Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

την εκανα κ γω αυτη αλλα μου φαινεται οτι κατι λειπει.περισσοτερη ζαχαρη,κατι κατι θελει κ δεν ξερω τι να προσθεσω.καμια ιδεα?

εγω επειδη την ηθελα για τα παιδια με βολεψε πολυ που δεν εχει πολλη ζαχαρη.

εινια καπως αγλυκη οταν εινια ζεστη. οταν κρυωσε και ειχε και κανελα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. εμας γενικα μας αρεσε.

αλλα μπορεις να προσθεσεις λιγη ζαχαρη παραπανω, μπορεις επισης απο πανω να βαλεις μια κουταλια μελι σε καθε μπολ η γλυκο του κουταλιου. νομιζω αυτο σου λειπει, η γλυκα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαγειροκοριτσα, γεια σας.

σημερα δε μαγειρεψα. χθες εκανα βραστο για σημερα. επισης εκανα μπισκοτα κανελας και λαδοκουλουρα. το βραδυ φαγαμε τονοσαλατα.

τυροπιτακια

049zy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

λαδοκουλουρα

050uv.jpg

μπισκοτα κανελας

051pc.jpg

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

από πότε έχω να γράψω,δε θυμάμαι!αλλά μάλλον από τότε έχω και να μαγειρέψω!:P χτες βραδι μόνο κάναμε πίτσα!πολύ καλή!και πάνε πολύ τελικά τα φρέσκα μανιτάρια!

φακές την Παρασκευή,Σάββατο έξω,Κυριακή στη γιαγιά

σήμερα θα φάμε πέτσροφες

έχω βάλει και στο νερό από χτες να κάνω φασόλια μαύρα από Καστοριά για σαλάτα με διάφορα βραστά λαχανικά

θα πάρω και μοσχάρι σήμερα για μας και για τη μικρή

για μας λέω να το κάνω κοκκινιστό με ρυζι πάει και με τη σαλάτα που σας ανέφερα;;τι λέτε;για΄αύριο αυτό

α!!μου έχει περισσέψει αλέυρι για τσουρέκι,τι να το κάνω;δεν πρέπει νά'ναι πάνω από 100-150 γρ

σε ποια τούρτα καταλήγουμε;πλησιάζουν τα γενέθλιά μας!!!

EvgLp2.png

καλαμαριον εγω και γενικα η φαμιλη το μπροκολο ουτε να το δουμε... αλα ετσι οπως το βλεπω στη φωτο τη τελευταια το κομμενο το λιμπιστηκα!!!!!!!!!!! ειναι ευκολο? ετσι απο περιεργια και μονο ιιιιισως το φτιαχνα.... κατι βιταμινες θα χει το μπροκολακι ε?

Καλημέρα!

Το μπρόκολο όχι απλά έχει βιταμίνες αλλά είναι λέει ο βασιλιάς των λαχανικών. Είδα το Σάββατο την εκπομπή όλα για την υγεία μου και έλεγε όλα τα καλά που έχει το μπρόκολο - και τα υπόλοιπα λαχανικά βέβαια αλλά ειδικά για το μπρόκολο το ονόμασε βασιλιά των λαχανικών!

Εμένα μου αρέσει πολύ, η κόρη μου φυσικά αφού είναι πράσινο ούτε να το αγγίξει....και ογκρατέν της το έκανα και μου το γύρισε πίσω ατόφιο από το σχολείο:cry: Το ίδιο και με τα κανελόνια με σπανάκι και κρέμα γάλακτος...

Διαφημίσεις

εγω επειδη την ηθελα για τα παιδια με βολεψε πολυ που δεν εχει πολλη ζαχαρη.

εινια καπως αγλυκη οταν εινια ζεστη. οταν κρυωσε και ειχε και κανελα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. εμας γενικα μας αρεσε.

αλλα μπορεις να προσθεσεις λιγη ζαχαρη παραπανω, μπορεις επισης απο πανω να βαλεις μια κουταλια μελι σε καθε μπολ η γλυκο του κουταλιου. νομιζω αυτο σου λειπει, η γλυκα.

ναι η γλυκα μου λειπει.βεβαια το εδωσα στον μικρο(14 μηνων)κ το τσακισε.γενικα ειναι παμφαγο.ο μεσαιος ειναι δυσκολος.ουτε να τα δει κρεμες κτλ.ο μεγαλος δεν εχει δοκιμασει ακομα.επισης μου βγηκε πολυ σφιχτη.ετσι βγηκε κ σε σενα?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Πολύ κουραστικές οι μεγάλες φωτό βρε κορίτσια...

Έκανα προχτές αυτή τη τάρτα σπανάκι η οποία ήταν μούρλια :

http://www.kitchenstori.es/2011/03/spinach-feta-tart.html

όπως και αυτά τα πράσα με κρέμα γάλακτος http://www.kitchenstori.es/2011/01/leeks-with-creme-fraiche.html ....είχα χρόνια να φάω πράσα (από παιδί που με έβαζε η μητέρα μου με το ζόρι) και μου άρεσαν πολύ πολύ με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος. Θα τα ξαναφτιάξω σίγουρα, ειδικά αφού αυτό το έφαγε η μικρή μου.

Και σε όσες αρέσουν οι lemonpies να προτείνω τη συνταγή που έφτιαξε τη Παρασκευή στο mega ο Άκης, τάρτα λεμονιού με νουτελα - κοινώς μερέντα!!!Την έχω φάει όλη μόνη μου!! Αυτή είναι τάρτα λεμονιού!μιαμ

το μουκανες βρε μαρίτα!!

πρόσθεσα στη λίστα με τα ψώνια πράσα και μπέικον,από τα άλλα έχω

για Τετάρτη!τι θα τρώγαμε;χχαχα

ευχαριστώ!

αλλά και η τάρτα πολύ καλή φαίνεται!

EvgLp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Έκανα επιτέλους τα κανελονια με ρικοτα!!! Πεντανόστιμα!!!

Η φωτο τα αδικεί

DSC_0331.jpg

Πολύ χαίρομαι :wink::-) :-)

Εγώ χτες έφτιαξα κριτσινια φασολάδα για σήμερα κ τυροπιτακια φωτός μετά

Φιλιααααα

το μουκανες βρε μαρίτα!!

πρόσθεσα στη λίστα με τα ψώνια πράσα και μπέικον,από τα άλλα έχω

για Τετάρτη!τι θα τρώγαμε;χχαχα

ευχαριστώ!

αλλά και η τάρτα πολύ καλή φαίνεται!

Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ νόστιμο!!Ξεκίνησα να τρώω πράσα πάλι....χαχαχα

Αυτό το σάιτ γενικά έχει ωραίες συνταγές και καλές οδηγίες...όταν έχεις χρόνο ρίχτου μια ματιά.

Διαφημίσεις

ναι η γλυκα μου λειπει.βεβαια το εδωσα στον μικρο(14 μηνων)κ το τσακισε.γενικα ειναι παμφαγο.ο μεσαιος ειναι δυσκολος.ουτε να τα δει κρεμες κτλ.ο μεγαλος δεν εχει δοκιμασει ακομα.επισης μου βγηκε πολυ σφιχτη.ετσι βγηκε κ σε σενα?

οχι δεν μου βγηκε καθολου σφιχτη. μαλλον την αφησες να παραβρασει η σου επεσε πολυ το σιμιγδαλι. επισης εβαλα κουπα του νες καφε και μετρησα το γαλα.

για τα μικρα εινια ωραια. εμενα και οι δυο την εφαγαν πολυ καλα και γι αυτο θα την ξανακανω.

Πολύ κουραστικές οι μεγάλες φωτό βρε κορίτσια...

ναι εχεις απολυτο δικιο. εγω φταιω και ζητω συγγνωμη. δεν προσεξα οτι μου αλλαξε το μεγεθος καθως την ανεβαζα. αφου ανεβηκε το ειδα και το διορθωα στις επομενες.

Έκανα προχτές αυτή τη τάρτα σπανάκι η οποία ήταν μούρλια :

http://www.kitchenstori.es/2011/03/spinach-feta-tart.html

όπως και αυτά τα πράσα με κρέμα γάλακτος http://www.kitchenstori.es/2011/01/leeks-with-creme-fraiche.html ....είχα χρόνια να φάω πράσα (από παιδί που με έβαζε η μητέρα μου με το ζόρι) και μου άρεσαν πολύ πολύ με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος. Θα τα ξαναφτιάξω σίγουρα, ειδικά αφού αυτό το έφαγε η μικρή μου.

Και σε όσες αρέσουν οι lemonpies να προτείνω τη συνταγή που έφτιαξε τη Παρασκευή στο mega ο Άκης, τάρτα λεμονιού με νουτελα - κοινώς μερέντα!!!Την έχω φάει όλη μόνη μου!! Αυτή είναι τάρτα λεμονιού!μιαμ

γραψε μας και τη συνταγη βρε του ακη.

για σημερα φαγαμε παστιτσιο της πεθερας μου και εχουμε και βραστο σουπα για αυριο.

αλλα επειδη για αυριο απο τον παιδικο ζητησαν μακαρονια με κιμα (βγαζουν προγραμμα για 2φορες την εβδομαδα, τριτη και πεμπτη) εβρασα τα μακαρονια ακι εκανα και τον κιμα. επισης εκανα και μπιφτεκια που ψηνονται τωρα. αυτα μαλλον για καταψυξη κατευθειαν.

κουρκουμπίνι,βάζεις και ζάχαρη;

πείτε πως κάνετε το συκώτι εσείς

βρήκα φρέσκο στο χασάπη και πήρα

λέω να το κάνω για αύριο

το μοσχάρι τοβαλα κατάψυξη για άλλη μέρα

και θα κάνω και τη σαλάτα που σας έλεγα με τα μαύρα φασόλια,τώρα τα έβρασα

EvgLp2.png

photo-2013-02-11-17-22-47-856_zps9f4716b8.jpg

Η τεμπελο μπουγατσα από το σάββατο τα τυροπιτακια κ η φασολάδα μας.

Για αύριο έχει φασολάδα με σαλάτα λαχανο γιατί απόψε είναι σίδερο νάιτ :-( :'(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...