Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε'σύ κουρκουμπίνι, όταν λες "γιαπράκια" τι εννοείς? ντολμαδάκια?

ειναι ας πουμε οι κοζανιτικοι λαχανονταλμαδες. κανονικα γινονται με αρμια (=λαχανο σαν τουρσι σε αλμη που "ψηνεται στην αλμη στο κιουπι), δεν εινια αυγοκομμενοι και τους κανουμε στανταρ χριστουγεννα-πρωτοχρονια. και ο κιμας μεσα εχει και κοκκινη σαλτσα. αλλα εγω δεν τους κανω με αρμια, του καν με λαχανο βρασμενο κανονικα αλλα βαζω πολυ λεμονι στην κατσαρολα για να εχουν μια οξυτητα.

Καλημέρα :wink:

Ναι κουρκουμπινι μου απλά βγαίνει πολύ ποιο ανάλαφρο κ αερατο από τα βασικα κέικ τουλάχιστον από αυτα που ξέρω

Εμείς σήμερα φακες κ σαλάτα λαχανο :-P

Το απόγευμα πρέπει να φτιάξω μπισκότα κ κριτσινια γιατί μας τελείωσαν κ η μικρή ζητάει :-)

ναι βγαινει αρκετα αφρατο γιατι εχει λιγοτερο αλευρι. σκεψου οτι στο κεικ βαζουμε για τα ιδια υγρα 500 γρ αλευρι, ενω τωρα βαλαμε 350-370 γρ αλευρι. ωραιο βγηκε και νοστιμο, δοκιμασε ο χαζμπαντ μια μπουκιτσα στο κοψιμο. εχει μπει ηδη καταψυξη.

το εκανα φυσικοα και παλι με δικες μου παρεμβασεις, εβαλα 1 κουπα ζαχαρη και οχι 2. επισης εβαλα λιγο μελι για καλυτερη υφη. ναι τα καταφερα και το εκοψα στα 3. γιουπι....

το παντεσπανι τηςω γιαγιας μου και της μανας μου μοιαζει πολυ με αυτο που προτεινε η μαι κελυ. για οσα αυγα χτυπαμε, ριχνουμε 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη και μια κουταλια της σουπας αλευρι, δηλαδη 6 αυγά, 6 κσ ζαχαρη 6 κσ αλευρι κοφτες.

ειναι ας πουμε οι κοζανιτικοι λαχανονταλμαδες. κανονικα γινονται με αρμια (=λαχανο σαν τουρσι σε αλμη που "ψηνεται στην αλμη στο κιουπι), δεν εινια αυγοκομμενοι και τους κανουμε στανταρ χριστουγεννα-πρωτοχρονια. και ο κιμας μεσα εχει και κοκκινη σαλτσα. αλλα εγω δεν τους κανω με αρμια, του καν με λαχανο βρασμενο κανονικα αλλα βαζω πολυ λεμονι στην κατσαρολα για να εχουν μια οξυτητα.

Τεμετερον και εσυ κουρκουμπινι χε χε??

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

έχουμε χιονάκι εδώ οπότε μείναμε σπίτι!!!!:P:p:p:p

φαγητό εχω από χτες οπότε δε μαγειρεύω,θα κάνω δουλίτσες

κουρκουμπίνι,αυτό το κεικ που έκανες προορίζεται για παντεσπάνι για την τούρτα των γενεθλίων σας;

δεν πρόλαβα να διαβάσω τα βήματα για τις φώτος

αν μου τα δώσετε έτοιμα πιστεύω θα τα καταφέρω χαχαχχ

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

ntemiiiii πού βρίσκεσαι και χιόνισε?:P Βόρεια Ελλάδα φαντάζομαι...:P ζηλεύω!! Ότι πρέπει για φασολάδα σήμερα ε?

Εγώ σήμερα λέω να κάνω κοτόπουλο με μπάμιες. Αν τα βάλω στην χύτρα μαζί, λέτε να γίνουν καλά ή να εξαφανιστούν οι μπάμιες? Δεν τις έχω ξανακάνει στην χύτρα...;)

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

κουρκουμπίνι,αυτό το κεικ που έκανες προορίζεται για παντεσπάνι για την τούρτα των γενεθλίων σας;

καλημερα μαγειροκοριτσα και απο εμενα.

ναι ντεμακι μου. θα εινια το παντεσπανι της τουρτας.

Εμείς σήμερα φάγαμε γιουβέτσι με μπουτάκια κοτόπουλου.

DSC01515_zps0cd72dde.jpg

Γλύψαμε τα δάχτυλα μας....

Τελευταίες μέρες, τυχαίνει να μου πετυχαίνουν πολύ τα φαγητά... φταίει η παρέα σας! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

κοριτσι ειδικα για σενα οι οδηγιες:

οδηγιες για τικερ

περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικότερο κείμενο εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php...67&postcount=1

και εδώ σελίδες για να φτιάξετε τικερ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php...9&postcount=15

οδηγιες για φωτογραφιες

οδηγίες (με εικόνες ) εδώ :

http://parents.org.gr/forum/showpost.php...82&postcount=6

Τεμετερον και εσυ κουρκουμπινι χε χε??

ειμαι κατα το 1/4 καλαμαρακι, αλλα ηταν ο παππους ο ενας και ετσι ακομα και ο μπαμπας μου δεν ειχε σχεση με αυην την παραδοση.

Εμείς σήμερα φάγαμε γιουβέτσι με μπουτάκια κοτόπουλου.

DSC01515_zps0cd72dde.jpg

Γλύψαμε τα δάχτυλα μας....

Τελευταίες μέρες, τυχαίνει να μου πετυχαίνουν πολύ τα φαγητά... φταίει η παρέα σας! :tongue:

τα γλυφουμε και εμεις τωρα;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έφτιαξα το κοτοπουλάκι με τις μπάμιες και ήταν ...μούρλια! Τα ελευθέρα βοσκής τελικά όπως και να τα κάνεις είναι πετυχημένα... σαν διαφήμιση ακούστηκα:P, αλλά είναι η αλήθεια:P

Ζηλεψα κ εγώ το κοτοπουλακι της Ειρηνης κ έφτιαξα γιουβετσι κοτόπουλο με σπυρωτο κριθαρακι της τζατζικος με μπόλικο μπόλικο μπαχαρι :wink: ( το ότι είχα στήθος κοτόπουλο δεν με πτόησε :-P )

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-gioubetsaki-me-spiroto-kritharaki.html

photo-2013-02-19-21-34-36-774_zps64b787ae.jpg

Μου στείλε κ η μητέρα μου σπανάκι κ χόρτα κ έφτιαξα φύλλο κ περιμένω να ψηθεί η πιτουλα μας

αν ανοίγετε το λινκ είναι τα κούκις που είχα κάνει κάποτε και είχα προσπαθήσει να σας δώσω φώτο

είπα να προσπαθήσω μαυτήν που την έχω εύχερη

κάτι δεν κάνω καλά όμως

αν όμως τις βλέπετε έστω και με λινκ δε με πειράζει να τις ανεβάω έτσι

όσο για τικερ,ένα ένα!χαχα

τελικά σήμερα συμπλήρωσα φαγητό με αυτό:τέλειο!

http://www.delightfularea.com/rigatoni-me-tono-ntomatinia-kai-mprokolo-sto-fourno/

cookiesm.jpg

EvgLp2.png

στην αρχη, στην πρωτη εικονα που βλεπεις, στο browse εχει πανω 2 κουτακια-επιλογες, images/videos kai url. κανε κλικ στο κυκλακι για εικονες και οχι για url.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...