματώνουμε τα υλικά και πλάθουμε με τα χέρια μέχρι να δημιουργήσουμε μία ζύμη. Σε αλευρωμένη επιφάνεια δημιουργούμε κύλινδρο διαμέτρου 5 εκ. Τοποθετούμε στη συντήρησε να παγώσει η ζύμη. Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ ακι τοποθετούμε τα κούκις σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 45' μέχρι να ροδίσουν.

ΥΓ. Εγώ μόλις εφτιαξα τη ζύμη, βαρεθηκα για τα υπόλοιπα, και απλώς έβαζα μια γεμάτη κουταλιά σούπας ζύμης κατευθείαν στη λαδόκολλα, έψησα 30 λεπτά

Ευχαριστώ και για τα δύο, είναι καλές λύσεις για το σχολείο της μικρής !!!

Μαγειρικός οίστρος σήμερα :rolleyes:

Για αύριο, φαγκρί από την Μήλο στην λαδόκολλα αρωματισμένο με φινόκιο, συνοδευτικό λαχανικά στον ατμό που θα τα νοστιμίσω αύριο με λάδι, ρίγανη, λεμόνι και μουστάρδα χτυπημένα.

Επίσης, κατά γενική απαίτηση των τέκνων μου, κοτόπιτα έμπνευσής μου (την ακούνε στον Μαστοράκο, 'κοτόπιτα !!! τι περιμένουμε λοιπόν ?? ας σπάσουμε την πόρτα !!! επάνω της !!!!!')

P2220929_zpsa8f68fdf.jpg

Και η τουρτίτσα για τα γενέθλια της μανούλας μου

P2220931_zps1fe05d43.jpg

Η βάση είναι το sponge παντεσπάνι του καλαμαρακίου, μια στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής από το joy of baking με κακάο, μια στρώση μπισκότα ΟΡΕΟ, μια στρώση άγλυκη σαντιγύ και γκλάσο σοκολάτα του Παρλιάρου.

Το styling είναι a la maison ...;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...