Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ναι βρε κ εγώ στον ΑΒ βασιλόπουλο τα βρήκα , κ χτες που πήγα πάλι σε αυτόν απέναντι από τα μνήματα ανατολ Θεσσ είχε!

Πολύ ωραίααααααααααα όλα σου~!!!! Ζήλεψα τα κουλούρια όμως κ το παστίτσιο μάνα μου χαχαχα :shock::D

Αντε ντε να έρθει η Τετάρτη!!! χε χε Εγώ θα έφτιαχνα κάτι με σοκολάτα πάει με τον καφέ απόλυτα!!

Είδες τι νόστιμα κ αφράτα γίνονται!! Και εγώ τα έχω ονομάσει μπιφτέκια Παλ χε χε κ θα μείνω σε αυτά γιατί κ την δεύτερη μέρα ήταν αφράτα κ όχι στόκος

Οσο για τα σταφιδόψωμα εντάξει σιγά μωρέ κ που κόλλησαν δεν έγινε τίποτα, κ όσο για τη ζάχαρη από ότι βλέπω λέει 3 κ. ζάχαρη κ μια μέλη. Εμένα μου φάνηκαν μια χαρά , δεν τα θέλω γλυκά πολύ ίσα να βρίσκω σταφίδα κ να χαίρομαι χε χε

Τελικά μετά από .. αρκετές δοκιμές γευστικές τα σταφιδόψωμα μου φαίνονται οκ από άποψη γλύκας γιατί βρίσκεις τις σταφίδες και γλυκαίνεσαι όσο πρέπει!!Κοντεύουν να τελειώσουν φυσικά!!:P

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν τα μπιφτέκια παραμένουν αφράτα και την επόμενη μέρα αφού τα καταβροχθίσαμε ΟΛΑ χθες μέχρι το βράδυ!!!!!!!!!!!!:P:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α και ξέχασα να πω πως και σήμερα είπα στους γονείς μου να έρθουν (θέλω να ξεκουράσω την μαμά μου που κρατάει την μικρή μου) και έφτιαξα κοτόπουλο στον φούρνο στην σακούλα (τα υγρά που έβγαλε στο τέλος τα έδεσα σε σάλτσα που απογειώσε το κρέας).Και έκανα και την κις λοραιν (ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ)!Ο άντρας μου είπε πως το φόρουμ μετά από τόσο καιρό τελικά μου έκανε καλό!!!!!!!!!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Λοιπόν, έφτιαξα τα ψωμάκια. Νοστιμότατα, αφράτα, παιρνουν γεμίσεις όπως λέει και η καλαμαρού. Σίγουρα δεν θέλει 20 λεπτά που λέει η συνταγή αλλά να τονίσω πως εγώ έφτιαξα στοφα στον φούρνο, επομένως δεν είχα προθερμάνει στους 170. Επίσης, δανείστηκα το κόλπο της συνταγής για τα κουλούρια τ. Θεσσαλονίκης και διατήρησα το ταψι με το νερό καθ όλη τη διάρκεια του ψησίματος. Το αφαίρεσα μόνο όταν κατέβασα τα ψωμάκια να πάρουν χρώμα από κάτω.

Κουρκουμπίνι μου εγώ έχω μιξεράκι επιτραπέζιο/χειρός, με ισχυ 450w. Στις ζύμες πάντα ζορίζεται αλλά πάντα τα καταφέρνει. Για να μη το κάψω, χτύπησα 2 λεπτά στη χαμηλή και 4 αντι 6 στην υψηλή. Αρκούσε. Έγινε σουπερ. Καλή επιτυχία.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλαμαράκι,πολύ φουσκωτό το κουρκουτόψωμο!πολύ ωραίο φαίνεται!

τα ψωμάκια είναι με ελιές;δε θυμάμαι αν μας είχες δώσει συνταγή

έχω πολλές ελιές από πατρίδα

Η συνταγή είναι αυτή σπιτικά ψωμάκια , εγώ προσθέτω ελιές μετά το πρώτο φούσκωμα κ ξαναφήνω να φουσκώσουν μισή ωρίτσα

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

απορία για τα σταφιδόψωμα:

αναφέρει 40γρ φρέσκια μαγιά

εγώ έχω μόνο φακελάκια των 8 γρ

πόσα να βάλω;

Αν διαβάσεις στο κουτάκι τους λέει πως ένα φακελάκι ξηρή μαγιά είναι για 500γρ αλεύρι άρα θα βλέπεις κ θα πράττεις αναλόγως.

καλαμαρακι ολα τελεια. και η ζυμη φαινεται καταπληκτικη.

ερωτηση: δεν εχω μεγαλο μιξερ, μονο χειρος, τα ψωμακια να τα αποφυγω; διαβασα στη συνταγη οτι εινια απαραιτητο. με το χειρος δεν βγαινει;

το κουρκουτοψωο ακομα το κανω:oops::oops::oops:. αλλα φαινεται πολυ ωραιο, και εχει τελιο χρωμα. θα το κανω μεσοβδομαδα μαλλον.

Κουρκουμπίνι μου κ εγώ την έφτιαχνα κ πριν πάρω μιξερ, απλά στο χέρι κ ζύμωμα κ άγιος ο θεός. Εγώ θα το έκανα με το χειρός το θέμα είναι απλά να ζυμωθεί καλά η ζύμη.

Να το κάνεις το κουρκουτόψωμο, εγώ βάζω κ λίγο δυόσμο μέσα κ πιπέρι ;)

καλαμαρακι και ραβ, περαστικα στα μικρουλια σας...

Ναι σαι καλά :D Σήμερα κελαηδάει να δω πως θα πάει το βράδυ

Τελικά μετά από .. αρκετές δοκιμές γευστικές τα σταφιδόψωμα μου φαίνονται οκ από άποψη γλύκας γιατί βρίσκεις τις σταφίδες και γλυκαίνεσαι όσο πρέπει!!Κοντεύουν να τελειώσουν φυσικά!!:P

Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν τα μπιφτέκια παραμένουν αφράτα και την επόμενη μέρα αφού τα καταβροχθίσαμε ΟΛΑ χθες μέχρι το βράδυ!!!!!!!!!!!!:P:p

χε χε χε δεν πειράζει αφού ήταν τόσο νόστιμα καλά κάνατε~ ! Μπράβο κ για τα σταφιδοψωμάκια σου!

Α και ξέχασα να πω πως και σήμερα είπα στους γονείς μου να έρθουν (θέλω να ξεκουράσω την μαμά μου που κρατάει την μικρή μου) και έφτιαξα κοτόπουλο στον φούρνο στην σακούλα (τα υγρά που έβγαλε στο τέλος τα έδεσα σε σάλτσα που απογειώσε το κρέας).Και έκανα και την κις λοραιν (ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ)!Ο άντρας μου είπε πως το φόρουμ μετά από τόσο καιρό τελικά μου έκανε καλό!!!!!!!!!!!!!:P

Είδες είδες τα καλά του φόρουμ χε χε χε ;):D

Διαφημίσεις

Ξαναέκανα τώρα το απόγευμα τα ψωμάκια.Τα κάνω στον αρτοπαρασκευαστή στο πρόγραμμα για ζύμη αλλά δυστυχώς δεν σφυρίζει όπως ο δικός σου Καλαμαράκι για να ρίξω ελιές, οπότε όταν έβγαλα την ζύμη, απλά την χώρισα στα δυο: την μισή την έκανα ελιοψωμάκια και την υπόλοιπη κλασικά ψωμάκια λευκά!Πρέπει δε να προσθέσω πως αυτή την φορά βγήκαν ακόμη πιο νόστιμα από την πρώτη.Όντως πάντως το φόρουμ με έχει βοηθήσει σε πολλά από τότε που ήμουν ακόμη έγκυος απλά τώρα ο άντρας μου το εισπράττει..χειροπιαστά!!:P

Σας ευχαριστούμε οικογενειακώς!!!!!:P:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

ευχαριστώ για τις επισημάνσεις και τη βοήθεια!

χορτόπιτα τέλεια

πίτσα επίσης

τα σταφιδόψωμα δε μου βγήκαν καλά,νόστιμα μεν σκληρά δε

να φταίει το αλεύρι;δε μου φούσκωσαν!και πιστεύω αυτό φταίει!

μήπως να τα κάνω στον αρτοπαρασκευαστή;γιατι είναι αρκετά μπελαλίδικα θα έλεγα

έχει πρόγραμμα για ψωμί με σταφίδες

τα κούκις δεν τα έκανα γιατί μαζεύτηκαν πολλά στο σπίτι και από τους δικούς μου

σήμερα πέστροφες ψητές με χόρτα βραστά

η μικρούλα φακές με λαχανικά

αλήθεια,αν δεν έχετε σάλτσα πως κάνετε τις φακές;

EvgLp2.png

Κουρκουμπίνι μου εγώ έχω μιξεράκι επιτραπέζιο/χειρός, με ισχυ 450w. Στις ζύμες πάντα ζορίζεται αλλά πάντα τα καταφέρνει. Για να μη το κάψω, χτύπησα 2 λεπτά στη χαμηλή και 4 αντι 6 στην υψηλή. Αρκούσε. Έγινε σουπερ. Καλή επιτυχία.

οκ κοριτσια, θα τα δοκιμασω γιατι χρειαζονται παντα για κανενα σαντουιτσακι και λυνουν και τα χερια για τον παιδικο πολλες φορες.

Η συνταγή είναι αυτή σπιτικά ψωμάκια , εγώ προσθέτω ελιές μετά το πρώτο φούσκωμα κ ξαναφήνω να φουσκώσουν μισή ωρίτσα

Αν διαβάσεις στο κουτάκι τους λέει πως ένα φακελάκι ξηρή μαγιά είναι για 500γρ αλεύρι άρα θα βλέπεις κ θα πράττεις αναλόγως.

Κουρκουμπίνι μου κ εγώ την έφτιαχνα κ πριν πάρω μιξερ, απλά στο χέρι κ ζύμωμα κ άγιος ο θεός. Εγώ θα το έκανα με το χειρός το θέμα είναι απλά να ζυμωθεί καλά η ζύμη.

Να το κάνεις το κουρκουτόψωμο, εγώ βάζω κ λίγο δυόσμο μέσα κ πιπέρι ;)

Οκ, κοριτσια. εκανα λαθος στην παραθεση. θα τα δοκιμασω. γιατι και το κουρκοτοψωμο λυνει τα χερια και στον παιδικο και στις επισκεψεις.

Ναι σαι καλά :D Σήμερα κελαηδάει να δω πως θα πάει το βράδυ

τωρα ηταν η σειρα μας. κολλησε ιωση το μεγαλο καμαρι μου. ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο αλλα ερεθιστηκαν τα αυτακια:evil::evil::evil:.

Nα κ η χθεσινή μας πίτσα

photo-2013-01-27-16-00-21-435_zps6a7a3b0b.jpg

Τώρα βράζω μπροκολάκι για αύριο σαλάτα κ θα φτιάξω ρεβυθόσουπα για αύριο να ταιριάξει με το κρύο

τελεια η πιτσα σας. καναμε και εμεις αλλα δεν προλαβε η φωτογραφικη να τη φωτογραφισει. καναμε χθες το βραδυ και βγηκε παρα πολυ ωραια, πολυ πετυχημενη.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

ευχαριστώ για τις επισημάνσεις και τη βοήθεια!

χορτόπιτα τέλεια

πίτσα επίσης

τα σταφιδόψωμα δε μου βγήκαν καλά,νόστιμα μεν σκληρά δε

να φταίει το αλεύρι;δε μου φούσκωσαν!και πιστεύω αυτό φταίει!

μήπως να τα κάνω στον αρτοπαρασκευαστή;γιατι είναι αρκετά μπελαλίδικα θα έλεγα

έχει πρόγραμμα για ψωμί με σταφίδες

τα κούκις δεν τα έκανα γιατί μαζεύτηκαν πολλά στο σπίτι και από τους δικούς μου

σήμερα πέστροφες ψητές με χόρτα βραστά

η μικρούλα φακές με λαχανικά

αλήθεια,αν δεν έχετε σάλτσα πως κάνετε τις φακές;

ε ποσα να κανεις βρε; τοσα εκανες. τωρα που σηκωνονται κιοας τα μικρα μας περιοριστηκε ο χρονος μας. θελουν ολο στρατα στρατουλα.

για τα σταφιδοψωμα δεν ξερω τι εφταιξε. ισως εβαλες περισσοτερο αλευρι.

βαλε ξανα τη συνταγη για τα κουκις για να εινια προχειρη.

εγω βαζω και πουμαρο, δεν βαζω πολλα, καροτα, ριγανη ελαχιστη, ενιοτε ελαχιστο πιπερι και τελος.

αχ, ωραιο το ψαρι το ψητο... με τα χορτα δε.. ταιριαζει τελεια;)

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

για σήμερα έχω λουκάνικα με πατάτες στη λαδόκολλα και σαλάτα λάχανο

τα σταφιδόψωμα τα βουτάω μια χαρά στο γάλα και μαλακώνουν!χαχχα

κουρκουμπίνι,τα κούκις:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/soft-cookies.html

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Nα κ η χθεσινή μας πίτσα

photo-2013-01-27-16-00-21-435_zps6a7a3b0b.jpg

Τώρα βράζω μπροκολάκι για αύριο σαλάτα κ θα φτιάξω ρεβυθόσουπα για αύριο να ταιριάξει με το κρύο

Α ρε άτιμο Καλαμαρίδιο!!!

Αν μέναμε κοντά, τυχαία, καθε μεσημέρι σπίτι σου θα ήμουν!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

μαγειροκοριτσα καλησπερα. εξαφανιστηκαμε ολες μου φαινεται.

λοιπον για σημερα σουπα βραστο με σαλατα καροτο. για το βραδυ εχουμε μια μεριδα μακαρονια υπολοιπα και μια μεριδα γιαπρακια απο την καταψυξη.

για αυριο την υπολοιπη σουπα.

εντος των ηερω θελω να φτιαξω και ενα σουφλε η μια ταρτα με τυρια.

επισης περιμενω απο τωρα ιδεες για την τουρτα των γενεθλιων του μικρου μου ζουζουνιου

Ε αμα η διάθεση είναι στα πατώματα εξαφανιζομαστε :-P

Χτες είχα πολύ διάθεση κ έφτιαξα

Γλυκιά κολοκυθοπιτα

photo-2013-01-31-15-03-22-737_zps7e022b7f.jpg

photo-2013-01-31-15-05-22-443_zpsfda29817.jpg

Ψωμακια

photo-2013-01-31-15-04-05-499_zps70d90314.jpg

Και λεμονατο κοτόπουλο αλλά μετά την φωτό αυτή

Γεια μαγειροκόριτσα! :D

Σας παρακολουθώ εξ αποστάσεως και τις ώρες που είμαστε χορτάτοι για να αποφύγουμε να σκανδαλιζόμαστε...:rolleyes::tongue:. Από φαγητά εμείς συνηθισμένα πράγματα, ψιλοελαφριά, χωρίς εξετητημένες συνταγές και γεύσεις, μας έλειψε λίγο το γλυκάκι όμως κι έτσι σήμερα υπέκυψα στη συνταγή της Βάσιας από το γνωστό θρεντ :tongue: , και έφτιαξα το μωσαΐκό της. Αναμένω να παγώσει κι η φωτογραφία εν καιρό μόλις κοπεί.

Πάντως κι η δικιά μου διάθεση είναι κάπως πολύ καιρό τώρα (από τις αρχές του χρόνου μάλλον) και έτσι το μαγείρεμα είναι κάπως :confused:...αγγαρεία να το πω; υποχρέωση;; κάπως έτσι σε γενικές γραμμές...:?:cry::|

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...