Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

κοριτσια επειδη ολο βλεπω συνταγες για soft cookies και πραματι οσες εκανα μαλακα βγηκαν, εχουμε καμι για εξτρα τραγανα μπισκοτακια?????????????? βαρεθηκα τα σοφτ... αν και σημερα θα δοκιμασω μια του σκαι "μαγειρευοντας οικονομικα" american soft cookies τη λεει...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια πάλι;;;;:P

καλαμαράκι,τέλειο το ελιοψωμάκι!να υποθέσω πως είναι από τον αρτοπαρασκευαστή;μοιάζει πολύ η όψη του

mykelly,λουκουμάδες είναι αυτοί;;;;αμάν αμάν!!!:P

σε πόσο λάδι τους τηγανίζεις;

εμείς χτες είχαμε φακές

σήμερα μπιφτέκια με πατάτες ροδέλες στη λαδόκολλα και ριζότο με κρέμα γάλακτος και σαλάτα χωριάτικη

αύριο θα φάμε φακές που έμειναν από χτες

να ρωτήσω,όταν βγάζετε το ζυμάρι πίτσας από την κατάψυξη,το ξαναδουλεύετε;και πως;προσθέτετε κάτι;

από τα κούκις,εμεινε μόνο ένα!:P

από τη χορτοπιτα επίσης!

καλά για την πίτσα δεν το ζυζητώ!τίποτις!:P

βγάλαμε τη βδομάδα!!

θα το πετύχω μωρέ κορίτσια το παντεσπάνι;:rolleyes:

Ελα βρε

Όχι το ζυμωσα στον αρτοπαρασκευαστη κ μετά το ανοιξα σε ρολο έβαλα τις ελιές το τυλιξα κ το έβαλα στη φόρμα τη μακρόστενη του κέικ να φουσκώσει μίση ώρα κ μετά ψήσιμο. :wink:

και εγώ τα βασικα κάνω μέρες τώρα λόγω τρέλας χα χα

Βλέπω όσα κάνετε και μου ανοίγει η όρεξη.Είμαι τόσο πιεσμένη που κάνω τα άκρως απαραίτητα.Δυο μέρες γεμιστά φάγαμε!!

Έχω φρέσκα μανιτάρια που πήρα προχθές, πως λέτε να τα κάνω γιατί έτσι όπως πάω θα μου χαλάσουν....

Εγώ όταν εχω πολλά ή εχω αγοράζει πολλά τα κόβω κ τα καταψυχω ή κάνω μανιταροπιτα ή ταρτα μανιταριών :wink:

Κουρκουμπινι χαζεψα τα καλούδια σου :wink:

Η κρέμα σιμιγδαλενια πως γίνεται για πες

Εχω σιμιγδαλι κ έλεγα να κάνω χαλβά με ινδοκαρυδο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-simigdalenia-2242.html

εκανα αυτην αλλα εκανα διπλη δοση.

εμενα την εφαγαν και τα 2. δυο δυο τα μπολακια ετρωγαν. εντυπωσιατηκα.

καλαμαρακι εκτς απο τα κεικ πευχαινω και τον σιμιγδαλενιο το χαλβα. τον κανω και με σοκολατα κουβερτουρα, αλλα με ινδοκαρυδο δεν τον δοκιμασα ποτε. το ινδοκαρυδο το ριχνεις μεσα η απλα τον πασπαλιζεις για ντεκορ;

Διαφημίσεις

εμενα την εφαγαν και τα 2. δυο δυο τα μπολακια ετρωγαν. εντυπωσιατηκα.

καλαμαρακι εκτς απο τα κεικ πευχαινω και τον σιμιγδαλενιο το χαλβα. τον κανω και με σοκολατα κουβερτουρα, αλλα με ινδοκαρυδο δεν τον δοκιμασα ποτε. το ινδοκαρυδο το ριχνεις μεσα η απλα τον πασπαλιζεις για ντεκορ;

α πολύ ωραία, μπήκε στα υπόψη! Ευχαριστώ

Εγώ για παραλλαγή φτιάχνω αυτόν , μπαίνει στο μείγμα, εντάξει αν έχω αρκετό βάζω παραπάνω από μια κουπα χε χε μου αρέσει πολύ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xionismenos-xalbas.html

κ δεν βάζω πάντα την κουβερτούρα απαραίτητα :D

γεια!

τωρα σας ανακαλυψα αλλα επειδη δεν το εχω πολυ με την μαγειρικη μαλλον πιο πολυ θα βλεπω και θα μου τρεχουν τα σαλια....:P

μπραβο κοριτσια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ για 1 λιτρο ζωμου

1 κουτ.σουπας ελαιολαδο

1 κρεμμυδι κομμενο στα τεσσερα

1 λιτρο νερο

1 καροτο κομμενο σε μεγαλα κομματια

1 πρασο κομμενο σε μεγαλα κομματια

2 κλωναρια σελινο κομμενα σε μεγαλα κομματια

1 κλωναρι θυμαρι η 1/2 κουτ. γλυκο θυμαρι τριμμενο

1 κλωναρι δεντρολιβανο

1 δαφνοφυλλο

πιπερι φρεσκοτριμμενο

σωταρουμε στο ελαιολαδο τα λαχανικα.προσθετουμε το νερο και αφηνουμε να βρασει.ξαφριζουμε αν χρειαστει.προσθετουμε τα αρωματικα και το πιπερι.χαμηλωνουμε την θερμοκρασια και αφηνουμε για 1μιση ωρα να σιγοβρασει ο ζωμος.επειτα τον σουρωνουμε.διατηρειται 4 ημερες στο ψυγειο και 3 μηνες στην καταψυξη.

καλημερα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια!

τωρα σας ανακαλυψα αλλα επειδη δεν το εχω πολυ με την μαγειρικη μαλλον πιο πολυ θα βλεπω και θα μου τρεχουν τα σαλια....:P

μπραβο κοριτσια!!!

Καλημέρα κ καλώς ήρθες :wink:

Και εμείς σεφ δεν είμαστε ιδέες ψάχνουμε κ λύσεις :wink:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα γρήγορα :wink:

Έχει κανα τέταρτο που το έβαλα στο φούρνο

20130209_134211_zps82bf56ea.jpg

Μπροκολο ογκρατεν για διαφορετικό :-)

Καλησπέρα σας!Έκανα σήμερα το κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ Καλαμαράκι!!Ένα έχω να πω: Θ Ε Ϊ Κ Ο !!:PΑπλά τέλειο..τόσο διαφορετικό και ιδιαίτερο στην γεύση!!

Το πιστεύεις πως χθες βράδυ σκεφτόμουν το μπρόκολο ογκρατεν, επειδή πήρα τόσο μπρόκολο που το βλέπω να μην προλαβαίνουμε να το φάμε σαλάτα, αν και μας αρέσει πολύ!!Βάλε μας την συνταγή σε παρακαλώ!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα σας!Έκανα σήμερα το κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ Καλαμαράκι!!Ένα έχω να πω: Θ Ε Ϊ Κ Ο !!:PΑπλά τέλειο..τόσο διαφορετικό και ιδιαίτερο στην γεύση!!

Το πιστεύεις πως χθες βράδυ σκεφτόμουν το μπρόκολο ογκρατεν, επειδή πήρα τόσο μπρόκολο που το βλέπω να μην προλαβαίνουμε να το φάμε σαλάτα, αν και μας αρέσει πολύ!!Βάλε μας την συνταγή σε παρακαλώ!!:P

Καλησπέρα

Είδες τι νόστιμο κ ελαφρύ που ήταν! Εμείς το τελειώσαμε σήμερα, είχε μείνει μισή μεριδούλα. Και επειδή είχα λίγο από το κοτόπουλο έκανα το ογκρατέν για συμπλήρωμα τη μισή δόση κ εμείς το τρώμε πολύ για σαλάτα κυρίως.

Η συνταγή είναι αυτή Μπρόκολο ογκρατέν κ το τσακίσαμε χε χε η μικρή μου ενώ τρώει μπρόκολο πολύ ψιλόγκρίνιαξε της είπα πως έχει μέσα τα αγαπημένα της , ζαμπόν κ δεντράκια (μπρόκολο) αρνήθηκε στην αρχή αλλά μόλις το έκοψα κ μοσχομύρισε ....ζήτησε κομμάτι κ το τσάκισε χε χε :D:D

photo-2013-02-09-15-45-14-894_zps6e94aa54.jpg

photo-2013-02-09-15-48-47-179_zps574a53de.jpg

Είχα κ 100γρ ρεβύθια κ ήθελα να τα διώξω, έκανα κ ρεβυθοκεφτέδες φούρνου

photo-2013-02-09-15-48-13-558_zps461ed8f6.jpg

εμενα την εφαγαν και τα 2. δυο δυο τα μπολακια ετρωγαν. εντυπωσιατηκα

την εκανα κ γω αυτη αλλα μου φαινεται οτι κατι λειπει.περισσοτερη ζαχαρη,κατι κατι θελει κ δεν ξερω τι να προσθεσω.καμια ιδεα?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλαμαριον εγω και γενικα η φαμιλη το μπροκολο ουτε να το δουμε... αλα ετσι οπως το βλεπω στη φωτο τη τελευταια το κομμενο το λιμπιστηκα!!!!!!!!!!! ειναι ευκολο? ετσι απο περιεργια και μονο ιιιιισως το φτιαχνα.... κατι βιταμινες θα χει το μπροκολακι ε?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλαμαριον εγω και γενικα η φαμιλη το μπροκολο ουτε να το δουμε... αλα ετσι οπως το βλεπω στη φωτο τη τελευταια το κομμενο το λιμπιστηκα!!!!!!!!!!! ειναι ευκολο? ετσι απο περιεργια και μονο ιιιιισως το φτιαχνα.... κατι βιταμινες θα χει το μπροκολακι ε?

Το έφτιαξα τελικά σήμερα και ήταν πολύ πολύ νόστιμο!Αλλά εμάς μας αρέσει πάρα πολύ το μπρόκολο ούτως ή άλλως!Η μικρή μου το τρώει απλά βρασμένο σε φουντίτσες χωρίς τίποτα άλλο πάνω του!!:P

Όσο για τα ωφέλη του ως τρόφιμο ρίξε μια ματιά εδώ http://5tinimera.wordpress.com/2010/11/24/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Σαν συνταγή πάντως την προτείνω ανεπιφύλακτα!!Για άλλη μια φορά ευχαριστώ!Οι ιδέες που παίρνω μου λύνουν τα χέρια για το μαγείρεμα!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...