Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Έχω μεγάλο θέμα με τα παντεσπάνια , δεν μου αρέσουν πολύ-ενας από τους λόγους που δεν τρωω τούρτες εύκολα- γιατί κ που τα σιροπιάζεις θυμίζουν ψωμί κάτι σαν το sponge cake. Και βρήκα αυτή τη συνταγή κ βγαίνει τρομερά αφράτο, αεράτο πολύ κ ελαφρύ, δεν θέλει σιρόπιασμα αλλά κα να θες να το κάνεις σίγουρα τη μισή ποσότητα από ότι θα έβαζες στο κανονικό.

http://www.joyofbaking.com/VanillaCake.html

Οτι έχω φτιάξει από αυτό το σαιτ βγαίνει πάντα τέλειο, οι οδηγίες είναι ακριβείς, λεπτομερείς κ για μενα την αρχάρια με την ζαχαροπλαστική. Εχει πολλές ιδέες κ για τούρτες, κρέμες κτλ ρίξτο μια ματιά

αυτο το παντεσπανι θα το φτιαξω οπωσδηποτε. εινια οντως ευκολο. και πιστευω να μπαινει και καταψυξη;). μπαινει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τούρτα γενεθλίων, επειδή είμαι φαν της σοκολάτας, λατρεύω αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/nea-sokolatina.html την βρίσκω τέλεια!

Για αύριο έχω παραγγελία από τον σύζυγο για κοτόπουλο στιφάδο:shock:

Για να δούμε τι θα καταφέρω...

απο την οψη φαινεται τελεια. για τωρα δεν θα την επιχειρησω αλλα σε καποια αλλη περισταση θα την προσπαθησω αν και μου φαινεται πιο μπελαλιδικη.

ερωτηση: εσπασε το μαχαιρι απο το μουλτι. μπορω να βρω καπου ανταλλακτικο;

το ειχα παθει κ γω με τον μπωλ ομως κ ηταν πιο φθηνο να παρω καινουργιο.ψαξτο λιγο

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

αυτο το παντεσπανι θα το φτιαξω οπωσδηποτε. εινια οντως ευκολο. και πιστευω να μπαινει και καταψυξη;). μπαινει;

Χαλαρά βάλτο κατάψυξη

Περιμένω εντυπώσεις όταν το φτιάξεις

Μόνο ένα τιπ επειδή είναι αερατο πολύ ή θα χωρισεις το μείγμα σε δύο ταψια ή θα το κόψεις την επόμενη μέρα αφού το έχεις αφήσει ψυγείο να σφίξει όλη μέρα

Evelinaki θα σας εξυπηρετήσουμε κυρία μου, αλλά αύριο γιατί σήμερα πήζω.

Καλαμάρι δεν θα επεκταθώ στην αφθονία της γλώσσας που μιλάω απταίστως όπως ξέρεις (τα Γαλλικά) και θα πω απλά ότι ... ---->>>

dsc00411qg.jpg

Evelinaki θα σας εξυπηρετήσουμε κυρία μου, αλλά αύριο γιατί σήμερα πήζω.

Καλαμάρι δεν θα επεκταθώ στην αφθονία της γλώσσας που μιλάω απταίστως όπως ξέρεις (τα Γαλλικά) και θα πω απλά ότι ... ---->>>

dsc00411qg.jpg

Kακούργααααααααααααα

μετά εμένα λες που ανεβάζω ένα ταπεινό κεικ με γλάσο στο φεις κ με καταριέσαι :tongue::tongue::tongue:

έτσι όπως πεινάω τώρα...μιααμμμμμμ

υπομονή για τα γεμιστά μου :tongue::tongue::tongue::evil:

Διαφημίσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

τι βλέπουν τα ωραία μου ματάκια πάλι;;;;:P

καλαμαράκι,τέλειο το ελιοψωμάκι!να υποθέσω πως είναι από τον αρτοπαρασκευαστή;μοιάζει πολύ η όψη του

mykelly,λουκουμάδες είναι αυτοί;;;;αμάν αμάν!!!:P

σε πόσο λάδι τους τηγανίζεις;

εμείς χτες είχαμε φακές

σήμερα μπιφτέκια με πατάτες ροδέλες στη λαδόκολλα και ριζότο με κρέμα γάλακτος και σαλάτα χωριάτικη

αύριο θα φάμε φακές που έμειναν από χτες

να ρωτήσω,όταν βγάζετε το ζυμάρι πίτσας από την κατάψυξη,το ξαναδουλεύετε;και πως;προσθέτετε κάτι;

από τα κούκις,εμεινε μόνο ένα!:P

από τη χορτοπιτα επίσης!

καλά για την πίτσα δεν το ζυζητώ!τίποτις!:P

βγάλαμε τη βδομάδα!!

θα το πετύχω μωρέ κορίτσια το παντεσπάνι;:rolleyes:

EvgLp2.png

Βλέπω όσα κάνετε και μου ανοίγει η όρεξη.Είμαι τόσο πιεσμένη που κάνω τα άκρως απαραίτητα.Δυο μέρες γεμιστά φάγαμε!!

Έχω φρέσκα μανιτάρια που πήρα προχθές, πως λέτε να τα κάνω γιατί έτσι όπως πάω θα μου χαλάσουν....

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Βλέπω όσα κάνετε και μου ανοίγει η όρεξη.Είμαι τόσο πιεσμένη που κάνω τα άκρως απαραίτητα.Δυο μέρες γεμιστά φάγαμε!!

Έχω φρέσκα μανιτάρια που πήρα προχθές, πως λέτε να τα κάνω γιατί έτσι όπως πάω θα μου χαλάσουν....

μπορεις να τα ψησεις στο φουρνο λαδολεμονο και ριγανη η θυμαρι. εγω τα κανω και διατηρουνται. πχ χθες στην πιτσα εβαλα μερικα, φαγαμε και μερικα ετσι και πολλες φορες ριχνω απειροελαχιστη κρεμα γαλακτος για να εχουν σαλτσουλα μεζι με κοτοπουλο.

να ρωτήσω,όταν βγάζετε το ζυμάρι πίτσας από την κατάψυξη,το ξαναδουλεύετε;και πως;προσθέτετε κάτι;

από τα κούκις,εμεινε μόνο ένα!:P

από τη χορτοπιτα επίσης!

καλά για την πίτσα δεν το ζυζητώ!τίποτις!:P

βγάλαμε τη βδομάδα!!

θα το πετύχω μωρέ κορίτσια το παντεσπάνι;:rolleyes:

εγω δεν το ξαναδουλευω. τιποτα δε κανω, μονο το στρωνω στο ταψι με τη λαδοκολλα.

εγω παντως το παντεσπανι θα το κανω μερικες μερες νωριτερα για σιγουρια. αμα δεν πετυχει να κανω αλλο.

εμεις σημερα μπακαλιαρακια απο τη λαικη τηγανητα. πηρα και κοτοτπουλο και το εκανα μουσταρδατο λεμονατο αλλα δεν εβγαλα φωτο. πηγε καταψυξη. για το μωρο κοτοπουλο με ντοματουλα και πεπονακι. εβγαλα και απο καταψυξη τη ρεβυθοσουπα για αυριο.

μπιφτεκια στο φουρνο

001mth.jpg

Uploaded with ImageShack.us

τα μπιφτεκια με συνοδεια πουρε

003iut.jpg

γιουβαρλακια, εινια οι 2 μεριδες των παιδιων στην κατσρολα. τα υπολοιπα τα ειχα μαζεψει ηδη σε ταπερ.

002fyx.jpg

η χθεσινοβραδινη πιτσα

005vty.jpg

κρεμα σιμιγδαλενια 2-2-4-2

048hjb.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...