Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλησπέρα Ειρήνη, πολύ λαχταριστές οι μπριζόλες σου!! Το πορτοκάλι το έβαλες σε φέτες ή απλά τον χυμό του? Εγώ το βάζω συχνά στα φουρνιστά, τον χυμό του όμως, και βγάζει πολύ νοστιμιά!:tongue:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Οχι, σε φέτες. Χυμό και γω βάζω! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

κουρκουμπίνι,έγραψες πάλι!:P

για σκέψου,άσχετο,και το πετιμέζι σε κρέμες και γλυκά για τα μικρά

νίνα καλωσήρθες!

Ειρήνη,τέλειο το κρέας με το πορτοκάλι!και με πετιμέζι να δεις!:P

το χρησιμοποιώ κι εγώ πολύ το πορτοκάλι και στα ψάρια!

τέλειο!

καλαμαράκι,Τετάρτη απεργία και χαρα;άλλη μια μέρα με τα παιδάκια μας!εγώ πήρα και άδεια για την πέμπτη!

το απόγευμα θαχουμε επισκέψεις!τι καλό να κάνω;

EvgLp2.png

Καλημέρες σε όλες

Χθες έφτιαξα σουπερ παστίτσιο μιας και το ζήτησε το αρρωστούλι μου

DSCN0453_640x480_zpsa0e7df60.jpg

και κεκάκια μήλο- κανέλα

DSCN0438_640x480_zps71556c81.jpg

Προχθές έφτιαξα και την τάρτα του Άκη με το λεμόνι και τη μερέντα αλλά έριξα πολύ λεμόνι για τα γούστα μου οπότε την απολαμβάνει μόνο ο σύζυγος.

DSCN0432_640x480_zpsa196f3a9.jpg

Εγώ βέβαια θα αφαιρούσα βούτυρο απ τη συνταγή γιατί παρατρίβεται.

Επίσης μια απ τις επόμενες ημέρες θα την επαναλάβω αλλά αντί λεμόνι θα βάλω πορτοκάλι. Σοκολάτα και πορτοκάλι είναι σούπερ συνδυασμός άλλωστε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

ravT η τάρτα φαίνεται τέλεια! αν δεν είχα τόσα γλυκά σπίτι, θα επιχειρούσα να την κάνω. είναι εύκολη? θα την δω βέβαια πάλι από τον Άκη, αλλά ρωτάω εσένα πρώτα.:P

καλαμαρακι και κοριτσια η συνταγη της ταρτας ειναι δικης μου εμπνευσης αλλα δεν ηταν και τοσο επιτυχημενη. τεσπα, θα σας πω...

εψησα ετοιμη σφολιατα μεχρι να ροδισει στους 180 και μαλιστα εριξα και ζαχαρη για να εινια τραγανη η βαση. μεχρι να ψηθει η σφολιατα εκανα γκαναζ. ζεστανα κρεμα γαλακτος χαμηλη σε λιπαρα 200 ΜΛ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ 250 γρ κουβερτουρα, περιπου μια κουταλια της σουπας κοφτη βιταμ, λιγο μελι, περιπου ενα γεματο κουτλακι του γλυκου και 2 σταγονες εσανς απο ρουμι. αλλα το ρουμι τελικα ηταν αυτο που δεν μας αρεσε. 2 σταγονες αλλα ηταν εντονο. μολις εγινε η σφολιατα εκοψα μπανανες σε ροδελες, 2,5 μπανανες χρειαστηκαν και εριξα απο πανω τη γκαναζ. η κρεμα βγηκε πολυ ωραια σε υφη, μαλακη, γυαλιστερη και με τη μπανανα εδενε ωραια. αλλα το ρουμι τι το ηθελα;

ισως ομως εινια καλυτερα να γινει με μπισκοτενια βαση, μπανανες σε ροδελες και κρεμα.

Δεν είναι καθόλου άσχημο για μια γρήγορη λύση! Απλά θέλει την μπισκοτένια βάση για να αντέξει το βάρος κ την υγρασία ;) Ωραία ιδέα!!

Το χτεσινό μας φαγάκι. Μπριζολίτσες με πατατούλες με πορτοκάλι

Το σημερινό μας φαγάκι.

Γεμιστά, μαζί με μία πιτούλα και στο κέντρο φετούλα... :tongue:

Πολύυυυυυυ ωραία τα καλούδια σου Ειρήνη!! Και η πιτούλα νόστιμη!!

καλαμαράκι,Τετάρτη απεργία και χαρα;άλλη μια μέρα με τα παιδάκια μας!εγώ πήρα και άδεια για την πέμπτη!

το απόγευμα θαχουμε επισκέψεις!τι καλό να κάνω;

Ντέμι μου έχουμε απεργία ε....?

Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση να απεργήσω γιατί ένας μισθός μπαίνει στο σπίτι κ τα 50 ευρώ που θα μου κόψουν τα έχω απόλυτη ανάγκη..

Καλημέρες σε όλες

Χθες έφτιαξα σουπερ παστίτσιο μιας και το ζήτησε το αρρωστούλι μου

και κεκάκια μήλο- κανέλα

Προχθές έφτιαξα και την τάρτα του Άκη με το λεμόνι και τη μερέντα αλλά έριξα πολύ λεμόνι για τα γούστα μου οπότε την απολαμβάνει μόνο ο σύζυγος.

Εγώ βέβαια θα αφαιρούσα βούτυρο απ τη συνταγή γιατί παρατρίβεται.

Επίσης μια απ τις επόμενες ημέρες θα την επαναλάβω αλλά αντί λεμόνι θα βάλω πορτοκάλι. Σοκολάτα και πορτοκάλι είναι σούπερ συνδυασμός άλλωστε.

αχχχχχχχχχχχ κακούργα........αυτή η τάρτα μου έκατσε στο μάτι!! Θα την βάλω στα υπόψη!

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα έχουμε ψητό συκώτι στη σχάρα από τον χαζμπαντ, έφτιαξα κ φακές για την Δευτέρα κ για τη μικρή που δεν το τσιμπάει καν το συκώτι, σαλάτα λάχανο {δεν τελειώνει το ρημάδι χε χε } κ το βράδυ ταινιούλα με πίτσα λιτή , έχω βγάλει το ζυμαράκι από το πρωί να ξεπαγώνει

Εντωμεταξύ..... χάλασε ένας ιμάντας στον αρτοπαρασκευαστή μου κ είμαι να σκάσω :evil::evil::mad::(.....ήδη μια βδομάδα άνευ είμαι κ έχω σκάσει...γιατί λεφτά για καινούργιο γιοκ..

Τεσπά θα δούμε τι θα καταφέρει ο χαζμπαντ:rolleyes::|

Αύριο θα πάμε στης μητέρας μου για φαγάκι κ σκέφτομαι να φτιάξω μιλφέιγ για γλυκό

:cool::tongue:;)

Θα δώ..

Καλημέρα!

ravT η τάρτα φαίνεται τέλεια! αν δεν είχα τόσα γλυκά σπίτι, θα επιχειρούσα να την κάνω. είναι εύκολη? θα την δω βέβαια πάλι από τον Άκη, αλλά ρωτάω εσένα πρώτα.:P

Όχι απλά εύκολη, αστεία είναι. Μη το σκέφτεσαι, κάντη αλλά προσοχή στο λεμόνι. Να δοκιμάζεις κάθε τόσο. Δες τη συνταγή και θα καταλάβεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Η τάρτα αυτή είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη! Εβαλα 2 λεμόνια και βγήκε όπως πρέπει, να νιώθεις δηλαδή λίγο το λεμόνι και να σβήνει την μικρή ξυνίλα η μερέντα!

Έκανα ακριβώς ό,τι είπε ο Άκης και μου βγήκε όπως πρέπει...την έκανα την ίδια μέρα βλέπεις και την είχα φρέσκια τη συνταγή.

Νομίζω έχω βάλει λινκ τη συνταγή τη προηγούμενη βδομάδα.

Και χτες έφτιαξα αυτό το θεικό γαλακτομπούρεκο:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/galaktompoureko-epaggelmatiki-sintagi.html

Δεν έχω λόγια!

Πάτησα πάνω σ αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopitakia-oneiro.html

αλλά πρόσεχε το αλεύρι. Εγώ δεν χρειάστηκα μισό κιλό αλλά περίπου 400 γραμμάρια. Και όταν έπηξε πολύ έστυψα μισό πορτοκάλι και έβαλα μέσα.

Επίσης πρόσθεσα κανέλα γιατί την αγαπώ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Το μεσημεριανό μας συκώτι ζουμερο κ ελαφρώς ροζ από τον χαζμπαντ στη ψησταριά

photo-2013-02-16-17-46-50-497_zps91f28dd1.jpg

Ετοιμάζω κ το μιλφειγ έφτιαξα ήδη την κρέμα περιμένω να κρυώσει κ μετά τα υπόλοιπα

Μαι κελυ να τα κανεις τα μηλοπιτακια όνειρο είναι πολύ ωραία εγώ την ακολουθώ πιστά μόνο που βάζω καστανη ζάχαρη :wink:

Τελείωσα κ το μιλφειγ :wink:

Το πρώτο για το τραπέζι της μαμάς μου αύριο

photo-2013-02-16-20-35-41-648_zps02b11e54.jpg

Και το λίγο ποιο τσαπατσουλε για το σπίτι μας :-P

photo-2013-02-16-20-36-09-608_zpsb6d39041.jpg

Τέλος για σήμερα ξανά μαγείρεμα δευτέρα βράδυ :wink::-)

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι βλέπουν τα ματάκια μου πάλι;;;;;;;;πω πω!!!!

μιλφέιγ σπέσιαλ!

παστίτσιο τούμπανο,αλήθεια πως το καταφέρνεις;;;:P

όσο για τη συνταγή του Άκη,σίγουρα είναι άπαιχτη!δεν έχω κάνει ποτέ κάτι δικό του και να μην είναι τέλειο!όπως τα ρεβύθια πουκανα προχτες που εφαγε ακόμη κι ο άντρας μου

δώστε τη λίγο όμως τη συνταγή,δε ξέρω ποια μέρα την έκανε,που να ψάχνω!

καλαμαράκι,δυτυσχώς ή ευτυχώς δε ξέρω,δε με συμφέρει να πάω για δουλειά!καταλαβαίνεις!είναι μια ώρα αποδώ!θέλω τουλάχιστον250 ευρωπουλα μηνιαίως και πάω και με μία συνάδελφο!!!φαντάσου!

τέλος πάντων!ναμαστε καλα!

εμείς σήμερ φάγαμε εξω

αύριο στη γιαγιά

Δευτέρα θα κάνω ψαρι,ή φέτες στο φούρνο με αρακά πατάτες καρότα ή στη ψησταριά

τελικά φίλεψα πίτσα τους καλεσμένους!τρελλάθηκαν!!!!:P

ήπια κι εγώ μια μπυρίτσα:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...