Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες σε όλες

Χθες έφτιαξα σουπερ παστίτσιο μιας και το ζήτησε το αρρωστούλι μου

DSCN0453_640x480_zpsa0e7df60.jpg

και κεκάκια μήλο- κανέλα

DSCN0438_640x480_zps71556c81.jpg

Προχθές έφτιαξα και την τάρτα του Άκη με το λεμόνι και τη μερέντα αλλά έριξα πολύ λεμόνι για τα γούστα μου οπότε την απολαμβάνει μόνο ο σύζυγος.

DSCN0432_640x480_zpsa196f3a9.jpg

Εγώ βέβαια θα αφαιρούσα βούτυρο απ τη συνταγή γιατί παρατρίβεται.

Επίσης μια απ τις επόμενες ημέρες θα την επαναλάβω αλλά αντί λεμόνι θα βάλω πορτοκάλι. Σοκολάτα και πορτοκάλι είναι σούπερ συνδυασμός άλλωστε.

μεχρι εδω μυρισε η κανελα. παει παρα πολυ με το μηλο. εγω βαζω στη βασικη ζυμη του κεικ που φτιαχνω τριμμενο μηλο με κανελα και γνεται μηλοπιτα. εινια πεντανοστιμο. αλλα λεω να δοκιμασω και τη συνταγη αυτη.

πρπει να κανω και τις 2 λεμονοπιτες που προτεινετε εδω. καλα αυτη που εφτιαξες πολυ λαχταριστη φαινεται. και τελεια ιδεα να την κανεις με πορτοκαλι.

Δεν είναι καθόλου άσχημο για μια γρήγορη λύση! Απλά θέλει την μπισκοτένια βάση για να αντέξει το βάρος κ την υγρασία ;) Ωραία ιδέα!!

ναι εινια ωραια ιδεα. απλα εενα δεν με τρελαινει η μπισκοτενια βαση τυπου τζιζ κεικ. ουτε τα τζιζ κεικ επισης. αλλα μπορω να κανω βαση με τριμματα απο κεικ και λιγο "σιροπι" για αρωμα και βιταμ για δεσιμο. ταιριαζει απιστευτα και το πορτοκαλι πιστευω.

dsc00423j.jpg

RavT for president!

Βγήκαν πεντανόστιμα!

και τα δικα σου μυρισαν μεχρι εδω....

Τελείωσα κ το μιλφειγ :wink:

Το πρώτο για το τραπέζι της μαμάς μου αύριο

photo-2013-02-16-20-35-41-648_zps02b11e54.jpg

Και το λίγο ποιο τσαπατσουλε για το σπίτι μας :-P

photo-2013-02-16-20-36-09-608_zpsb6d39041.jpg

Τέλος για σήμερα ξανά μαγείρεμα δευτέρα βράδυ :wink::-)

ω ναι. εισαστε ολες κακουργες. και ποτε ξεκιναμε τη διατα ειπαμε; ο χαζμπαντ λεει να σταματησ να κανω γλυκα. και εγω τι να πρωτοκανω οεο; τη λεμονοπιτα της τεμπελας, την λεμονοπιτα του ακη, το μιλφειγ; η τους λουκουμαδες;

να σας πω ομως την αμαρτια, μια κρεπουλα πεθυμησα που εχω απο την αθηνα ακομα να κανω.

για αυριο κατεβασα φασολαδα απο καταψυξη. ναι εινια κυριακη, αλλα εχει και κρυο. εχουμε και γιαπρακια 2 μςεριδες κατω στο ψυγειο. τα παιδια εχουν απο μια μεριδα γιουβαρλακια.

Η συνταγή είναι αυτή: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399&subid=2&pubid=30530874

Να σημειώσω ότι δε θέλει ψυγείο και πρέπει να την κόψουμε μετά από ένα δίωρο που βγαίνει από το φούρνο.

Την έφαγα σχεδόν όλη μόνη μου!

Ορίστε η συνταγή του Άκη!

Διαφημίσεις

Να ξαναπώ όσες κάνετε τη συνταγή του Άκη για την τάρτα, να κάνετε αυτό ακριβώς που λέει. Να δοκιμάσετε. Αλλά όχι στο 2ο λεμόνι. Απ το 1ο. Λεμόνι με λεμόνι έχει τεράστια διαφορά. Εγώ δοκίμασα στα 2, ήταν ήδη ξινή και έριξα ακόμα μισό. Ο αδελφός μου που την έφτιαξε, δοκίμασε στο 1ο και ήταν ήδη όπως έπρεπε.

Σήμερα ψάρι θα κάνω λαδοριγανολεμονάτο στο φούρνο με σαλατούλα μαρούλι. Εντολή κόρης και τα σκυλιά δεμένα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ βρε κορίτσια, το τί γλυκό έχω φάει αυτές τις μέρες, δεν λέγεται!;) τίποτα χωνευτικό υπάρχει στο μενού? η κοιλιά μου πάει να σκάσει!:cry:

Εντωμεταξύ δεν φτάνει αυτά που έχω στο σπίτι, μου φέρνουν και οι φίλοι κάτι σπέσιαλ τσουρέκια και η τηλεόραση όλο γλυκά δείχνει! Με βλέπω το καλοκαίρι μπανάκι σε απρόσιτες παραλίες...;) Λυπηθείτε με!!

Αχ βρε κορίτσια, το τί γλυκό έχω φάει αυτές τις μέρες, δεν λέγεται!;) τίποτα χωνευτικό υπάρχει στο μενού? η κοιλιά μου πάει να σκάσει!:cry:

Εντωμεταξύ δεν φτάνει αυτά που έχω στο σπίτι, μου φέρνουν και οι φίλοι κάτι σπέσιαλ τσουρέκια και η τηλεόραση όλο γλυκά δείχνει! Με βλέπω το καλοκαίρι μπανάκι σε απρόσιτες παραλίες...;) Λυπηθείτε με!!

Αμ εγώ... για τι παραλίες με βλέπω?? Μήπως για το super paradise???!!! :tongue::tongue:

Το σημερινό μας φαγάκι...

Ζυμαρικό με κόκκινη σαλτσούλα, με σκορδάκι και γαριδούλες και φυσικά... φρεσκοτριμένο πιπεράκι

DSC01513_zpsee1b7046.jpg

777885dugw57gt25.gif

Έφτιαξα σήμερα το μεσημέρι κινέζικο κοτόπουλο με ρυζάκι!Έκανα το ρύζι με μια ιδέα που πήρα τις προάλλες απο το chef στον αέρα: τσιγάρισα κρεμμυδάκι,σκορδάκι και μικρά κομματάκια αποξηραμένο σύκο και μετά έριξα και το μπασμάτι.Τέλος έσβησα με κρασί!Η γεύση του ήταν απλά υπέροχή!!Το σύκο έκανε όλη την διαφορά!!

Και το απόγευμα έκανα κρέπες για την μικρή μου που τρελαίνεται (μέχρι τώρα μας τις έφτιαχνε η μαμά μου και σήμερα αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κάνω μόνη μου για το παιδί μου!!):P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

χτες έκανα το κεικ μπανάνας του Άκη!απλά τέλειο!!!

έχει μείνει ζυμάρι από πίτσα που κάναμε το Σάββατο!τοχω ψυγείο!θαντεξει μέχρι το βράδι να κάνουμε κανα δυο ακόμη ή να το σφεντουρίξω;;;(μτφ πετάξω;;;)χαχαχ

σήμερα φέτες ψάρι στη γάστρα με πατάτες αρακά και καρότα

EvgLp2.png

Αμ εγώ... για τι παραλίες με βλέπω?? Μήπως για το super paradise???!!! :tongue::tongue:

Το σημερινό μας φαγάκι...

Ζυμαρικό με κόκκινη σαλτσούλα, με σκορδάκι και γαριδούλες και φυσικά... φρεσκοτριμένο πιπεράκι

DSC01513_zpsee1b7046.jpg

τέλειο!

και το κέρασμά σου επίσης!!!ευχαριστούμε!!!!:P

EvgLp2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

χτες έκανα το κεικ μπανάνας του Άκη!απλά τέλειο!!!

έχει μείνει ζυμάρι από πίτσα που κάναμε το Σάββατο!τοχω ψυγείο!θαντεξει μέχρι το βράδι να κάνουμε κανα δυο ακόμη ή να το σφεντουρίξω;;;(μτφ πετάξω;;;)χαχαχ

σήμερα φέτες ψάρι στη γάστρα με πατάτες αρακά και καρότα

καλημερα κοριτσια.

γιατι καλε να το πεταξεις; κρατησε το και το βραδυ ανοιξε το και δες αμα σου μυριζει η αμα εχει αλλοιωθει. μην το πετας απο τωρα.

καλε ακομα δεν βρηκες τις φωτο πως τις βαζουμε;

εγω ξεχασα πως βαζουμε αβαταρ και βαριεμαι και δεν προλαβαινω να το ξαναψαξω:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

εμεις σημερα γιαπρακια. για τα παιδια εκανα χθες βραδυ σουπα με ρυζι και για αυριο θελουν απο το παιδικο κοτοπουλο με χυλοπιτες, οποτε το λιγο κοτοπουλο που εχω θα το κανω για τα παιδια κυριως για τον μεγαλο με χυλοπιτες. κατεβασα και μπιφτεκια απο καταψυξη.

ειδες τι βολικη εινια η καταψυξη ντεμακι; να το καθιερωσεις για τα φαγητα μπο μπορεις..;)

εκανα σημερα το πρωι το κεικ-παντεσπανι για την τουρτα και το εχω να κρυωνει. καλαμαρακι εκανα το κεικ σου με κακαο μεσα. να πω οτι εινια ουσιαστικα η κλασικη, βασικη συνταγη για κεικ, δεν εινια παντεσπανι.

068wz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

εκανα λιγο μεγαλη δοση, δηλαδη χρησιμποιησα μεγαλη κουπα με την προοπτικη να το κοψω στα 3. μολις κρυωσει και το κοψω θα το βαλω καταψυξη με λαδοκολλες αναμεσα.

τωρα ψηνω και μανιταρια στο φουρνο

Καλημέρα :wink:

Ναι κουρκουμπινι μου απλά βγαίνει πολύ ποιο ανάλαφρο κ αερατο από τα βασικα κέικ τουλάχιστον από αυτα που ξέρω

Εμείς σήμερα φακες κ σαλάτα λαχανο :-P

Το απόγευμα πρέπει να φτιάξω μπισκότα κ κριτσινια γιατί μας τελείωσαν κ η μικρή ζητάει :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...