Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

• Καλή τύχη! 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τούρτα με βάση το μπισκότο μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε τούρτα. Απλά στρώση 2η δεν θα υπάρχει. Ενδεχομένως να μπορείς να πασπαλίσεις μπισκότο, να χωρίσεις νοητά την τούρτα αλλά στην ουσία θα ενσωματώσεις μπισκότο στη γέμιση. Τούρτα δεν είναι μόνο με παντεσπάνι. Είναι και με μπισκότο και με γκοφρέτα και με απ όλα. Ο Παρλιάρος φτιάχνει πολύ συχνά τούρτες με δικό του μπισκότο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα...!

εφτιαξα αυτο το κεικ μπανανας του ακη,πανευκολο και με ενδιαφερουσα γευση...δεν δοκιμασα πολυ,αυριο θα σας πω :P

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24432&subid=2&pubid=30111609

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα ρεβύθια πάλι αλά Άκης!πολύ εξυπηρετικόντελικά να τρώμε ανα δεύτερη μέρα το ίδιο φαγητό!έτσι μαγειρεύεις 2 το πολύ 3 φορές τις εργάσιμες μέρες!και σκληρά εργάσιμες!:P

όσο για την τούρτα,ravT,θα το κοιτάξω!σ'ευχαριστώ!χτες που συζητούσαμε με τον άντρα μου για τα γενέθλια,μουπε πως είναι καλύτερα να τα κάνουμε κάπου 'εξω κι όχι στο σπίτι και μάλλον έχει δίκιο

την τούρτα όμως εγώ δε θα την κάνω πάλι;έτσι δεν είναι;

για πείτε εσείς που έχετε κάνει έξω τα γενέθλια!τι άλλο ετοιμάζω εγώ;

το κεικ μπανάνας στάλθηκε στο μειλ μου!και θα το επιχειρήσω!έυκολο φαίνεται!και πολύ γευστικό!

EvgLp2.png

καλημερα μαγειροκοριτσα

χρωστουμενες φωτο, κεικ και μαφινς, και μια ταρτα ας πουμε με μπανανες και σοκολατα χθεσινη

052cj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

053u.jpg

054rr.jpg

για ΣΗΜΕΡΑ ακαρονια καρμποναρα

κατεβασα γιουβαρλακια απο την καταψυξη για τα παιδια και γιαπρακια για μας για αυριο και μεθαυριο

Καλημέρα κορίτσια (υποθέτω ότι είστε κορίτσια..)

Μόλις είδα το θέμα σας από γειτονικό θέμα που μιλάω και σκέφτηκα ότι πρέπει να γίνω μέλος και εγώ!:P Μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική και γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές. Είμαι σωστά εδώ?

Διαφημίσεις

καλωσηλθες στην παρεα μας. εισαι πολυ σωστα εδω.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Μου αρέσει το όνομα σου! νόστιμο:P

Λοιπόν για να μπώ και στο πνεύμα του site, πριν από λίγο χτύπησα μία κρέπα γεμιστή με νουτέλα, μπανάνα και κάστανο... σλούρπ!! Μαζί με καφεδάκι είναι τέλειο δεκατιανό!

Καλημέρα

Καλά χτες κοιμόμουν από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 σήμερα το πρωί.... Χε χε

Χτες φάγαμε μακαροναδα δίκης μου εμπνεύσεως με σάλτσα μανιταριών κ μουσταρδα dijon :wink: ανέβασε κ συνταγή περιμένω έγκριση.

photo-2013-02-15-09-38-16-406_zpsca782050.jpg

Για σήμερα έχουμε σπαλα χοιρινη με πατάτες στη γαστρα :wink:

καλησπερα...!

εφτιαξα αυτο το κεικ μπανανας του ακη,πανευκολο και με ενδιαφερουσα γευση...δεν δοκιμασα πολυ,αυριο θα σας πω :P

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24432&subid=2&pubid=30111609

Ωραίο φαίνεται με τα καρύδια, αν κ δεν τα προτιμώ. Εγώ φτιάχνω αυτό όποτε μου χαλάνε οι μπανάνες κεικ μπανάνα κ ρίχνω κ σοκαλατοσταγόνες όποτε έχω ;)

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα ρεβύθια πάλι αλά Άκης!πολύ εξυπηρετικόντελικά να τρώμε ανα δεύτερη μέρα το ίδιο φαγητό!έτσι μαγειρεύεις 2 το πολύ 3 φορές τις εργάσιμες μέρες!και σκληρά εργάσιμες!:P

όσο για την τούρτα,ravT,θα το κοιτάξω!σ'ευχαριστώ!χτες που συζητούσαμε με τον άντρα μου για τα γενέθλια,μουπε πως είναι καλύτερα να τα κάνουμε κάπου 'εξω κι όχι στο σπίτι και μάλλον έχει δίκιο

την τούρτα όμως εγώ δε θα την κάνω πάλι;έτσι δεν είναι;

για πείτε εσείς που έχετε κάνει έξω τα γενέθλια!τι άλλο ετοιμάζω εγώ;

το κεικ μπανάνας στάλθηκε στο μειλ μου!και θα το επιχειρήσω!έυκολο φαίνεται!και πολύ γευστικό!

Εξαρτάται τι πακέτο έχει ο παιδότοπος, μπορεί να περιλαμβάνει κ τούρτα δική του στη τιμή ή μπορεί να είναι πρόσθετο έξοδο

καλημερα μαγειροκοριτσα

χρωστουμενες φωτο, κεικ και μαφινς, και μια ταρτα ας πουμε με μπανανες και σοκολατα χθεσινη

052cj.jpg

053u.jpg

054rr.jpg

κατεβασα γιουβαρλακια απο την καταψυξη για τα παιδια και γιαπρακια για μας για αυριο και μεθαυριο

Εχμμμμμμμμμμμ θέλω αυτό τάρτα συνταγηηηη μου άρεσε πολυ!! ;):D

Καλημέρα κορίτσια (υποθέτω ότι είστε κορίτσια..)

Μόλις είδα το θέμα σας από γειτονικό θέμα που μιλάω και σκέφτηκα ότι πρέπει να γίνω μέλος και εγώ!:P Μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική και γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές. Είμαι σωστά εδώ?

Καλώς ήρθες κ καλά μαγειρέματα :D;)

Διαφημίσεις

κ

054rr.jpg

Τι βλέπουν τα ματάκια μου!!!!????? :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Χτες φάγαμε μακαροναδα δίκης μου εμπνεύσεως με σάλτσα μανιταριών κ μουσταρδα dijon :wink: ανέβασε κ συνταγή περιμένω έγκριση.

photo-2013-02-15-09-38-16-406_zpsca782050.jpg

Για σήμερα έχουμε σπαλα χοιρινη με πατάτες στη γαστρα :wink:

Α πα πα... άμα ήμουν έγκυος θα είχα.... :shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

καλαμαρακι και κοριτσια η συνταγη της ταρτας ειναι δικης μου εμπνευσης αλλα δεν ηταν και τοσο επιτυχημενη. τεσπα, θα σας πω...

εψησα ετοιμη σφολιατα μεχρι να ροδισει στους 180 και μαλιστα εριξα και ζαχαρη για να εινια τραγανη η βαση. μεχρι να ψηθει η σφολιατα εκανα γκαναζ. ζεστανα κρεμα γαλακτος χαμηλη σε λιπαρα 200 ΜΛ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ 250 γρ κουβερτουρα, περιπου μια κουταλια της σουπας κοφτη βιταμ, λιγο μελι, περιπου ενα γεματο κουτλακι του γλυκου και 2 σταγονες εσανς απο ρουμι. αλλα το ρουμι τελικα ηταν αυτο που δεν μας αρεσε. 2 σταγονες αλλα ηταν εντονο. μολις εγινε η σφολιατα εκοψα μπανανες σε ροδελες, 2,5 μπανανες χρειαστηκαν και εριξα απο πανω τη γκαναζ. η κρεμα βγηκε πολυ ωραια σε υφη, μαλακη, γυαλιστερη και με τη μπανανα εδενε ωραια. αλλα το ρουμι τι το ηθελα;

ισως ομως εινια καλυτερα να γινει με μπισκοτενια βαση, μπανανες σε ροδελες και κρεμα.

Καλησπέρα Ειρήνη, πολύ λαχταριστές οι μπριζόλες σου!! Το πορτοκάλι το έβαλες σε φέτες ή απλά τον χυμό του? Εγώ το βάζω συχνά στα φουρνιστά, τον χυμό του όμως, και βγάζει πολύ νοστιμιά!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...